Boeken over management algemeen

 • Fabiaan Van Vrekhem boeken
  Fabiaan Van Vrekhem - Disruptie@work

  Disruptie is elke evolutie op het vlak van ondernemerschap die ertoe leidt dat een organisatie dreigt irrelevant te worden. Dit boek gidst je door de nieuwe wereld die ze creëert.Disruptie@WORK beschrijft hoe disruptie tot stand komt en welke denkkaders aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Patries Quant, Floris Quant boeken
  Patries Quant, Floris Quant - Sprint jezelf door scrum

  Agile werken met scrumDe wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Projectmatig werken op een agile manier met scrum maakt het mogelijk om deze… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,95
 • Filip Lemaitre boeken
  Filip Lemaitre - The silver ones

  Vijftigers en zestigers eisen vandaag een bijzondere plaats op in de marketing. Ze vormen een niet te verwaarlozen groep consumenten waartoe één op vier Belgen en Nederlanders behoort. Ze zijn de eerste generatie die opgroeide met popcultuur en een tv. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lieven Annemans boeken
  Lieven Annemans - Gezondheidseconomie voor niet-economen

  Gezondheidseconomie gaat over het verstandig investeren in gezondheid en gezondheidszorg. Het doel van dit boek is de lezer vertrouwd te maken met de principes, methodes én valkuilen van gezondheidseconomische evaluaties. Deze evaluaties helpen om keuzes te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Jan van den Berg boeken
  Jan van den Berg - Projecten Praktijkgericht Plannen

  De inhoud van dit boek verschaft met praktijkgerichte voorbeelden inzicht in de processen, tools en technieken om, faalkosten te reduceren, de tijdsduur te verkorten, kosten te verminderen.Dit boek is een handleiding en richtlijn voor het ontwerpen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  77,95
 • Maarten Morel boeken
  Maarten Morel - Huidhonger en hartenpijn

  Een managementteam gaat op teambuilding in de Ardennen. Wanneer een van de deelnemers spoorloos verdwijnt, wordt iedereen in de groep geconfronteerd met zichzelf en de eigen leiderschapskwaliteiten.Tijdens een teambuilding in de Ardennen worden de leden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Martin van Staveren boeken
  Martin van Staveren - Risicoleiderschap

  Talloze boeken gaan over leiderschap, tientallen boeken over risicomanagement. Maar een boek over risicoleiderschap, de spannende combinatie van deze twee, verscheen nooit eerder. Opmerkelijk, want risico's gaan zeker niet alleen de risicomanager aan, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bas Ceelen boeken
  Bas Ceelen - Hoe zitten we in de wedstrijd?

  Het rapportcijfer van Kolk is de afgelopen acht jaren consistent gestegen en leidt tot voldoende zuurstof in de lucht. Het feit dat dit meer dan acht jaar groei heeft laten zien is voor mij een teken dat het duurzaam is geweest en er een goed fundament onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan van de Poll boeken
  Jan van de Poll - Muurtje Factuurtje

  Hét nieuwe disruptieve businessmodel voor consultants! It's A.I. or bye bye. 90 procent van de consultants heeft uurtje-factuurtje als businessmodel. En 80 procent wil er vanaf. Muurtje Factuurtje laat zien hoe dat kan.* Leer de wetten uit Silicon Valley*… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Nicolas Desmet boeken
  Nicolas Desmet - Wat als werken toch niet leuk was?

  De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Rob Westerik boeken
  Rob Westerik - Hoe word ik een gaaf bedrijf?

  Het begint bij karakter, duurzaamheid is een deugd, waarden genereren waarde en winst is als rode bloedlichaampjes, je kunt niet zonder maar het is niet het enige dat telt. Zo maar een aantal wijsheden uit dit licht verteerbare en nuttige boek. In 'hoe word ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maaike Vrenken, Maurits Hoefnagels boeken
  Maaike Vrenken, Maurits Hoefnagels - Kern van de zaak

  'Wat maakt dat je échte waarde creëert voor je klanten en daar blijvend succes in kunt boeken?' Menigeen voelt wel aan dat oude manieren van organiseren en waarde creëren niet meer toereikend zijn. In het actuele krachtenveld is bijna elke organisatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jitske Kramer, Danielle Braun boeken
  Jitske Kramer, Danielle Braun - Building Tribes

  Lessen uit de antropologie voor iedereen die liever een tribe bouwt dan een organisatie bestuurt. Na het eerder verschenen, prijswinnende 'De Corporate Tribe' een nieuw boek met organisatielessen uit de antropologie. In 'Building Tribes' geven Jitske Kramer en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Peter Razenberg, Bert van der Zaag boeken
  Peter Razenberg, Bert van der Zaag - Praktijkgids voor toezichthouders

