Boeken over personeel en organisatie

 • Gert Contant boeken
  Gert Contant - Arbomotivatie

  Arbo is voor veel mensen geen onderwerp dat energie geeft. Sterker nog: de vele regels en wettelijke verplichtingen leveren al te vaak weerstand op waardoor arbo niet goed van de grond komt. Maar arbo gaat wel over de gezondheid en veiligheid van medewerkers.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Fenna Piersma, Alicia Streppel boeken
  Fenna Piersma, Alicia Streppel - HR Analytics

  - Het eerste studieboek op het gebied van HR Analytics; - de hoofdstukken van het boek zijn los van elkaar te gebruiken; - praktische insteek met uitgebreide digitale ondersteuning. Het begrip big data is tegenwoordig overal te vinden, ook in de HRM-branche.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Steven Jellinghaus, Manouk Milbou, Dennis Schwartz boeken
  Steven Jellinghaus, Manouk Milbou, Dennis Schwartz - Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB)

  WET ARBEIDSMARKT IN BALANS DE ROL VAN DE ONDERNEMINGSRAAD Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Op 28 mei 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel Wet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Steven Jellinghaus, Karen Maessen boeken
  Steven Jellinghaus, Karen Maessen - Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)

  De normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. De wettreedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. Dit betekent dat derechtspositie van ambtenaren ingrijpend wijzigt. Zij gaan van aanstelling naar arbeidsovereenkomst. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martha Meerman boeken
  Martha Meerman - Mens & Markt

  Creativiteit, diversiteit en onderzoekend vermogen zijn vaardigheden die in dit tijdsbestek hard nodig zijn. De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling waar jonge mensen worden voorbereid op een beroep, en vaardigheden aanleren die in de 21ste eeuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Steven Jellinghaus, Karen Maessen boeken
  Steven Jellinghaus, Karen Maessen - Normalisering van het Ambtenarenrecht

  De voorbereidingen zijn in volle gang: de normalisatie van de rechtspositie van ambtenaren komt er aan. De wet is op 28 maart 2017 gepubliceerd in het Staatsblad en treedt naar verwachting op 1 januari 2020 in werking. Dit betekent dat de rechtspositie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Steven Jellinghaus boeken
  Steven Jellinghaus - Wet Arbeidsmarkt in Balans

  Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Op 5 februari 2019 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) aangenomen. Het voorstel is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lieze Aerts boeken
  Lieze Aerts - ZEN PLANNER

  ZEN PLANNER is een eenvoudig agendasysteem speciaal voor mensen met ADHD, zonder voorgedrukte datums, met de rustgevende uitstraling van een schrift. Door het kleine formaat en lichtgewicht, is deze planner makkelijk mee te nemen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Frans Duijts boeken
  Frans Duijts - Breinvriendelijk werken

  BREINVRIENDELIJK WERKEN Heb je, zoals veel mensen in hedendaagse ondersteunende functies, te veel te doen en te weinig tijd? Ontdek in dit leuke boek gemakkelijk toe te passen breinprincipes om optimaal te blijven functioneren in een drukke, veeleisende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Karin Manuel, Ali Bouali boeken
  Karin Manuel, Ali Bouali - Talent Centraal

  Dit boek legt uit hoe talent centraal is te stellen in organisaties met Ali B. als voorbeeld. Veel organisaties omarmen het idee om medewerkers meer vanuit hun talenten te laten werken, maar vinden dat ook lastig. Talentgericht werken gaat er van uit dat ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ardiënne Verhoeven boeken
  Ardiënne Verhoeven - Onboarding

  Iedereen die aan een nieuwe baan begint, heeft verwachtingen. Van zijn baan, zijn collega's, de organisatie waar hij gaat werken. Als die verwachtingen niet uitkomen, raakt een nieuwkomer teleurgesteld. Dan duurt het langer voordat hij productief wordt; hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Heleen Mes, Gea Peper boeken
  Heleen Mes, Gea Peper - Werken aan werkgeluk

  Gemiddeld brengen we zo'n 70.000 uur van ons leven door met werken. Dat is meer tijd dan we aan onze familie en vrienden samen besteden. Dan kun je maar beter gelukkig zijn op je werk en iets doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Cees Van Leeuwen boeken
  Cees Van Leeuwen - Memo Plus Arbeidsovereenkomst en Ontslag 2019

