Boeken over leidinggeven, coachen

 • Alexandra van der Hilst boeken
  Alexandra van der Hilst - Choreografisch Creëren als Strategie

  In een tijd waar niets onbetwistbaar lijkt en verbondenheid onder spanning staat is choreografisch creëren een kansrijke manier om vraagstukken te ontrafelen, betrokkenheid te genereren en mensen in beweging te krijgen.Choreografisch creëren als strategie In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Eunice Anita boeken
  Eunice Anita - Wat voor soort leider ben IK?

  Dit boekje is bedoeld als een helpende hand voor jou, de leider, voor die momenten waarop je je opnieuw moet bezinnen op jouw roeping als leider.De leiding hebben, betekent naast het dragen van de eindverantwoordelijkheid ook de mogelijkheid hebben om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gern Huijberts boeken
  Gern Huijberts - Zinloos op de Zuidas

  Meer dan 25 jaar ervaring met bazen, chefs, leidinggevenden en coaches. Meer dan 25 jaar doorgebracht in het internationale bedrijfsleven. Ontslagrondes, reorganisaties, solliciteren op je eigen baan en relaties op het werk, ik heb het allemaal gezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sylvie Verleye boeken
  Sylvie Verleye - Stilte, ik spreek!

  Sylvie Verleye startte haar professionele carrière in 2000. Met dit boek deelt ze niet alleen haar inzichten als Presentatie Coach, maar ook haar ervaringen als spreker en ?Toastmaster?. Als research voor dit boek interviewde ze dertig vrouwen aan de top in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk-Maarten Chin boeken
  Henk-Maarten Chin - Van belofte naar resultaat

  Henk-Maarten Chin is oprichter en eigenaar van één van de grootste organisaties op het gebied van talentbegeleiding in Nederland. Al meer dan 20 jaar werkt hij als manager en coach van toptalenten in sport, fashion en entertainment. Hij begeleidde o.a.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Freek Sarink boeken
  Freek Sarink - Provocatieve psychologie en coaching

  Provocatieve psychologie en coaching is anders, tegendraads en helpt door écht uit te dagen. De meeste mensen hebben al vele malen bedacht wat ze anders en beter zouden kunnen doen. Maar het daadwerkelijk doen, blijkt vaak erg moeilijk. Provocatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Gerrit Minzinga Zijlstra boeken
  Gerrit Minzinga Zijlstra - Help, de school staat in brand!

  "We vonden het zo fijn dat je kwam: eindelijk was er iemand die echt luisterde." "Het geeft ons zoveel inzicht." "Het is zo fijn dat deze handelwijze niemand uitsluit, eenieder wordt in zijn of haar eigen leersituatie geplaatst." "Het zou zo fijn zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Willem de Vos boeken
  Willem de Vos - Leidinggeven zonder opsmuk

  ‘Verbeeld je maar niks’, was een van de motto’s bij ons thuis. Maar met verbeelding is niets mis; ze zou veel leidinggevende gegeven moeten zijn. Behalve als het leidt tot de reactie: ‘Wat verbeeldt hij zich wel?’ Het wederkerend werkwoord ‘zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir boeken
  Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir - Essentials - Leiderschap (POD)

  Leiders zijn net dat tikkeltje anders dan managers en leidinggevenden. Ze worden niet zozeer geboren of gemaakt. Ze worden zo genoemd. De sterkste leiders zijn zij die altijd doorzetten ondanks tegenslagen en uiteindelijk toch resultaat halen.Leiders maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark van Beek boeken
  Mark van Beek - Over Winnen

  In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Veerle Put boeken
  Veerle Put - Aan de slag

  Meer en meer organisaties gaan aan de slag met zelfsturing en zelfsturende teams. Gebruik dit boek als eerste kennismaking met zelfsturing of als optimistische motivatiebron voor zelfsturende teams die even het noorden kwijt zijn. Teamleden en managers die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ivan Misner, Aqil Radjab, Stewart Emery, Rick Sapio boeken
  Ivan Misner, Aqil Radjab, Stewart Emery, Rick Sapio - Wie is er in jouw kamer?

