Marie José Laurens - Herinneringen en gedachten

Het verhaal van Ton Kaal


In de zomer van 2014 ben ik op het idee gekomen om een levensboek te laten schrijven. Ik realiseerde me toen ineens dat ik wel graag meer had willen weten over mijn grootvader: hoe hij dacht en hoe hij terugkeek op zijn leven. Dit levensboek is dan ook in de eerste plaats bedoeld voor mijn kleinkinderen - als ze al wat ouder zijn.

In dit levensboek wordt verteld hoe ik ben geworden wie ik ben. Het verhaal begint bij mijn vroege jeugd. Hoewel ik aan deze periode bijna geen herinneringen heb, leek het me toch van belang: er zijn toen immers dingen gebeurd die van grote invloed zijn geweest op mijn daaropvolgende leven. Het vervolg speelt in een tijd waarin de wereld in snel tempo totaal is veranderd.

Het maken van het boek samen met Marie José, die de tekst schreef, was voor mij een verhelderende verkenning naar het verleden.

Ton Kaal.

Deze uitgave maakt deel uit van het project Levensboek Humanitas Apeldoorn: coördinator Jan Wouter van der Straaten. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.Marie José Laurens boeken - Herinneringen en gedachten
ISBN 9789402143348
PAGINA’S 69
VERSCHENEN 08-01-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
22,13
Bestel