Marit Goessens - Het kleine egeltje is overprikkeld

Lees- & Kleurboek


Dit boek gaat over het kleine egeltje Emèl. Hij woont in het Beukenbos en is hooggevoelig. Op een dag krijgt Emèl een brief. Hij mag op zoek gaan naar een schat! Samen met zijn vrienden Konijn en Muis gaat hij op pad. Door de dingen die ze meemaken komen zijn stekels steeds voller te zitten met blaadjes, besjes en beukennootjes. Hij draagt ze allemaal mee. Aan het eind van de dag voelt hij zich moe en overprikkeld... Samen met zijn moeder gaat hij op zoek naar antwoorden. Emèl leert hoe overprikkeling ontstaat, hoe dat voelt en hoe hij ermee om kan gaan.

Een leuk boek om samen te lezen met kinderen die meer willen weten over hooggevoeligheid en overprikkeling.

* Aan het eind van het boek staan vragen om samen te bespreken.

* De tekeningen in het boek zijn kleurplaten. Kleuren werkt ontspannend, waardoor dit boek ook op een praktische manier kan bijdragen aan het omgaan met overprikkeling.

www.hetkleineegeltje.nl


Het boek het kleine egeltje is overprikkeld van Marit Goessens is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marit Goessens boeken - Het kleine egeltje is overprikkeld
ISBN 9789463672047
PAGINA’S 57
VERSCHENEN 27-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Jongboek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,99
Bestel

Andere boeken van Marit Goessens

 • Marit Goessens - Handboek bij burn-out
  Marit Goessens - Handboek bij burn-out

  Dit boek is bedoeld om je tot steun te zijn tijdens je burn-out. Het ondersteunt je enerzijds met relevante informatie over burn-out en anderzijds met tips en adviezen.Het lijkt je ineens te overkomen: een burn-out. Je hebt langere tijd te veel van jezelf gevraagd en op een dag…

  Lees meer...
  16,50
 • Marit Goessens - Proclameren
  Marit Goessens - Proclameren

  Verlang en zoek jij ernaar dat de Bijbel jou (meer) aanspreekt en steun geeft in je dagelijks leven? Ben je benieuwd wat God zegt over Zichzelf en jouw identiteit in Christus? Of misschien wil je weten wat de Bijbel zegt over bepaalde situaties?In 'Proclameren' ordent auteur…

  Lees meer...
  14,95