Marianne van de Polder - Kus je tranen

Marianne ervaart in haar jonge jaren allesbehalve een veilige thuishaven. Ze groeit op bij een schizofrene moeder, die elke medische behandeling weigert. Haar fysieke en verbale agressie viert ze bot op haar omgeving, ook op haar dochter. Op haar dertiende wordt Marianne letterlijk de deur uitgetrapt. Ze gaat wonen bij haar vader, die vijf jaar eerder uit zelfbehoud is vertrokken. Als hij enkele jaren later overlijdt, vindt zij zingeving in spiritualiteit. Een uitdagend pad van zelfontwikkeling volgt.

'Kus je tranen' is een autobiografisch zelfhulpboek over hoe je naar liefde voor jezelf kunt groeien. Waarom is het toch zo belangrijk dat je de beste vriend van jezelf wordt? Hoe kan stilte je hierbij helpen? En welke rol speelt reïncarnatie? Dit tweede boek van Marianne (eerder verscheen bij Elikser al 'De magische mars van Mísja') focust op het belang van psychologisch zelfonderzoek en het doorleven van emoties. Ze beschrijft openhartig wat ze meemaakte, maar vooral wat ze ervan heeft geleerd: zelfs in het duister fonkelt er goud.

Schrijfster Pamela Kribbe over 'Kus je tranen': 'Een authentiek, warm en inspirerend verhaal.'


Het boek kus je tranen van Marianne van de Polder is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marianne van de Polder boeken - Kus je tranen
ISBN 9789089547439
PAGINA’S 106
VERSCHENEN 21-03-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel

Andere boeken van Marianne van de Polder