Boeken over overig

 • René C.W. Boender boeken
  René C.W. Boender - Great to Cool

  René C.W. Boender (1958) was amper twintig toen zijn internationale carrière in marketing en advertising begon. Het Amerikaanse McCann gaf hem de kans van zijn leven! Hij werkte aan grote campagnes van Goodyear tot Coca-Cola, van Ola tot L'Oréal, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ferna Botter boeken
  Ferna Botter - Maatschappelijke ondernemingen

  In het afgelopen decennium is zich binnen de Nederlandse non-profitsector een nieuw type organisatie gaan manifesteren, de zogenoemde maatschappelijke onderneming. Hierbij valt vooral te denken aan private non-profitorganisaties in de maatschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Jos A.J. van der Horst boeken
  Jos A.J. van der Horst - Onderneem met zin! Een handleiding voor non profit organisaties

  Anno nu leven we in een tijd dat het doen en laten van non-profitorganisaties steeds vaker en steeds strikter wordt gelegd tegen de meetlat van de maatschappelijke onderneming. De metafoor van de maatschappelijke onderneming staat aan de basis van gesprekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Johan Boudewijns boeken
  Johan Boudewijns - Versterk uw organisatieleervermogen, creeer en verduurzaam succes

  Leren is een levensnoodzaak. Dat geldt voor mensen. Voor organisaties evenzeer. Er zijn echter bijna geen organisaties die uit zichzelf hun leervermogen op orde weten te krijgen. Voor al die organisaties biedt delta 5 hulp. delta 5 laat op een systematische en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tom Van Acker boeken
  Tom Van Acker - Visiegedreven organiseren

  Onze organisaties leiden is het bezielen van een expeditie. We bevinden ons in een uitdagende en steeds veranderende omgeving met veeleisende klanten waar de roep naar meer duurzaam ondernemen steeds groter wordt. Onze expeditie beroert alle aspecten van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Saskia Lips boeken
  Saskia Lips - Komt een Klant bij de Kassa

  Wat maakt elke winkel, ook in moeilijke economische omstandigheden, tot een succes? Saskia Lips heeft jarenlang het shoppen gecultiveerd tot een wetenschap. Als superklant ondersteunt ze sinds 2000 individuele winkels en retailketens in alle branches om zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Buskes boeken
  Hans Buskes - Meer inzicht en overzicht met mindmappen

  Mindmaps visualiseren gedachten, ideeën, complexe projecten en organisatiestructuren eenvoudig, overzichtelijk en doeltreffend. Bedrijven en organisaties gebruiken mindmapping dan ook steeds meer om ingewikkelde onderwerpen overzichtelijk te maken, plannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wouter van den Berghe boeken
  Wouter van den Berghe - Het juiste cijfer

  In steeds meer organisaties worden prestatie-indicatoren gebruikt om de realisatie van doelstellingen te volgen, om processen te monitoren of om te communiceren over de resultaten. Het bepalen van dergelijke indicatoren blijkt vaak een moeizaam proces dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Albert Kamphuis boeken
  Albert Kamphuis - Egowise leadership & the nine creating forces of the innovationcircle

  Management plays a decisive role in developing human talent, the success factor for organizations of tomorrow. The purpose of this book is for leaders to show that, in innovation processes, management plays a decisive role in the proper use, development and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Nils Roemen, Fanny Koerts boeken
  Nils Roemen, Fanny Koerts - Durf te vragen

  Ongebruikte kantoorgebouwen, laptops, ideeën en contacten: samen hebben we meer welvaart en creativiteit dan we nodig hebben. In dit boek kun je lezen hoe je deze overwaarde kunt benutten, gewoon door te vragen! Nils Roemen en Fanny Koerts beschrijven hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Siep Slager boeken
  Siep Slager - VCA Praktijkboek 2008/05 management van VGM-beheerssystemen in de praktijk

  Het VCA Praktijkboek is een praktisch hulpmiddel waarmee u in staat bent uw VGM-beheersyteem up-to-date te houden en te verbeteren. Deze geheel geactualiseerde uitgave, gebaseerd op VCA versie 2008/05, bevat veel formulieren en checklists en maar liefst 53… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,47
 • Jan Janssens boeken
  Jan Janssens - De prijs van vrijwilligerswerk

  De laatste decennia laten een spectaculaire groei zien in deelname aan en belangstelling voor sport. Parallel hieraan zijn grote veranderingen zichtbaar in de organisatorische infrastructuur van de sport: de opmars van een veelzijdig commercieel sportaanbod,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Jos Kuppens, B. Bremmers, K. Ammerlaan, E. van den Brink boeken
  Jos Kuppens, B. Bremmers, K. Ammerlaan, E. van den Brink - Naar eigen inzicht?

