Boeken over personeel en organisatie

 • Steven Jellinghaus, Rob Latten, Lieke van den Eijnden, Ineke van de Pas boeken
  Steven Jellinghaus, Rob Latten, Lieke van den Eijnden, Ineke van de Pas - OR en privacy

  In dit boek wordt ingegaan op de werking van de AVG en de relatie daarvan metde werkvloer, het werkveld van de ondernemingsraad. In hoofdstuk 2 wordtallereerst specifiek ingegaan op de rechten en plichten van de AVG. Vervolgens wordt in hoofdstuk 3 de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Takashi Harada, Norman Bodek boeken
  Takashi Harada, Norman Bodek - De Harada methode

  Succes is een vaardigheid,een wetenschap! * Een burn-out nabij? Breng jezelf terug in balans! * Een stap-voor-stap proces voor het bepalen en realiseren van persoonlijke en professionele dromen/doelen * Zelfsturendheid, de menselijke kant van Lean * ’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Kars de Kaatse Dan Leidekker boeken
  Kars de Kaatse Dan Leidekker - Job Roadmap

  Persoonlijkheid en daarmee gedrag is van grote invloed op de mate waarin een sollicitant succesvol een (andere) baan zal vinden. In de Job Roadmap wordt helder uiteengezet welke persoonlijkheidstypen er zijn en op welke wijze deze een succesvolle sollicitatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Adam Boesten boeken
  Adam Boesten - Leiderschap in leven en werk

  Dit boek biedt oefeningen in levens- en loopbaanvaardigheden. Dit boek is ook geschikt voor mensen die bezig zijn een levensboek te schrijven en niet weten hoe dit aan te pakken. Het blijkt dat mensen het leuk vinden om gegeven vragen te beantwoorden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,24
 • Adam Boesten boeken
  Adam Boesten - Slagen in beroeps- en privéleven: meer geluk dan wijsheid?

  Gezond en gelukkig zijn is een actueel onderwerp. Door de economische situatie staan mensen financieel onder druk of zijn onzeker of ze hun baan behouden. Burn-out en stemmingsklachten zijn toegenomen. Deze omstandigheden stimuleren het ontwikkelen van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Adam Boesten boeken
  Adam Boesten - Goed leven

  Het zijn lastige tijden en velen van ons krijgen te maken met serieuze tegenslagen. Maar de bitterheid die hoort bij tegenslag zet ons aan tot het zoeken van oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Zo werkt ons brein. Tegenslagen kunnen ons nieuwe wegen doen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Jan Dijkgraaf boeken
  Jan Dijkgraaf - 327 wijze lessen van 22 toppers

  Wat kunnen wij leren van topkok Jonnie Boer, acteur George Clooney, Mad Man Don Draper, Microsoft-oprichter Bill Gates, voetbalanalist René van der Gijp, acteur Ryan Gosling, DJ Hardwell, cabaretier Youp van 't Hek, voetbaltrainer Guus Hiddink, babbelkoning… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • T. Westerveld boeken
  T. Westerveld - Omgaan met agressie kun je leren

  In Omgaan met agressie kun je leren beschrijft auteur Ton Westerveld aan de hand van praktijkvoorbeelden wat agressie is, waar het vandaan komt, wat het met mensen doet en hoe we erop kunnen reageren. Hij gebruikt casussen die werkelijk gebeurd zijn, het zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Cora Nijenhuis boeken
  Cora Nijenhuis - Van selectiegesprek tot exitinterview

  In gesprek gaan met je medewerkers is gemakkelijker dan je denkt. Toch zien veel managers en P&O'ers op tegen formele gesprekken. Dat kan zijn omdat ze in het verleden zelf slechte ervaringen hebben opgedaan met hun baas of met de afdeling P&O of omdat ze niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pieterjan van Delden boeken
  Pieterjan van Delden - Samenwerking in de publieke dienstverlening

  In de jeugdzorg, het onderwijs en de sociale veiligheid is steeds meer behoefte aan samenhang in de dienstverlening. Hulpverlening aan gezinnen en de aanpak van overlast zijn afhankelijk van ketensamenwerking. In de praktijk valt dit niet mee. Vaak is er veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • H. Adam, R. van den Berg boeken
  H. Adam, R. van den Berg - e-HRM

  Organisaties en medewerkers stellen in toenemende mate andere eisen aan de kwaliteit en de rol van het personeelsmanagement. Ook externe factoren, zoals de voortschrijdende nieuwe technologieën en de wijziging in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, zijn van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • J. Hell boeken
  J. Hell - Gezond verzuimmanagement

  Er is veel te doen over ziekteverzuim. Onder druk van nieuwe wetgeving doet iedere werkgever zijn best om de financiële gevolgen in de hand te houden. Maar ziekteverzuim is een veelkoppig monster, dat zich niet zomaar laat bedwingen.Veel partijen houden zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Geert Haentjens boeken
  Geert Haentjens - Beter functioneren en beoordelen

