Mardge Pascaud - De schoonheidsdriehoek

Schoonheid anders bekeken


De Schoonheidsdriehoek. Een boek dat ingaat op de vraag 'Wat is schoonheid?' Wat betekende schoonheid vroeger en wat betekent het nu? Worden vrouwen zekerder van zichzelf als ze proberen de hun aangeprezen schoonheidsidealen na te streven of juist niet?

Zijn de schoonheidsidealen die van alle kanten op ons afkomen reëel of allemaal schone schijn?

In De Schoonheidsdriehoek gaat schrijver Mardge Pascaud diep in op deze vragen. Daarbij stuit ze op verrassende en soms zelfs onvoorstelbare boodschappen die door de media de wereld in worden geholpen.

Pascaud schetst het waarom en hoe van de door haar ontwikkelde Schoonheidsdriehoek, die wel haalbaar is en zowel vrouwen áls mannen laat stralen doordat ze hun balans vinden.

De schoonheidsdriehoek is voor iedereen die zich een beeld wil vormen van hoe men vroeger met schoonheid omging, hoe de zogeheten idealen tot stand konden komen en wat er anno nu werkelijk allemaal mogelijk is. Met de nodige humor geschreven, maar altijd to the point met slechts één doel voor ogen: de haalbare realiteit benoemen op het gebied van schoonheid. Hoe innovatief die inmiddels ook is. Want, dit boek gaat ook over de Toekomst van Schoonheid, een gegeven waar Mardge Pascaud zich bijna elke dag mee bezighoudt. Met meer dan verbluffende uitkomsten.Mardge Pascaud boeken - De schoonheidsdriehoek
ISBN 9789082510706
VERSCHENEN 15-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pascaud Beauty Innovations
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
34,50
Bestel