Boeken over personeel en organisatie

 • Piet Aarts boeken
  Piet Aarts - Geen doel, geen smoel

  De hoofdpersoon is voor een dubbeltje geboren, zoekt bewust risicovolle situaties op en dreigt in zijn jeugd in het criminele circuit te belanden. Met veel energie en creativiteit weet hij zich flink op te werken, maar blijft trouw aan zijn doelen afwisseling,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,43
 • Koen Langenhuysen boeken
  Koen Langenhuysen - Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2019

  Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,50
 • Fabian Dekker boeken
  Fabian Dekker - Theorie en praktijk van arbeid

  Theorie en praktijk van arbeid laat je kennis maken met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het boek koppelt de praktijk van een sterk veranderende wereld van werk aan de theoretische kennis over de werking van arbeidsmarkten. Onder de redactie van Fabian Dekker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Tim Christiaens boeken
  Tim Christiaens - Dive at work

  KNIP DE VIRTUELE LEIBAND DOOR PAK JE UITSTELGEDRAG AAN PLAN EEN WEKELIJKS SHITUURKun jij nog nadenken op kantoor? Als je vraagt waar kenniswerkers het vandaag lastig mee hebben, is het gebrek aan focus vaak het eerste antwoord. Permanente bereikbaarheid, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Inge Hofstee boeken
  Inge Hofstee - WOR tekst en commentaar 2019

  De herziene uitgave van Wet op de ondernemingsraden tekst en commentaar, editie 2019 is geheel up-to-date gemaakt. Naast de uitgebreide toelichtingen is ook de jurisprudentie bijgewerkt en eerdere wij-zigingen zijn nader aangevuld door ervaringen uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,95
 • Steven Jellinghaus, Inger Nijboer, Bob Vermaak, Karen Maessen boeken
  Steven Jellinghaus, Inger Nijboer, Bob Vermaak, Karen Maessen - OR en verkiezingen

  Verkiezingen zijn hét moment voor de or (or) om zijn positie te verwerven. Het is de graadmeter voor prestaties, zichtbaarheid van de or-leden en bovenal laat het zien dat de or er is. De praktijk laat zien dat het lastig is om ondernemingsraadsverkiezingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Monique Grant boeken
  Monique Grant - Waar een wil is, ben jij de weg!

  Monique kreeg bij haar geboorte alle ingrediënten mee om te “falen". Een "valse start" met drugs, geweld en instabiele ouders zorgde voor een beschadigd zelfbeeld. Haar zoektocht naar geluk en succes was lang. Desondanks is het gelukt om op te groeien tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Heijmann boeken
  Peter Heijmann - De ondernemingsraad van de toekomst

  De arbeidsverhoudingen binnen de ondernemingen veranderen in rap tempo! Niet alleen de ondernemer moet in het glas van de toekomst kijken, maar ook de medewerker van nu moet meer en meer de 'creator' van zijn eigen loopbaan worden! Ook kunnen we constateren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Els De Wit, Mie Baert boeken
  Els De Wit, Mie Baert - Meanderen door een bewegend land

  Het aantal mensen dat langdurig afwezig is door ziekte is de laatste jaren enorm toegenomen. Heel vaak liggen aan de basis daarvan stressgerelateerde problemen, een burn-out of een bore-out, maar ook andere chronische ziekten, een ongeval of een behandeling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lieke Bezemer boeken
  Lieke Bezemer - Werkgeluk werkt!

  Als het goed gaat met je werknemers, gaat het goed met jouw bedrijf. Gelukkige medewerkers die doen wat bij ze past, leveren namelijk aantoonbaar betere resultaten. Ze zijn gezonder, betrokkener, gemotiveerder en innovatiever dan minder gelukkige medewerkers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Met plezier naar je werk

  Na meer dan dertig jaren in loondienst te hebben gewerkt, respectievelijk in 3, 4 en 5 ploegendienst en momenteel in dagdienst, vond ik de tijd aangebroken om mijn bevindingen op papier te zetten. De reden hiervoor is het feit dat ik in al die jaren menigeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Herman Beuker, Ernie Beuker boeken
  Herman Beuker, Ernie Beuker - Teamindividualisering

