Marcel Pheijffer, Bob Hoogenboom - Accountancy en andere zaken onder de loep 4

Accountancy en andere zaken onder loep (4) is het vervolg op de gelijknamige bundels uit 2009, 2011 en 2013. Evenals in de eerste 3 delen zijn in dit boek de weblogs en opinies gebundeld die Marcel Pheijffer en Bob Hoogenboom publiceerden op de website www.accountant.nl. Via deze website brengen de auteurs frequent hun observaties, analyses, irritaties en verwondering naar voren. Het Accounting Establishment wordt er regelmatig door opgeschud. Scherp, kritisch, uitdagend, soms zuur, maar regelmatig ook geestig, gaan zij in op actuele zaken. Of komen juist met verhalen uit de oude doos.

Ditmaal is er een aantal opiniebijdragen van Marcel Pheijffer in Het Financieele Dagblad aan de bundel toegevoegd. Een aantal daarvan is tevens als blog gepubliceerd.

Jules Muis, een gerespecteerd accountant, schrijft in het voorwoord over de beschouwingen aangaande het accountantsberoep: 'Tegen de achtergrond van een alsmaar falend beroep lees je de bijdragen van Marcel en Bob in blijde verwondering over de voortgaande originaliteit en feitelijke onderbouwing van hun opinies. Met het beroep zelve als hun goed bezoldigde hofleverancier.'

Marcel Pheijffer is hoogleraar Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit en hoogleraar Forensische Accountancy aan de Universiteit Leiden. Zijn aandachtsgebieden en publicatiethema's zijn: (forensische) accountancy, fraude, boekhoudschandalen, witwassen, ethiek & integriteit, toezicht, corporate governance en compliance.

Bob Hoogenboom is hoogleraar Forensic Business Studies aan Nyenrode Business Universiteit en bijzonder hoogleraar Politiestudies en Veiligheidsvraagstukken aan de VU Amsterdam. Hij is geïnteresseerd in alles wat samenhangt met witteboordencriminaliteit, in de (on)mogelijkheden van regulering en de rol van politie en justitie op dit gebied.


Het boek accountancy en andere zaken onder de loep 4 van Marcel Pheijffer, Bob Hoogenboom is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marcel Pheijffer, Bob Hoogenboom boeken - Accountancy en andere zaken onder de loep 4
ISBN 9789462365308
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 22-01-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom Lemma uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,50
Bestel

Andere boeken van Marcel Pheijffer, Bob Hoogenboom