Boeken over management & bedrijf

 • E-book
  De grondslagen van de cyberspace

  25 mei 2018: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt in werking. Deze wet tracht persoonlijke gegevens van gebruikers van informatie- en communicatietechnologieën te beschermen. Deze uitgave biedt juristen en ICT-experts praktisch inzicht in… (E-book)

  Lees meer...
  45,08
 • Richard Branson boeken
  E-book
  Richard Branson - Finding my Virginity

  Deze nieuwe autobiografie is intiemer en persoonlijker dan ooit Een inkijkje in het leven van Richard Branson: wat maakt hem al vijftig jaar lang de succesvolste ondernemer ter wereld? Vijftig jaar geleden begon Sir Richard Branson zijn eerste commerciële… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • J.F. Aalders, J.A.M.A. Sluysmans, D.A. Verburg boeken
  E-book
  J.F. Aalders, J.A.M.A. Sluysmans, D.A. Verburg - Naar een betere opbrengst van de deskundigeninbreng

  Op 16 juni 2017 vond in Amsterdam de voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats. Het onderwerp van deze vergadering was 'Naar een betere opbrengst van de deskundigeninbreng'. Als inleiders traden op: mr. J.F. Aalders… (E-book)

  Lees meer...
  33,80
 • A.L.M. Keirse, R.S.B. Kool, R. Ortlep boeken
  E-book
  A.L.M. Keirse, R.S.B. Kool, R. Ortlep - Ongezond en (on)geoorloofd

  (Volks)gezondheidsproblemen die gepaard gaan met roken, alcohol, suiker, transvetten en andere legale maar (potentieel) gezondheidsbedreigende producten, halen dagelijks het nieuws. Vanuit alle hoeken van de maatschappij wordt geroepen om gedrags- en… (E-book)

  Lees meer...
  87,50
 • Karin Garritsen boeken
  E-book
  Karin Garritsen - Contentmarketing vanuit je zakelijke DNA

  Contentmarketing is essentieel voor organisaties om hun doelgroepen te bereiken. Toch zie je vaak dat een strategie en een goede basis ontbreken. Hoewel er enthousiast gestart wordt, komt er na verloop van tijd weinig content uit de organisatie. Successen… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Iske boeken
  E-book
  Paul Iske - Instituut voor briljante mislukkingen

  In ‘Instituut voor Briljante Mislukkingen’ laat hoogleraar Paul Louis Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. ‘Van fouten maken kun je leren.’ ‘Ondernemen is vallen en opstaan.’ Uitspraken waar je het moeilijk… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbeth Piot boeken
  E-book
  Liesbeth Piot - Andere tijden, andere leiders?

  Praktische gids over schoolleiderschap voor onderzoekers en directeurs. In Andere tijden, andere leiders? gaat Liesbeth Piot in op de gevolgen van schaalvergroting voor schoolleiderschap, met name in scholengemeenschappen. Aan de hand van een uitgebreide… (E-book)

  Lees meer...
  34,00
 • Martin Hinoul boeken
  E-book
  Martin Hinoul - Iconen van onze economie

  Hommage aan de iconen van onze welvaart. Na een reeks van boeken over innovatieve regio's, netwerken, technologie en Nobelprijswinnaars is het de hoogste tijd om ook een passende hommage te brengen aan de spilfiguur van onze maatschappelijke vooruitgang, aan… (E-book)

  Lees meer...
  19,00
 • Jogchum Vrielink boeken
  E-book
  Jogchum Vrielink - Pro Deo

  Over de onvermijdelijke ongemakken van grondwettelijke vrijheid. Grondrechten. Een enkele fascist, communist of jihadist daargelaten, draagt iedereen ze hoog in het vaandel. Tot je naar de praktijk kijkt: vaandelvlucht volgt zodra rechten ongemakkelijk worden.… (E-book)

  Lees meer...
  14,50
 • Tom Daems, Pieter De Witte, Geertjan Zuijdwegt boeken
  E-book
  Tom Daems, Pieter De Witte, Geertjan Zuijdwegt - De gekooide mens

  Reflecties op het leven achter tralies. De gevangenis is een totaalinstituut en heeft een fundamentele impact op alle aspecten van het leven. De gekooide mens is niet alleen beroofd van zijn vrijheid, hij wordt ook geconfronteerd met de grenzen van het bestaan… (E-book)

  Lees meer...
  14,50
 • S Brouwer boeken
  E-book
  S Brouwer - Klantgericht leiderschap

  Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen. Daarbij worden allerlei methodes uit de kast getrokken om de klantbeleving naar een hoger niveau te… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • P.H.N. Quist boeken
  E-book
  P.H.N. Quist - Conversie en aandelen

  Nog nooit is het onderwerp aandelenconversie zo systematisch in kaart gebracht als in deze uitgave. De lezer maakt grondig kennis met tal van relevante onderdelen; van minderheidsbescherming tot de omzetting van reserves, schuld en winstrechten in aandelen.… (E-book)

  Lees meer...
  96,46
 • Simon(e) van Saarloos boeken
  E-book
  Simon(e) van Saarloos - Enz.

