Boeken over onderhandelen

 • Lars Duursma, Job ten Bosch, Take Ligteringen boeken
  Lars Duursma, Job ten Bosch, Take Ligteringen - Always Persuasive

  If you are looking for practical insights on how to give your ideas, plans and opinions more impact, then look no further.Always Persuasive is a collection of tips and tricks on how to present your ideas with more persuasive power. The authors present… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Michel De Coster boeken
  Michel De Coster - People peppers

  Een kei zijn in je vak is niet altijd voldoende. In lastige onderhandelingen, vergaderingen of zelfs het dagelijkse contact met je collega's is de manier waarop je communicatie verloopt minstens even belangrijk. Oog hebben voor je gesprekspartner is de sleutel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • George van Houtem boeken
  George van Houtem - Onderhandelen als het heet wordt

  Wat doe je als je onderhandelingspartner plotseling wegloopt? Hoe weet je of iemand bluft? Hoe ga je om met emotionele chantage? Voortaan heb je altijd een oplossing als je onder druk staat. Met de technieken en strategieën in dit nieuwe boek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jan Vincent Meertens boeken
  Jan Vincent Meertens - Do we have a deal?

  Is je gesprekspartner stil omdat de etiquette dit voorschrijft, of is hij gewoon verlegen? Moet je op je strepen staan en een contract afdwingen, of wordt dat als onbeleefd ervaren? Is de uitgebreide lunch een teken van waardering, of van afstand? In dit soort… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Henk Janssen boeken
  Henk Janssen - Hoe vang je een rode haring?

  Is onderhandelen ook voor jou een belangrijk onder deel van je werk? Zorg er dan voor dat je de rode haringen herkent! Rode haringen zijn afleidingsmanoeuvres. Ze leiden je af van je onderhandelingsdoel. Ze pakken de regie over. Ze kunnen zelfs de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Geurt Jan de Heus boeken
  Geurt Jan de Heus - Alles is onderhandelen

  Je onderhandelt elke dag, of het nou met zakenpartners, collega's, thuis of elders in de samenleving is. De uitdaging is niet om zo veel mogelijk te winnen ten koste van de ander maar om samen te zoeken naar mogelijkheden die voor beide partijen het meeste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Daniel Shapiro boeken
  Daniel Shapiro - Duurzaam onderhandelen

  Hoe los je emotioneel beladen conflicten op? Of het nu is met een collega, een politieke tegenstander, een coach of je partner: sommige onderwerpen zijn zo ontvlambaar dat ze onbespreekbaar lijken. Hoe kom je voorbij de impasses waarbij een van de partijen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Katinka Velthuijs boeken
  Katinka Velthuijs - Hoezo, mijn mensen?

  Hoe kunnen medewerkers zich wapenen tegen de lijstjesmentaliteit van modern management? Waar is de menselijke maat gebleven in de hedendaagse cultuur van leidinggeven? Modern peoplemanagement is vooral 'technisch' management, dat zich bezighoudt met FTE's,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christine Ceulemans boeken
  Christine Ceulemans - Gezondheidspromotie

  Deze introductie in de gezondheidspromotie, die theorie combineert met praktijkvoorbeelden, leert hoe gezond gedrag bij individuen en bij doelgroepen te bevorderen. Het streefdoel is doordacht handelen naar patiënten, cliënten en doelgroepen toe. In die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Nikki Highmore Sims boeken
  Nikki Highmore Sims - Workshops - custom editie

  Dit maatwerkboek is samengesteld voor het Moduleteam Inleiding Onderwijs & Moduleteam Didactische Vaardigheden van de Hogeschool van Amsterdam, op basis van 3 hoofdstukken en de Appendices uit Workshops; Een complete handleiding voor geweldige workshops, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rene van den Burg boeken
  Rene van den Burg - Handboek sportief onderhandelen voor en door sportmanagers

  Voor en door sportmanagers Sportmanagers komen op verschillend niveau in onderhandelingssituaties terecht. Soms in eenvoudige, maar vaak in complexe situaties. Met overheden, met sponsoren, met eigen leden of klanten, met leveranciers, met medewerkers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,03
 • Aernoud Bourdrez boeken
  Aernoud Bourdrez - Think Like a Lawyer, Don't Act Like One

