Marcel Zimmer, Lydia Zimmer - Het grote geheim

In korte overdenkingen en met prikkelende gedachten staan Marcel en Lydia Zimmer stil bij een aantal 'songteksten' uit de Bijbel. Songteksten? Jazeker, want de Psalmen zijn geschreven om gelezen én gezongen te worden.

Wie zijn Marcel en Lydia en wat zijn de gedachten achter hun liederen? In Het grote geheim vertellen ze over wat hen bezighoudt en hoe de teksten tot stand komen. De Nederlandstalige teksten van hun nieuwe album vormen daarbij het uitgangspunt.

Er zijn tevens aantrekkelijke foto's opgenomen die in combinatie met bijbelteksten, overdenkingen en citaten het geheel tot een inspirerend en zeer aantrekkelijk cadeauboek maken.

Marcel en Lydia presenteren in februari 2013 hun nieuwe, gelijknamige cd.

Marcel en Lydia wonen in Ermelo en hebben 3 kinderen. Marcel is afgestudeerd aan het Conservatorium en Lydia heeft de Pabo afgerond. Ze zijn samen fulltime met muziek bezig en hebben negen cd's uitgebracht met eigen, Nederlandstalige liederen. Ze verzorgen regelmatig optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen waarbij er veel gezongen wordt, afgewisseld met verhaaltjes, sketches en illustraties. www.marcelenlydia.nl


Het boek het grote geheim van Marcel Zimmer, Lydia Zimmer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marcel Zimmer, Lydia Zimmer boeken - Het grote geheim
ISBN 9789033816475
PAGINA’S 64
VERSCHENEN 01-10-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Highway Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,95
Bestel

Andere boeken van Marcel Zimmer, Lydia Zimmer