Boeken over marketing

 • Daniël Markus boeken
  Daniël Markus - Digital Marketing Pinball

  Digital Marketing Pinball leert je data te combineren met analyse-skills. Ontdek de winnende strategie voor meer online groei, krijg controle over data én maak je werk als online marketeer nog leuker.Waarom dit het online marketingboek is dat je nu moet lezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Evelien Bruins, Gerda van Galen boeken
  Evelien Bruins, Gerda van Galen - De kleine Videomarketing voor Dummies

  Videomarketing is booming! Het inzetten van video voor de marketing is voor veel bedrijven een must geworden. Maar hoe pak je dat aan? Besteed je het uit aan een videoproductiebedrijf of ga je zelf filmen? Hoe zorg je ervoor dat je video's maakt die passen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Bart Lombaerts boeken
  Bart Lombaerts - Meaningful marketing

  74% van de merken mag zomaar verdwijnen, zonder dat de consument dat erg zou vinden. Reclamespots worden massaal doorgespoeld en meer dan 20% van ons heeft een adblocker om aan banners te ontsnappen. De perceptie van reclame gaat er jaar na jaar op achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • André Schraa boeken
  André Schraa - Acquisitie en Saleshandboek voor de (administratieve) dienstverlening

  Dit boek helpt boekhouders, accountants en accountmanagers in de administratieve sector op een leuke manier, namelijk koude acquisitie, klanten te werven. Wij hebben de ervaring als acquisitiebureau voor enkel boekhouders en accountants, dat deze methode werkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,56
 • Dieter Veulemans boeken
  Dieter Veulemans - Time to pop-up

  Pop-ups zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze bieden een innovatieve oplossing aan bestaande en toekomstige ondernemers en retailers. Maar wat is nu de kracht van een pop-up? Hoe begin je aan zo'n tijdelijke winkel en hoe maak je hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Carole Lamarque boeken
  Carole Lamarque - Unfair advantage

  Zet je Concurrentie buitenspel door zelf voluit te gaanAls de wereld een dorp wordt, moet jouw bedrijf naast de wereldspelers kunnen blijven staan. Dat kun je door volop in te zetten op je Unfair Advantage. Niet om beter te zijn dan de marktleider, maar om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • N.I.B. Provocateur boeken
  N.I.B. Provocateur - Super Accountmanager

  Super Accountmanager is een gids voor startende (en bestaande) accountmanagers. De schrijver, N.I.B. Provocateur, heeft meer dan 15 jaar saleservaring in de 21e eeuw in de Benelux. Hij heeft meer dan 100 miljoen euro omzet gerealiseerd, 1 miljoen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,34
 • Gino Van Ossel boeken
  Gino Van Ossel - Retail - De digitale hysterie voorbij

  De digitale revolutie heeft de klant veeleisender dan ooit gemaakt. Snelheid, transparantie en hyperpersonalisatie zijde norm. Steeds meer merkfabrikanten verkopen in eigen winkels en webshops rechtstreeks aan de consument. Ondertussen kondigen nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Sandra Derksen boeken
  Sandra Derksen - Bloeiende online praktijk lancering

  Snel en met succes een online praktijk creëren met goed betalende cliënten. Een onmisbare handleiding.Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • David Stephenson boeken
  David Stephenson - Big data ontrafeld

  Big data make big difference De term 'big data' wordt steeds vaker gebruikt. Maar wat houdt het eigenlijk in en waarom wordt het gezien als een game changer voor je organisatie? Op welke manier kunnen big data de resultaten van jouw bedrijf verbeteren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Peter Verhoef, Edwin Kooge, Natasha Walk boeken
  Peter Verhoef, Edwin Kooge, Natasha Walk - Waarde creëren met big data-analytics

  - Duidelijke en uitgebreide stappenplan voor big data;- biedt overzicht en analysemogelijkheden;- gaat uit van het Big-datawaardecreatiemodel;- de website biedt de uitwerkingen van de cases in het boek.Eén van de grootste hedendaagse uitdagingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Derek Thompson boeken
  Derek Thompson - Hitmakers

  Top of flop Wat is die combinatie die ertoe leidt dat iets nieuws soms uitgroeit tot een fenomeen? Zonder het juiste netwerk blijft ook het meest briljante idee onopgemerkt, en de belangrijkste afnemers van iets nieuws zijn niet degenen die het als eersten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Patrick Petersen boeken
  Patrick Petersen - Handboek online marketing

  Dit praktische studie- en managementboek is in zijn zesde editie vernieuwd en nog completer gemaakt. Nieuwe inzichten, cijfers en ontwikkelingen van invloed op de online marketingmix, komen uitgebreid aan bod. Het Handboek Online Marketing 6 (#HOM6) verschaft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  57,50
 • D&B Eventmarketing boeken
  D&B Eventmarketing - LIVE!