  Toezicht houden: in het verleden een eervolle bijbaan. Die tijden zijn voorbij. Macht, moraliteit, informatieverwerking, risicomanagement, diversificatie, beloning. Op al die thema’s wordt van de toezichthouder in de semi publieke sector wijze besluitvorming… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Daisy Goddijn boeken
  Daisy Goddijn - Van boek tot bestseller

  Veel ondernemers die een boek hebben geschreven, vinden het lastig om hun boek te promoten. Vind jij dit ook moeilijk? Na het lezen van dit boek heb je volop inspiratie.Je vindt in dit boek 52 motiverende boekpromotie-uitdagingen. Voor elke week van het jaar 1… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Petra van den Boorn boeken
  Petra van den Boorn - Bewust risicomanagement in de zorg

  Bent u manager of bestuurder in een zorgorganisatie en merkt u dat u niet altijd grip hebt op uw processen? Of vindt u dat u beter moet anticiperen op ontwikkelingen en kansen in de markt, en bijvoorbeeld nog te veel bezig bent met fouten herstellen achteraf?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Stephen Denning boeken
  Stephen Denning - Het tijdperk van Agile

  Agile verovert in rap tempo de wereld. Organisaties die overstappen op Agile management stellen het leveren van waarde aan de klant centraal: ze verbeteren de kwaliteit, brengen innovaties sneller op de markt en zijn beter in staat zich aan te passen aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Henk Diepenmaat boeken
  Henk Diepenmaat - Het pad van de mensheid

  Onze samenlevingen kraken: plastic soup, klimaatproblemen, zorgproblemen, eenzaamheid. Het zijn kenmerken van een overgangstijd. De vaak zelfgerichte menselijke aard lijkt onmachtig het tij te keren. Toch volgt de menselijke soort onbewust al honderdduizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Richard den Haring boeken
  Richard den Haring - De kleine Podcasten voor Dummies

  Podcasten is in Nederland in opmars en dat is niet voor niets. Een podcast is goed in te zetten als creatief communicatie- of marketingmiddel. Het is een ideaal medium om jouw verhaal te verspreiden of jouw dienstverlening te promoten. Daarbij is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Etienne van Oosten, Jeanette Harmsen, Natasja de Groot boeken
  Etienne van Oosten, Jeanette Harmsen, Natasja de Groot - Discipline en lef

  Het is opmerkelijk dat talentvolle leidinggevenden die geïnspireerd zijn, een missie hebben en écht een verschil kunnen maken, er met elkaar niet altijd uithalen wat erin zit. Hoe komt dat? Kort samengevat lijkt het erop dat de meeste teams van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rob Fijlstra, Leo van de Voort boeken
  Rob Fijlstra, Leo van de Voort - Risicovreugde

  Digitale, technologische en sociale ontwikkelingen ontgrenzen het speelveld van organisaties. Terwijl veranderingen over elkaar heen buitelen, liggen échte revoluties nog in het verschiet. De mogelijkheden zijn eindeloos - voor wie ze ziet en ernaar handelt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Luc Cipers boeken
  Luc Cipers - De Obama factor

  Hoe zorg je voor een sterke eerste indruk?Hoe kun je je visie met overtuiging brengen?Hoe kun je anderen inspireren en bezielen?We leven in een tijdperk van tweets, clicks en likes. Face to face communiceren lijkt verleden tijd. Toch kun je met de juiste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tina Gosravani, Sander Roex boeken
  Tina Gosravani, Sander Roex - Geld verdienen via bol.com

  Droom jij van een leven met meer vrijheid, tijd en geld? Droom jij van het hebben van een eigen succesvol bedrijf? We willen allemaal wel wakker worden in een tropisch land en honderden, dan wel duizenden euro’s bijgeschreven krijgen op onze bankrekening. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jos van der Horst boeken
  Jos van der Horst - Rebel met een reden

  Jos van der Horst was als veranderkundige ruim dertig jaar betrokken bij de meest uiteenlopende veranderprocessen in non-profitorganisaties. In de loop van de jaren ontmoette hij veel professionals met stevige kritiek op de grote toekomstplannen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jaap Boonstra boeken
  Jaap Boonstra - Veranderen als samenspel

  Een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties 'Veranderen als samenspel' helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst. 'Veranderen als samenspel' presenteert een spelmodel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90