Boeken over solliciteren

 • Myriam de Roo boeken
  Myriam de Roo - Loopbaanagenda

  Altijd al met je loopbaan aan de slag willen gaan en werk willen maken van je werk? Wordt het tijd dat je een Gelukkige Professional gaat worden? Voor je ligt het boekwerk dat jou daar bij gaat helpen: de Loopbaanagenda! Het is een werkboek, agenda en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Diederik van Dorth tot Medler boeken
  Diederik van Dorth tot Medler - Carrièreswitchen doe je zo!

  Je wilt veranderen van werk. Misschien omdat je het gevoel hebt dat je talenten niet voldoende worden benut in je huidige baan. Of omdat het werk dat je doet aan het verdwijnen is. Of misschien ben je gewoon toe aan wat nieuws. Wat de reden ook is, je wilt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marianne Panneman boeken
  Marianne Panneman - Schrijf je loopbaan

  Ben je niet meer blij met het werk dat je nu hebt? Wil je meer voldoening en plezier in je werk en leven ervaren? Wil je je verder ontwikkelen, maar weet je niet goed in welke richting? Heb je op dit moment geen werk en vraag je je af 'wat nu'? Dit boek biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Verhoeven boeken
  Henk Verhoeven - Werkmakers

  Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kees Cohen boeken
  Kees Cohen - Handboek hedendaags solliciteren

  Solliciteren doe je je hele leven, zorg dat je er goed in bent'. Het handboek hedendaags solliciteren geschreven door sollicitatiecoach en P&O'er Kees Cohen is een prachtig uitgevoerd handboek voor iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Martijn Nas boeken
  Martijn Nas - Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

  "Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst! geeft een duidelijk beeld van de stappen die je zou moeten volgen om een goede sollicitatie procedure te doorlopen met daardoor een hogere succes factor voor een baan." Bas van der Heijden - ZZG… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Akkie Muller, Freek Sanders boeken
  Akkie Muller, Freek Sanders - Samen solliciteren

  Zonder werk en nu?Je bent op zoek naar een nieuwe baan. De meeste sollicitanten staan er alleen voor. Toch hoeft dat niet. Trek de stoute schoenen aan! Vraag iemand uit je omgeving om jouw Sollicitatie-Buddy te worden. Dit doe-het-zelf boek is voor hem of haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sylvie van den Meerendonk boeken
  Sylvie van den Meerendonk - Nooit meer solliciteren

  Stop met solliciteren op vacatures. Bedenk liever wat je droombaan is en ga zelf op zoek naar de ideale werkgever. De meeste banen worden niet meer vergeven via vacatures. Door alleen te reageren op advertenties maak je maar weinig kans op een baan. Bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gertien Beijering boeken
  Gertien Beijering - Solliciteren met de gunfactorverhoger

  Veel werkzoekenden zoeken nog op de 'ouderwetse' manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook anderen vinden deze vacatures. Een werkzoekende heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Laura Berns-van Unen boeken
  Laura Berns-van Unen - Jobvious

  Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Estrella Meijs, Ellen Steffens boeken
  Estrella Meijs, Ellen Steffens - Die baan is voor mij!

  Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Beate Westphal boeken
  Beate Westphal - Ontdek uw perfecte job

  De praktische handleiding waarmee u uw talenten, vaardigheden en voorkeuren analyseert en zo uw droombaan kunt vinden De perfecte baan bestaat wel! Sleept u zich 's morgens vaak lusteloos naar uw werk? Hebt u een 'goed genoeg' baantje, maar droomt u stiekem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Aart van der Gaag, Desiree Curfs boeken
  Aart van der Gaag, Desiree Curfs - Honderdduizend banen

  Eva beheert de schappen met voorverpakte groente bij DEEN in Bergen. Volgens de bedrijfsleider past ze na een wat moeizame start helemaal in het team en missen klanten haar als ze er niet is. Eva glundert: 'Echt?' Het belang van een baan is helder. Maar waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - Sollicitatiegesprekken doe je zo

