Boeken over management algemeen

 • Caroline van Beekhoff boeken
  Caroline van Beekhoff - Trends Toepassen

  Ben je klaar voor de toekomst? De meerwaarde van goed omgaan met trends is enorm. Wil je weten welke trend voor jouw bedrijf de meeste kansen biedt en hoe je die benut? Er zijn veel boeken geschreven over hoe je trends spot. Dit boek vertelt je juist hoe je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Helmi van Bergen boeken
  Helmi van Bergen - Orde in de chaos van regelgeving en bedrijfsvoering

  Ondernemers zijn bezig met het proces van de klantvraag tot het leveren van het eindproduct aan die klant. Dit proces is complexer dan in de vorige zin beschreven; inkoop, verkoop, productie, logistiek, administratie, productontwikkeling en productinnovatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Johan Op de Beeck boeken
  Johan Op de Beeck - Napoleon

  Zakelijk management is nauw verwant aan politiek en militair leidinggeven. Succes is het resultaat van een sterke strategie, constante evaluatie van de omstandigheden en de juiste antwoorden hierop: dit vat Napoleon Bonaparte perfect samen. Bovendien is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark Jansen boeken
  Mark Jansen - De kleine Google Ads voor Dummies

  Het adverteren in de zoekmachine van Google is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle onlinemarketingstrategie. Het Google-netwerk is dé plek op het internet om meer bezoekers, merk- en naamsbekendheid, leads en verkopen te genereren. De kleine Google… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gijs van Wulfen boeken
  Gijs van Wulfen - Inspiratie voor innovatie

  Innoveren is een mentaliteit. Wanneer je innoveert vernieuw je een strategie, product, dienst, proces of markt. Maar hoe kom je aan nieuwe inspiratie? Hoe krijg je outside the box-ideeën? Hoe overwin je weerstand binnen jouw organisatie? En hoe krijg je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Han de Regt boeken
  Han de Regt - Innovatiesport

  Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Oscar Bulthuis boeken
  Oscar Bulthuis - Nooit meer voor een baas je bed uit!

  Nooit meer voor een baas je bed uit! is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt.Echt voor jezelf werken. Hoe heerlijk is dat? De wekker gaat. Je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • M van Beek, The hup, De School voor Transitie boeken
  M van Beek, The hup, De School voor Transitie - Vertrouwen, verbinden, groeien

  Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten George Kohlrieser Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ineke Swart-den Boer boeken
  Ineke Swart-den Boer - Morgen doe ik het (anders)!

  Morgen doe ik het (anders)! Waar begin je als je bureau een puinhoop is, je mailbox overvol en je geen ruimte ervaart om je ideeën uit te voeren? Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Mark C. Layton boeken
  Mark C. Layton - De kleine Agile voor Dummies

  De kleine Agile voor Dummies behandelt stap voor stap de tools en technieken van agile projectmanagement en maakt het mogelijk om softwareprojecten zo snel mogelijk uit te voeren. Dit boek biedt je de praktische informatie om agile te begrijpen en te benutten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Theo van Houten boeken
  Theo van Houten - Duurzame bedrijfsvoering

  - Heldere inleiding in duurzame bedrijfsvoering; - behandelt bedrijfseconomische modellen die speciaal gericht zijn op duurzaamheid; - geeft een compleet overzicht van verschillende modellen en soorten rapportages. In Duurzame bedrijfsvoering staat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,95
 • Werner van Beusekom, Franck Kuppers boeken
  Werner van Beusekom, Franck Kuppers - Who is accountable

  Of je nu in de sales, marketing of communicatie werkt (of gaat werken), dit boek helpt je succesvoller te zijn in je (toekomstige) vak. Je leest hoe organisaties baat hebben van het op één lijn brengen van sales, marketing en communicatie. Je leest ook hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Inge Demoed boeken
  Inge Demoed - ShoppingTomorrow 2019

  WINDOW TO THE WORLD: VERLEG JE GRENZEN De ‘nieuwe’ technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, slimme assistenten en voice-gedreven apparaten, leiden tot een geheel nieuwe customer journey en tot de noodzaak om je organisatie steeds opnieuw uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Chris Anderson boeken
  Chris Anderson - De TED-methode

  dwarsligger 583 Chris Anderson De TED-methode De officiële gids voor spreken in het openbaar Chris Anderson, de man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in deze dwarsligger uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Rienk Stuive, Rene van der Heijden boeken
  Rienk Stuive, Rene van der Heijden - De kunst van het meebewegen

