Boeken over management algemeen

 • Fabiaan Van Vrekhem boeken
  Fabiaan Van Vrekhem - Disruptie@work

  Disruptie is elke evolutie op het vlak van ondernemerschap die ertoe leidt dat een organisatie dreigt irrelevant te worden. Dit boek gidst je door de nieuwe wereld die ze creëert.Disruptie@WORK beschrijft hoe disruptie tot stand komt en welke denkkaders aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Allard Everts, Steven Olthof boeken
  Allard Everts, Steven Olthof - Dansen met dilemma’s

  Ontelbare dilemma's, van kleine tot grote, vinden wij op ons levenspad. Als bestuurder, als professional, als werknemer, als mens. Maar gaat het altijd om een keuze tussen 'dit OF dat', om proposities die elkaar uitsluiten? Of is het ook mogelijk om zowel dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel boeken
  Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel - Vaksectie vraagt leiderschap

  De vaksectie wint binnen steeds meer scholen aan belangstelling. En dat is een goede zaak! Juist binnen de vaksectie vindt de ontmoeting plaats tussen vakgenoten, met hart voor goed onderwijs. De vaksectie is de geschikte plek om in dialoog invulling te geven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Christina Baldwin, Ann Linnea boeken
  Christina Baldwin, Ann Linnea - Circulair Leiderschap

  Denk eens na over het volgende: * Efficiënter en gerichter vergaderen * Oordeelloos luisteren * Gedeelde verantwoordelijkheid * Circulair leiderschap * Groepsbelang staat centraal, meer dan persoonlijke agenda's Maak kennis met een nieuwe leiderschapsmethode:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • MBA in één dag - Het boek

  MBA in één dag - Het boekEen frisse blik op de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers.- Er zijn duizenden managementboeken: maar wat moet je nou écht weten?- Wie zijn dé goeroes in leiderschap, organisatie, strategie en uitvoering?- Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Scott Galloway boeken
  Scott Galloway - De vier

  Amazon, Apple, Facebook, en Google zijn vier van de invloedrijkste bedrijven ter wereld. Bijna iedereen denkt te weten hoe ze dat geworden zijn. Bijna iedereen heeft het fout. Over De vier is de laatste twintig jaar ongelooflijk veel geschreven. Niemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rob van Es boeken
  Rob van Es - De onderstroom van organiseren - Werkboek

  'De onderstroom van organiseren' is te gebruiken als Werkboek (om in te vullen) of als Voorbeeldboek (om eigen aantekeningen te ordenen). Daarbij is het geschikt als Document van de diagnose zoals die feitelijk is gemaakt en die de basis vormt van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Chris Guillebeau boeken
  Chris Guillebeau - De Side Hustle

  Verrijk je werkzame leven en begin naast je vaste baan een Side Hustle. Ga kookworkshops geven, evenementen organiseren of vloggen, zonder je reguliere job op te geven. Chris Guillebeau beschrijft in de Side Hustle hoe je in 27 dagen een idee of passie in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nicolas Desmet boeken
  Nicolas Desmet - Wat als werken toch niet leuk was?

  De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • André de Waal, Rudy Kor, Britta Gielen, Hans van der Loo, René ten Bos, Mark van Twist, Annemieke Roobeek, Janka Stoker boeken
  André de Waal, Rudy Kor, Britta Gielen, Hans van der Loo, René ten Bos, Mark van Twist, Annemieke Roobeek, Janka Stoker - Perspectieven op leiderschap

  Acht visies op leiderschap Leiderschap is actueel en alom aanwezig. Leiders nemen initiatief, hebben een visie op de toekomst, geven richting in onzekere situaties en motiveren anderen om mee te doen. Ze creëren netwerken van mensen met verschillende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst, Hans Fredriksz boeken
  Bert Hedeman, Gabor Vis van Heemst, Hans Fredriksz - Best practice Projectmanagement op basis van PRINCE2 ® Editie 2017

  Dit boek is ontwikkeld op basis van twee uitgangspunten. Ten eerste is het bedoeld als studieboek voor iedereen die zich op een degelijke wijze wil voorbereiden op het PRINCE2 Foundation examen, dan wel het PRINCE2 Practitioner examen. Duidelijk is aangeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,75
 • Edward Nagel boeken
  Edward Nagel - Maandagmorgen staat alles op z'n kop!

