Boeken over management & bedrijf

 • Joan De Winne, Hilde Clement boeken
  E-book
  Joan De Winne, Hilde Clement - Leidinggeven zonder omwegen (e-boek - epub-formaat

  Efficiënt leidinggeven in de praktijk Leidinggeven is geen sinecure. Je moet niet alleen aan je teamleden duidelijk maken wat het takenpakket inhoudt, maar hen ook coördineren, ondersteunen en vooral zin geven om samen doelstellingen te bereiken. Bovendien… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Gert-Jan Hospers, Rianne van Melik, Huib Ernste boeken
  E-book
  Gert-Jan Hospers, Rianne van Melik, Huib Ernste - Visies op de stad

  De 21ste eeuw is de eeuw van de stad: sinds het begin van het millennium woont meer dan de helft van de wereldbevolking insteden. Nadenken over de stad is dan ook van groot belang. Wat is een stad eigenlijk? Welke rol spelen economie, politiek en ruimte in de… (E-book)

  Lees meer...
  24,99
 • Steve Lohr boeken
  E-book
  Steve Lohr - Dit is big data

  Als er tegenwoordig een nieuwe hype lijkt te bestaan, dan is het wel `Big Data'. De explosieve groei aan digitale gegevens wordt door marketing managers, multinationals en overheden triomfantelijk binnengehaald als het nieuwe goud. De data-revolutie gaat al… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Kory Kogon, Adam Merrill, Erik Roger boeken
  E-book
  Kory Kogon, Adam Merrill, Erik Roger - De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

  Verdrinken in een berg werk of op de toppen van je kunnen werken, dat is de keuze. Of eigenlijk: de 5 Keuzes. FranklinCovey ontwikkelde een krachtige methode – gebaseerd op de kennis van Stephen Covey (bestsellerauteur van De zeven eigenschappen), de laatste… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Petra de Boer, Martin Bruggink, Maarten Bruns, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Marielle Roozemond, Willy Wijnands boeken
  E-book
  Petra de Boer, Martin Bruggink, Maarten Bruns, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Marielle Roozemond, Willy Wijnands - Scrum in actie

  Scrum verovert in rap tempo de wereld als dé slimme en innovatieve methode om met teams aan projecten te werken. Marketeers, ambtenaren, productontwikkelaars, zorgverleners, ingenieurs, leraren – ze gebruiken allemaal Scrum om sneller resultaat te boeken.… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Nanko Boerma boeken
  E-book
  Nanko Boerma - Waardevolle verbindingen

  Het boek Waardevolle verbindingen draagt als ondertitel 'de constructie van vertrouwen in de toekomst'. In het boek behandelt Nanko Boerma het vertrouwen van mensen in elkaar en in 'de samenleving'. Boerma hierover: "Het vertrouwen dat mensen hebben wordt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rinske Jansen boeken
  E-book
  Rinske Jansen - Startersgids voor ZZP'ers

  Als startende zzp’er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten, en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot. Dit boek helpt je om op het juiste moment de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Gertien Beijering boeken
  E-book
  Gertien Beijering - Solliciteren met de GunfactorVerhoger

  Veel werkzoekenden zoeken nog op de ‘ouderwetse’ manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook anderen vinden deze vacatures. Een werkzoekende heeft… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Rob ter Haar, Gerlof Meijer boeken
  E-book
  Rob ter Haar, Gerlof Meijer - De weg naar het moderne strafvonnis

  In 2014 zijn de initiële opleidingen tot rechter en officier van justitie vernieuwd. Maatschappelijke veranderingen die hun weerslag hebben op het rechtersambt, vroegen om aanpassing van de 57 jaar oude raio-opleiding. Een belangrijk onderdeel van deze… (E-book)

  Lees meer...
  41,99
 • Jo Bardoel, Huub Wijfjes boeken
  E-book
  Jo Bardoel, Huub Wijfjes - Journalistieke cultuur in Nederland

  De journalistiek is in crisis. Krantenlezers lopen weg, televisiekijkers kijken anders en internet en sociale media verbinden alles en iedereen. En de gebruiker kiest zijn eigen weg. In deze veranderende mediawereld moet de journalistiek zich opnieuw uitvinden… (E-book)

  Lees meer...
  27,99
 • Rob Coolen boeken
  E-book
  Rob Coolen - Werkgeluk!

  De mensen waar we van houden spelen een belangrijke rol in ons leven. Jouw en mijn geluk wordt in grote mate bepaald door de relaties met onze dierbaren. De meeste van ons zijn zich daarvan bewust. Er is echter één relatie die veel minder aandacht krijgt dan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Ben Kuiken boeken
  E-book
  Ben Kuiken - Eerste hulp bij nieuw organiseren

  Net als de gemiddelde westerse mens zijn de meeste westerse organisaties niet echt fit. Ze bewegen te weinig, eten te veel en hebben geen duidelijk doel in het leven. Daardoor worden ze ingehaald door snelle internetjongens, in de steek gelaten door… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pierre Spaninks boeken
  E-book
  Pierre Spaninks - Zzp'ers: marktvernieuwers of marktverziekers?