  Dit boek biedt 75 succesvolle strategieën om conflicten te voorkomen of op te lossen. Met de beste lessen van Winston Churchill, Al Capone, Harvard University, drie bonobo's, twee zoenende boksers, Gorbatsjov en vele anderen. Te gebruiken bij barse agenten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • R. Jans boeken
  R. Jans - Kernachtig notuleren

  Notulen moeten kernachtig, logisch en goed geschreven zijn. De notulist moet in staat zijn uit alles wat tijdens een vergadering ter sprake komt, de relevante informatie te filteren en van een chaotische bijeenkomst een logisch verslag te maken, dat bovendien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • John Kotter, Lorne Whitehead boeken
  John Kotter, Lorne Whitehead - De kunst van overtuigen

  Nieuwe ideeën krijgen soms geen enkele kans. Innovatie- of veranderingsvoorstellen worden al bij voorbaat afgekeurd, als onmogelijk of zelfs bedreigend ervaren. Waarom? Het idee is eerder geprobeerd en werkte toen ook niet, er zijn veel grotere problemen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • C. Kuijper boeken
  C. Kuijper - Resultaatgericht vergaderen

  In vergaderingen ontbreekt het vaak aan plezier en resultaat. De vraag of daar wat aan te doen is, wordt in Resultaatgericht vergaderen positief beantwoord. In dit boek leest u hoe u een optimaal vergaderresultaat kunt behalen door aandacht te hebben voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • I. Brus boeken
  I. Brus - Heldere gespreksverslagen schrijven

  Hoe notuleert u tijdens een vlammende discussie? Hoe onderscheidt u de hoofd- van de bijzaken en haalt u de kern eruit? Waar moet u op letten wanneer u een gesprek leidt en tegelijkertijd het verslag maakt? Op deze en andere vragen geeft Heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Gijs Tenthof boeken
  Gijs Tenthof - Presenteren 3.0

  Presenteren 3.0 is een praktische aanpak om interactief te presenteren, bedoeld voor zakelijke professionals die meer uit hun presentatie willen halen.Of je nu een voorstel moet verdedigen tijdens een vergadering, gastspreker bent of je leidinggevenden moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wilbert van Vree boeken
  Wilbert van Vree - Nederland als vergaderland

  Vergaderen is de meest kenmerkende gedraging van de maatschappelijke elite geworden. Veelzeggend is de opkomst van aanspreektitels ontleend aan vergaderfuncties, zoals president, minister-president, president-directeur en president-commissaris. De 'machtigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • George van Houtem boeken
  George van Houtem - The dirty tricks of negotiating

  It might be for a contract worth millions of dollars or just for your kid's allowance. Whether you like it or not, you negotiate every day of your life.But do you really know what you are doing? Do you know the rules of the game, or are you just winging it?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • George van Houtem boeken
  George van Houtem - De psychologie van het onderhandelen

  Elke onderhandeling is in wezen een emotioneel conflict. Daarom kun je niet winnen met rationele argumenten, hoe graag je ook wilt. Inzicht in het onbewuste en irrationele gedrag van jezelf en je gesprekspartners bepaalt hoe succesvol de onderhandeling voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Vincent Mertens boeken
  Vincent Mertens - Een vergadering voorzitten. De kunstgrepen

  Vergaderen maakt integraal deel uit van onze overlegcultuur. Toch ergeren we ons vaak aan vergaderingen, omdat ze te lang duren, alle kanten opgaan, niet tot de essentie komen, zonder duidelijke conclusies eindigen,... De oorzaak is meestal het feit dat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • Pacelle van Goethem boeken
  Pacelle van Goethem - IJs verkopen aan Eskimo's

  Hét Nederlandse standaardwerk over overtuigen! In 'IJs verkopen aan eskimo's' biedt Pacelle van Goethem een revolutionair model, inzicht in de psychologie van overtuigen, gebaseerd op hersenonderzoek en haar voortdurende onderzoek naar de best practices. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Katia Tieleman, Marc Buelens boeken
  19,99
 • Robert Castermans boeken
  15,00
 • Natasja Loomans boeken
  19,95