  Maandagmorgen staat alles op z'n kop! Is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Razenberg, Bert van der Zaag boeken
  Peter Razenberg, Bert van der Zaag - Praktijkgids voor toezichthouders

  Toezicht houden: in het verleden een eervolle bijbaan. Die tijden zijn voorbij. Macht, moraliteit, informatieverwerking, risicomanagement, diversificatie, beloning. Op al die thema’s wordt van de toezichthouder in de semi publieke sector wijze besluitvorming… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marjolijn Grijns, Loubna Zarrou boeken
  Marjolijn Grijns, Loubna Zarrou - Alle mens aan dek

  Publieke organisaties zijn er om burgers te helpen en de activiteiten uit te voeren die we als samenleving belangrijk vinden. Ontwikkelingen gaan snel en in de publieke sector groeit de druk om kwaliteit te leveren, het vertrouwen van burgers neemt af, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Erik F. Steketee boeken
  Erik F. Steketee - CEO; Change Executive Officer?

  Change Management, veranderkunde of verandermanagement zijn vrij algemene begrippen waar veel mensen een eigen inhoud aan geven. In dit boek geven we een overzicht van de meest belangrijke aspecten van de menskant van veranderen. Deze inzichten zijn gebaseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Margot Nijkamp-Diesfeldt boeken
  Margot Nijkamp-Diesfeldt - Samenscholing Geboden

  Dit boek biedt de visies van (inter)nationale en regionale visionairs op de koppeling tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Het beschrijft ook een totaalmethode om te komen tot oplossingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ina Smittenberg boeken
  Ina Smittenberg - Organitopia

  We vertellen onszelf dat continue verandering de nieuwe werkelijkheid is, maar we lijken er niet zo goed mee om te kunnen gaan. Organisatieveranderingen beklijven niet of stranden voor voltooiing, en hebben ongewenste organisatiefenomenen tot gevolg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arne de Vet, Filip Lowette boeken
  Arne de Vet, Filip Lowette - De fluïde organisatie

  HOE KUN JE DE BESTE ASPECTEN VAN ZELFSTURING INBOUWEN IN JE ORGANISATIE?WAAR MOET JE HIËRARCHIE NIET VOOR GEBRUIKEN EN WAARVOOR JUIST WEL?HOE ZORG JE ERVOOR DAT VEEL IDEEËN VAN MENSEN WORDEN OMGEZET IN GEZAMENLIJKE ACTIE?De veranderingen om onze organisaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Chris Voss, Tahl Raz boeken
  Chris Voss, Tahl Raz - Deel nooit het verschil

  Het leven bestaat uit onderhandelingen: of u nu een auto aanschaft, een loonsverhoging vraagt, een huis koopt, de huur heronderhandelt of overlegt met uw partner of kinderen; zelfs het verloop van uw verdere leven kan afhangen van uw optreden in cruciale… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martine de Jong, Has Bakker, Fieke Robeerst boeken
  Martine de Jong, Has Bakker, Fieke Robeerst - Tweebenig samen werken

  "Het gebruiken van twee benen zorgt voor een hogere handelingssnelheid en een grotere kans op succes. Om spelers tweebenig te maken, zorgen wij ervoor dat zij ook in situaties worden gezet waarin het natuurlijk is om de bal met het minder sterke been mee te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,00
 • Frans van Loef boeken
  Frans van Loef - Freecapacity

  Om sneller met je organisatie te groeien, moet je eerst snoeien.Zou jij het accepteren als 20 procent van het geld van je organisatie werd verspild? Natuurlijk niet. De meeste organisaties managen hun financiën strak. Maar naast geld is er nog een schaars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Etienne van Oosten, Jeanette Harmsen, Natasja de Groot boeken
  Etienne van Oosten, Jeanette Harmsen, Natasja de Groot - Discipline en lef

  Het is opmerkelijk dat talentvolle leidinggevenden die geïnspireerd zijn, een missie hebben en écht een verschil kunnen maken, er met elkaar niet altijd uithalen wat erin zit. Hoe komt dat? Kort samengevat lijkt het erop dat de meeste teams van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lia Genee, Hanneke Konsten boeken
  Lia Genee, Hanneke Konsten - Systemisch trainen, Trainen van binnenuit in het geheel

  Werken vanuit systemisch fenomenologisch perspectief biedt de mogelijkheid en geeft taal om te leren van binnenuit. Het maakt gebruik van fysieke, emotionele, sociale, spirituele en systemische intelligenties, die aanvullend op onze cognitieve intelligentie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Richard Koch boeken
  Richard Koch - Het 80/20- principe

  Het 80/20-principe klinkt als een aardige vuistregel, maar het is meer dan dat: het is een wetenschappelijk bewezen principe. Richard Koch toont in dit boek aan dat het 80/20-principe voor organisaties te gebruiken is als analyse-instrument (met welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jerphaas Donner boeken
  Jerphaas Donner - Schakelen in de Netwerkmaatschappij

  Organisatie, leiderschap en communicatie vragen nieuwe vaardigheden in een wereld die Vluchtig, Onzeker, Exponentieel, Complex, Ambigue en Transparanter is geworden: De VOECAT wereld. 'Schakelen in de Netwerkmaatschappij' beschrijft de veranderingen en geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,21