  Hans (ervaren manager) coacht Heleen (beginnend leidinggevende) en Adriaan (medewerker) in het voeren van functioneringsgesprekken. Ze leren hoe ze mensen op de juiste wijze over hun prestaties informeren, en hoe ze mensen begeleiden in hun ontwikkeling. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Vermeulen boeken
  Patrick Vermeulen - De verankerde organisatie

  Waarom is veranderen en vernieuwen voor organisaties toch zo moeilijk? Daarover gaat dit boek. De meeste verander- of vernieuwingstrajecten verlopen niet succesvol en ondanks decennia van wetenschappelijk onderzoek is de sleutel tot succes nog niet gevonden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Nico Smid boeken
  Nico Smid - Coachen op gedrag en resultaat

  Praktijkgids voor verzilveren van talent Dit boek is een volledig herziene editie van het succesvolle ?Coachen op gedrag en resultaat?. Sinds de eerste druk in 2002 is dit boek vele malen herdrukt en heeft het voor vele duizenden managers en medewerkers de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • J. van Drongelen boeken
  J. van Drongelen - Verbod van werktijdverkorting

  Iedere werkgever kan op enig moment geconfronteerd worden met een vermindering van bedrijvigheid. Maar de werkgever mag niet eenzijdig de werktijd van zijn werknemers verminderen. Van dit in het Buitengewoon Besluit Arbeidsverhoudingen 1945 neergelegde verbod… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Edith Rozendaal boeken
  Edith Rozendaal - SportMindfulness

  Over ‘het mentale in de sport’ hangt voor veel mensen nog altijd een zweem van geheimzinnigheid, het blijft iets ongrijpbaars, iets engs. En wat we dan graag doen is het wegduwen, er niets van willen weten. In de huidige tijdsgeest echter staan sporters… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • William Heutink boeken
  William Heutink - Van het duister naar het licht

  Waarom worden de rijken rijker en de armen armer? Wetten voor succes en welvaart, bestaan die? Het blijkt dat miljonairs en miljardairs anders denken en handelen dan de financieel minder bedeelden. Ervaringen en getuigenissen komen in dit boek samen.Ed is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Peter Monsieurs boeken
  Peter Monsieurs - Ontdek je werkelijke talenten

  Dit boek biedt je een unieke aanpak om je WERKelijke talenten te ontdekken en er mee aan de slag te gaan, als individu of als team. De wetenschappelijk onderbouwde methode ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Antwerpen, vertrekt vanuit een originele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,78
 • Peter Stinckens boeken
  Peter Stinckens - Persoonlijk groeiboek 1

  Dit unieke werkboek van topcoach Peter Stinckens helpt u om uw positieve intenties in echte praktijkroutines om te zetten. Kennen en kunnen zijn immers twee verschillende zaken. De opzet van dit boek is geënt op het concept cognitieve technologie en helpt u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,11
 • Ardy Felius boeken
  Ardy Felius - De Hel van Roosendaal

  Nederland kent 2 elite eenheden: het Korps Commando Troepen en het Korps Mariniers. De elementaire opleidingen van beide korpsen behoren tot de zwaarste militaire opleidingen. Een select gezelschap binnen het Korps Mariniers doorloopt beide opleidingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,71
 • Jack Gravemaker boeken
  Jack Gravemaker - De Botterbar ARM-17 te Zoutelande, 1961-2012

  Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan mijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Geboren te IJmuiden 11 januari 1947 en overleden op 25 juni 2015. Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 t/m 2006. Ik Jack Gravemaker, de jongste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,72
 • Romein De Klerk boeken
  Romein De Klerk - Romein is niet in een dag gebouwd

  Als ik als zestienjarige in een ontzettend diep dal val, voel ik mij mislukt en komt er niets meer uit mijn handen. Ik schaam me en probeer te doen alsof er niets aan de hand is, maar uiteindelijk word ik verplicht het tegenovergestelde te erkennen. Er volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,59
 • Hans Kokhuis boeken
  Hans Kokhuis - Creazennig kijken

  CREA voor open blik op kansen en ZENNIG om uit 'goed/fout' denken te stappen, 0/1 denken staat immers haaks op creativiteit. Als je enige gereedschap een sleutel is, lijken alle problemen zich te presenteren als een slot. Wat je niet kent, zul je niet zien. En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,80
 • Hendrik Hellemans boeken
  Hendrik Hellemans - Het Strategisch Succesmodel

  Ook jij kan je dromen en doelen bereiken en het leven leiden dat je zelf wil. Dit bijzondere boek reikt je praktische technieken en concrete vaardigheden aan om persoonlijk en zakelijk succes te bereiken. Het Strategisch Succesmodel geeft je in zes stappen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49