Boeken over logistiek, inkoop

 • Adjiedj Bakas, Nanne Onland boeken
  Adjiedj Bakas, Nanne Onland - Seamless

  De transport- en logistieksector zit weer fors in de lift. Maar achterover leunen is er niet bij. De Digitale Transformatie die raast door alle sectoren in de economie zal ook leiden tot een snelle transformatie van cargo, transport en logistiek. Het inzicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kathleen Cools boeken
  Kathleen Cools - Black box van de topverkoper

  In een wereld waar digitaliteit en sociale media de stempel drukken, moeten verkopers zich steeds opnieuw uitvinden om nog waarde te creëren voor de klant. Een transformatie van de traditionele verkoopsmindset en -vaardigheden is nodig.Kathleen Cools ziet een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk boeken
  Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk - Aanbesteden doe je zo

  Aanbesteden doe je zo mr. Hein van der Horst en mr. drs. Mary-Ann SchenkPraktijkboek opdrachten overheid, defensie, nutssector en concessiesSinds de zomer van 2016 is de gewijzigde Aanbestedingswet van kracht.Het aanbestedingsrecht is steeds volop in beweging.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,02
 • Loek Radix boeken
  Loek Radix - Winstbegoocheling

  Winstbegoocheling is de illusie dat de door bedrijven gepubliceerde resultaten waar zijn. Maar dat is niet zo, ze zijn niet waar. Boekhoudconventies creëren slechts een bepaalde versie van de werkelijkheid en niet noodzakelijkerwijs de beste. Toch vormt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ivar Davids, Han Hendriks boeken
  Ivar Davids, Han Hendriks - Make, buy or ally?

  'Wat gaan we zelf doen (make), wat gaan we uitbesteden (buy) en met welke partijen gaan we samenwerken (ally)?' Dit zijn vragen waar veel organisaties mee spelen tijdens de transformatie richting 100% relevantie voor al hun stakeholders. "Make, Buy or Ally?"… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Han Hendriks, Joost Scheepens boeken
  Han Hendriks, Joost Scheepens - Beyond sourcing

  Het begrip 'Sourcing' werd vooor het eerst gebruikt in 1887 met het boek "The Handling of Railway Supplies" van Marshall Monroe Kirkman. Sinds 1887 is het vakgebied flink ontwikkeld. De omgeving van organisaties verandert zo snel dat zij zich steeds vaker en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Roy Klaassen, Karolien van der Ouderaa, Evelien van Damme boeken
  Roy Klaassen, Karolien van der Ouderaa, Evelien van Damme - Zet je klant centraal!

  Hoe zet je als organisatie jouw zakelijke klant centraal? Commercie in het B2B-veld is aan het veranderen. We zien nieuwe verdienmodellen, samenwerkingsverbanden, transparantie in klantbehoeften en oneindig veel technologische ontwikkelingen. Organisaties zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans boeken
  Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans - Effectief verbeteren

  Small Group Activity ( SGA) is de methode om in bedrijven met een team problemen aan te pakken en oplossingen te vinden. In dit boek wordt de SGA-methode beschreven en krijgt u tips over hoe een SGA zo optimaal mogelijk kan werken. De verschillende rollen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans boeken
  Maria de Groot, B. Teeuwen, M. Tielemans - Effective Improvement

  Small Group Activity (SGA) is een gestructureerde methode om in bedrijven met een team structurele problemen aan te pakken en voor eens en altijd op te lossen door de ware oorzaak weg te nemen en een gestandaardiseerde oplossing hiervoor te bedenken. Om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Akkermans, Emmy Bakker, Lex Besselink boeken
  Henk Akkermans, Emmy Bakker, Lex Besselink - Je maintiendrai

  De kunst van het onderhoud Dit land ligt er keurig verzorgd bij. Dat is wat mensen van buiten Nederland direct opvalt als ze in ons land arriveren. Strakke wegen, glimmende kantoorgebouwen, verzorgde treinen, schoon water uit de kraan en elektriciteit zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,80
 • Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk boeken
  Hein van der Horst, Mary-Ann Schenk - Aanbesteden doe je zo

  Het aanbestedingsrecht is volop in beweging. Sinds maart 2014 zijn er de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen voor de klassieke overheid, nutssector en concessies. Vanaf juli 2016 is de gewijzigde Aanbestedingswet van kracht. De aanbestedingswetgeving is complex en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,02
 • Arjan van Weele boeken
  Arjan van Weele - Ontwikkelingen in het inkoopvak

