Marianne Golombek-Jansen, Annemarie Veenstra-van Pruissen, Elsbeth Visser-Vogel - Driestarreeks De allerbeste wensen

Aan de slag met opvoedingsidealen


Dit boek gaat over jouw handelen als opvoeder en je opvoedingsidealen die hieronder liggen: De allerbeste wensen voor je kind. Het nadenken over die idealen en de praktische invulling ervan blijkt voor veel ouders motiverend en helpend. Vanuit de Bijbel doen de auteurs je handreikingen om na te denken over je eigen opvoedingsidealen en over hoe je die in praktijk kunt brengen.

Ieder hoofdstuk stelt een door ouders veel genoemd opvoedingsideaal aan de orde: een gelovig kind, een gelukkig kind, een sociaal kind, een zelfstandig kind, een succesvol kind en een verantwoordelijk kind. Naast informatie over het ideaal bevat elk hoofdstuk voorbeelden, verwerkingsopdrachten, verdiepingskaders en een Bijbelstudie. Het boek is uitstekend geschikt voor een kring of cursus over opvoeden en kan ook goed individueel worden gebruikt.Marianne Golombek-Jansen, Annemarie Veenstra-van Pruissen, Elsbeth Visser-Vogel boeken - Driestarreeks De allerbeste wensen

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789402901672
PAGINA’S 101
VERSCHENEN 01-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Banier Bv, Uitgeverij De
LEVERING direct te downloaden
  9,99
Bestel

Andere boeken van Marianne Golombek-Jansen, Annemarie Veenstra-van Pruissen, Elsbeth Visser-Vogel