Boeken over leidinggeven, coachen

 • Coachlink boeken
  Coachlink - Coachlink Magazine nummer 9

  In dit achtste Coachlink Magazine staat het thema ondernemerschap centraal. In de artikelen delen ervaren en minder ervaren coach-ondernemers hun inzichten, twijfels en praktische lessen over dit onderwerp met je. Ondernemerschap is, zo blijkt uit veel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marianne Meijers boeken
  Marianne Meijers - Ontwerp je ontwikkeling

  Voor coaches die op zoek zijn naar actieve, creatieve en positieve manieren om jongvolwassenen te ondersteunen bij belangrijke loopbaankeuzes. Om succesvol te zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt wordt er van (jong)volwassenen een zelfsturende, flexibele,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nadia van der Vlies boeken
  Nadia van der Vlies - No-nonsense leidinggeven

  Leidinggeven is leuk, maar lastig. Wat werkt, wat werkt niet? Hoe haal je het beste uit je mensen en uit jezelf? Hoe blijf je vitaal en gei?nspireerd? De leidinggevende heeft drie petten op: die van leider, manager en coach. Een leider heeft visie. Een manager… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk-Peter Dijkema, Wim Oolbekkink boeken
  Henk-Peter Dijkema, Wim Oolbekkink - Leidinggeven aan geluk

  Leidinggeven aan geluk, daarover gaat dit boek. Wat kun je als manager doen om het geluk van je medewerkers te laten groeien? Onze persoonlijke verhalen en ervaringen zijn onlosmakelijk verbonden met het antwoord op deze vraag. We verbinden ze aan wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robert Bridgeman boeken
  Robert Bridgeman - De essentie van transformatief Coachen

  DOORGRONDEN & ONTWORTELEN volgens de Bridgeman Zelfrealisatie Methode Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Michael Bungay Stanier boeken
  Michael Bungay Stanier - De coachmethode

  Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse routine die ervoor zorgt dat jij (maar ook je team) minder hard hoeft te werken en toch betere resultaten boekt. Wereldwijd zijn van dit boek al meer dan 350.000 exemplaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eric Van Poucke boeken
  Eric Van Poucke - Roots-to-Bridges Trainingsmethodiek

  De interesses van de trainees in een metafoor brengen opent deuren. Het team en deelnemers erkennen hun uitdagingen en ontwikkelpunten, met een hunkering naar kennis als gevolg. De aangebrachte kennis wordt toegepast wanneer er een voordeel is voor het team en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,58
 • Sergio van der Pluijm boeken
  Sergio van der Pluijm - Motiverende gespreksvoering

  Wie mensen wil motiveren, heeft zijn oren harder nodig dan zijn mond. Motivatie is de sleutel tot verandering. Als coachende professional weet je dat. Maar hoe vergroot je die motivatie? Het vaak gebruikelijke overtuigen, oplossen of adviseren kan juist een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Eric Van Poucke boeken
  Eric Van Poucke - Roots-to-Bridges Coaching

  Roots-to-Bridges coaching sluit aan bij de ingang van de persoon of team. Kennis welke zij opgedaan hebben op hun levenspad. Uit deze persoonlijke interesses kunnen ze kracht putten en tot oplossingen komen. Iedereen ontwikkelt zulke Roots op zijn levenspad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,95
 • Hans Heyda, Franke Jongsma boeken
  Hans Heyda, Franke Jongsma - Maak van je team een eenheid

  Om ongeschonden terug te keren na een levensbedreigende missie, om een innovatief project op tijd en binnen budget op te leveren of om leiding te geven aan een veranderproces is het niet voldoende om een team te zijn. Je moet een eenheid zijn: één met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Leo Versluys boeken
  Leo Versluys - Het geheim van de Multi Faced Leider

  Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je gedrag of resultaat verbeterd kan worden? Dat er nog meer inzit dan er uitkomt? Helaas blijven veel leiders voortkabbelen in hun werk en leven. Niet omdat ze slap zijn, maar omdat onze persoonlijkheid ons constant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marijke Leys boeken
  Marijke Leys - Oog in oog met kwetsbaarheid

