Boeken over personeel en organisatie

 • Annick Jehaes, Karen Van den Broeck boeken
  Annick Jehaes, Karen Van den Broeck - Mijn werkbalans (Handleiding+kaartjes met vragen)

  "Ik weet niet of ik dit werk nog wil blijven doen. Soms heb ik zin om weg te gaan. Op andere momenten denk ik dat ik het zo slecht nog niet heb. Ik loop vast en wil graag meer duidelijkheid ..." Herken je jezelf in deze situatie? Wil je dit graag bespreken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Luc Dorenbosch, Tony Brugman boeken
  Luc Dorenbosch, Tony Brugman - HR Analytics

  Wat gebeurt er in Nederland op het gebied van HR Analytics? Dit boek laat zien wat enkele Nederlandse organisaties de afgelopen jaren daadwerkelijk hebben ondernomen. De verschillende auteurs geven een kijkje in de praktijkwereld van het onderbouwen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Teuntje Klinkenberg, Arie Snel boeken
  Teuntje Klinkenberg, Arie Snel - Klem op je werk

  In ‘Klem op je werk’ bundelen coaches Arie Snel en Teuntje Klinkenberg vijftien waargebeurde persoonlijke verhalen van mensen die vastliepen op hun werk. Opgeschreven door ondere: Huub van der Lubbe, Elke Geurts, Wanda Reisel, Thomas Verbogt en Maartje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annet de Lange, Etty Wielenga-Meijer, Theo Duijker boeken
  Annet de Lange, Etty Wielenga-Meijer, Theo Duijker - Inclusief HRM Beleid

  Door demografische en maatschappelijke veranderingen, zoals vergrijzing, instroom van migranten en de invoering van de Participatiewet is er meer aandacht gekomen voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarin (kwetsbare) medewerkers werkzaam zijn in 'reguliere'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Praktijkgids Arbeidsomstandigheden

  In deze Praktijkgids vindt u veel informatie die van belang is voor iedere staffunctionaris met het arbeidsomstandighedenbeleid in zijn pakket, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is gericht op de dagelijkse gang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • P. Maarsen boeken
  P. Maarsen - Praktijkgids Ondernemingsraden

  De Praktijkgids Ondernemingsraden 2018 is weer helemaal up to date! U vindt in de Praktijkgids praktische informatie die onmisbaar is, in de eerste plaats natuurlijk voor ondernemingsraadsleden, maar zeker ook voor HR-managers en verder voor iedereen die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • Bregje Mulders & Yves Gazin boeken
  Bregje Mulders & Yves Gazin - Herprogrammeer Je Stress

  Herprogrammeer Je Stress (HJS) werd opgericht door het team van inzichtin, Yves Gazin en Bregje Mulders. Vanuit de HJS workshops voor bedrijven groeide het idee voor een boek. HJS biedt de lezer kennis over en inzicht in stress, de werking van het brein en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Willemijn Boskma, Minke Buizer, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Willy Zelen boeken
  Willemijn Boskma, Minke Buizer, Nienke van de Hoef, Gidion Peters, Willy Zelen - Agile HR

  Steeds meer organisaties zetten de stap naar wendbaar werken met als doel sneller te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden en de behoeften van de klant, burger, patiënt of cliënt. Maar wat betekent deze agile transformatie voor de rol van HR? Is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jack Gravemaker boeken
  Jack Gravemaker - De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

  Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan mijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Geboren te IJmuiden 11 januari 1947 en overleden op 25 juni 2015. Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 t/m 2006. Ik Jack Gravemaker, de jongste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,84
 • Romein De Klerk boeken
  Romein De Klerk - Romein is niet in een dag gebouwd

  Als ik als zestienjarige in een ontzettend diep dal val, voel ik mij mislukt en komt er niets meer uit mijn handen. Ik schaam me en probeer te doen alsof er niets aan de hand is, maar uiteindelijk word ik verplicht het tegenovergestelde te erkennen. Er volgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,94
 • Jack Gravemaker boeken
  Jack Gravemaker - De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

  Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan mijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Geboren te IJmuiden 11 januari 1947 en overleden op 25 juni 2015. Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 t/m 2006. Ik Jack Gravemaker, de jongste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,01
 • Robbert Gorissen, Ellen Gorissen boeken
  Robbert Gorissen, Ellen Gorissen - Kinderen & Leiderschap - Tweede Editie

  Het is een uitdaging om als volwassene je mindset te veranderen, terwijl kinderen veel flexibeler zijn en zich nog volop ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn vandaag de dag niet meer alleen bestemd voor volwassenen. Wij moedigen scholen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Derick H. Maarleveld boeken
  Derick H. Maarleveld - IT ALL BEGINS WITH PEOPLE

