Boeken over overig

 • Laura Bellai boeken
  Laura Bellai - Rokkie

  Ze is ondernemer, moeder en echtgenote. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen heen, want ondernemen is topsport. Gewapend met laptop, een team van medewerkers en een brede lach laat zij zich door niemand uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • P. Duijvestijn, B. van Dijk, P. van Egmond, M. de Groot, D. van Sommeren boeken
  P. Duijvestijn, B. van Dijk, P. van Egmond, M. de Groot, D. van Sommeren - Excessief geweld op en om de voetbalvelden

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie & Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie. Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepaste wetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Abraham Moszkowicz boeken
  Abraham Moszkowicz - Abraham Moszkowicz

  Abraham Moszkowicz spreekt zich uit 'Soms wil ik weten hoe elke centimeter van de veertienhonderd kilometer rook en voelde, in die wagons die mijn vader, zijn zus, broer en ouders van Westerbork naar Auschwitz brachten. De feiten zijn: de trein vertrok dinsdag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • J. Bakker boeken
  J. Bakker - Structuur in Sales

  Verkoop is geen absolute wetenschap. Er bestaat geen formule die altijd en overal tot succes zal leiden. Verkooptechnieken kunnen nog zo verfijnd zijn, het is de verkoper die ze moet toepassen. Het grillige karakter van de mens, zowel van de verkoper als van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Josette Dijkhuizen boeken
  Josette Dijkhuizen - Het ondernemersgen

  In de krant lees je vaak over ‘een rasondernemer’, ‘echte ondernemers’, ‘een ondernemersfamilie’. Maar bestaat er zoiets als een ondernemersgen? Heb je het of heb je het niet? Josette Dijkhuizen deed uitgebreid literatuuronderzoek en interviewde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tom Van Acker boeken
  Tom Van Acker - Visiegedreven organiseren

  Onze organisaties leiden is het bezielen van een expeditie. We bevinden ons in een uitdagende en steeds veranderende omgeving met veeleisende klanten waar de roep naar meer duurzaam ondernemen steeds groter wordt. Onze expeditie beroert alle aspecten van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Saskia Lips boeken
  Saskia Lips - Komt een Klant bij de Kassa

  Wat maakt elke winkel, ook in moeilijke economische omstandigheden, tot een succes? Saskia Lips heeft jarenlang het shoppen gecultiveerd tot een wetenschap. Als superklant ondersteunt ze sinds 2000 individuele winkels en retailketens in alle branches om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Albert Kamphuis boeken
  Albert Kamphuis - Egowise leadership & the nine creating forces of the innovationcircle

  Management plays a decisive role in developing human talent, the success factor for organizations of tomorrow. The purpose of this book is for leaders to show that, in innovation processes, management plays a decisive role in the proper use, development and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nils Roemen, Fanny Koerts boeken
  Nils Roemen, Fanny Koerts - Durf te vragen

  Ongebruikte kantoorgebouwen, laptops, ideeën en contacten: samen hebben we meer welvaart en creativiteit dan we nodig hebben. In dit boek kun je lezen hoe je deze overwaarde kunt benutten, gewoon door te vragen! Nils Roemen en Fanny Koerts beschrijven hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • W. Landman, M. Malipaard boeken
  W. Landman, M. Malipaard - Sturing van blauw

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,50
 • Johan Van Overveldt boeken
  Johan Van Overveldt - Het einde van de euro

  In oktober 2009 begon met het tekort op de Griekse begroting de crisis in de eurozone. Al snel vielen ook Ierland en Portugal ten prooi aan een zware crisis. De Europese leiders liepen van in den beginne achter de feiten aan. Toen ook Spanje, Italië en zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs, Enrico Versteegh boeken
  Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs, Enrico Versteegh - In 2030

  De wereld en Nederland worstelen met tal van kolossale uitdagingen - van financiële crises tot steeds schaarsere en duurdere grondstoffen en vergrijzing. Onze reactie hierop zal mede worden bepaald door onze verwachtingen over de verdere ontwikkelingen: wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Marjolein Risseeuw boeken
  Marjolein Risseeuw - Zó X!

