Boeken over management algemeen

 • Helmi van Bergen boeken
  Helmi van Bergen - Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering

  Ondernemers zijn bezig met het proces van de klantvraag tot het leveren van het eindproduct aan die klant. Dit proces is complexer dan in de vorige zin beschreven; inkoop, verkoop, productie, logistiek, administratie, productontwikkeling en productinnovatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jasper Baggerman boeken
  Jasper Baggerman - Grip op innovatie

  Organisaties die willen overleven, dienen te innoveren. Maar niet elke organisatie is hier even goed in. Wat maakt dat de ene organisatie succesvol innoveert en dat bij de ander de resultaten tegenvallen? Is de uitkomst van innovatie te managen? Maar hoe doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kris Danckaert, Annick Gregoire boeken
  Kris Danckaert, Annick Gregoire - inTEAM

  inTEAM vertelt het authentieke verhaal van een organisatie, teams en individuen in verandering. De getuigenissen komen uit de harten en buiken van zij die de transitie van dichtbij meemaakten. Aan de hand van gesprekken met zowel medewerkers als managers van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Henry Mintzberg boeken
  Henry Mintzberg - Mintzberg in essentie

  ‘Probeer niet verontwaardigd te zijn over alles wat je leest. Sommige van mijn meest wilde ideeën blijken mijn beste te zijn, het duurt een tijdje voordat dat duidelijk wordt.’ In 42 korte en verrassende verhalen haalt de legendarische Henry Mintzberg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mirjam Hubregtse boeken
  Mirjam Hubregtse - Profileren zonder Opscheppen

  Met Profileren zonder Opscheppen leer je jezelf zichtbaar te maken, zonder je op de borst te slaan. Je leert anders te denken over jezelf en werksituaties.Profileren zonder Opscheppen Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Sascha Bertus boeken
  Sascha Bertus - Verpak je Succes!

  In Verpak je Succes! werk je aan jouw imago en personal branding. Je gaat aan de slag met de drie vormen van zichtbaarheid: appearance, gedrag en stemgebruik.Verpak je Succes! Past jouw verpakking bij het inhoudelijke verhaal dat je wilt vertellen? Realiseer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom boeken
  Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom - De Fluitende Leider

  In De Fluitende Leider werken Colinda van Dijk, Erik Kaptein en KNVB-scheidsrechter Kevin Blom de krachtige metafoor uit van de leidinggevende binnen een organisatie als scheidsrechter op zijn eigen speelveld. Daarbij leggen ze voortdurend verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ina Ahuis boeken
  Ina Ahuis - Betekenisvolle werkrelaties

  Om betekenisvol werk te leveren, vragen we elkaar relevante informatie op tafel te leggen en maken we mooie afspraken over eigenaarschap, lef tonen, wendbaarheid en het waarderen van verschillen. Maar in de praktijk, in onze complexe werkelijkheid, doen we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Erik Reijnders boeken
  Erik Reijnders - Maak van de lijn een punt

  Als leidinggevende vervul je een sleutelpositie in jouw organisatie. Je hebt zowel zicht op de vele veranderingen, terwijl je ook de dagelijkse werkpraktijk goed kent. Je moet de boel aan de gang houden, leiding geven én die veranderingen succesvol invoeren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Eline Faber boeken
  Eline Faber - Praktisch Veranderen

  Korte verhalen over verandering.Verandering is de nieuwe constante, maar de meeste veranderingsprocessen in organisaties mislukken. Daarom zijn er veel boeken geschreven over hoe verandering wél succesvol kan worden geïmplementeerd. Boeken van experts die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Coen de Bruijn boeken
  Coen de Bruijn - Key Performance Illusies

  Wereldwijd worden dagelijks miljoenen KPI's (Kritieke Prestatie Indicatoren) ontwikkeld om de prestaties van organisaties te analyseren. Met KPI's kun je succes meten, doelstellingen formuleren en organisaties verbeteren. Veel beslissingen, groot en klein - of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Johan Boudewijns boeken
  Johan Boudewijns - De 6 cultuurpatronen

  De uitdaging van organisaties en bestuurders in deze tijd: betrouwbaar presteren in een wereld die onvoorspelbaarder en veeleisender is dan ooit. Organisaties die in een wereld vol onvoorspelbaarheid goede prestaties neerzetten, blijken overeenkomstige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Jan Swier boeken
  Jan Swier - De organische groei van een assetmanagementsysteem

