Boeken over management algemeen

 • Helmi van Bergen boeken
  Helmi van Bergen - Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering

  Ondernemers zijn bezig met het proces van de klantvraag tot het leveren van het eindproduct aan die klant. Dit proces is complexer dan in de vorige zin beschreven; inkoop, verkoop, productie, logistiek, administratie, productontwikkeling en productinnovatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jos Claessens boeken
  Jos Claessens - dagboek van bewust leiderschap

  business- en ontwikkelingsroman Donkere wolken hangen boven mHealth. Het medisch-technologisch bedrijf is opgebrand en slechte resultaten tonen aan dat de leiding een potje heeft gemaakt van strategie-uitvoering. Als fraude wordt ontdekt, raakt alles in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Henk W. Volberda, Kevin Heij, Menno Bosma boeken
  Henk W. Volberda, Kevin Heij, Menno Bosma - Innovatie Jij.nu

  In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit door het samengaan van technologieën als blockchain, robotisering en het internet of things. Dat leidt tot angst en onzekerheid. Werknemers zijn bang dat robots hun baan inpikken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Jaap Peters, Mathieu Weggeman boeken
  Jaap Peters, Mathieu Weggeman - Het Grote Rijnlandboekje

  Tien jaar geleden publiceerden Jaap Peters en Mathieu Weggeman het eerste Rijnlandboekje, dat meteen een doorslaand succes werd. Kennelijk was de tijd rijp voor een handzaam boekje dat een lans brak voor een manier van organiseren en besturen die menselijker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Toon Abcouwer, Otte -Pieter Banga, Emoke Takacs boeken
  Toon Abcouwer, Otte -Pieter Banga, Emoke Takacs - Kookboek voor bewuste verandering

  Organisaties, bedrijven en hun teams lijken in een voortdurende staat van turbulentie te verkeren. De veranderingen, grote, kleine, middelgrote buitelen over elkaar heen. Alsof de beweging van verandering de enige constante factor is. In die versnellende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jitske Kramer boeken
  Jitske Kramer - Jam Cultures

  ‘Diversity is about being invited to the party. Inclusion is about being asked to join in and dance.’ ? Vern? Myers Voor het oplossen van complexe vraagstukken zijn vele invalshoeken nodig, maar een confrontatie met andersdenkenden is niet alleen maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Ki in Business

  Alles wat je over een energiek en succesvol leven moet weten, staat in dit boek. Het gaat in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds minder om parate kennis of wie je kent. Het gaat in de nieuwe wereld vooral om wie je bent, je energie, je mentale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jacques van den Wijngaard boeken
  Jacques van den Wijngaard - Professioneel schoonmaken 2.0

  Aan de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de hygiëne in bedrijven en instellingen worden hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met de schoonmaakwerkzaamheden in het gezinshuishouden. Bovendien moet in de professionele schoonmaaksector buitengewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Olivier van Duijn, Jeroen Jonker Roelants, Annemarie Joosen boeken
  Olivier van Duijn, Jeroen Jonker Roelants, Annemarie Joosen - Marktplaats

  De succesvolle transformatie van een iconisch Nederlands bedrijf 2009, Marktplaats is al ruim tien jaar de meest populaire handels-site. Iedereen in Nederland kent Marktplaats en er is geen serieuze concurrentie. De aankoop van Marktplaats door eBay vijf jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dennis Loots boeken
  Dennis Loots - Stop met stilstaan, Start met leven!

  Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een ‘Hawesome’ leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven.Heb je het gevoel dat je stilstaat en denk je wel eens is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,49
 • Team Sprout boeken
  Team Sprout - Hard gaan met de beste mensen

  Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is 'personeel' geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kilian Bennebroek Gravenhorst boeken
  Kilian Bennebroek Gravenhorst - Veranderversnellers

  Om verandering te realiseren, heb je voorbeelden nodig. Hoe zet je een organisatie in beweging en hoe houd je vervolgens koers? 'Veranderversnellers: het afkijkboek' staat boordevol inspiratie uit de praktijk die helpt om richting te geven aan de verandering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Alyson Connolly boeken
  Alyson Connolly - Spreken in het openbaar voor Dummies