  Voor het eerst zijn vier verschillende generaties werkzaam in organisaties. Iedere generatie wordt in een andere tijd, in een andere wereld en uit ander materiaal geboren. Zij hebben geheel eigen wensen en opvattingen over het werk en hoe er gewerkt dient te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart De Bondt boeken
  Bart De Bondt - De ladder van leiderschap

  In de meeste bedrijven zijn wel managers aanwezig maar geen leiders. Dit is geen paradox, want mensen managen is iets heel anders dan mensen leiden. Wat is het verschil? En hoe kun je veranderen van een manager in een leider? Dat ontdek je in dit boek. Bart De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Youssef Azghari boeken
  Youssef Azghari - Creatief analytisch denken

  Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe professionals in deze veelkleurige samenleving beter contact kunnen maken en beter kunnen omgaan met diversiteit. Het demonstreert een originele manier van denken die daaraan een belangrijke bijdrage kan leveren: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • W. Landman, M. Brussen, F. van der Laan boeken
  W. Landman, M. Brussen, F. van der Laan - De mythe ontrafeld?

  De mythe ontrafeld?De reeks Politiewetenschap is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie & Wetenschap, een zelfstandigonderdeel van de Politieacademie. Politie & Wetenschap beoogt een stimulans te geven aan zowel de (weten schap -pelijke)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Baukje Schaafsma boeken
  Baukje Schaafsma - Bedrijfsmaatschappelijk werk in ontwikkeling

  Bedrijfsmaatschappelijk werkers oefenen hun beroep uit in de dynamiek van maatschappij en organisatie. Met de dienstverlening inspelen op ontwikkelingen is een continue uitdaging. Technologische veranderingen en veranderende marktomstandigheden maken innovatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • René C.W. Boender boeken
  René C.W. Boender - Cool is hot

  Ambitieuze braincandies met een missie! Cool is Hot is de volgende stap op weg naar zakelijk geluk! Want zakelijk geluk ligt voor het oprapen, zeker als je gebruik maakt van de laatste wereldwijde know how op dit gebied. Cool is Hot is de definitieve doorbraak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H.G. van de Bunt, N.L. Holvast, J. Plaisier boeken
  H.G. van de Bunt, N.L. Holvast, J. Plaisier - Toezicht op zedendelinquenten door de politie in samenwerking met de reclassering

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Nicolette Elenbaas boeken
  Nicolette Elenbaas - Zelfstandig ondernemer

  Je wilt een eigen bedrijf opzetten. Hoe pak je dat aan? Wat moet je weten en waar moet je rekening mee houden? Waar begin je? Zelfstandig ondernemer geeft je een overzicht van alles wat op je pad komt. Van ondernemingsplan tot financiële administratie, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • A.J.E. van Hoek boeken
  A.J.E. van Hoek - Balanceren tussen alert maken en onrust voorkomen

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,50
 • A.M. de Zeeuw boeken
  A.M. de Zeeuw - Publieke dienstverlening: percepties van marktwerking en kwaliteit

  Discussies over het onderwerp marktwerking bij publieke dienstverlening zijn aan de orde van de dag, zoals blijkt uit de wekelijkse berichtgeving in de kranten, televisie-uitzendingen over onderwerpen als topsalarissen bij de publieke sector en wantoestanden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Wessel Berkman, Bart de Groot, Suzanne Franken boeken
  Wessel Berkman, Bart de Groot, Suzanne Franken - Sales!

  De omzet verhogen blijkt voor veel organisaties een onbereikbaar doel. Verkoopprocessen zijn niet consistent, de managementinformatie is niet op orde en crm-projecten lopen zelden soepel. Verkopers en accountmanagers halen er niet uit wat erin zit en creeëren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Henk Ferwerda boeken
  Henk Ferwerda - Jeugdgroepen in beeld

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie en Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van het Kennisnetwerk van de Politieacademie.Politie en Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepaste wetenschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,50
 • P. Weisfelt, A. van Andel boeken
  P. Weisfelt, A. van Andel - De bestemming van het systeem

  De bestemming van het systeem is een boek over de mogelijkheden en de grenzen van het leidinggeven aan systemen en het begeleiden van systemen. Piet Weisfelt biedt een overzicht aan van de belangrijkste thema's die bij groeps- en organisatieontwikkeling aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,00