Marco De Wit, Ellen Van Drunen - Handboek Fietsvakantie

Alles voor een succesvolle fietsvakantie


Het Handboek Fietsvakantie staat boordevol tips- en informatie die je op weg helpen naar een fantastische fietsvakantie. Van de voorbereiding tot het fietsavontuur zelf. Gebruik dit 200 pagina’s dikke boek als naslagwerk én inspiratiebron voor je fietstochten.

In dit prachtige boek nemen we je stap voor stap mee in die wereld van fietsvakanties en leggen we je precies uit hoe je jouw tocht tot een succes maakt.

We geven je tips over de voorbereiding, leggen je op een duidelijke manier de techniek van de fiets en de onderdelen uit en inspireren je met aantrekkelijke beelden, routetips en dromen voor de toekomst.

Met het Handboek Fietsvakantie ben je meteen op de hoogte van de laatste technieken en krijg je genoeg handvatten om de juiste keuzes te maken zodat jouw fietsvakantie een succes wordt. Of het nu om een weekendje fietsen in Nederland gaat of om een fietsreis rond de wereld.

Het Handboek Fietsvakanties, geschreven door ervaren vakantiefietsers en wereldfietsers en is een must-have voor iedere (beginnende) vakantiefietser of wereldfietser.

Het enige dat je na het lezen van dit boek nog hoeft te doen, is je spullen pakken en de vrijheid tegemoet fietsen!


Het boek handboek fietsvakantie van Marco De Wit, Ellen Van Drunen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marco De Wit, Ellen Van Drunen boeken - Handboek Fietsvakantie
ISBN 9789463453752
PAGINA’S 200
VERSCHENEN 20-07-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bike4travel
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,95
Bestel