Margo Morrison - Genezing op afstand

Dresi boskopu fu farawe; de zwaan als boodschapper


In dit boek, "Genezing Op Afstand" - 'Dresi Boskopu Fu Farawe' worden onder meer verhalen verteld over boodschappen met een genezende kracht. Deze helende boodschappen ontvangen wij veelal via onze dromen. Wij reizen in de nacht door het universum om deze Spirituele Kracht te mogen ervaren.

Als wij ziek zijn en naar beterschap verlangen, dan raadplegen wij een arts. Wij vragen een recept aan of een verwijsbrief voor genezing van onze kwalen. Wij vinden dan 'genezing op afspraak.'

Dromen kunnen zelf-genezend werken op het lichaam en de geest. Bijvoorbeeld Als je ziek bent en je 'droomt' jezelf beter, dan kan het zo zijn dat je 's ochtends opstaat zonder nog 'ziek' te zijn. In je droom ben je 'genezen verklaard.'

In de spirituele wereld wordt onze ziekte in het universum opgenomen en wij ontvangen dan 'Genezing Op Afstand.'

De meeste waargebeurde (droom)verhalen die in dit boek beschreven staan zijn via dromen gebracht, vaak met de Zwaan Als Boodschapper. De Zwaan 'MAISA SPIRIT' mijn Spirituele Gids, loopt zij aan zij op mijn pad.

Meer spirituele verhalen staan in mijn vorige bundels, waaronder 'Als Dromen Uitkomen.'


Het boek genezing op afstand van Margo Morrison is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Margo Morrison boeken - Genezing op afstand
ISBN 9789080402997
PAGINA’S 152
VERSCHENEN 21-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MAISA SPIRIT
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,50
Bestel

Andere boeken van Margo Morrison