Marike Bol - Bakken zonder Tarwe

Op ontdekkingsreis met nieuwe meelsoorten


Vernieuwend receptenboek voor glutenrvije en lactosevrije eters. Geen 13 in een dozijn aangezien er met vernieuwde meelsoorten wordt gewerkt

Oh My Pie! Ben je er ook van overtuigd dat tarwe niet goed is voor je buik? Maar wil je toch je boterham of snackreep niet missen? Dan is het boek Bakken Zonder Tarwe een aanwinst voor jouw aanrecht. Marike Bol (bekend van de foodblog Oh My Pie!) neemt je mee op ontdekkingstocht met nieuwe(re) meelsoorten. Ze leert je heerlijke broodjes maken van bakbananenmeel, snackrepen met tijgernotenmeel en ook de trucjes hoe je tarwevrij brood toch elastisch en smakelijk maakt. Want tarwevrij brood hoeft nu eenmaal niet korrelig te zijn en bij de eerste hap uit elkaar te vallen. Ook is er in dit boek ruimte voor koekjes, hartige happers en nog veel meer lekkers. Maak bv eens eigen notenmelk. Super makkelijk en erg smaakvol! Ga mee op ontdekkingsreis met Marike Bol en tover zelf de lekkerste creaties op tafel.

Alle recepten uit dit boek zijn:

Glutenvrij

Lactosevrij

Tarwevrij

Vrij van geraffineerde suikers

Softcover- 216 pagina's, lekker groot formaat 197 x 270 mm


Het boek bakken zonder tarwe van Marike Bol is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marike Bol boeken - Bakken zonder Tarwe
ISBN 9789492537089
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 25-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BjörnBooks
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Marike Bol