Boeken over leidinggeven, coachen

 • Claes Neree boeken
  Claes Neree - Leiderschap in de gezondheidszorg

  De zorgsector is volop in beweging en het eindpunt is nog niet in zicht. De uitdagingen zijn bovendien gigantisch. Er is dan ook een enorme behoefte aan artsen en hoofdverpleegkundigen met leiderschapsvaardigheden: zij moeten een toekomstvisie kunnen uitdenken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,80
 • Theo Camps, Pieter Dekkers, Bert Jurgens, Marije van Vilsteren boeken
  Theo Camps, Pieter Dekkers, Bert Jurgens, Marije van Vilsteren - Passend Leiderschap

  Passend leiderschapDit boek gaat over schoolleiders in het basisonderwijs, maar het begint met de constatering dat Nederland verandert. Schoolleiders van nu moeten leidinggeven aan hun school tegen een decor van ongekend grote maatschappelijke ontwikkelingen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Ronald Geelen boeken
  Ronald Geelen - Zo komt mijn team verder

  Hoe haal je het beste uit jezelf als leidinggevende en uit je team? Hoe voorkom je overbelasting? Delegeren en ongewenst gedrag corrigeren: hoe pak je dat aan? Wat kun je doen om de werkomgeving en de leefomgeving van cliënten te verbeteren? Hoe speel je als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bert Coenen boeken
  Bert Coenen - Coaching de oorlog verklaard

  Dr. Bert Coenen trekt in dit boek ten strijde tegen de devaluatie van het begrip 'coaching'. Het woord coaching lijkt tegenwoordig synoniem aan 'begeleiding'. Coenen constateert dat de ooit heldere methode coaching is verworden tot een verzameling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerard Keizer boeken
  Gerard Keizer - Mindsettraining voor bedrijven

  Het boek Mindsettraining voor bedrijven laat mensen, instellingen en bedrijven op een originele wijze kennismaken met inspirerende groeikansen. 8 inzichten helpen de lezer om beperkende gedachten en overtuigingen te doorgronden, het ego als mentale gevangenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Eelko Vooijs boeken
  Eelko Vooijs - Help, mijn team doet het niet!

  Wil jij als leidinggevende beter begrijpen waarom je medewerkers soms bepaald gedrag vertonen?Ben je ook benieuwd naar hoe je met minder moeite meer uit je team kunt halen?Heb jij ook wel eens het gevoel dat sommige medewerkers niet willen luisteren, wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Yoke de Wilde boeken
  Yoke de Wilde - Natuur als coach

  Ben jij begeleidingsprofessional en wil je de natuur inzetten in je werk? Steeds meer coaches, trainers, opleiders en therapeuten ontdekken dat klanten in de natuur op een ontspannen manier snel tot de kern komen, verrassende in- en uitzichten opdoen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,75
 • Dirk Versées boeken
  Dirk Versées - Beter werken met coaches

  Coaching is vandaag niet meer weg te denken in organisaties. Maar het roept ook veel vragen op zoals: Wat kan ik verwachten van coaching? Wat kunnen we zelf organiseren, wat kunnen we niet? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe weet ik dat dit beantwoordt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Marc Verschueren boeken
  Marc Verschueren - De hoofdverpleegkundige

  Hoofdverpleegkundigen spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg. Zij leiden de grootste groep van zorgprofessionals en vormen de centrale schakel tussen de patiënten, hun bezoekers en de zorgverleners. Hoofdverpleegkundigen hebben dan ook een grote impact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,80
 • Yves Larock, Sven De Weerdt boeken
  Yves Larock, Sven De Weerdt - Cocreatief leiderschap

  Cocreatie is bij uitstek de benadering wanneer jouw organisatie - bedrijf, instelling, vereniging, buurtwerking - geconfronteerd wordt met complexe uitdagingen en onbekende uitwegen. Dit boek is bestemd voor al wie als leidinggevende of begeleider, zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Veronika Wuyts boeken
  Veronika Wuyts - Goed bezig check-up

  De Goed Bezig Check-up is eigenlijk een eenvoudig concept: net zoals met de jaarlijkse tandarts en autocontroles, waarom niet ook de tijd nemen om jaarlijks het werkleven te checken? Wat doe ik? Waarom doe ik dat? Welke keuze maak ik? Hoe blijf ik tevreden? De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,60
 • Karin Gillis, Sanae El Guennouni boeken
  Karin Gillis, Sanae El Guennouni - Vol-DOENing-Sleutels voor een leven boordevol voldoening

  Sanae El Guennouni en Karin Gillis hebben samen 35 jaar ervaring in de financiële sector, met als rode draad mensen in beweging krijgen en houden. Ondanks hun grote verschillen, zowel qua persoonlijkheid als qua aanpak, delen ze eenzelfde passie. Ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Dominique Baeyens boeken
  Dominique Baeyens - Coachen met gezond verstand