  Heb je enig idee van het aantal werknemers dat zich betrokken voelt bij hun werk? Dat wil zeggen: het aantal medewerkers dat intrinsiek gemotiveerd is om te doen wat zij de hele dag doen? Wereldwijd is dat 13%, in West-Europa 14% en in Nederland 9%. Daarmee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ardy Felius boeken
  Ardy Felius - De Hel van Roosendaal

  Nederland kent 2 elite eenheden: het Korps Commando Troepen en het Korps Mariniers. De elementaire opleidingen van beide korpsen behoren tot de zwaarste militaire opleidingen. Een select gezelschap binnen het Korps Mariniers doorloopt beide opleidingen, plus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,25
 • Piet Verhoeve, Helga Deschrijver boeken
  Piet Verhoeve, Helga Deschrijver - Win-Winnovatie - Neem voorsprong door slimme samenwerking

  Neem voorsprong door slim samen te werken: daarvoor pleit het boek Win-Winnovatie. Het is een uitnodiging voor CEO's, kaderleden en R&D-managers van KMO's die al een tijd actief zijn en die hun business van een bloeiende toekomst willen verzekeren. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • OR in bedrijf thema Arbeidsomstandigheden voor de ondernemingsraad

  De Arbeidsomstandighedenwet gaat dit jaar wijzigen. Genoeg aanleiding om het voor de ondernemingsraad belangrijke onderwerp arbeidsomstandigheden in deze uitgave vanuit verschillende invalshoeken te belichten. In het eerste deel wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Ton van Dongen, Pauline de Vries boeken
  Ton van Dongen, Pauline de Vries - Hoelang ben jij nog houdbaar?

  * Inclusief online applicatie * Met praktische tips voor leidinggevenden en medewerkers Hoelang ben jij nog houdbaar?In gesprek over duurzame inzetbaarheid Duurzame inzetbaarheid is al jaren een thema op de agenda's van congressen, de overheid,in bedrijven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Raoul de Bruin boeken
  Raoul de Bruin - Slaap jezelf naar succes

  We hebben allemaal slaap nodig om optimaal te presteren. Slaap zorgt namelijk voor focus, energie, wilskracht en een goede gezondheid. Toch slapen mensen steeds minder en steeds slechter. Gelukkig is met ‘Slaap jezelf naar succes’ een goede nachtrust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • L.E.C. van der Sluis boeken
  L.E.C. van der Sluis - Het Selectieproces

  De talenten die je als mens hebt, heb je niet kunnen uitkiezen. Die zijn je gegeven en toebedeeld. De talenten die een organisatie heeft, zijn daarentegen wel door mensen geselecteerd. Dit boek gaat over de manier waarop deze human resource… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • H. Reit, B.J. Reit-Royter boeken
  H. Reit, B.J. Reit-Royter - Rechtspositie Rijkspersoneel.

  De rechtspositie is voor veel rijksambtenaren een ingewikkelde materie. Juridisch taalgebruik en meerdere wettelijke regelingen maken de situatie niet overzichtelijker. Rechtspositie Rijkspersoneel 2017/1 is een populaire vertaling van de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  51,95
 • Patrick Vergult boeken
  Patrick Vergult - De onderneming ben JIJ!

  Goedgehumeurd en vol positieve verwachtingen op maandag naar het werk gaan, ontspannen met de collega’s omgaan, succesverhalen schrijven en het gevoel hebben dat je meehelpt het verschil te maken – dat moet geen droom blijven. Patrick Vergult begeleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Praktijkgids pensioenen 2017

  In de 'Praktijkgids Pensioenen' vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  295,00
 • Karel Lamote boeken
  Karel Lamote - Gorilla's op de werkvloer

  ?Het internet barst van de tips over hoe je als werkgever ideale werkomstandigheden creëert en er als rekruteerder de beste kandidaat uitpikt. Sollicitanten vinden online adviezen over hoe ze hun droomjob kunnen bemachtigen en werknemers lezen op welke manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Carsten Busch boeken
  Carsten Busch - Veiligheidsfabels 1-2-3

  Veiligheid heeft een probleem. Gedurende tientallen jaren is het vruchtbare grond voor fabels, misverstanden en dwalingen geworden. Piramides, domino's, ratio's, certificering, het streven naar absoluten, regeltjes, audits, cultuurverandering,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Hans van der Heijden boeken
  Hans van der Heijden - Zeven Megatrends

  Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in onze maatschappij? Op die vraag geeft dit boek antwoord. Het doel is aan te zetten tot reflectie en op grond van die reflectie relevante vragen te helpen stellen. Gegeven de megatrends, voor welke keuzen staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95