Marcel Zimmer, Elly Zuiderveld, Ron Schroder, Marianne Busser, Herman Boon, Reinier Sonneveld - Door dik en dun

Vriendschap vieren


“Door dik en dun” is de nieuwe CD (met nieuwe 10 liedjes) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.

“Door dik en dun – Vriendschap vieren” is de nieuwe CD (met 10 nieuwe liedjes voor kinderen) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.

Het succes van de Oké4Kids serie, met meer dan 400.000 verkochte cd's, krijgt in 2018 een vervolg met deze nieuwe kinder-cd met 10 nieuwe aantrekkelijke en leerzame liedjes van onder andere Ron Schröder & Marianne Busser, Elly Zuiderveld, Marcel & Lydia Zimmer, Herman Boon en vele andere artiesten rondom thema’s als: vriendschap, geven is beter dan hebbe, liefde, niet boos blijven en dat je nooit alleen bent.

Vriendschap door dik en dun betekent zoveel als 'onvoorwaardelijke vriendschap, ongeacht de omstandigheden'. Een goede vriendschap is goud waard. De wetenschap dat je altijd bij de ander kan aankloppen, wat er zich ook voordoet of hoe je je ook voelt, maakt vriendschap zo bijzonder. Vriendschap vieren betekent ook stilstaan en benoemen wat de ander voor je betekent.Marcel Zimmer, Elly Zuiderveld, Ron Schroder, Marianne Busser, Herman Boon, Reinier Sonneveld boeken - Door dik en dun
ISBN 9789058112064
VERSCHENEN 28-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING CD-Audio
TAAL Nederlands
UITGEVER Highway Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,95
Bestel

Andere boeken van Marcel Zimmer, Elly Zuiderveld, Ron Schroder, Marianne Busser, Herman Boon, Reinier Sonneveld