Boeken over leidinggeven, coachen

 • Branimir Tudjan boeken
  Branimir Tudjan - Krav Maga for Life

  Krav Maga (Hebreeuws voor ?contactgevecht?) is het befaamde Israëlische zelfverdedigings-en gevechtssysteem, ontwikkeld door grootmeester Imi Lichtenfeld. Dit tot nog relatief kort geleden geheime zelfverdedigingsysteem, was exclusief voorbehouden aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anneke Dekkers, Karin de Galan boeken
  Anneke Dekkers, Karin de Galan - Provocatief coachen

  Word je ook weleens moe van klanten die maar niet in beweging willen komen? Vraag je je af of er niet een andere, vrolijkere manier is om je klant te helpen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Ontdek de kracht van provocatief coachen: een speelse aanpak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! Ik coach teams

  Misschien heb je al veel ervaring met het begeleiden van teams, of al eens een training gevolgd op het gebied van teamcoaching. Maar teamcoaching kan lastig zijn. Er is veel waar je op kunt letten en veel dat belangrijk is, en je moet soms snel reageren. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Paul Verveen boeken
  Paul Verveen - De tao van verbindend leiderschap

  Tao Te Ching is de titel van een bundel van korte Chinese teksten. Ze zijn ergens tussen 600 en 300 voor Christus door Lao Tzu opgeschreven. De teksten gaan over de Tao, het grondprincipe van het leven en over het leven zelf. Ze gaan over leiderschap,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,21
 • Linda Algra boeken
  Linda Algra - Effecten van leiderschap

  In deze 5 praktijkverhalen, treft u, onder het genot van de benodigde humor, de effecten aan van verschillende vormen van leiderschap. Iedere leider heeft zo zijn eigen leiderschapsstijl. Meestal komt dit onbewust tot stand en is dit verbonden met de eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Willemijn Kemp MMC, Dirma Nagelhout boeken
  Willemijn Kemp MMC, Dirma Nagelhout - De zandloper

  Waar zijn we nou helemaal mee bezig? In deze tijd van snelle ontwikkelingen en grote veranderingen is het goed om af en toe pas op de plaats te maken en jezelf deze vraag te stellen. Leiders van deze tijd nemen af en toe afstand om te kijken of het nog klopt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! ik geef leiding

  Boeken voor (beginnend) leidinggevenden zijn er genoeg. Maar vaak zijn ze erg instrumenteel en weinig op ontwikkeling gericht of op professionals met al flink wat jaren werkervaring. Toch heb je behoefte aan snel wat praktische handvatten en inzichten. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! ik ontplooi mijn talent

  De laatste tijd merk je dat je niet echt gelukkig (meer) bent in je werk. Of je hebt het gevoel dat er meer uit jezelf en de situatie te halen is dan je nu doet. Dan is dit boekje een steun in de rug. Het helpt je om stil te staan bij je eigen situatie en waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Jannie Lammers, Elise Luijcx boeken
  Jannie Lammers, Elise Luijcx - Einstein en de kunst van... conflictmanagement

  onflictmanagement, een zoektocht is voor iedereen die conflicten en de eigen rol daarin beter wil begrijpen. Het boek is ook bedoeld voor iedereen die conflicten niet wil laten escaleren maar juist op een kansrijke manier wil gebruiken. In het boek is in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Rik Bekking, Theo van Mulken boeken
  Rik Bekking, Theo van Mulken - Einstein en de kunst van het coachen

  EinsteinDoor zijn nieuwsgierigheid en onderzoekende aanpak staat de figuur van Albert Einstein model voor oprechte, diepgaande belangstelling en persoonlijke aandacht. Vanuit die grondhouding is Einstein voortdurend vragen aan het stellen. Hij vraagt en vraagt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Anne de Graaf, Klaas Kunst boeken
  Anne de Graaf, Klaas Kunst - Einstein en de kunst van duurzaam leidinggeven aan energieke medewerkers

  EinsteinIn de serie ?Einstein en de kunst van ...? staat Einstein voor: nieuwsgierig, consistent, integer, gewetensvol, aandachtig en altijd persoonlijk. Hij is de onderzoeker, die denkt in hypotheses, die hij aandachtig toetst door het stellen van vragen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marian Timmermans, Willem de Vos boeken
  Marian Timmermans, Willem de Vos - Einstein en de kunst van leidinggeven met diepgang

  EinsteinIn de serie Einstein en de kunst van ... staat Einstein voor nieuwsgierig, onderzoekend, aandachtig, moedig en persoonlijk. Hij is niet bang zich in onbekende werelden te begeven. Hij durft vanzelfsprekendheden los te laten, al is het maar tijdelijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • David Pendleton, Adrian Furnham boeken
  David Pendleton, Adrian Furnham - Waarom je als leider niet alles hoeft te kunnen