  Ministeries, vakbonden, werkgevers, het UWV en andere instituten met diepe wortels in de verzorgingsstaat hebben uitgesproken standpunten over zzp’ers. Hoe hebben die zich ontwikkeld en hoe is dat te verklaren? Wat betekent dat voor het beleid, en wat merken… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maurits Kaptein boeken
  E-book
  Maurits Kaptein - Persuasion Profiling

  On average, merely five in every hundred visitors of online stores actually purchase a product. This, despite the fact that in offline, brick and mortar stores more than twenty-five out of a hundred visitors make a purchase. Why is this gap so large? The… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Anneke Bode, Ton Baaijens boeken
  E-book
  Anneke Bode, Ton Baaijens - Rijnland-Reeks Dorp in Bedrijf

  De samenleving is aan verandering onderhevig. Zij kantelt van een centraal georganiseerde naar een decentrale, van onderop gestuurde samenleving. Een transformatie naar een netwerksamenleving waarin waarden als ‘samenredzaamheid’, ‘coöperatie’ en… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Monica Wigman boeken
  E-book
  Monica Wigman - Regel jij het draagvlak ?

  Monica Wigman deelt in dit praktische handboek haar persoonlijke ervaringen als adviseur en als docent en workshopbegeleider. Ze laat de lezer zien welke communicatie past bij de diverse veranderstrategieën en ze houdt de communicatieprofessional scherp als… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mandfred F.R. Kets de Vries boeken
  E-book
  Mandfred F.R. Kets de Vries - Kets de Vries over executive coaching - Inzicht in 8 complexe persoonlijkheden

  Het coachen van lastige executives kan wel degelijk een positieve ervaring zijn, zo laat Manfred Kets de Vries zien met dit boek. Hij steekt coaches een hart onder de riem en reikt hun tegelijkertijd de nodige handvatten aan waarmee ze beter opgewassen zullen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Laurens Samsom boeken
  E-book
  Laurens Samsom - Tegendraadse dromen

  In de zomer van 2011 dompelt Laurens Samsom zich als beginnend correspondent onder in een regio waarover hij veel heeft gelezen, maar waar hij nog weinig van begrijpt. Hij woont in Israël en de Palestijnse Gebieden en belandt van de ene op de andere dag in… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Rob de Haas boeken
  E-book
  Rob de Haas - Ongewoon goed vergaderen

  Bijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget gaat op aan vergaderen. En we zijn er nog slecht in ook: mensen bereiden zich niet voor, komen te laat of helemaal niet opdagen, doen nauwelijks een mond open en nemen geen heldere besluiten. Zo… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Marc Lammers, Ton Hendrickx boeken
  E-book
  Marc Lammers, Ton Hendrickx - Flow

  Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers en Ton Hendrickx bewijzen dat flow maakbaar is. Voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Gabriël van den Brink boeken
  E-book
  Gabriël van den Brink - Hoe wij beter over kennis kunnen nadenken

  Iedereen weet dat kennis in de huidige samenleving een strategische betekenis heeft. Maar wat moeten we onder kennis verstaan? Sommigen denken vooral aan het soort inzichten dat aan universiteiten wordt voortgebracht. Anderen doelen op kennis die voor het… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Gabriël van den Brink boeken
  E-book
  Gabriël van den Brink - Waarom morele vragen politiek urgent worden

  De afgelopen jaren is het vertrouwen van burgers in de politiek sterk gedaald. Aan de vele verklaringen voor deze ontwikkeling voegt Gabriël van den Brink een nieuw element toe. Hij meent dat professionele politici zich te eenzijdig op machtsuitoefening en… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Gabriël van den Brink boeken
  E-book
  Gabriël van den Brink - Wat de samenleving kan betekenen

  Hoewel talloze onderzoekers, bestuurders en commentatoren over de samenleving spreken, beseffen slechts weinige wat die term betekent. Laat staan dat ze weten welke geschiedenis de samenleving heeft doorgemaakt en op grond van welke mechanismen zij… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Birgitta de Leeuw boeken
  E-book
  Birgitta de Leeuw - De transformatie ben ik zelf!

  Je werkt bij een maatschappelijke organisatie en je merkt dagelijks dat de samenleving verandert. Jouw bewoners, cliënten of patiënten hebben nieuwe verwachtingen, waar je graag aan tegemoet wilt komen. Maar wat is daarvoor nodig en hoe doe je dat? De… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Karin Ramaker boeken
  E-book
  Karin Ramaker - Beter Bloggen

  Een inspirerend en motiverend doe-boek voor iedereen die overweegt zakelijk te gaan bloggen maar niet weet waar te beginnen, of die ermee is begonnen maar vastloopt. Aan de hand van motiverende voorbeelden en praktische opdrachten spreek je je creativiteit… (E-book)

  Lees meer...
    8,99