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jos Kuppens, B. Bremmers, E. van den Brink, K. Ammerlaan, H.B. Ferwerda boeken
  Jos Kuppens, B. Bremmers, E. van den Brink, K. Ammerlaan, H.B. Ferwerda - Onder het oppervlak

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • W. Landman, M. Malipaard boeken
  W. Landman, M. Malipaard - Sturing van blauw

  De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie &Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van de Politieacademie.Politie & Wetenschap is ingesteld om een stimulans te geven aan de toegepastewetenschappelijke kennisontwikkeling op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,50
 • Johan Van Overveldt boeken
  Johan Van Overveldt - Het einde van de euro

  In oktober 2009 begon met het tekort op de Griekse begroting de crisis in de eurozone. Al snel vielen ook Ierland en Portugal ten prooi aan een zware crisis. De Europese leiders liepen van in den beginne achter de feiten aan. Toen ook Spanje, Italië en zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marco Oteman, Paul Postmes, Thies van der Linde boeken
  Marco Oteman, Paul Postmes, Thies van der Linde - Inleidng organisatieprocessen

  Dit boek gaat dieper in op systemen en processen in organisaties zoals beschreven in Inleiding organisatiekunde van Loek ten Berge en Marco Oteman. Door aan de slag te gaan met theorie en oefeningen komen studenten en andere geïnteresseerden tot een beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Louise Boelens boeken
  Louise Boelens - Bureau Boelens

  Een opgewekt vraag-en-antwoord boek voor iedereen die goede raad kan gebruiken voor lastige situaties op het werk. Alle aspecten komen aan bod, van omgang met collega’s, chefs en personeel, het voor elkaar krijgen van promotie of salarisverhoging, tot omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs, Enrico Versteegh boeken
  Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs, Enrico Versteegh - In 2030

  De wereld en Nederland worstelen met tal van kolossale uitdagingen - van financiële crises tot steeds schaarsere en duurdere grondstoffen en vergrijzing. Onze reactie hierop zal mede worden bepaald door onze verwachtingen over de verdere ontwikkelingen: wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • René Hombergen boeken
  René Hombergen - Keuzemenu programmamanagement

  Projectmanagement heeft in de afgelopen decennia een hoge vlucht genomen: de tijdelijke organisatie-in-de-organisatie waarmee snel en flexibel nieuwe uitdagingen kunnen worden opgepakt. In tegenstelling tot projectmanagement is programma-management - het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Marjolein Risseeuw boeken
  Marjolein Risseeuw - Zó X!

  Voor het eerst zijn vier verschillende generaties werkzaam in organisaties. Iedere generatie wordt in een andere tijd, in een andere wereld en uit ander materiaal geboren. Zij hebben geheel eigen wensen en opvattingen over het werk en hoe er gewerkt dient te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bart De Bondt boeken
  Bart De Bondt - De ladder van leiderschap

  In de meeste bedrijven zijn wel managers aanwezig maar geen leiders. Dit is geen paradox, want mensen managen is iets heel anders dan mensen leiden. Wat is het verschil? En hoe kun je veranderen van een manager in een leider? Dat ontdek je in dit boek. Bart De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris Anderson boeken
  Chris Anderson - Long Tail

  Wat gebeurt er wanneer de mogelijkheden eindeloos lijken te zijn,wanneer alles beschikbaar wordt voor iedereen en het verschiltussen vraag en aanbod er niet langer toe doet? Door de komst vaninternet is onze wereld veranderd en werden nieuwe waarhedenover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Youssef Azghari boeken
  Youssef Azghari - Creatief analytisch denken

  Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe professionals in deze veelkleurige samenleving beter contact kunnen maken en beter kunnen omgaan met diversiteit. Het demonstreert een originele manier van denken die daaraan een belangrijke bijdrage kan leveren: het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • W. Landman, M. Brussen, F. van der Laan boeken
  W. Landman, M. Brussen, F. van der Laan - De mythe ontrafeld?

  De mythe ontrafeld?De reeks Politiewetenschap is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie & Wetenschap, een zelfstandigonderdeel van de Politieacademie. Politie & Wetenschap beoogt een stimulans te geven aan zowel de (weten schap -pelijke)… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95