  Het nieuwste boek van de bestverkochte sollicitatieboekenauteur Aaltje Vincent Solliciteren anno nu is een strijd op topniveau die je met vele anderen aangaat. Sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent bereidt je zo optimaal mogelijk voor op het sollicitatiegesprek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marie Anne Borst-van der Pas boeken
  Marie Anne Borst-van der Pas - Hoera! Ik heb een nieuwe baan

  Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hanneke van Stigt - Thans boeken
  Hanneke van Stigt - Thans - Ontdek snel: Solliciteren voor starters

  Er komt heel wat kijken bij solliciteren. Vooral als je voor het eerst je treden zet op de arbeidsmarkt, die op dit moment zeer zeker niet gemakkelijk is. Ontdek in dit boek alles wat je moet weten om met succes te solliciteren. Alle stappen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Fiona Kloosterman boeken
  Fiona Kloosterman - Je bent aangenomen!

  Wat als je precies weet hoe je het effectiefste cv opstelt en als je inzicht hebt in wat de juiste woorden zijn om in je sollicitatiebrief te zetten? Dan moet solliciteren toch een stuk eenvoudiger zijn! In dit boek laat Fiona Kloosterman zien hoe kennis uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Renzo Verwer boeken
  Renzo Verwer - Waar blijft die baan?

  Het boek 'Waar blijft die baan? Tien sprookjes over de arbeidsmarkt' van Renzo Verwer, rekent genadeloos af met de onzin die er over de huidige arbeidsmarkt wordt gezegd en geschreven. De auteur voorspelt massale en structurele werkloosheid. Dit ondanks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Freek van Kraaikamp boeken
  Freek van Kraaikamp - Zou jij jezelf aannemen?

  Wees eens eerlijk: Zou jij jezelf aannemen? Ben jij echt de ideale kandidaat die zich goed presenteert, zich optimaal voorbereidt, zich verplaatst in de organisatie waar hij gaat solliciteren en weet wat hij hen te bieden heeft?In zijn boek Zou jij jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nina Janssens boeken
  Nina Janssens - Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd?

  Waar heb ik nou eigenlijk voor gestudeerd? Een vraag die veel starters op de arbeidsmarkt bezighoudt. Als je net bent afgestudeerd, weet je vaak nog niet waartoe je in staat bent en bij welk werk dat past. Bovendien is de werkloosheid onder jongeren hoger dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard N. Bolles boeken
  Richard N. Bolles - Welke kleur heeft jou parachute? 2017/2018

  Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen. Deze 2017/2018-editie is geheel geactualiseerd en geeft de nieuwste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over psychologische tests

  Alles over psychologische tests is volledig herzien en tot de kern teruggebracht tot een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat je moet weten over psychologische tests. Bij het verschijnen van de eerste druk van dit boek brak groot rumoer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over assessment centers

  Assessment tests worden niet meer alleen voor zware functies ingezet; inmiddels zijn ze in drie van de vier sollicitatieprocedures te vinden.Momenteel al helemaal: met een groter aanbod sollicitanten willen werkgevers zeker zijn dat ze de besten eruit pikken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - Jobmarketing 3.0

  Nu vindbaar, straks nieuw werk! De manier waarop je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek verandert waar we bij staan. Hoe vind je tegenwoordig nieuw werk? Hoe zorg je ervoor dat jouw toekomstige werkgever niet om jou heen kan? Hoe compleet en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nigel Povah, Lucy Povah boeken
  Nigel Povah, Lucy Povah - Assessments voor dummies

  Nu steeds meer bedrijven assessments als onderdeel van hun wervingsproces gebruiken, is het essentieel om te weten hoe een ideale kandidaat eruitziet. In dit boek vind je deskundige adviezen over hoe je in de meest voorkomende assessmentopdrachten kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99