  Tegenstellingen kantelen naar aanvullingen Zes tegengestelde behoeften hebben invloed op gedrag, de manier van reageren en de wijze van communiceren. Kennis van de behoeften en deze kunnen herkennen geeft de mogelijkheid de ander te bereiken en dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Theo van Leeuwen, Jan Popma boeken
  Theo van Leeuwen, Jan Popma - OR jaarboek 2019

  Het OR Jaarboek geeft helder en bondig een praktische uitleg aan bevoegdheden, werkwijze en faciliteiten van de or. Het boek helpt ieder lid van een ondernemingsraad om efficiënt en snel de informatie te vinden die hij of zij nodig heeft, voor, tijdens en na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,95
 • Rob Poort, Pauline Maarsen, Eric Janssen, Paul Settels boeken
  Rob Poort, Pauline Maarsen, Eric Janssen, Paul Settels - Praktijkgids Arbeidsomstandigheden

  In deze Praktijkgids vindt u veel informatie die van belang is voor iedere staffunctionaris met het arbeidsomstandighedenbeleid in zijn pakket, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is gericht op de dagelijkse gang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • Tom van den Belt boeken
  Tom van den Belt - Goed werkgeverschap en goed werknemerschap

  Bedrijfscultuur is het belangrijkste aspect van goed werkgeverschap. Op de voet gevolgd door arbeidsrelaties. Over deze twee aspecten gaat dit boek. De bedrijfscultuur, de werksfeer, de onderlinge omgang heeft grote invloed op welzijn, betrokkenheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Pauline Maarssen, Steven Jellinghaus, Hans van den Hurk, Pieter Diehl boeken
  Pauline Maarssen, Steven Jellinghaus, Hans van den Hurk, Pieter Diehl - Praktijkgids Ondernemingsraden 2019

  De Praktijkgids Ondernemingsraden 2019 is weer helemaal up to date! U vindt in de Praktijkgids praktische informatie die onmisbaar is, in de eerste plaats natuurlijk voor ondernemingsraadsleden, maar zeker ook voor HR-managers en verder voor iedereen die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • Henk Koenders, Pieter Diehl, Ton Suijkerbuijk, Mieke de Jong boeken
  Henk Koenders, Pieter Diehl, Ton Suijkerbuijk, Mieke de Jong - Arbonormenboek 2019/1

  Het Arbonormenboek beschrijft risico's die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het maken van een risico-inventarisatie en -evaluatie. De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  121,50
 • Sarah Detaille, Annet de Lange boeken
  Sarah Detaille, Annet de Lange - Fit for the future

  De arbeidsmarkt is continu in beweging. Trends als globalisering, flexibilisering, digitalisering en technologisering leiden tot een andere verdeling van werk en productie. Organisaties zullen steeds vaker in meer of mindere mate moeten reorganiseren om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ben Rogmans boeken
  Ben Rogmans - Geen Paniek!

  GEEN PANIEK! rekent opgewekt af met de sombere toekomstvoorspellingen die dagelijks over ons worden uitgestort. Ja: de wereld verandert en er verdwijnt heel veel werk. Maar dat was altijd al zo! Als je zo nu en dan iets bijleert kun je ook in het tijdperk van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sascha Becker, Wenda Bolink boeken
  Sascha Becker, Wenda Bolink - De employee journey

  Marketeers zijn al jaren bezig met hun customer journeys. Bij Communicatie en HR staat de employee journey nog in de kinderschoenen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want de schaarste op de arbeidsmarkt neemt toe. Millennial of niet, medewerkers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Hendrik Hellemans boeken
  Hendrik Hellemans - Het Strategisch Succesmodel

  Ook jij kan je dromen en doelen bereiken en het leven leiden dat je zelf wil. Dit bijzondere boek reikt je praktische technieken en concrete vaardigheden aan om persoonlijk en zakelijk succes te bereiken. Het Strategisch Succesmodel geeft je in zes stappen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,49
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Het grote stageboek voor werkgevers

  Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je deze? Hoe kom je erachter of de student die zich aanmeldt enthousiast en capabel is? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires. Werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Niko Manshanden boeken
  Niko Manshanden - OR brievenboek, werk en wet

  Veel leden van de ondernemingsraad vinden het niet altijd makkelijk om hun gedachten richting de bestuurder, de achterban, de andere or-leden, de or-trainer of de vakbond goed op papier te zetten. Voor voorbeeldbrieven of memo's zocht de ondernemingsraad zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,95