Margreet Verboog - NT2-Cahier Uitspraak en spelling

Werken aan verstaanbaar Nederlands


Een goede uitspraak is van groot belang om als anderstalige in het Nederlands begrepen te kunnen worden. Toch raakt dit facet van de Nederlandse taal nog weleens tussen wal en schip. Bovendien zijn veel docenten onzeker over hun eigen kennis van de Nederlandse uitspraakregels. Hierdoor durven ze soms geen feedback te geven op de uitspraak van hun cursisten.

In dit NT2-Cahier beschrijft de schrijver de verschillen tussen uitspraak en spelling van het Nederlands en wat daarbij de struikelblokken voor cursisten zijn. Daarnaast biedt dit boekje handvatten voor het behandelen van uitspraak in de les en het geven van feedback.

Bij het boek zit een code waarmee u toegang krijgt tot de bijbehorende website, www.nt2school.nl, waarop u het extra materiaal kunt vinden.

Dit boek maakt deel uit van de reeks NT2-Cahiers. Deze reeks vormt een gereedschapskist voor (beginnende) NT2-docenten waarmee zij kunnen zorgen voor een professionelere aanpak van hun alledaagse lespraktijk.


Het boek nt2-cahier uitspraak en spelling van Margreet Verboog is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Margreet Verboog boeken - NT2-Cahier Uitspraak en spelling
ISBN 9789024422227
PAGINA’S 68
VERSCHENEN 29-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,50
Bestel

Andere boeken van Margreet Verboog