  In deze uitgave wordt alle relevante informatie geboden over het onderwerp arbeidsovereenkomst en ontslag. De inhoud van dit boek wordt niet gevormd door één rechtsgebied, maar biedt een combinatie van verschillende onderwerpen die van belang zijn voor (met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Corey Dekkers, Robbert van Woerden boeken
  Corey Dekkers, Robbert van Woerden - Praktijkgids Pensioenen 2019

  In de Praktijkgids Pensioenen vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • M. de Bot boeken
  M. de Bot - International HRM

  - Is an accessible guide to HRM in an international context; - gives a complete overview of the field; - offers immediate application of knowledge through engaging case studies. An increasing number of organizations operate within an international context. An… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Herman Beuker, Ernie Beuker boeken
  Herman Beuker, Ernie Beuker - Teamindividualisering

  Tegenstellingen kantelen naar aanvullingen Zes tegengestelde behoeften hebben invloed op gedrag, de manier van reageren en de wijze van communiceren. Kennis van de behoeften en deze kunnen herkennen geeft de mogelijkheid de ander te bereiken en dat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Pauline Maarsen boeken
  Pauline Maarsen - Memo Plus ondernemingsraden 2019

  Memo Plus Ondernemingsraden is een compleet naslagwerk, dat informatie biedt waaraan in elk bedrijf behoefte bestaat. Het boek bevat alles wat de ondernemingsraad (or) moet weten op het gebied van het medezeggenschapsrecht en aanverwante terreinen. De Wet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Pascal Willems boeken
  Pascal Willems - Ziekte en re-integratie

  In de Praktijkgids Ziekte en re-integratie is alle informatie opgenomen die nodig is om bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers adequaat te handelen. In deze publicatie staan de rechten en plichten van zowel werknemer als de werkgever in het kader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • Wim van Alphen, Kirsten Schreibers boeken
  Wim van Alphen, Kirsten Schreibers - Arbeid & Gezondheid 2019

  Arbeid & Gezondheid biedt een overzicht van het spanningsveld tussen arbeid en gezondheid. Hoofdstukken van vooraanstaande experts op het gebied van verlichting, ergonomie, veiligheidskunde en cognitieve psychologie zijn opgenomen in dit handboek. De risico's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  196,00
 • Jan Boer, Pieter Diehl, Henk Koenders boeken
  Jan Boer, Pieter Diehl, Henk Koenders - Arbonormenboek 2019/2

  Het Arbonormenboek beschrijft risico's die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het makenvan een risico-inventarisatie en -evaluatie. De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  172,00
 • Jacco Van den Berg, Mecheline Klijs boeken
  Jacco Van den Berg, Mecheline Klijs - Het grote gesprekkenboek

  Het GROTE gesprekkenboek is sinds 2010 een beproefde gids voor leidinggevenden en HR-professionals die dagelijks uiteenlopende gesprekken voeren. Gesprekken die hun eigen voorbereiding, valkuilen, dynamiek, structuur, do's and don'ts en emoties kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Lou Van Beirendonck boeken
  Lou Van Beirendonck - Paars management (POD)

  Paars management is een mix van blauw en rood management: blauw management vertrekt vanuit de bedrijfsmissie, rood management plaatst mensen en hun talenten centraal. Enkel door kruisbestuiving van beide systemen kunnen bedrijven zich van een toekomst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Joost van Ladesteijn, Anton Brons boeken
  Joost van Ladesteijn, Anton Brons - Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap

  "De gunstige economie biedt ook ruimte om te investeren in voorzieningen en vakmensen die de basis vormen onder een sterk land. Dat doen we met oog voor verpleegkundigen én hun patiënten en cliënten. Met verbeteringen voor leraren én leerlingen. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  199,00
 • Rolf Baarda boeken
  Rolf Baarda - Agile belonen

  Functies zijn steeds minder vastomlijnd. Tegenwoordig wordt het werk vaker in wisselende rollen gedaan met als enige constante de medewerker, hoewel ook die in zijn eigen groei niet stil mag blijven staan. Bestaande beloningssystemen schieten dan tekort. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Koen Langenhuysen boeken
  Koen Langenhuysen - Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2019

  Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,50