Marianne Oosterop, Christel Schollaardt - Waar brunchen we dit jaar?

120 recepten voor brunch en buffet


Marianne Oosterop en Christel Schollaardt delen in dit zeer fraai vormgegeven boek alle ervaring die ze in meer dan 30 jaar koken voor vrienden en familie hebben opgedaan. Van eenvoudige broodjes tot een echte brioche, van een simpel soepje tot omelet Sibérienne. Met handige tips en leuke weetjes loodsen ze u langs obstakels en valkuilen om uw brunch, buffet of borrel tot een succes te maken. Lekker en aantrekkelijk zijn de kernwoorden.

Van de 32 complete menu's worden steeds 3 of 4 gerechten uitgewerkt, genoeg om inspirerend te zijn zonder de gebruiker in een strak keurslijf te dwingen. Zo kan iedereen zijn eigen feestje maken.

En het leukste is: als u het een beetje slim aanpakt, staat u geen uren in de keuken. Want het allerbelangrijkste van etentjes is toch de gezelligheid?

Het plezier in koken en eten spat in dit boek letterlijk van de pagina's. De verzorgde, kleurrijke opmaak nodigt uit tot lezen en tot koken. 


Het boek waar brunchen we dit jaar? van Marianne Oosterop, Christel Schollaardt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marianne Oosterop, Christel Schollaardt boeken - Waar brunchen we dit jaar?
ISBN 9789082073966
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 30-11-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij De Muze
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,00
Bestel