Margarete van den Brink - Verkwikkender dan licht

De werkzaamheid van Christus in ontmoeting en gesprek


Verkwikkender dan licht? - Dat is het gesprek, zei Goethe al. De ervaring in een gesprek werkelijk gehoord en gezien te worden, wekt op en schenkt kracht. Verkwikt.

Midden in de werkelijkheid van ons leven ligt het gebied waar we met anderen in wisselwerking treden, het gebied van ontmoeting en gesprek. Wie er in slaagt echt interesse voor de ander op te brengen zal - net als de gesprekspartner - ervaren dat er een geheimzinnig bron gaat stromen.

Door met oprechte aandacht te luisteren en te vragen kunnen gevoelens en inzichten naar boven komen die anders verborgen blijven. Bewustzijn, zelfkennis, verbondenheid en verandering groeien als we in de ontmoeting met de andere mens een hogere werkelijkheid binnen kunnen laten stromen.

Dit boek beschrijft hoe je die weg kunt leren gaan.

Margarete van den Brink gaf jarenlang trainingen en cursussen over leiderschap, spiritualiteit en sociale ontwikkeling. Tegenwoordig ligt het accent van haar werk vooral op het schrijven van artikelen en boeken, o.a. op het gebied van het esoterische christendom.

Verschillende van haar boeken werden vertaald.

www.margaretevandenbrink.nl


Het boek verkwikkender dan licht van Margarete van den Brink is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,75 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Margarete van den Brink boeken - Verkwikkender dan licht
ISBN 9789492326041
PAGINA’S 121
VERSCHENEN 29-11-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Adventum
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,75
Bestel

Andere boeken van Margarete van den Brink