  Een praktisch en verdiepend boek dat coaches en andere professioneel begeleiders laat zien hoe ze aan de slag kunnen met de kwetsbaarheid van hun cliënt. Voice Dialogue is een methodiek waarbij de coachee op een ervaringsgerichte manier in contact wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Veronica Waleson boeken
  Veronica Waleson - De coach staat voor raadselen

  De coach staat voor raadselen is bedoeld voor iedereen die in coachen geïnteresseerd is en meer wil weten over de coachpraktijk. Ben je een beginnende coach, een coachende leidinggevende, of zoek je coaching, Veronica neemt je mee in een aantal casussen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sydney Brouwer boeken
  Sydney Brouwer - Klantgericht Leiderschap

  Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen. Daarbij worden allerlei methodes uit de kast getrokken om de klantbeleving naar een hoger niveau te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Mark van Vuuren, Luc Dorenbosch boeken
  Mark van Vuuren, Luc Dorenbosch - Mooier werk

  Werk staat nooit stil. Banen en beroepen lijken zelfs steeds sneller te veranderen. Het is belangrijk om hierop als individu en organisatie slim en snel te kunnen anticiperen. Dit boek biedt inzichten om binnen deze dynamiek van werk Mooier Werk te maken. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Peta Twijnstra boeken
  Peta Twijnstra - Morgen doe ik het nog beter

  Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen. Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Dominique Baeyens boeken
  Dominique Baeyens - Coachen met gezond verstand

  'Een coach moet altijd zoeken naar innovatie, hoe klein ook, alleen al om je spelers alert te houden. Dat benadruk ik ook altijd tijdens mijn lezingen in bedrijven. Een coach moet nieuwsgierig blijven. Steeds op zoek gaan naar een nieuwe aanpak, nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Serge Haubourdin boeken
  Serge Haubourdin - The corporate wellbeing coach

  The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anne-Jean de Vries boeken
  Anne-Jean de Vries - Connesione

  Een betere wereld begint bij jezelf. Toch? Ja en nee. Want de échte veranderingen worden door onze organisaties gerealiseerd. Connessione - het leiderschap van tussen de neuzen - is geschreven om antwoord te geven op de meest prangende vragen van deze tijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Huub Buijssen boeken
  Huub Buijssen - Mag ik je geen advies geven?

  Z? simpel en vanzelfsprekend, heel vreemd dat deze methode niet eerder is bedacht.' Zo reageert menigeen na kennis te hebben gemaakt met de door de bekende psycholoog Huub Buijssen ontwikkelde ''methode coachende gespreksvoering''. De methode, die hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Iena Pol boeken
  Iena Pol - Verschillen verbinden

  Effectief samenwerken is de basis voor excellente organisaties. En toch kan samenwerken gepaard gaan met heftige emoties die leiden tot 'wrijving' of 'schuld' en het ontstaan van problemen tussen partners. In Verschillen verbinden wordt uitgelegd dat we betere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman boeken
  Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman - Het Oz- principe

  Het Oz-principe is het nummer 1 boek over accountability op de werkplek. Accountability gaat over eigenaarschap – als mensen zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor hun eigen presteren en het bereiken van de organisatiedoelen, zijn ze veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Coachlink boeken
  Coachlink - Coachlink Magazine 8 Ondernemerschap

  In dit achtste Coachlink Magazine staat het thema ondernemerschap centraal. In de artikelen delen ervaren en minder ervaren coach-ondernemers hun inzichten, twijfels en praktische lessen over dit onderwerp met je. Ondernemerschap is, zo blijkt uit veel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fred Korthagen, Ellen Nuijten boeken
  Fred Korthagen, Ellen Nuijten - Zijnsgericht coachen

  Hoe kunnen aangeleerde overlevingspatronen overstegen worden? Zijnsgericht coachen helpt mensen om zich bewust te worden van ineffectieve gedragspatronen en zich te verbinden met hun authentieke kern. Zo vinden zij een stevig anker in zichzelf, waarnaar steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ronald Ligtenberg boeken
  Ronald Ligtenberg - Possibilizing

  Om zichzelf uit te dagen, bedacht Ronald Ligtenberg in 2002 iets 'onmogelijks': een zintuigprikkelend muziekevenement voor doven. Sencity werd een groot succes. Van Finland tot Kaapstad, van Sao Paulo tot Sydney; in alle uithoeken van de wereld werd er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50