Marc Marqués - De Clan

Crimefighters Oscar Reiling, Fiona Holtman en John van Baalen hebben voldoende redenen om zich ten volle te geven voor hun vak. Wraakgevoelens drijven hen zoveel mogelijk misdaden op te lossen.

Op dringend verzoek van mediamagnaat James Conrad uit Washington, D.C. laat de bekende Amsterdamse crimefighter Oscar Reiling al zijn lopende projecten wijken voor het onderzoek naar de gruwelijke ontvoering van Conrads dochter door leden van een nieuwe wereldwijd oprukkende beweging. Onmiddellijk raken de zaken in een stroomversnelling. Gevaar dreigt van alle kanten. Dodelijke slachtoffers vallen in Amerika en niet veel later ook in Hongkong. Tegelijkertijd komen er bedreigingen aan Reilings eigen adres. Ondanks alles loopt het gehele proces gesmeerd. Totdat het in Amsterdam ontstellend misgaat. Wanneer de zaken daar compleet uit de hand lopen komt de crimefighter tot het besef dat déze missie voor hem en zijn partners, Fiona Holtman en John van Baalen, niet alleen vrijwel onmogelijk is, maar bovenal levensgevaarlijk…


Het boek de clan van Marc Marqués is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Marc Marqués boeken - De Clan
ISBN 9789078923114
PAGINA’S 380
VERSCHENEN 24-04-2019
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Allwell Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel

Andere boeken van Marc Marqués