Marinus van Kooij - Werken bij een bouwbedrijf

Edu4all Bouwen, Wonen en Interieur:

Met de werkboeken van Edu4all leert uw student alles wat ze moeten weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekken ze wat ze leuk vinden en wat bij ze past. Zo kunnen uw leerlingen zich goed oriënteren en voorbereiden op de verdere (studie)loopbaan.

In dit werkboek maakt uw leerling kennis met het werk bij een bouwbedrijf. Uw leerling leert werkvoorbereidingstekeningen lezen en ze krijgen zicht op alle kosten die bij het bouwen van een kleinschalig bouwwerk aan de orde zijn. Ook leert uw leerling wat

er allemaal komt kijken bij duurzaam bouwen en hoe het bouwproces eruitziet.

Edu’Actief maakt werk van onderwijs:

Edu’Actief wil uw leerling helpen zich te ontwikkelen tot een echte vakman of -vrouw. Om werk te maken van onderwijs, werken we samen met docenten, het bedrijfsleven en met jou. Dankzij dit netwerk kunnen we vernieuwende leermiddelen maken die aansluiten op jouw leerbehoefte en op de behoefte van de beroepspraktijk.


Het boek werken bij een bouwbedrijf van Marinus van Kooij is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,25 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marinus van Kooij boeken - Werken bij een bouwbedrijf
ISBN 9789037223279
VERSCHENEN 30-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Edu'Actief
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,25
Bestel