  Zelfs de meest uitmuntende leider is geen superheld die alles kan. Toch wordt er vaak van leiders verwacht dat ze uitblinken op allerlei uiteenlopende aspecten van leiderschap. Dit is niet alleen een onrealistische, maar ook een onnodige verwachting. Aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Ria van Dinteren boeken
  Ria van Dinteren - Brein in onderwijs

  Onze kennis over de werking van het brein en de consequenties daarvan voor leren en ontwikkelen wordt bijna met de dag groter. Nu is er eindelijk ook een boek over breinleren dat het docenten in het voortgezet onderwijs en op mbo's en hbo's mogelijk maakt deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Yves Larock, Sven De Weerdt boeken
  Yves Larock, Sven De Weerdt - Cocreatief leiderschap

  Cocreatie is bij uitstek de benadering wanneer jouw organisatie - bedrijf, instelling, vereniging, buurtwerking - geconfronteerd wordt met complexe uitdagingen en onbekende uitwegen. Dit boek is bestemd voor al wie als leidinggevende of begeleider, zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Veronika Wuyts boeken
  Veronika Wuyts - Goed bezig check-up

  De Goed Bezig Check-up is eigenlijk een eenvoudig concept: net zoals met de jaarlijkse tandarts en autocontroles, waarom niet ook de tijd nemen om jaarlijks het werkleven te checken? Wat doe ik? Waarom doe ik dat? Welke keuze maak ik? Hoe blijf ik tevreden? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,60
 • Marjoleine Vosselman boeken
  Marjoleine Vosselman - Pensioen in zicht

  In de overgang van het werkzame leven naar het pensioen biedt dit boek grip op de 'grotere' thema's van het ouder worden, zoals identiteit, sociale contacten, tijdsbesteding, relatie met de partner en zingeving. Pensioen: een nieuwe levensfase waarin mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Roel Huntink boeken
  Roel Huntink - Psychologische verschijnselen in coaching

  Psychologische verschijnselen in coaching koppelt coaching aan het werkterrein dat er het meest mee verwant is: de psychologie. Het boek behandelt een aantal veelvoorkomende psychologische verschijnselen die zich in coaching voordoen. Elk verschijnsel wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Gerard Keizer boeken
  Gerard Keizer - Mindsettraining voor bedrijven

  Het boek Mindsettraining voor bedrijven laat mensen, instellingen en bedrijven op een originele wijze kennismaken met inspirerende groeikansen. 8 inzichten helpen de lezer om beperkende gedachten en overtuigingen te doorgronden, het ego als mentale gevangenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • P. Schreuder, Marijke Lingsma boeken
  P. Schreuder, Marijke Lingsma - De office-manager als coach

  Ben jij ook die officemanager die geen duidelijke plek heeft in de organisatie en als haarlemmerolie voor allerlei zaken wordt ingezet?Ben jij die directiesecretaresse die leiding geeft aan een directiesecretariaat en wil je de secretaresses gaan coachen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Helmi Tunnissen boeken
  Helmi Tunnissen - Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

  Persoonlijk leiderschap wil zeggen dat mensen zelf richting geven aan de invulling van hun leven en hun werk. Investeren in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap levert een positieve bijdrage aan de zelfsturing van mensen en daardoor weer aan het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Bert Coenen boeken
  Bert Coenen - Schuren, knutselen en schooieren

  Schuren, knutselen en schooieren biedt een praktijkwetenschappelijke doordenking van populaire begeleidingsvormen zoals coaching, supervisie en counseling. Het gaat het in de eerste plaats om een kwalitatieve sprong van praktijk naar praktijktheorie. Voorop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • H.E.F.M. Veraart boeken
  H.E.F.M. Veraart - Jezelf socratisch coachen in werksituaties

  Veranderen lijkt zo simpel: een kwestie van wíllen, heldere doelen stellen en zelfdiscipline. Maar wat als het ondanks alle goede plannen en discipline toch niet gaat zoals je zou willen? Heb je je wel eens afgevraagd waar dat aan kan liggen? Dit boek biedt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Fer van den Boomen, Marcel Hoornhout, Rinus Merkies boeken
  Fer van den Boomen, Marcel Hoornhout, Rinus Merkies - De kick van het coachen

  Dit boek biedt een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coachin zijn volle rijkdom te ervaren. U bent als lezer aanwezig bij een gesprek tussen eencoach en zijn klant. Zo?n verbatim kan ontluisteren: de praktijk is immers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Marinka van Beek, Ineke Tijmes boeken
  Marinka van Beek, Ineke Tijmes - Procesgericht coachen

  Bij procesgerichte coaching gaat het om het met aandacht volgen van depersoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerker en het behalen vanresultaten voor de organisatie.Met procesgerichte coaching krijg je gemotiveerde medewerkers die:? in staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50