Margreet Meijer - Rooms snoezelen en andere verhalen

Pastorale belevenissen in een verpleeghuis


Margreet Meijer (1947) is geestelijk verzorger. In Rooms snoezelen beschrijft ze enkele herinneringen aan haar eerste werkplek in een psychogeriatrisch verpleeghuis. Het speelt zich af tussen 1990 en 1995, in een tijd dat de verpleeghuiszorg in Nederland anders georganiseerd was dan nu. Hoe de ontwikkelingen echter ook zijn, het gaat steeds om de zorg voor mensen. Ook in deze belevenissen staan zij centraal en Margreet laat hen zien in al hun schoonheid en kwetsbaarheid.

Van haar hand verschenen ook Brak land, mystiek voor beginners; Melodie, een vertelling over het verlangen en Pamflet uit Avila, eigentijds visioen van een innerlijke weg.

'Dit boekje van Margreet is eerbiedig en empathisch, teder en krachtig, beeldrijk en lerend en je kunt soms ook erg lachen of glimlachen om die oude pater - ook een collega. Rooms staat er in de titel. Het boekje drinkt als warme chocolademelk met slagroom op een winterdag.'

Marinus van den Berg


Het boek rooms snoezelen en andere verhalen van Margreet Meijer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Margreet Meijer boeken - Rooms snoezelen en andere verhalen
ISBN 9789089549341
PAGINA’S 90
VERSCHENEN 08-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Elikser B.V. Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Margreet Meijer