Marijke van Langen - Terug naar de Altaj

Ze moet terug. De bergen van de Altaj roepen haar opnieuw. Drie jaar eerder bezocht ze deze streek, na een voettocht van Amsterdam naar Rusland. Een ingrijpende gebeurtenis heeft haar leven echter compleet op zijn kop gezet. Nu reist ze opnieuw af naar dit bijzondere gebied op de grens met Siberië en Mongolië. In de Mongoolse Altaj maakt ze kennis met de mensen van de steppen, de Kazachen en Mongolen en met een illuster reisgezelschap. Reizend over de wonderschone vlakten kijkt ze terug en in de stilte van de bergen probeert ze het gebeurde een plek te geven en weer grip te krijgen op haar leven.

Op nieuw een open en waargebeurd verhaal waarin de lezer meegenomen wordt in de belevenissen van deze bijzondere vrouw.

Marijke van Langen (1977) is biologe en werkzaam als boswachter bij een grote natuurbeheerorganisatie. Daarnaast is ze wilderniscoach en verzorgt ze cursussen en workshops natuurbeleving en overleven bij Wildernisschool : de kleine wilg". In 2010 verscheen haar eerste boek: "Gewoon Gaan, te voet naar Rusland".


Het boek terug naar de altaj van Marijke van Langen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marijke van Langen boeken - Terug naar de Altaj
ISBN 9789082554908
PAGINA’S 156
VERSCHENEN 25-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Litlle Willow Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel