Boeken over solliciteren

 • Maaike Verdegaal boeken
  Maaike Verdegaal - Stand out from the Crowd

  Houd jij van jouw baan? Of is het meer zuchten en kreunen? Kom in actie! Stand out from the Crowd laat jou slim solliciteren. Met concrete tips kom jij in vier stappen dichterbij jouw droombaan!Hoe goed ben jij in solliciteren? Is jouw motivatiebrief al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Panneman boeken
  Marianne Panneman - Schrijf je loopbaan

  Ben je niet meer blij met het werk dat je nu hebt? Wil je meer voldoening en plezier in je werk en leven ervaren? Wil je je verder ontwikkelen, maar weet je niet goed in welke richting? Heb je op dit moment geen werk en vraag je je af 'wat nu'? Dit boek biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Myriam de Roo boeken
  Myriam de Roo - Loopbaanagenda

  Altijd al met je loopbaan aan de slag willen gaan en werk willen maken van je werk? Wordt het tijd dat je een Gelukkige Professional gaat worden? Voor je ligt het boekwerk dat jou daar bij gaat helpen: de Loopbaanagenda! Het is een werkboek, agenda en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gertien Beijering boeken
  Gertien Beijering - Solliciteren?

  Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan! Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Beate Westphal boeken
  Beate Westphal - Ontdek uw perfecte job

  De praktische handleiding waarmee u uw talenten, vaardigheden en voorkeuren analyseert en zo uw droombaan kunt vinden De perfecte baan bestaat wel! Sleept u zich 's morgens vaak lusteloos naar uw werk? Hebt u een 'goed genoeg' baantje, maar droomt u stiekem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Henk Verhoeven boeken
  Henk Verhoeven - Werkmakers

  Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laura Berns-van Unen boeken
  Laura Berns-van Unen - Jobvious

  Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Diederik van Dorth tot Medler boeken
  Diederik van Dorth tot Medler - Carrièreswitchen doe je zo!

  Je wilt veranderen van werk. Misschien omdat je het gevoel hebt dat je talenten niet voldoende worden benut in je huidige baan. Of omdat het werk dat je doet aan het verdwijnen is. Of misschien ben je gewoon toe aan wat nieuws. Wat de reden ook is, je wilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Renzo Verwer boeken
  Renzo Verwer - Waar blijft die baan?

  Het boek 'Waar blijft die baan? Tien sprookjes over de arbeidsmarkt' van Renzo Verwer, rekent genadeloos af met de onzin die er over de huidige arbeidsmarkt wordt gezegd en geschreven. De auteur voorspelt massale en structurele werkloosheid. Dit ondanks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marie Anne Borst-van der Pas boeken
  Marie Anne Borst-van der Pas - Hoera! Ik heb een nieuwe baan

  Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nina Janssens boeken
  Nina Janssens - Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd?

  Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd? Een vraag die veel starters op de arbeidsmarkt bezighoudt. Als je net bent afgestudeerd, weet je vaak nog niet waartoe je in staat bent en bij welk werk dat past. Bovendien is de werkloosheid onder jongeren hoger dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - Sollicitatiegesprekken doe je zo

  Het nieuwste boek van de bestverkochte sollicitatieboekenauteur Aaltje Vincent Solliciteren anno nu is een strijd op topniveau die je met vele anderen aangaat. Sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent bereidt je zo optimaal mogelijk voor op het sollicitatiegesprek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Fiona Kloosterman boeken
  Fiona Kloosterman - Je bent aangenomen!

  Wat als je precies weet hoe je het effectiefste cv opstelt en als je inzicht hebt in wat de juiste woorden zijn om in je sollicitatiebrief te zetten? Dan moet solliciteren toch een stuk eenvoudiger zijn! In dit boek laat Fiona Kloosterman zien hoe kennis uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,75
 • Freek van Kraaikamp boeken
  Freek van Kraaikamp - Zou jij jezelf aannemen?

  Wees eens eerlijk: Zou jij jezelf aannemen? Ben jij echt de ideale kandidaat die zich goed presenteert, zich optimaal voorbereidt, zich verplaatst in de organisatie waar hij gaat solliciteren en weet wat hij hen te bieden heeft?In zijn boek Zou jij jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sylvie van den Meerendonk boeken
  Sylvie van den Meerendonk - Nooit meer solliciteren

  Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever. De meeste banen worden niet meer vergeven via vacatures. Door alleen te reageren op advertenties maak je maar weinig kans op een baan. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Estrella Meijs, Ellen Steffens boeken
  Estrella Meijs, Ellen Steffens - Die baan is voor mij!

  Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerald M. Sturman boeken
  Gerald M. Sturman - Gezocht: een baan die bij me past!

  Een belangrijk deel van ons leven brengen we werkend door. Maar wie kan in alle eerlijkheid zeggen dat dat ook het leukste deel is? In Gezocht: een baan die bij me past! ga je met die vraag aan de slag. Plezier in je werk is belangrijk. Werk moet bij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kees Cohen boeken
  Kees Cohen - Handboek hedendaags solliciteren

  Solliciteren doe je je hele leven, zorg dat je er goed in bent'. Het handboek hedendaags solliciteren geschreven door sollicitatiecoach en P&O'er Kees Cohen is een prachtig uitgevoerd handboek voor iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Richard N. Bolles boeken
  Richard N. Bolles - Welke kleur heeft jou parachute? 2017/2018

  Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen. Deze 2017/2018-editie is geheel geactualiseerd en geeft de nieuwste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Akkie Muller, Freek Sanders boeken
  Akkie Muller, Freek Sanders - Samen solliciteren

  Zonder werk en nu?Je bent op zoek naar een nieuwe baan. De meeste sollicitanten staan er alleen voor. Toch hoeft dat niet. Trek de stoute schoenen aan! Vraag iemand uit je omgeving om jouw Sollicitatie-Buddy te worden. Dit doe-het-zelf boek is voor hem of haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marco Mostert boeken
  Marco Mostert - Succesvol solliciteren

  Effectief solliciteren is meer dan alleen maar een baan vinden, ook in tijden dat het werk voor het oprapen ligt. Immers, werken is een substantieel deel van je leven of het nu een voltijdbaan betreft of werken in deeltijd. Het gaat niet alleen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Puck Dinjens, Tanja Hulswit boeken
  Puck Dinjens, Tanja Hulswit - Jij bent aan Z

  Wat wil je met je loopbaan? En met je leven? Je kunt niet alles plannen, maar je kunt wel sturen. Laat je niet leiden door wat er toevallig op je pad komt, want het is jouw leven: Jij bent aan Z.Dit praktische, eigentijdse en stimulerende handboek helpt je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dorien Waasdorp-Slotboom, Geert-Jan Waasdorp, Maaike Kooter boeken
  Dorien Waasdorp-Slotboom, Geert-Jan Waasdorp, Maaike Kooter - Zo vind je een baan!

  Twee jaar geleden hebben we ons eerste boek geschreven Hoe vind ik een baan? Vandaag durven we te zeggen: Zo vind je een baan! Dat komt omdat we de afgelopen twee jaar van nabij hebben kunnen zien, dat als jij je zoekstrategie verandert je heel snel hele leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Huub van Zwieten, Wien Sillevis Smitt boeken
  Huub van Zwieten, Wien Sillevis Smitt - Een onweerstaanbaar cv

  Herziene editie van een bestseller Laat jezelf zien op een manier die krachtig en onderscheidend is om zo de baan te vinden die écht bij je past. In dit boek tonen de auteurs op inspirerende en eigentijdse wijze dat het cv in de nieuwe vorm dé kans biedt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Martijn Nas boeken
  Martijn Nas - Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

  "Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst! geeft een duidelijk beeld van de stappen die je zou moeten volgen om een goede sollicitatie procedure te doorlopen met daardoor een hogere succes factor voor een baan." Bas van der Heijden - ZZG… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50