  Velen van jullie zien spreken in het openbaar met angst en beven tegemoet, nietwaar? Verheug je er op! Dit boek helpt je om je angsten voorgoed uit te bannen. Of je nu een zakelijke pitch moet doen, een presentatie moet geven, een congres gaat toespreken, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan boeken
  Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan - Excelleren in Service

  Hoe maak je de omslag naar een uitzonderlijke serviceorganisatie die klanten en medewerkers blijvend weet te boeien en binden? 'Excelleren in Service' beschrijft de tien belangrijkste veranderingen die organisaties maken om duurzaam succesvol te zijn door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar boeken
  Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar - De nieuwe professional service firm

  De wereld van professional services – advocatuur, accountancy, organisatieadvies en andere professies – is volop aan het veranderen. Jongeren zoeken een uitweg voor hun ondernemerschap en verlangen naar vrijheid van agenda en carrière door bij kleine,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Antoon Bulcke boeken
  Antoon Bulcke - Compleet commercieel

  Binnen alle afdelingen van een bedrijf is sales erg cruciaal. Sterk verkopen zorgt voor zakelijk succes en financiële rust. Integrale VerkoopZorg biedt ondernemers een gestructureerde en degelijk onderbouwde visie op het verkoopgericht aansturen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gonny Vink boeken
  Gonny Vink - Leidinggeven op afstand

  Steeds meer mensen werken niet meer bij jou op kantoor. Ze werken thuis, mobiel of vanuit hun vakantiehuis. Je wilt graag met ze overleggen over lopende projecten en informeel met ze kletsen om een band met ze op te bouwen, maar hoe doe je dat op afstand?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Hans Groen boeken
  Hans Groen - Volle zalen

  Het aanbod van seminars, congressen, concerten, theatervoorstellingen en andere events is overweldigend. De strijd om de bezoeker is moordend. Events met grote namen zijn doorgaans snel uitverkocht, maar hoe krijg je een zaal vol als je je als organisator… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bartel Geleijnse, Job Franken boeken
  Bartel Geleijnse, Job Franken - Ongekend talent

  'HET HOEFT NIET ALTIJD GOED TE GAAN OM EEN GOEDE DAG TE HEBBEN.' OUD-LEERLING THE COLOUR KITCHEN Vacatureoverschot? Er staat voldoende talent te trappelen om aan het werk te gaan. Je moet alleen weten waar te zoeken. Of in dit geval: hoe te kijken. Bartel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Wouter Fioole, Debora van Wely boeken
  Wouter Fioole, Debora van Wely - Basisboek managementvaardigheden

  De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Bart Cambré, Patrick Kenis boeken
  Bart Cambré, Patrick Kenis - Organisatienetwerken

  In onze veranderende wereld kunnen complexe problemen enkel aangepakt worden als organisaties samenwerken. Individuele organisaties zijn niet in staat om deze complexiteit het hoofd te bieden. Ze moeten hun expertise noodgedwongen verbinden aan die van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Kevin Weijers boeken
  Kevin Weijers - 21 dagen niet klagen

  ‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’ Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt? Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Monique Delsink boeken
  Monique Delsink - Verkoopgeluk

  Op sommige momenten in je leven vraag je je als ondernemer af hoe je toekomst er eigenlijk uitziet. Tot wanneer ga ik met mijn bedrijf door? Of stop ik ermee? Wat doe ik als die man met de grote zak geld voor de deur staat? Ben ik voorbereid op de situatie dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Muriël Serrurier Schepper, Taco Hiddink boeken
  Muriël Serrurier Schepper, Taco Hiddink - Artificial Intelligence in actie

  Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich razendsnel tot bron van praktische oplossingen voor bedrijven en organisaties. Bedrijven zetten AI bijvoorbeeld in om sollicitanten te selecteren, kosten te besparen met chatbots en de verkoop te optimaliseren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gerd-Jan Poortman boeken
  Gerd-Jan Poortman - We by Me

  Gerd-Jan Poortman (1976) is professioneel zeiler en behoort al jaren tot de beste zeilers van de wereld. Hij werd veelvuldig Europees- en Wereldkampioen en zeilde drie keer de wereld rond met de Volvo Ocean Race. Het zeilen heeft Poortman mooie en leerzame… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50