Mariska Wiersma, Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Jenny Zilmer - Good Job! Horeca WL24

Combipakket: werkboek + licentie van 24 maanden


GOOD JOB! HORECA is een beroepsspecifieke methode die is afgestemd op de kwalificatiedossiers voor de horeca-opleidingen Manager horeca, Gastheer/Gastvrouw en Kok. Communicatie staat centraal, zodat studenten leren zich passend uit te drukken in uiteenlopende situaties. De methode is geheel in het Engels.

Dit combipakket bestaat uit:
* Een leerwerkboek Good Job! Horeca.

* Een licentie van 24 maanden voor Good Job! Horeca Online (inclusief First Aid Course of English FACE en Examencoach Engels).

LEERWERKBOEK

Het leerwerkboek Good Job! Horeca bestaat uit vier themacasussen. Elke casus is opgedeeld in verschillende tasks die de stappen van de customer journey volgen. De tasks zijn op eenzelfde manier opgebouwd:
1. Een Get Started!-opdracht waarmee elke task start. Hierbij denk je na over je eigen ervaringen in de horeca en wat je belangrijk vindt in het horecavak.

2. Critical thinking-opdrachten die je uitdagen om kritisch na te denken over typische horeca-vraagstukken.

3. Get Grammar!-opdrachten waarbij grammatica-items aan bod komen die in de horeca-praktijk vaak voorkomen. Daarbij vind je een beknopte uitleg en een korte oefening. Online kun je meer oefenen met grammatica.

4. Een Final Task voor elke casus. In deze taak komen eerder behandelde taalvaardigheden nogmaals aan bod en toon je aan dat je de lesstof begrijpt en kan toepassen.

STUDIEMETER (ONLINE)

Op de methodesite Studiemeter krijg je toegang tot de volgende onderdelen:
- In GOOD JOB! HORECA ONLINE oefen je met woorden en grammatica in horeca-context. De woorden worden geïntroduceerd bij de lees- en luisterteksten in het leerwerkboek en worden ingeoefend en getoetst op Studiemeter. Je kunt ook online verder oefenen met de grammatica-items die in het leerwerkboek kort aan bod zijn gekomen bij Get Grammar!. Bij elk online grammatica-item horen twee oefeningen en een onderwerpstoets.

- Als je na deze oefeningen behoefte hebt aan nog meer grammaticale ondersteuning, dan is er FIRST AID COURSE OF ENGLISH (FACE). Alle oefeningen en toetsen worden door het programma nagekeken en becijferd.

- Als voorbereiding op de examens, kun je aan de slag met EXAMENCOACH ENGELS, een digitale examentrainer die je voorbereidt op het centraal examen (CE) Engels.

- Ook kun je gebruik maken van NOVO LEARNING: een innovatief platform waarbij je op een interactieve manier oefent met communicatieve horeca-vaardigheden.


Het boek good job! horeca wl24 van Mariska Wiersma, Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Jenny Zilmer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 37,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mariska Wiersma, Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Jenny Zilmer boeken - Good Job! Horeca WL24
ISBN 9789463261500
PAGINA’S 280
VERSCHENEN 04-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Deviant
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
37,50
Bestel

Andere boeken van Mariska Wiersma, Rosemary Carlton-Willis, Marije Caudron, Marije de Haan, Marleen Koevoets, Janet Molenaar, Jenny Zilmer