  'Een coach moet altijd zoeken naar innovatie, hoe klein ook, alleen al om je spelers alert te houden. Dat benadruk ik ook altijd tijdens mijn lezingen in bedrijven. Een coach moet nieuwsgierig blijven. Steeds op zoek gaan naar een nieuwe aanpak, nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hugo Camps boeken
  Hugo Camps - Ondernemers

  ONDERNEMERS - 9789068829013Interviews over succes, tegenspoed en leiderschap.Een goed plan, lef en heel veel doorzettingsvermogen - dat zijn de ingrediënten voor succesvol ondernemerschap. Hugo Camps interviewde voor Elsevier vele mannen en vrouwen die hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! ik geef leiding

  Boeken voor (beginnend) leidinggevenden zijn er genoeg. Maar vaak zijn ze erg instrumenteel en weinig op ontwikkeling gericht of op professionals met al flink wat jaren werkervaring. Toch heb je behoefte aan snel wat praktische handvatten en inzichten. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! ik ontplooi mijn talent

  De laatste tijd merk je dat je niet echt gelukkig (meer) bent in je werk. Of je hebt het gevoel dat er meer uit jezelf en de situatie te halen is dan je nu doet. Dan is dit boekje een steun in de rug. Het helpt je om stil te staan bij je eigen situatie en waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Luc van Berkestijn boeken
  Luc van Berkestijn - Een goed gesprek

  Auteur Luc van Berkestijn schreef een handzaam boek dat u in twee uur wegwijs maakt in de techniek van een-op-een gesprekken. Welke gesprekstechniek hanteer je voor de verschillende gesprekken? Hoe bespreek je opvallende (wan)prestaties van een medewerker?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,18
 • An Goeminne boeken
  An Goeminne - Begin er maar aan

  Leidinggeven bestaat in vele gedaanten en op vele niveaus. Steeds wordt de leidinggevende daarbij uitgedaagd om beslissingen te nemen. Beslissingen met betrekking tot de organisatie waarvoor hij/zij werkt, omtrent de medewerkers, en ook omtrent de eigen wensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • David Pendleton, Adrian Furnham boeken
  David Pendleton, Adrian Furnham - Waarom je als leider niet alles hoeft te kunnen

  Zelfs de meest uitmuntende leider is geen superheld die alles kan. Toch wordt er vaak van leiders verwacht dat ze uitblinken op allerlei uiteenlopende aspecten van leiderschap. Dit is niet alleen een onrealistische, maar ook een onnodige verwachting. Aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Annet Brinkhuis boeken
  Annet Brinkhuis - De eekhoorn die in de boom klimt

  De eekhoorn die in de boom klimt Een mens kan tijdens zijn leven ongemerkt het contact verliezen met zijn oorspronkelijke, ware talenten en drijfveren. Dit kan een flinke belemmering vormen voor het vinden van persoonlijk geluk en het ontwikkelen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Leo Koppelaar boeken
  Leo Koppelaar - Help! ik ben verkoper

  Help! Ik ben Verkoper wil afrekenen met de vele vuist dikke en nodeloos opgeklopte verkoop- en marketingboeken die de markt overspoelen. Met behulp van krachtige beelden en korte statements worden verkoopprincipes uiteengezet die voor iedereen en in elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Tjerk Bogtstra, Robèrt Misset boeken
  Tjerk Bogtstra, Robèrt Misset - Wie durft?

  Wie durft? - spagaat van een tenniscoachTjerk Bogtstra was nog voor zijn 30ste de privécoach van Jan Siemerink, nummer 14 van de wereld en de laatste Nederlandse tennisser die in 1998 het ABN Amro World Tennis Tournament won. Hij begeleidde tevens Martin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Frank Rekers boeken
  Frank Rekers - Van droom naar werkelijkheid

  De challenge Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • M.M. Lingsma, A.D. Boers boeken
  M.M. Lingsma, A.D. Boers - Help! Ik coach teams

  Misschien heb je al veel ervaring met het begeleiden van teams, of al eens een training gevolgd op het gebied van teamcoaching. Maar teamcoaching kan lastig zijn. Er is veel waar je op kunt letten en veel dat belangrijk is, en je moet soms snel reageren. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Toon Gerbrands boeken
  Toon Gerbrands - Presteren kent geen compromis het is goed of het is slecht

  JE GUNT IEDERE CLUB EEN TOON GERBRANDS' Het bovenstaande werd opgetekend door NRC Handelsblad. Het is slechts een van de vele lovende quotes die er over Gerbrands te vinden zijn. Dat hij zelf ook een meester van de one-liners is, bewijst hij opnieuw in deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50