  Hoogleraar inkoopmanagement Arjan van Weele bundelt in dit boekje een aantal artikelen uit diverse vakmedia over recente ontwikkelingen in zijn vakgebied. Volgens Van Weele kunnen inkoopprofessionals hun vak niet blijven uitoefenen zoals ze altijd hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert Teeuwen, Twan Kersten boeken
  Bert Teeuwen, Twan Kersten - OEE voor operators en managers

  OEE (Overall Equipment Effectiveness) is een krachtig instrument om de prestatie van machines te berekenen. Meer nog is het een instrument om de verborgen machineverliezen zichtbaar te maken. OEE laat het verbeterpotentieel van uw machine zien. Een prima start… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Jeroen Moonen boeken
  Jeroen Moonen - Contracteren en aanbesteden in de bouw en infrastructuur

  Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten Contracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te beoordelen. Elke stap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Royan van Velse, Koen de Wijs boeken
  Royan van Velse, Koen de Wijs - Gezond inkopen

  Er zijn genoeg redenen om inkoop als één van de financiële hoofdthema’s voor het zorgbestuur te betitelen. Dit boek geeft een mooi overzicht van gevestigde kennis en actuele trends op dit gebiedIn ‘Gezond inkopen’ worden actuele onderwerpen toegelicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bart Lammers boeken
  Bart Lammers - Het pakhuis

  Lodewijk wil een steengoede manager logistiek worden. Hij krijgt de kans zich te bewijzen als Brodamco BV in de problemen komt. Samen met transportbaas Jaap en Lotte van inkoop gaat hij de strijd aan. Een man op een bankje tussen de weilanden daagt hem daarbij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Liliane Pintelon Pintelon, Frank Van Puyvelde boeken
  Liliane Pintelon Pintelon, Frank Van Puyvelde - Zorglogistiek

  Logistiek is niet iets dat een organisatie, in casu een ziekenhuis of verzorgingsinstelling, zo maar overkomt. Logistiek kan geanalyseerd, gepland én geoptimaliseerd worden. Dit boek reikt een aantal concepten en technieken aan die hierbij kunnen helpen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,70
 • A.J.J. Engelbregt boeken
  A.J.J. Engelbregt - Integrale logistiek

  Logistici zoeken altijd naar verbeteringsmogelijkheden: het moet beter, sneller en goedkoper. In Integrale logistiek staat de integrale beheersing van stromen centraal. Aan de orde komt het gehele proces van besturen, uitvoeren en verbeteren.Logistiek omvat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  54,50
 • J. Engelbregt, N. Kruijer boeken
  J. Engelbregt, N. Kruijer - Warehousing en fysieke distributie

  Warehousing en fysieke distributie is het vierde en laatste deel in de serie Logistiek verbeteren. Dit boek gaat over de fysieke distributie: de route van fabrikant tot consument, die bestaat uit opslag, interne verwerking en transport.

  Bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  57,95
 • Vincent Weinschenk boeken
  Vincent Weinschenk - SLIM Warehouse

  Kortere doorlooptijden, grotere flexibiliteit, hogere kwaliteit en toch lagere (operationele) kosten. Utopie of realiteit? Zou het niet prachtig zijn wanneer blijkt dat dit binnen uw logistieke operatie mogelijk is.Warehousing wordt sinds jaar en dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • E. van Zomeren boeken
  E. van Zomeren - Operations Management

  Hoe moeten we onze bedrijfsvoering zodanig inrichten dat onze (eigen)producten een goede toekomst hebben? Op deze vraag krijgt u antwoord In Operations Management - een inzicht in de praktijk. Het boek geeft een compleet beeld van de operationele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Maarten van Rijn, Dick van Damme boeken
  Maarten van Rijn, Dick van Damme - Evenementenlogistiek

  Evenementenlogistiek behandelt de harde kant van de evenementen organisatie: de 'productie'. In het boek wordt niet alleen beschreven 'WAT' er georganiseerd moet worden maar vooral 'HOE' zaken georganiseerd moeten worden. Als basis worden logistieke en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • J. Engelbregt, N. Kruijer boeken
  J. Engelbregt, N. Kruijer - Voorraadbeheer en materialsmanagement

  Wat is de overeenkomst tussen een jongleur uit het circus en professionals werkzaam op het gebied van materialsmanagement en voorraadbeheer? Bij jongleren gaat het om het voorspellen van de baan van een object, logistici voorspellen de vraag. Maar het gaat ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  57,95
 • J. Engelbregt boeken
  J. Engelbregt - Logistiek voor dienstverlenende organisaties

  Hollen of stilstaan, zo kenmerken veel managers van dienstverlenende bedrijven de werklast van hun organisatie. Medewerkers hebben het vaak zo druk met dagelijkse vragen, dat planbare activiteiten in het gedrang komen. En zo wordt alles een spoedklus.In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • 35,00