Marc Reynebeau - Een geschiedenis van België (POD)

Wat heeft België sinds zijn ontstaan in 1830 betekend? Hoe is de democratie er gegroeid? Welke Belgen hebben bepaald dat België zou worden wat het is? En vooral: wat hebben Belgen zoals jij en ik met deze geschiedenis te maken?

In zijn eigen onnavolgbare stijl schetst Marc Reynebeau een helder en compleet overzicht van een land dat het product werd van zijn eigen geschiedenis, niet meer maar ook niet minder artificieel dan eender welk land.

Voor iedereen die meer wil weten over de vaderlandse geschiedenis is dit werk een must. Reynebeau schetst niet alleen de grote lijnen en structuren, maar vertelt ook over concrete mensen en hoe de kleine man en de grote geschiedenis op elkaar inwerken. Hij zoomt in op merkwaardige personages en op nu eens vermakelijke dan weer dramatische gebeurtenissen, en wisselt betekenisvolle details af met ruime overzichten.

Een nieuwe en geactualiseerde editie van een fel geprezen bestseller.


Het boek een geschiedenis van belgië (pod) van Marc Reynebeau is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marc Reynebeau boeken - Een geschiedenis van België (POD)
ISBN 9789401460392
PAGINA’S 336
VERSCHENEN 05-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,99
Bestel

Andere boeken van Marc Reynebeau