Mardou van Lohuizen - Maya kristalbewustzijn

Dit boek neemt je mee op een bijzondere reis door de universele kennis en wijsheid van de Maya’s. Het is geschreven vanuit de energie van Ca Lahun, de kristallen toon of energie die je helderheid en inzicht geeft in jouw proces van bewustwording en daarmee een nieuwe stabiliteit in een tijd waarin alles snel aan het veranderen is. Ook wanneer je al vertrouwd bent met de Maya astrologie zal het je vanaf het begin nieuwe inzichten geven. Een heldere visie en sprankelende, helende teksten en tekeningen, verhogen je energie en activeren een kristalhelder bewustzijn!

Nieuwe dimensies in de Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s, laten zien wat tot nu toe verborgen bleef en brengen je in verbinding met jouw oorspronkelijke blauwdruk. Wanneer je deze blauwdruk herkent zal er diep in jou een verschuiving plaatsvinden. Vanuit het vertrouwen dat je gedragen wordt door het leven maak je verbinding met jouw Unieke Zijn en je creatieve energie begint te stromen...

Ben je klaar voor het avontuur dat je thuisbrengt in verbinding met je diepste innerlijke natuur? Jouw intentie zal de energie en het proces in beweging brengen... Dat is hoe het leven werkt!


Het boek maya kristalbewustzijn van Mardou van Lohuizen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Mardou van Lohuizen boeken - Maya kristalbewustzijn
ISBN 9789402164787
PAGINA’S 292
VERSCHENEN 02-08-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,00
Bestel

Andere boeken van Mardou van Lohuizen