Boeken over management algemeen

 • Grethe van Geffen boeken
  Grethe van Geffen - Voorbij het verschil

  * De HEMA wordt in 2016 landelijk nieuws omdat ze 'Vrolijk Voorjaar' in de folder zet in plaats van Vrolijk Pasen. * De gemeente Amsterdam komt in het nieuws vanwege 'rokjesgate': kledingvoorschriften voor vrouwen achter de balies van onze liberale hoofdstad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Judith Driece boeken
  Judith Driece - De kracht van ervaring

  Dit boek is bedoeld voor mensen die werkeloos zijn of bezig met hun loopbaan en die het als een uitdaging zien om zelfstandig aan de slag te gaan met het nemen van nieuwe loopbaanstappen. Het biedt een aantal praktische loopbaaninterventies die kunnen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Karen Reichert boeken
  Karen Reichert - Succesvolle cultuurverandering

  Dit boek biedt een nieuw perspectief voor een snelle en succesvolle cultuurverandering op basis van het principe 'waarderen wat er is, ontdekken wat er kan'. In deel 1 lees je wat het belang is van de onderstroom in een veranderproces en hoe je de onderstroom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • René Van Zweden boeken
  René Van Zweden - MOTIEVEN VOOR BEDRIJFSTRANSFORMATIE

  ‘Lauwe middelmaat is géén verantwoorde norm!’ Voor topprestaties zijn optimaal gemotiveerde medewerkers nodig en is leiderschap mét aanzien des persoons randvoorwaarde. Van maatwerk naar kwaliteit; van tevredenheid naar aannemerschap; van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,75
 • Oscar David boeken
  Oscar David - Het enneagram in organisaties

  Organisaties worden platter en teams zelfsturender, terwijl veranderingen zich van alle kanten aandienen. Inzicht in jezelf en anderen is hierdoor belangrijker dan ooit. Het enneagram is een beproefd model dat negen persoonlijkheidstypen beschrijft. Het biedt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • H. Bakker boeken
  H. Bakker - Helden en Horken

  Volgens een poll op een grote vacaturesite vindt in Nederland 64% van de teamleden hun baas een hork. Dat is nogal wat! Dus in een team van twaalf mensen zijn er acht niet blij met het gedrag van hun leidinggevende. Tijd dat er alarmbellen afgaan? Helden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frans van Loef boeken
  Frans van Loef - Freecapacity

  Om sneller met je organisatie te groeien, moet je eerst snoeien.Zou jij het accepteren als 20 procent van het geld van je organisatie werd verspild? Natuurlijk niet. De meeste organisaties managen hun financiën strak. Maar naast geld is er nog een schaars… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Richard Koch boeken
  Richard Koch - Het 80/20- principe

  Het 80/20-principe klinkt als een aardige vuistregel, maar het is meer dan dat: het is een wetenschappelijk bewezen principe. Richard Koch toont in dit boek aan dat het 80/20-principe voor organisaties te gebruiken is als analyse-instrument (met welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Peter Koning boeken
  Peter Koning - Toolkit voor agile leiders - Leidinggeven aan wendbare teams

  Toolkit voor agile leiders staat boordevol praktische tools. Met concrete handvatten, praktijkvoorbeelden, interviews en stappenplannen kan iedere manager op een nieuwe manier leidinggeven. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw nieuwe agile team. Je wilt dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ed van der Winden boeken
  Ed van der Winden - Waarom gaan dingen nou nooit eens een beetje vanzelf? En waarom dat de verkeerde vraag is.

  Waarom gaan de dingen zoals ze gaan? Waarom hebben we in onze organisaties en in onze maatschappij de problemen die we hebben? En belangrijker nog: hoe komen we aan oplossingen?De antwoorden op veel relevante vraagstukken ontglippen ons omdat we de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edward Nagel boeken
  Edward Nagel - Maandagmorgen staat alles op z'n kop!

  Maandagmorgen staat alles op z'n kop! Is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bert Teeuwen boeken
  Bert Teeuwen - Dagstarts en Hoshin Kanri

  Dagstarts zijn hip. In veel organisaties vervangen ze de energievretende afdelingsoverleggen. Elke dag (of week) staand bij een bord de voorgaande dag (of week) en die zojuist begonnen is bespreken. Prestaties, productieaantallen, zieke collega's en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Bruno Delepierre boeken
  Bruno Delepierre - Happonomy - Roadmap naar Utopia

  De vraag die als rode draad doorheen dit boek loopt, is hoe geld en werk uw geluk al of niet vooruithelpen. Noem het gelukseconomie, postkapitalisme of happonomy. Samen werpen we in dit boek een blik op de toekomst. Waarom werkt u? Zijn rijke mensen écht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Miloe van Beek boeken
  Miloe van Beek - Yes! I screwed up