  Aqil Radjab Aqil is vader, echtgenoot en ondernemer. Na 7 jaar bij de marine gediend te hebben, koos hij voor het ondernemerschap. Met veel vallen en opstaan leerde hij zichzelf het ondernemersvak. Over de ervaringen die hij opdeed en de lessen die hij leerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Roderick Göttgens boeken
  Roderick Göttgens - Teamability

  Zo vorm je extreem gemotiveerde teams Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ien G.M. van der Pol boeken
  Ien G.M. van der Pol - Coachen waar het pijn doet

  Coaches en andere begeleiders krijgen steevast te maken met angst, onrust, onderdrukte emoties en gedragspatronen van cliënten die voortkomen uit hoe zij zich in hun vroegste jeugd hebben aangepast. En met de stress en oververmoeidheid die dit met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • Lyssa Adkins boeken
  Lyssa Adkins - Coachen van Agile Teams

  Scrum masters en projectmanagers worden steeds vaker gevraagd om agile teams te coachen. Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Het vergt nieuwe vaardigheden en een subtiel besef van wanneer in te grijpen en wanneer een stap terug te doen. De overgang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Walter Landwier boeken
  Walter Landwier - De Schatkamer

  Als lid van de ondernemingsraad komt er veel op je af. Zeker als nieuw OR-lid lijkt het wel eens of je in het diepe wordt gegooid. In de praktijk van het OR-werk komen er vaak allerlei vragen op. Hoe organiseer je verkiezingen? Welke informatie hoort de OR te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Elke Van Parys boeken
  Elke Van Parys - De kunst van het trainen

  HOE MAAK JE EEN TRAINING BOEIEND VAN A TOT Z?WAT KUN JE DOEN OM MEER MENSEN TE BEREIKEN?WAT IS JE ROL ALS TRAINER IN EEN STERK VERANDERDE EN DIGITALE WERELD?Mensen komen naar trainers en verwachten verandering. Maar ook trainers zitten soms met vragen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Alex Klein boeken
  Alex Klein - Doelbereiktheid

  ‘Waarom schrijf ik dit boek? Omdat ik jou wil inspireren, omdat ik jou wil helpen jouw doelen te bereiken. ’ Als je eerlijk bent naar jezelf, ben je dan tevreden met hoe, wie en wat je nu bent? Visualiseer jouw bronwens naar een zo helder mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bert van Dijk, Anne-Lies Hustings boeken
  Bert van Dijk, Anne-Lies Hustings - De Roos van Leary

  De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker interactie kunt beïnvloeden: conflicten oplossen, een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, mensen voor je ideeën winnen, gestagneerde samenwerking vlottrekken, het thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Jan Remmerswaal boeken
  Jan Remmerswaal - Rijker coachen

  Een schatkist ter verdieping en verrijking van je coaching. Coaching gaat altijd over ontwikkeling. Maar meestal wil dit zeggen: ontwikkeling van de cliënt. Het bijzondere aan dit boek is dat het vooral gaat over je eigen ontwikkeling als coach. Als coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Margot Groot boeken
  Margot Groot - Stilstaan bij bewegen

  stilstaan bij bewegen. De taal van het lichaam herkennenSta je er wel eens bij stil hoe je je beweegt, bij hoe je voorgaat, bij hoe je zit? Voelt dat allemaal goed? Zou het beter kunnen? Of weet je dat niet? Bewustwording van deze vragen is de hefboom om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger boeken
  Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger - Wendbaar werken

  Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk. Blij(f) werken! Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Erik De Haan boeken
  Erik De Haan - Spannende momenten in coaching

  Een belangrijk boek dat het fundament onder het coachvak versterkt op basis van ruim vijftien jaar onderzoek. Spannende momenten in coaching gebruikt data uit vele honderden coachingsgesprekken om te onderzoeken hoe (executive) coaching cliënten van moment… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Anne de Jong, Marielle Rumph boeken
  Anne de Jong, Marielle Rumph - De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen

  Zes methodieken overzichtelijk in één boek, waarvoor je normaal gesproken zes losse boeken moet aanschaffen. Dit boek gaat over zes bekende methodieken en hoe je die als coach direct in je dagelijkse praktijk kunt toepassen: Voice Dialogue, Transactionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50