  Het boek dat je helpt om alle ongeschreven wetten en regels in organisaties te doorgronden Worstel jij weleens met het feit dat die hufterige collega meer verdient dan jij? Waarom is het handig om terloops namen te laten vallen? Vraag jij je weleens af waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Wim van Hennekeler boeken
  Wim van Hennekeler - Foute Besluiten

  Elke dag nemen we besluiten. Sommige besluiten nemen we bewust. Andere gaan meer volgens routine en vaste patronen. Ook managers, politici, bestuurders en toezichthouders nemen besluiten. Alleen of in teams. Ze weten wat ze doen, zou je zeggen. Toch nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Paul-Jan Linker, André de Waal boeken
  Paul-Jan Linker, André de Waal - De high performance overheidsorganisatie

  Nederlandse overheidsorganisaties scoren tussen de 6+ en 7- *. Dat ligt niet aan de mensen die er werken. De meeste ambtenaren zijn gedreven mensen. Helaas worden zij belemmerd in hun werk door hardnekkige patronen die kenmerkend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Nathalie Hazenberg boeken
  Nathalie Hazenberg - Give me a BREAK

  Dit boek gaat over mensen. Mensen die met hart en ziel werken in organisaties. Maar aanlopen tegen belemmeringen. Mensen die voelen dat het anders moet. Maar niet weten waar te beginnen. Dit boek gaat over doorbraak. Doorbraak om het volledig menselijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Robbin Schuurman, Willem Vermaak boeken
  Robbin Schuurman, Willem Vermaak - 50 tinten nee

  Nee zeggen is niet altijd even makkelijk. Nee zeggen kan niet altijd op dezelfde manier. En nee zeggen is zelfs niet altijd mogelijk. Een goede reden voor een boek erover! Scrum en Agile zijn ‘hot’; steeds meer organisaties stappen hierop over. In de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Daphne Lie, Margreet Roels boeken
  Daphne Lie, Margreet Roels - Je financiën als ZZP'er de baas

  Steek jij je kop in het zand als het om de cijfers van je bedrijf gaat? Wist je dat je betere keuzes maakt als je de cijfers van je bedrijf kent? Wist je dat je financiële problemen in de toekomst kunt voorkomen als je slim met je geld omgaat? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rozemarijn Dols boeken
  Rozemarijn Dols - Is the lady for turning?

  'The lady is not for turning' is een uitspraak van Margaret Thatcher, die daarmee duidelijk maakte zich niet te laten weerhouden van haar plannen. Hoe kijken we naar dit soort sterke vrouwen? Voor sommigen zijn ze een rolmodel, bij anderen roepen ze vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Dennis van der Waal boeken
  Dennis van der Waal - Inleiding risicomanagement

  De wereld is meer dan in het verleden aan veranderingen onderhevig. Vooral het tempo van de veranderingen en daarmee de potentiële risico's vormen een belangrijk element hierbij. Organisaties moeten goed kunnen inspelen op die risico's. Inleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Bergman, Kathelijne Drenth boeken
  Jan Bergman, Kathelijne Drenth - Zelfsturend Rijnlands ondernemen

  Continuïteit organiseren in je organisatie en duurzaam waarde creëren voor klanten in een wereld waarin verandering de enige constante is? CEO Jan Bergman van Beijer Transport & Logistics neemt je mee in vierenveertig jaar ondernemerschap en vertelt hoe hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • William Siemons boeken
  William Siemons - On the Origin of Issues

  On the Origin of Issues provides an anthology of some 180 patterns that often occur in projects, cause a lot of problems, and can even cause projects (and other collaborations) to fail. Recognizing and understanding these patterns is a first step in resolving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ronald van Aggelen boeken
  Ronald van Aggelen - Mindhacking voor teams

  Iedereen kent ze wel: de groepen mensen die als team door het leven moeten, maar zonder dat ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben, en zonder een goed zicht op teamdynamiek. Dan is het leven als team ondragelijk. Dit boek gaat over het vergroten van invloed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95