  LIVE! Bereik maximale impact met je evenement Hoe zorg je ervoor dat een kostbaar evenement niet alleen leuk is, maar ook echt iets teweegbrengt? Waarom werkt het één niet en het ander wel? LIVE! beantwoordt deze vragen door originele uitstapjes te maken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jeroen Mirck boeken
  Jeroen Mirck - Marketingfacts Jaarboek 2018-2019

  Marketingfacts Jaarboek 2018-2019 Alweer de dertiende uitgave in een lange traditie. Als vakblog is Marketingfacts.nl een dagelijkse informatiebron voor marketeers, digitale professionals en studenten. Dit handboek verkent alle actuele onderwerpen in online… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Stephanie Duval, Nele Pieters boeken
  Stephanie Duval, Nele Pieters - Community marketing

  Traditioneel doen bedrijven hun uiterste best om de consument te overtuigen hun product te kopen omdat het 'harder, better, faster, stronger' is. Stephanie Duval en Nele Pieters willen de lucht uit dat klassieke verhaal halen. In onze hoogtechnologische,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marvin Bos boeken
  Marvin Bos - De kleine Facebookmarketing voor Dummies

  Steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van Facebook. Omdat je kunt targeten op basis van specifieke interesses of online gedrag, kun je er extreem gericht adverteren. Deze mogelijkheden zijn zeker voor kleinere bedrijven, die het zich niet kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Van Poucke boeken
  Eric Van Poucke - Verkoper met L.O.C.K. - sleutel

  Verkoopsopleidingen brengen diverse methodieken en technieken aan. Maar een verkoop is succesvol door de verkoper. Hij zet de methodiek in welke nodig is op het moment en met een positieve overtuiging. De focus voor de Verkoper met L.O.C.K. - sleutel is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,77
 • Rik Riezebos, Jaap van der Grinten boeken
  Rik Riezebos, Jaap van der Grinten - Positioneren

  Positioneren is een marketingtechniek die helpt de beeldvorming rond een product, dienst of organisatie proactief te sturen. In onze multimediale samenleving is dat steeds belangrijker. Hoe mensen over een merk spreken, bepaalt voor een groot deel het succes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Cor Hospes boeken
  Cor Hospes - Contentbijbel

  Miljarden mensen hebben de Bijbel gelezen en lezen dat boek nog steeds. In de meest succesvolle romans, blockbusting films en allerberoemdste schilderijen wordt naar verhalen uit het boek verwezen. En diezelfde verhalen doen honderdduizenden wekelijks… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Philip De Cleen boeken
  Philip De Cleen - Marketing

  Hoe zorg je voor tevreden klanten?Hoe bind je klanten aan jouw merk?Welke rol speelt het digitale kanaal in het aankoopproces?Door de steeds snellere technologische ontwikkelingen in onze maatschappij is de gemiddelde consument onzekerder en wispelturiger dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Ruud Frambach boeken
  Ruud Frambach - Doet marketing ertoe?

  Is marketing misleiding en geldverspilling? Dit beeld kan ontstaan als marketing verkeerd wordt ingezet. Zonde, want marketing heeft de potentie zeer waardevol te zijn. Ruud Frambach laat zien hoe. Op korte termijn resultaat behalen is nog steeds te vaak het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Danny Oosterveer boeken
  Danny Oosterveer - Basisboek digital analytics

  - Leert studenten hoe je data effectief en zinvol inzet; - behandelt alle facetten van analytics; - aandacht voor online én offline marketing. Bij alles wat we online doen laten we digitale voetsporen na. Ook wat we in de 'echte' wereld doen wordt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Jeanet Bathoorn, Sandra Derksen boeken
  Jeanet Bathoorn, Sandra Derksen - Marketing handboek voor een succesvolle praktijk

  Het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt. Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sandra Derksen boeken
  Sandra Derksen - Claim je waarde

  Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren. Naast dat ze zich onzeker en gestrest voelen, voelen ze zich ondergewaardeerd en onderbetaald en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00