Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper - Het kleine rekenboek

Rekenregels


Iedereen kan rekenen. Als je de rekenregels toepast, kun je elke som uitrekenen. Maar dan moet je de regels wel kennen! Of … opzoeken. In Het Kleine Rekenboek staan ze overzichtelijk per onderwerp bij elkaar.

Dit handige opzoekboek geeft bij elk rekenprobleem de aanpak voor de oplossing met een helder voorbeeld. Bondig in stapjes uitgelegd. Duidelijke instructie met zo min mogelijk tekst. Elk type opgave staat afzonderlijk in een kader en de kaders zijn per rekenonderwerp gesorteerd. Je ziet meteen waar het om gaat en waar het bij hoort. Alle rekenstof in zakformaat! Voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Voor leerlingen en begeleiders.

optellen – aftrekken – vermenigvuldigen – delen – breuken – kommagetallen – verhoudingen – procenten – machtsverheffen – worteltrekken – voorrangsregels – meten en maten – meetkunde – verbanden


Het boek het kleine rekenboek van Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,95 excl. verzendkosten.


Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper boeken - Het kleine rekenboek
ISBN 9789491263439
PAGINA’S 191
VERSCHENEN 11-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scala Leuker Leren
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,95
Bestel

Andere boeken van Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper