Boeken over management algemeen

 • Tim Claes boeken
  Tim Claes - Zebra-management

  Wat doe je wanneer je als manager met je rug tegen de muur staat? Hoe buig je een neerwaartse spiraal waarin een afdeling zich bevindt om? Hoe krijg je je medewerkers zover dat ze jou volgen? Hoeveel tijd is je daarvoor van hogerhand gegund? En hoe ga je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Daan van Beek boeken
  Daan van Beek - Datacratisch werken

  Datacratisch werken is een nieuwe, veelbelovende manier van continu verbeteren met data, PDCA en LEAN. Wie eenmaal de zoete smaak van datacratisch werken heeft geproefd, is direct verslaafd.Datacratisch werken, wat is dat nu weer? Organisaties zijn nog maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,25
 • Maarten Verkerk, Dik Hermans, Paul Louis Iske boeken
  Maarten Verkerk, Dik Hermans, Paul Louis Iske - Iedereen beter

  Dit boek biedt een coherent stappenplan om zorginnovaties succesvol te ontwikkelen en te implementeren. Het stappenplan is gebaseerd op de Owls Breakthrough-methode én op ruim veertien jaar praktijkervaring van innovatieplatform VitaValley. Het boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Steven Hoffman boeken
  Steven Hoffman - Olifanten laten vliegen

  Voor zowat iedere grote onderneming heeft innovatie tegenwoordig de allerhoogste prioriteit. De druk om te innoveren wordt steeds groter, en de prijs die wordt betaald wanneer het niet lukt steeds hoger. Intussen wil het bij de meeste ondernemingen maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Disruptie in de overheid

  In ‘Disruptie in de overheid’ spitst Menno Lanting zijn inzichten over de zin en onzin van disruptie uit zijn bestseller ‘De disruptieparadox’ toe op de overheid. Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Van der Vurst boeken
  Jan Van der Vurst - Stakeholdering

  Hoe ga je om met machtige stakeholders? Hoe krijg je inzicht en voeling met hun territorium? Hoe creëer je sterkere partnerschappen?Elke stakeholder heeft zijn eigen doelstellingen, belangen en gevoeligheden. Die op een lijn krijgen met je eigen agenda is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Geert Nijs boeken
  Geert Nijs - De netwerkexpeditie

  Veel bedrijven implementeren sociale technologie zoals Microsoft Teams of Yammer, IBM Connections, Jive, Workplace by Facebook ... Soms met verdeeld succes. Meestal ligt de focus tijdens de implementatie op de technologie en minder op de nieuwe mindset die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bas Pronk boeken
  Bas Pronk - Verander

  Verander is het opzienbarende verhaal van Bas Pronk (1982), die bouwde aan een mooie loopbaan in de media om deze weloverwogen in één klap om zeep te helpen. Hij besloot al zijn financiële middelen (en die van zijn vrouw) aan te wenden om een sportstudio te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Han de Regt boeken
  Han de Regt - Innovatiesport

  Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Noëlle van der Hagen, Machiel Willemsen boeken
  Noëlle van der Hagen, Machiel Willemsen - Advieskunst

  Werken vanuit een interne adviesrol biedt je unieke kansen om mensen in beweging te brengen en een bijdrage te leveren aan veranderingen in jouw organisatie. Hoe kun je als interne adviseur doorgroeien naar een stevige positie in de organisatie, naar iemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Teun van Aken, Roel Riepma, Rob Westerdijk boeken
  Teun van Aken, Roel Riepma, Rob Westerdijk - Toekomstbestendig ondernemen

  Toekomstbestendig ondernemen en de OK! webapplicatie ondersteunen uw organisatie bij het ontwikkelen van menselijke, sociaal relationele, intellectuele, materiële, natuurlijke en financiële waarde.Toekomstbestendig ondernemen Een belangrijk uitgangspunt van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Peter Snoeckx boeken
  Peter Snoeckx - Zinvol digitaliseren

  Hoe begrijp je je digitale klanten?Hoe ontwikkel je een digitale strategie, vanaf nul en zonder voorkennis?Welke Technologieën zijn er en hoe gebruik je ze?Machines zijn hyperefficiënt geworden en de digitalisering is overal. Hoe je eigen organisatie of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • M van Beek, The hup, De School voor Transitie boeken
  M van Beek, The hup, De School voor Transitie - Vertrouwen, verbinden, groeien

  Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten George Kohlrieser Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jim Stolze boeken
  Jim Stolze - Algoritmisering, wen er maar aan!

  Organisaties hebben jarenlang veel tijd en geld geïnvesteerd in de digitalisering van processen, wat ze vooral veel data opleverde. Maar toegevoegde waarde voor een klant, of een verschuiving binnen een businessmodel ontstaat pas als deze data op vernieuwende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Norbert Greveling, Roland Bushoff boeken
  Norbert Greveling, Roland Bushoff - Strategisch managen in turbulente tijden

  Dit boek beschrijft een nieuw paradigma over strategisch managen. Het is bedoeld voor leiders om in turbulente tijden een toekomstbestendige koers te kunnen blijven varen door de juiste strategische keuzes te maken en door te voeren. Oude en bekende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Frans Verhaaren, Jan van Ginkel boeken
  Frans Verhaaren, Jan van Ginkel - Werkvonken naar wakkere gemeenschappen

  De auteurs hebben hun intense betrokkenheid bij het vitaliseren van steden beschreven in hun eerdere boek ‘Werken aan de wakkere stad’ in 2015. Naast veel enthousiaste reacties kregen zij ook vaak de vraag: ‘Hoe doe je dat nou concreet, werken aan een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Andy Coomans boeken
  Andy Coomans - Van zelfstandige naar ondernemer in 15 uitdagingen

  338 pagina's aan krachtige inzichten, bewezen technieken en direct toepasbare businesstips voor elke ondernemer met ambitie, ongeacht de sector waarin hij zich bevindt.Van je passie je beroep maken is moeilijk, maar een onderneming uitbouwen waar vele handen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Michel Rosius boeken
  Michel Rosius - Zonder leiders geen zelfsturing

  Zelfsturende teams, iedereen heeft er de mond van vol. Organisaties organiseren zich rond en in functie van kernteams die het werkproject autonoom vorm geven. Leiderschap is niet meer functiegebonden, maar een domein dat iedereen kan invullen.Dit boek biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Björn Prevaas, Jo Bos, Helmuth Stoop boeken
  Björn Prevaas, Jo Bos, Helmuth Stoop - Leiderschap van de programmamanager

  In programma's werken mensen op een bijzondere manier samen aan het nastreven van doelen, zoals het realiseren van de energietransitie, het verbeteren van de dienstverlening van een organisatie of het vergroten van de bereikbaarheid van een stad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Chantal drs. Van den Berg boeken
  Chantal drs. Van den Berg - Breinspel

  In Breinspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen. Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Ferry Schwab boeken
  Ferry Schwab - Overleven door te denken in projectstrategieën

  Dit boek is tot stand gekomen uit de vele ervaringen waarbij ik betrokken ben geweest, als zeer bevoorrecht mens. Door standvastig vasthouden aan het werken, denken in projectstructuren en projectstrategieën heb ik de ontwikkelingen/zaken die divers van aard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Bart Dietz, Rainier Beelen boeken
  Bart Dietz, Rainier Beelen - Succesvol binnenhalen van toptalent

  Het binnenhalen van toptalent is een van de belangrijkste managementcompetenties aan het worden op alle niveaus in de organisatie. Natuurlijk moet er geselecteerd worden in een interview. Steeds meer managers begrijpen echter dat in gesprekken met toptalent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koen Jordaans boeken
  Koen Jordaans - Social shift

  Koen Jordaans legt in ‘Social Shift’ uit hoe je social media strategisch kunt inzetten, zodat ze concreet bijdragen aan je doelstellingen. Het medialandschap is in hoog tempo aan het veranderen. Social media spelen daarbij een cruciale rol. Maar alleen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eelco Van Eijck boeken
  Eelco Van Eijck - Bestemming boardroom

  Hoe worden talentvolle managers (M/V) gezocht en gevonden? De wereld van headhunters is omgeven door discretie en mystiek. Wat doen ze eigenlijk? Hoe wordt waarde toegevoegd aan het zoekproces? Eelco van Eijck, een van de topheadhunters van Nederland, schetst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Karen Maas, Carly Relou, Tasneem Sadiq, Mark Hillen boeken
  Karen Maas, Carly Relou, Tasneem Sadiq, Mark Hillen - Sociaal ondernemen

  Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van maatschappelijke uitdagingen en vragen zich af hoe zij dat kunnen vertalen naar hun onderneming. In tegenstelling tot financieel georiënteerd ondernemen, wat zich met name richt op financieel rendement, gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95