  13 fouten die je bedrijf beter maken.Succesverhalen van ondernemers die de wereld veroveren, de ene deal na de andere sluiten, waar investeerders voor in de rij staan, ze klinken vaak als een spannend jongensboek. Je idee op een zolderkamer of in een garage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Martijn Vroemen boeken
  Martijn Vroemen - Handboek Teamcoaching

  Over teams en over coaching is al veel geschreven, maar over teamcoaching nog betrekkelijk weinig. Dit Handboek Teamcoaching is voor iedereen die teams begeleidt. Behalve een inspirerend overzicht is het ook een pleidooi voor een minder bemoeizuchtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Salomon Charlouis boeken
  Salomon Charlouis - Bless You methode

  In dit boek behandelt Salomon Charlouis het hele spectrum van de sales. Vanaf het maken van afspraken tot en met de after sales als hulpmiddel en eye opener voor ondernemers, directies, management, trainers en coaches en voor de beginnende, gevorderde of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Paul Joore boeken
  Paul Joore - Succesvol groeien doe je zo !

  In recente publicaties wordt regelmatig gesteld dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ers Onbewust Onbekwaam zijn. Met name als het gaat over het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Want om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hadewych Jansen op de Haar, Diana van der Stelt-Scheele, Ingrid Coppieters boeken
  Hadewych Jansen op de Haar, Diana van der Stelt-Scheele, Ingrid Coppieters - De Transitie

  Wat doe je als de stekker uit je organisatie gaat? Hoe reageren medewerkers en managers? Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen ergens anders aan de slag kunnen en wat moet er allemaal gebeuren voordat het kantoor op slot kan? Wat zegt de managementtheorie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,91
 • Heike Aiello boeken
  Heike Aiello - Werken in Organisaties

  Organisaties worden steeds 'platter'. Dat vraagt van de individuele medewerker een hogere mate van zelfredzaamheid en een groter zelf oplossend vermogen van teams. Hiervoor zijn andere communicatietechnieken en inzicht in de dynamiek tussen mensen nodig.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Jan-Jaap Lukas boeken
  Jan-Jaap Lukas - En Jij - Maak werk van je tijd, energie en talent

  &jij helpt je een persoonlijke visie en strategie te ontwikkelen. Een mooie toevoeging aan de 'te druk'-trend! Ben jij ook zo druk met je leven dat je vaak geen tijd meer hebt om na te denken over je leven? Ben je je bewust van de keuzes die je iedere dag kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hans Vermaak boeken
  Hans Vermaak - Iedereen verandert - Nu wij nog Een gids voor veranderaars

  Een gids voor veranderaars We veroorzaken dagelijks verandering. En we ondergaan het ook dagelijks. Iedereen verandert dus - zij het niet altijd succesvol. Dit boek laat zien hoe je in je directe omgeving het verschil maakt, hoe je de rest van de organisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Robert Benninga, Ingeborg Weser boeken
  Robert Benninga, Ingeborg Weser - Verhoog je LQ

  Resultaten boeken, winst maken, klantenkring uitbreiden – die noodzaak kennen alle business leaders, werknemers, ondernemers, en zzp-ers. Ondertussen verandert veel, in hoog tempo. De vertrouwde manieren van doelen halen, mensen binden, samenwerken en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Guido Thys boeken
  Guido Thys - Opzouten! - De 8 disrupties die klanten van u verwachten

  Klanten schreeuwen hun ontevredenheid van de daken. Leveranciers horen het niet omdat zij stug voortbouwen op wat iedereen al doet. Durf u te onderscheiden en voer een van de 8 disrupties uit waar klanten u om vragen!Volgens klanten kunnen de meeste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Marian Koek boeken
  Marian Koek - Creating value cards

  Wil je betere resultaten en meer plezier & voldoening in je onderneming? Heb je behoefte aan een strategie en een helder stappenplan? Dan is dit spel voor jou! De Creating Value Cards zijn gemaakt om met plezier en spelenderwijs aan je businessmodel te werken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lia Genee, Adriënne Graumans boeken
  Lia Genee, Adriënne Graumans - Systemisch leiderschap,Cyclisch leiden van de zichtbare en onzichtbare lagen in het geheel.

  Dit boek wil een appèl doen op leiderschap vanuit een systemisch perspectief.Systemisch leiderschap geeft mogelijkheid om de onzichtbare patronen uit het verleden zichtbaar te maken in het heden , de waarde ervan te zien en erkennen en uitgangspunt te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95