Boeken over personeel en organisatie

 • Marieke Langenberg boeken
  Marieke Langenberg - Klein maar fijn

  Over kleinschaligheid en werkgeluk De laatste jaren is er op allerlei terreinen veel aandacht voor kleinschaligheid; kleinschaligheid is in, hot & hip. Hoe is die toenemende populariteit ontstaan? Hoe gelukkig worden we van kleinschaligheid en wat vraagt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karel Lamote boeken
  Karel Lamote - Gorilla's op de werkvloer

  ?Het internet barst van de tips over hoe je als werkgever ideale werkomstandigheden creëert en er als rekruteerder de beste kandidaat uitpikt. Sollicitanten vinden online adviezen over hoe ze hun droomjob kunnen bemachtigen en werknemers lezen op welke manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Memo Plus Ondernemingsraden 2017

  Memo Plus Ondernemingsraden is een compleet naslagwerk, dat informatie biedt waaraan in elk bedrijf behoefte bestaat. Het boek bevat alles wat de ondernemingsraad (or) moet weten op het gebied van het medezeggenschapsrecht en aanverwante terreinen. De Wet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  60,95
 • H. Reit, B.J. Reit-Royter boeken
  H. Reit, B.J. Reit-Royter - Rechtspositie Rijkspersoneel.

  De rechtspositie is voor veel rijksambtenaren een ingewikkelde materie. Juridisch taalgebruik en meerdere wettelijke regelingen maken de situatie niet overzichtelijker. Rechtspositie Rijkspersoneel 2017/1 is een populaire vertaling van de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,95
 • Praktijkgids Arbeidsomstandigheden

  In deze Praktijkgids vindt u veel informatie die van belang is voor iedere staffunctionaris met het arbeidsomstandighedenbeleid in zijn pakket, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is gericht op de dagelijkse gang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • P. Maarsen boeken
  P. Maarsen - Praktijkgids Ondernemingsraden

  De Praktijkgids Ondernemingsraden 2018 is weer helemaal up to date! U vindt in de Praktijkgids praktische informatie die onmisbaar is, in de eerste plaats natuurlijk voor ondernemingsraadsleden, maar zeker ook voor HR-managers en verder voor iedereen die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • Teuntje Klinkenberg, Arie Snel boeken
  Teuntje Klinkenberg, Arie Snel - Klem op je werk

  In ‘Klem op je werk’ bundelen coaches Arie Snel en Teuntje Klinkenberg vijftien waargebeurde persoonlijke verhalen van mensen die vastliepen op hun werk. Opgeschreven door ondere: Huub van der Lubbe, Elke Geurts, Wanda Reisel, Thomas Verbogt en Maartje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bregje Mulders & Yves Gazin boeken
  Bregje Mulders & Yves Gazin - Herprogrammeer Je Stress

  Herprogrammeer Je Stress (HJS) werd opgericht door het team van inzichtin, Yves Gazin en Bregje Mulders. Vanuit de HJS workshops voor bedrijven groeide het idee voor een boek. HJS biedt de lezer kennis over en inzicht in stress, de werking van het brein en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Patrick Vergult boeken
  Patrick Vergult - De onderneming ben JIJ!

  Goedgehumeurd en vol positieve verwachtingen op maandag naar het werk gaan, ontspannen met de collega’s omgaan, succesverhalen schrijven en het gevoel hebben dat je meehelpt het verschil te maken – dat moet geen droom blijven. Patrick Vergult begeleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jack Gravemaker boeken
  Jack Gravemaker - De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

  Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan mijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Geboren te IJmuiden 11 januari 1947 en overleden op 25 juni 2015. Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 t/m 2006. Ik Jack Gravemaker, de jongste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,84
 • Willemijn Boskma, Minke Buizer, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Willy Zelen boeken
  Willemijn Boskma, Minke Buizer, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Willy Zelen - Agile HR

  Steeds meer organisaties zetten de stap naar wendbaar werken met als doel sneller te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden en de behoeften van de klant, burger, patiënt of cliënt. Maar wat betekent deze agile transformatie voor de rol van HR? Is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Chris B. Mulder boeken
  Chris B. Mulder - Rotsvast in de rimboe

