Boeken over management algemeen

 • Fabiaan Van Vrekhem boeken
  Fabiaan Van Vrekhem - Disruptie@work

  Disruptie is elke evolutie op het vlak van ondernemerschap die ertoe leidt dat een organisatie dreigt irrelevant te worden. Dit boek gidst je door de nieuwe wereld die ze creëert.Disruptie@WORK beschrijft hoe disruptie tot stand komt en welke denkkaders aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel boeken
  Dick Both, Rens Rottier, Bram ter Harmsel - Vaksectie vraagt leiderschap

  De vaksectie wint binnen steeds meer scholen aan belangstelling. En dat is een goede zaak! Juist binnen de vaksectie vindt de ontmoeting plaats tussen vakgenoten, met hart voor goed onderwijs. De vaksectie is de geschikte plek om in dialoog invulling te geven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Patries Quant, Floris Quant boeken
  Patries Quant, Floris Quant - Sprint jezelf door scrum

  Agile werken met scrumDe wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Projectmatig werken op een agile manier met scrum maakt het mogelijk om deze… (Losbladig)

  Lees meer...
  14,95
 • Tom Rath boeken
  Tom Rath - Leiderschap op basis van je sterke punten

  Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien. Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Aty Boers, Marijke Lingsma boeken
  Aty Boers, Marijke Lingsma - De 10 principes van agile-lean teamcoaching - Zelforganiserend verbeteren in praktijk

  Of we het nu de 'gekantelde', 'verdraaide', 'cyane', 'lerende' of 'agile' organisatie noemen, het komt op hetzelfde neer: de manier waarop organisaties veranderen, wijzigt. De principes van Leanteamcoaching biedt handvatten om de nieuwe verandertrajecten vorm… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Lieven Annemans boeken
  Lieven Annemans - Gezondheidseconomie voor niet-economen

  Gezondheidseconomie gaat over het verstandig investeren in gezondheid en gezondheidszorg. Het doel van dit boek is de lezer vertrouwd te maken met de principes, methodes én valkuilen van gezondheidseconomische evaluaties. Deze evaluaties helpen om keuzes te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Robin Geers, Jeroen De Wit boeken
  Robin Geers, Jeroen De Wit - Start-up survival

  Hoe kun je je start-up laten groeien?Hoe zet je je product in de markt?Hoe kun je investeerders overtuigen om mee te stappen in je start-upverhaal?Als startende ondernemer is het niet eenvoudig om van je unieke droom een succes te maken. De eerste jaren krijg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Leo van de Voort, Rob Fijlstra boeken
  Leo van de Voort, Rob Fijlstra - Risicovreugde

  Digitale, technologische en sociale ontwikkelingen ontgrenzen het speelveld van organisaties. Terwijl veranderingen over elkaar heen buitelen, liggen échte revoluties nog in het verschiet. De mogelijkheden zijn eindeloos - voor wie ze ziet en ernaar handelt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Patty McCord boeken
  Patty McCord - Krachtig

  Hoe de prestatiegedreven cultuur van Netflix voor het ongekende succes van het bedrijf zorgde. Patty McCord heeft jarenlange ervaring als hr-manager bij grote techbedrijven en innovatieve start-ups. Als chief talent officer was ze de afgelopen jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Richard Branson boeken
  Richard Branson - Finding my virginity

  Deze nieuwe autobiografie is intiemer en persoonlijker dan ooit Een inkijkje in het leven van Richard Branson: wat maakt hem al vijftig jaar lang de succesvolste ondernemer ter wereld? Vijftig jaar geleden begon Sir Richard Branson zijn eerste commerciële… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Rob van Es boeken
  Rob van Es - De onderstroom van organiseren - Werkboek

  'De onderstroom van organiseren' is te gebruiken als Werkboek (om in te vullen) of als Voorbeeldboek (om eigen aantekeningen te ordenen). Daarbij is het geschikt als Document van de diagnose zoals die feitelijk is gemaakt en die de basis vormt van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Freek van Looveren boeken
  Freek van Looveren - De kleine Laloux

  ‘De kleine Laloux’ van Freek Van Looveren is een handige samenvatting van Laloux’ baanbrekende gedachtegoed over zelfsturing en nieuw organiseren. Frederic Laloux schreef met ‘Reinventing Organizations’ een boek dat de deur openzette naar een nieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan de Wit boeken
  Jan de Wit - Privacy wijzer

  Privacyregelgeving dwingt organisaties om technische en organisatorische maatregelen te nemen, maar er is ook het besef van morele waarden nodig om de juiste mindset te krijgen bij het management en de medewerkers. Om dit scherp te krijgen helpt een hierop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bas Ceelen boeken
  Bas Ceelen - Hoe zitten we in de wedstrijd?