  In Enz. neemt filosoof en schrijver Simon(e) van Saarloos het strafproces tegen Geert Wilders onder de loep, dat werd gestart naar aanleiding van zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in 2014. ‘Wie mij wil stoppen, moet mij vermoorden,’ zei Geert Wilders… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Theo Terdu boeken
  E-book
  Theo Terdu - Bankripped

  De kans dat je als ondernemer te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank is, ongeacht dat het beter gaat met de economie, nog steeds substantieel. De meeste ondernemers die in zwaar weer verkeren hebben het spookbeeld dat zij te maken krijgen… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • F.J.L. Pennings boeken
  E-book
  F.J.L. Pennings - De Wet werk en zekerheid

  De Wet werk en zekerheid (Wwz) stuitte al voor haar invoering op forse kritieken. Maar wat is er in de praktijk veranderd? Deze monografie maakt de balans op middels jurisprudentie en de literatuur vanaf de invoering van de Wwz. De uitgave verkent het hele… (E-book)

  Lees meer...
  62,77
 • E-book
  Handboek Jaarrekening 2018

  Aan het opstellen van de jaarrekening zijn tal van regels verbonden, en die zijn niet altijd even gemakkelijk te interpreteren. Dit handboek maakt deze brei aan richtlijnen op heldere wijze toegankelijk. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS standaarden… (E-book)

  Lees meer...
  111,80
 • Leigh Gallagher boeken
  E-book
  Leigh Gallagher - De Airbnb Story

  In 2008 bouwden twee arme studenten (Brian Chesky en Joe Gebbia) en hun programmerende nerdvriend (Nathan Blecharczyk) een platform dat binnen tien jaar de grootste aanbieder van accommodaties ter wereld werd. Airbnb is momenteel 30 miljard dollar waard en… (E-book)

  Lees meer...
    9,90
 • Rik Vera boeken
  E-book
  Rik Vera - Managers the day after tomorrow

  WAT DRIJFT DE NIEUWE CONSUMENT?WAAROM ZIJN DATA HET NIEUWE GOUD EN ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE EEN ZEGEN?HOE KUN JE EEN ORGANISATIE OPNIEUW ONTWERPEN OM DUURZAAM RELEVANT TE BLIJVEN?Technologie blijft de wereld continu transformeren. Om te blijven evolueren,… (E-book)

  Lees meer...
  23,99
 • Sergio van der Pluijm boeken
  E-book
  Sergio van der Pluijm - Coachen 3.0 Deel 1: Motiverende gespreksvoering

  Wie mensen wil motiveren, heeft zijn oren harder nodig dan zijn mond. Motivatie is de sleutel tot verandering. Als coachende professional weet je dat. Maar hoe vergroot je die motivatie? Het vaak gebruikelijke overtuigen, oplossen of adviseren kan juist een… (E-book)

  Lees meer...
  17,50
 • E-book
  Fiscaal Memo juli 2018

  Op zoek naar de laatste feiten en cijfers op het terrein van belastingen, premies, uitkeringen en financiën? Met dit Memo grijpt u nooit mis. Door de unieke combinatie van drukwerk, digitale uitgave en app heeft u altijd de meest actuele uitgave binnen… (E-book)

  Lees meer...
  52,45
 • Maarten van Rossum, Tim Masselink boeken
  E-book
  Maarten van Rossum, Tim Masselink - Toponderhandelaars

  Onderhandelen doen we dag in dag uit, en toch zijn er maar weinig mensen die zich er echt in bekwamen. Dit boek, met een voorwoord van Harvard-professor Robert C. Bordone, leert je hoe je uit elke onderhandeling meerwaarde kunt halen. En dat terwijl je de… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • J. uit Beijerse, S. Struijk, F.W. Bleichrodt, S.R. Bakker, B.A. Salverda, P.A.M. Mevis boeken
  E-book
  J. uit Beijerse, S. Struijk, F.W. Bleichrodt, S.R. Bakker, B.A. Salverda, P.A.M. Mevis - De praktijk van de voorwaardelijke invrijheidstelling in relatie tot speciale preventie en re-integratie

  Dit boek bevat de bevindingen van het onderzoek naar de toepassingspraktijk van de voorwaardelijke invrijheidstelling (v.i.) dat is uitgevoerd door onderzoekers van de sectie strafrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam, in opdracht van het Ministerie van… (E-book)

  Lees meer...
  50,50
 • O.A.P. van der Roest boeken
  E-book
  O.A.P. van der Roest - Werkboek algemeen bestuursrecht

  Dit werkboek bevat formatieve toetsen (casus, uitspraken en vragen) en checklists. De vragen hebben betrekking op meerdere belangrijke onderwerpen van het algemeen bestuursrecht. Aan de orde komen de kernbegrippen van de Awb (bestuursorganen, belanghebbenden… (E-book)

  Lees meer...
  22,80
 • E-book
  Sociaal Memo juli 2018

  Stuit u in uw werk regelmatig op kwesties omtrent de sociale zekerheid in Nederland? Met dit Memo grijpt u nooit mis. Dankzij de korte en puntsgewijze behandeling van de actuele regelingen en cijfers kunt u snel weer door. Handig bij beleidsvoorbereiding,… (E-book)

  Lees meer...
  59,64
 • R.A.F. Timmermans boeken
  E-book
  R.A.F. Timmermans - Bescherming van beursvennootschappen door uitgifte van preferente aandelen

  In een poging zich te beschermen tegen externe invloed, kan een beursgenoteerd bedrijf preferente aandelen uitgeven. Maar wat beschermen ze exact? En hoe? Deze titel biedt overzicht van het gehele proces rondom de uitgave van beschermingsprefs. Van… (E-book)

  Lees meer...
  79,33