  Rotsvast in de rimboe zou als een managementboek gelezen kunnen worden. Maar door wie dan? Waarschijnlijk niet door managers en andere beleidsbepalers, immers zij houden er van alles liever zelf uit te proberen of erger nog: gewoon te doen! Dus waarom een boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nasser Al-Salmani boeken
  Nasser Al-Salmani - Quality management guidelines for islamic societies

  In Islamic societies, religion penetrates all aspects of social and professional life, including health issues. This book offers three contributions illustrating its impact on work. Firstly, it describes the influence of the well-known Islamic work ethic on… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Romein De Klerk boeken
  Romein De Klerk - Romein is niet in een dag gebouwd

  Als ik als zestienjarige in een ontzettend diep dal val, voel ik mij mislukt en komt er niets meer uit mijn handen. Ik schaam me en probeer te doen alsof er niets aan de hand is, maar uiteindelijk word ik verplicht het tegenovergestelde te erkennen. Er volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,94
 • Robbert Gorissen, Ellen Gorissen boeken
  Robbert Gorissen, Ellen Gorissen - Kinderen & Leiderschap - Tweede Editie

  Het is een uitdaging om als volwassene je mindset te veranderen, terwijl kinderen veel flexibeler zijn en zich nog volop ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn vandaag de dag niet meer alleen bestemd voor volwassenen. Wij moedigen scholen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank van Massenhove boeken
  Frank van Massenhove - Zijn er nog managers nodig?

  Nieuwe ideeën over hedendaags leiderschap en het nieuwe (samen)werken zeg dat het je eigen fout is wees geen manager, maar een leider sla vergaderingen over leer fouten maken Als één woord onze moderne wereld kenmerkt, dan is het ambiguïteit. Er zijn geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Derick H. Maarleveld boeken
  Derick H. Maarleveld - IT ALL BEGINS WITH PEOPLE

  Heb je enig idee van het aantal werknemers dat zich betrokken voelt bij hun werk? Dat wil zeggen: het aantal medewerkers dat intrinsiek gemotiveerd is om te doen wat zij de hele dag doen? Wereldwijd is dat 13%, in West-Europa 14% en in Nederland 9%. Daarmee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jack Gravemaker boeken
  Jack Gravemaker - De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

  Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan mijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Geboren te IJmuiden 11 januari 1947 en overleden op 25 juni 2015. Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 t/m 2006. Ik Jack Gravemaker, de jongste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,01
 • Henriëtte Wijnen boeken
  Henriëtte Wijnen - Julia’s slangenkuil

  Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ardy Felius boeken
  Ardy Felius - De Hel van Roosendaal

  Nederland kent 2 elite eenheden: het Korps Commando Troepen en het Korps Mariniers. De elementaire opleidingen van beide korpsen behoren tot de zwaarste militaire opleidingen. Een select gezelschap binnen het Korps Mariniers doorloopt beide opleidingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,25
 • H. Reit, B.J. Reit-Royter boeken
  H. Reit, B.J. Reit-Royter - Arar verklaard 2016 - 2017

  Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Piet Verhoeve, Helga Deschrijver boeken
  Piet Verhoeve, Helga Deschrijver - Win-Winnovatie - Neem voorsprong door slimme samenwerking

  Neem voorsprong door slim samen te werken: daarvoor pleit het boek Win-Winnovatie. Het is een uitnodiging voor CEO's, kaderleden en R&D-managers van KMO's die al een tijd actief zijn en die hun business van een bloeiende toekomst willen verzekeren. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Max Wildschut boeken
  Max Wildschut - Psychologie van gedrag in organisaties

  Hoe kan iemand het gedrag van mensen in organisaties sturen? Een team motiveren of stimuleren proactiever te zijn? Of de samenwerking in een team verbeteren, leiderschap ontwikkelen of innovatie ontwikkelen? In Psychologie van gedrag in organisaties kijken we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • Henk Koenders, Pieter Diehl, Jan Boer boeken
  Henk Koenders, Pieter Diehl, Jan Boer - Arbonormenboek 2018/1

  Het Arbonormenboek beschrijft risico's die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het makenvan een risico-inventarisatie en -evaluatie. De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  157,00
 • OR in bedrijf thema Arbeidsomstandigheden voor de ondernemingsraad

  De Arbeidsomstandighedenwet gaat dit jaar wijzigen. Genoeg aanleiding om het voor de ondernemingsraad belangrijke onderwerp arbeidsomstandigheden in deze uitgave vanuit verschillende invalshoeken te belichten. In het eerste deel wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95