  Het rapportcijfer van Kolk is de afgelopen acht jaren consistent gestegen en leidt tot voldoende zuurstof in de lucht. Het feit dat dit meer dan acht jaar groei heeft laten zien is voor mij een teken dat het duurzaam is geweest en er een goed fundament onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rasmus Hougaard boeken
  Rasmus Hougaard - Hoe leiders denken

  Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren. Er is een crisis gaande in het bedrijfsleven: terwijl 77 procent van de leiders denkt dat ze hun werknemers genoeg motiveren, zegt 88 procent van die werknemers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Manon C.P. Ruijters boeken
  Manon C.P. Ruijters - Queeste naar goed werk

  De 'lerende organisatie' is terug van weggeweest. Steeds meer organisaties proberen er vorm aan te geven. Maar waarom verloopt dat vaak zo moeizaam? En wat is eraan te doen? Organisaties zoeken naar manieren om hun professionals meer ruimte, eigenaarschap en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Nicolas Desmet boeken
  Nicolas Desmet - Wat als werken toch niet leuk was?

  De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Theo Hendriks boeken
  Theo Hendriks - The wow starts now

  Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Voor je het weet heb je het al bijna om zeep geholpen door het te begraven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Roelf Houwing boeken
  Roelf Houwing - Winnen met aanbestedingen en offertes

  Met ruim 15 jaar ervaring in het maken van offertes en het inschrijven op aanbestedingen kan Roelf Houwing putten uit een breed palet aan praktijkervaring en hij illustreert de theorie dan ook met duidelijke en soms ook anekdotische voorbeelden.In het boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Edward Nagel boeken
  Edward Nagel - Maandagmorgen staat alles op z'n kop!

  Maandagmorgen staat alles op z'n kop! Is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peter Razenberg, Bert van der Zaag boeken
  Peter Razenberg, Bert van der Zaag - Praktijkgids voor toezichthouders

  Toezicht houden: in het verleden een eervolle bijbaan. Die tijden zijn voorbij. Macht, moraliteit, informatieverwerking, risicomanagement, diversificatie, beloning. Op al die thema’s wordt van de toezichthouder in de semi publieke sector wijze besluitvorming… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Daisy Goddijn boeken
  Daisy Goddijn - Van boek tot bestseller

  Veel ondernemers die een boek hebben geschreven, vinden het lastig om hun boek te promoten. Vind jij dit ook moeilijk? Na het lezen van dit boek heb je volop inspiratie.Je vindt in dit boek 52 motiverende boekpromotie-uitdagingen. Voor elke week van het jaar 1… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ineke E. Kievit-Broeze boeken
  Ineke E. Kievit-Broeze - Effectief tijdbeheer (3de herziene editie) - Nooit meer te druk

  Effectief tijdbeheer biedt handvatten om je tijd effectief en efficiënt te gebruiken. Het helpt je om goed georganiseerd, flexibel en ontspannen in het leven te staan. In deze derde uitgave van de bestseller Effectief tijdbeheer ligt de nadruk op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Henk Diepenmaat boeken
  Henk Diepenmaat - Het pad van de mensheid

  Onze samenlevingen kraken: plastic soup, klimaatproblemen, zorgproblemen, eenzaamheid. Het zijn kenmerken van een overgangstijd. De vaak zelfgerichte menselijke aard lijkt onmachtig het tij te keren. Toch volgt de menselijke soort onbewust al honderdduizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Jolanda Meijer boeken
  Jolanda Meijer - Slimmer omgaan met je lastige baas

  Heb jij ook zo'n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie? Grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00