Marieke Meijer - Relatiestress

De 10 beste adviezen om er grip op te krijgen


In elke liefdesrelatie zijn strubbelingen, maar soms loop je vast en weet je niet meer hoe het verder moet. Je voelt je niet gehoord, raakt elkaar kwijt en weet niet hoe je hier verandering in kunt brengen. Het kan echt beter worden. Er zijn miljoenen stellen die door zo'n periode zijn gegaan, zijn genezen en zelfs meer van elkaar zijn gaan houden.

Marieke Meijer begeleidt mensen met relatieproblemen en merkt dat soms met eenvoudige ingrepen er al veel mogelijk is. In dit boek geeft ze de tien adviezen die zij in de praktijk het beste ziet werken. Marieke Meijer publiceerde eerder Vrij van moeten en Vrij en moedig leven met God.


Het boek relatiestress van Marieke Meijer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marieke Meijer boeken - Relatiestress
ISBN 9789058819406
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 26-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Buijten & Schipperheijn Motief
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,95
Bestel

Andere boeken van Marieke Meijer

 • Marieke Meijer - Vrij van moeten
  Marieke Meijer - Vrij van moeten

  Is het echt de bedoeling dat christenen hun hele leven tobben, en strijden tegen onvolmaaktheid en zonden? Is het mogelijk om echt vrij te zijn, ook al ben je niet volmaakt? In Vrij van moeten laat Marieke Meijer op een praktische en positieve manier zien wat Paulus bedoelt met…

  Lees meer...
  15,99
 • Marieke Meijer - Vrij en moedig leven met God
  Marieke Meijer - Vrij en moedig leven met God

  "Wat gebeurt er als je bevrijd bent en nieuw land krijgt aangeboden? Dan liggen angsten op de loer; angst voor risico's, faalangst. Ze liggen klaar om je moed en vastberadenheid onderuit te halen. Maar je gaat het nieuwe land niet alleen binnen. Als je weet wie je aanvoerder is,…

  Lees meer...
  14,90