  Na het lezen van dit boek begrijpt u waardoor de infra manager ProRail veel beter is gaan presteren voor lagere kosten, en de railinfra sector in Nederland nu toonaangevend is in de wereld.Assetmanagement van fysieke assets is relatief nieuw. In 2004 verscheen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Aaron Dignan boeken
  Aaron Dignan - Brave New Work

  In ‘Brave New Work’ doet Aaron Dignan uit de doeken hoe je je organisatie opnieuw kunt uitvinden. Ondanks alle technologische vooruitgang blijkt er fundamenteel weinig veranderd te zijn op ons werk: gebrek aan vertrouwen, trage besluitvorming, een overmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,99
 • Daan Weddepohl boeken
  Daan Weddepohl - 99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan

  Daan Weddepohl, de oprichter van Peerby, vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-upondernemer tegenkomtDe oprichter van Peerby neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer In 2012 richt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ann Maes, Herman Toch boeken
  Ann Maes, Herman Toch - The Positive Sum Game

  Wie onderneemt of organiseert, kent de wereld waarin we decennialang opgesloten zaten: de wereld van profit en non-profit. In een wereld van profit koos je voor ‘ik’. In een wereld van non-profit koos je voor ‘wij’. Kiezen voor de twee samen was niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Rolf Grouve boeken
  Rolf Grouve - Subsidiekracht

  Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico’s te beperken. Subsidies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Jaap Boonstra boeken
  Jaap Boonstra - Organizational Change as Collaborative Play

  A positive view on change and innovation in organizations Change as Collaborative Play is a playful method for change management in organizations. It shows the dynamics in which professionals play a role and collaborate in preparing their organization for the… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Ray Dalio boeken
  Ray Dalio - Principes

  In ‘Principes’ deelt Dalio de vele inzichten die hij in de loop van zijn opmerkelijke carrière heeft opgedaan en laat vervolgens tot in detail zien hoe die worden toegepast in zijn eigen bedrijf. De honderden praktische lessen in dit boek gaan onder meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Ernie van Dooren, Fenna van Dijk, Maarten van der Voort, Henrike Berghuis boeken
  Ernie van Dooren, Fenna van Dijk, Maarten van der Voort, Henrike Berghuis - Samenwerken tussen zorgorganisaties

  Met de recente decentralisaties in de care ontstaat er een nieuw speelveld waarbij beleidsterreinen in elkaar overvloeien en de burger en de cliënt centraal staan. Niet meer de aandoening of beperking is bepalend maar de persoonlijke situatie. In de cure is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Hans Moll boeken
  Hans Moll - Van Macht naar Kracht

  Vroeger was denken en doen strikt gescheiden in de civiele infrasector (de opdrachtgever bedenkt het en de aannemer maakt het). Na de bouwfraude is hierin verandering gebracht door het invoeren van Design & Construct, waarmee de markt beter haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Rens van Loon boeken
  Rens van Loon - Dialogisch leiderschap

  Dialogisch Leiderschap gaat over jou, over de ander, over hoe we met elkaar omgaan. Over de uitdaging waar we voor staan om onszelf en onze samenleving in goede banen te leiden. Rens van Loon werkt dit uit door de externe dialoog die mensen met elkaar kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mike Ganino boeken
  Mike Ganino - Bedrijfscultuur voor Dummies

  Organisaties over de hele wereld strijden elke dag voor de beste medewerkers, de trouwste klanten en de gunstigste merkreputatie. Centraal bij elk van deze doelstellingen staat een geweldige bedrijfscultuur, zoals die van Google, Wegman's en Southwest Airlines… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Ki in Business

  Alles wat je over een energiek en succesvol leven moet weten, staat in dit boek. Het gaat in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds minder om parate kennis of wie je kent. Het gaat in de nieuwe wereld vooral om wie je bent, je energie, je mentale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar boeken
  Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar - De nieuwe professional service firm

  De wereld van professional services – advocatuur, accountancy, organisatieadvies en andere professies – is volop aan het veranderen. Jongeren zoeken een uitweg voor hun ondernemerschap en verlangen naar vrijheid van agenda en carrière door bij kleine,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99