Boeken over leidinggeven, coachen

 • Aty Boers, Marijke Lingsma boeken
  Aty Boers, Marijke Lingsma - 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

  De praktische handvatten bij het succesvolle De 10 principes voor agile-lean teamcoaching. Een onmisbaar boek in de bagage van agile, agile-lean en teamcoaches. Dé basis voor wendbare organisaties zijn zelforganiserende teams: die nemen eigenaarschap voor hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Agnes Waaijers, Hens Van Soest boeken
  Agnes Waaijers, Hens Van Soest - Dierenwijsheid

  In dit boek krijg je 250 oefeningen en inspiraties aangereikt om te leren van de kwaliteiten van dieren. Voor coach, team, docent en voor jezelf.Wil je ontspannen zoals de kat, samenwerken als de mier, loslaten als de slang, spelen als de otter? Wil je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Juliet Adams, Marina Grazier boeken
  Juliet Adams, Marina Grazier - Mindful leiderschap voor Dummies

  Wil je als leidinggevende mindfulness toevoegen aan je leiderschapstools? Mindful leiderschap voor Dummies heeft alles wat je nodig hebt om vandaag nog aan de slag te gaan! De talrijke nuttige tips helpen je mindfulness op te nemen in je leiderschapsstijl,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Caroline Franssen boeken
  Caroline Franssen - Beeldkracht

  Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Hilde Helsen boeken
  Hilde Helsen - Dreamers who do

  Hoe krijg je een helder zicht op de droom die in je leeft?Wat staat nog in de weg om die droom te ontvouwen en hoe effen je het pad?Hoe kun je mensen in je omgeving helpen met dezelfde vragen?Voor elk van ons bestaat een weg die recht naar onze droom leidt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Michiel Hulsbergen boeken
  Michiel Hulsbergen - Handleiding bij de Emotiekaarten

  Emoties zijn overal en bijna ongemerkt sturen ze voortdurend ons gedrag – zeker ook in organisaties. Gezichtsexpressies maken dit zichtbaar. In onze onderlinge communicatie gebruiken wij er tot tienduizend en we tonen en herkennen ze grotendeels onbewust. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Fanny Matheusen boeken
  Fanny Matheusen - Van zondebok naar zebra

  Van zondebok naar zebra vertelt het verhaal van deep democracy, een methode met roots in het Afrikaanse continent waarbij geluisterd wordt naar de minderheidsstem. De zondebok, die anders wordt weggezet als de rare, diegene die tegenstribbelt of lastig is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Mentink boeken
  Robert Mentink - Ontsokkeld leiderschap

  Ontsokkeld leiderschap is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over leiderschap in het onderwijs. Het boek nodigt je uit om je eigen inzichten over leiderschap te onderzoeken en geeft richting aan leiderschapsontwikkeling. Robert Mentink neemt je als lezer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Editha Gerdingh boeken
  Editha Gerdingh - Geluk(t)!

  We zijn op de wereld om te werken. En ja, dat klinkt tegenstrijdig, want we zeggen vaak dat het niet zo is, wanneer we weer hard aan het werk zijn en proberen te verdienen wat we nodig denken te hebben. Alles in de hoop op een goed en gelukkig leven. Maar als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,44
 • Frank Oeben boeken
  Frank Oeben - En nu echt!

  Waarom doen we de dingen die we doen? En waarom vooral ook niet? Ik ging op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Want als je weet hoe dit werkt kan je stappen zetten die je verder brengen in de richting van jouw doelen. Ik wilde het begrijpen en als ik het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Karin Gillis, Sanae El Guennouni boeken
  Karin Gillis, Sanae El Guennouni - Vol-DOENing-Sleutels voor een leven boordevol voldoening

  Sanae El Guennouni en Karin Gillis hebben samen 35 jaar ervaring in de financiële sector, met als rode draad mensen in beweging krijgen en houden. Ondanks hun grote verschillen, zowel qua persoonlijkheid als qua aanpak, delen ze eenzelfde passie. Ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Coert Visser boeken
  Coert Visser - Handboek Progressiegericht Coachen

  Een praktische en onmisbare gids voor progressiegerichte coaches over effectieve vragen, gespreksstructuren en theoretische achtergronden. Progressiegericht werken is een verzameling van principes en technieken die helpen om gewenste progressie en bereikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Horizontaal organiseren

  We verkennen horizontaal organiseren als een mogelijk antwoord op de alsmaar complexer wordende georganiseerde werkelijkheid waarin wij leven. Die werkelijkheid vraagt van eenieder van ons steeds meer als horizontaal leider op te treden en vanuit deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Robert Bridgeman boeken
  Robert Bridgeman - De essentie van transformatief Coachen

  DOORGRONDEN & ONTWORTELEN volgens de Bridgeman Zelfrealisatie Methode Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Michael Bungay Stanier boeken
  Michael Bungay Stanier - De coachmethode

  Na het lezen van dit boek wordt coachend leidinggeven een tweede natuur, een dagelijkse routine die ervoor zorgt dat jij (maar ook je team) minder hard hoeft te werken en toch betere resultaten boekt. Wereldwijd zijn van dit boek al meer dan 350.000 exemplaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Coachlink boeken
  Coachlink - Coachlink Magazine nummer 9

  In dit achtste Coachlink Magazine staat het thema ondernemerschap centraal. In de artikelen delen ervaren en minder ervaren coach-ondernemers hun inzichten, twijfels en praktische lessen over dit onderwerp met je. Ondernemerschap is, zo blijkt uit veel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marianne Meijers boeken
  Marianne Meijers - Ontwerp je ontwikkeling

  Voor coaches die op zoek zijn naar actieve, creatieve en positieve manieren om jongvolwassenen te ondersteunen bij belangrijke loopbaankeuzes. Om succesvol te zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt wordt er van (jong)volwassenen een zelfsturende, flexibele,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nadia van der Vlies boeken
  Nadia van der Vlies - No-nonsense leidinggeven

  Leidinggeven is leuk, maar lastig. Wat werkt, wat werkt niet? Hoe haal je het beste uit je mensen en uit jezelf? Hoe blijf je vitaal en gei?nspireerd? De leidinggevende heeft drie petten op: die van leider, manager en coach. Een leider heeft visie. Een manager… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sergio van der Pluijm boeken
  Sergio van der Pluijm - Motiverende gespreksvoering

  Wie mensen wil motiveren, heeft zijn oren harder nodig dan zijn mond. Motivatie is de sleutel tot verandering. Als coachende professional weet je dat. Maar hoe vergroot je die motivatie? Het vaak gebruikelijke overtuigen, oplossen of adviseren kan juist een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Eric Van Poucke boeken
  Eric Van Poucke - Roots-to-Bridges Trainingsmethodiek

  De interesses van de trainees in een metafoor brengen opent deuren. Het team en deelnemers erkennen hun uitdagingen en ontwikkelpunten, met een hunkering naar kennis als gevolg. De aangebrachte kennis wordt toegepast wanneer er een voordeel is voor het team en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,58
 • Eric Van Poucke boeken
  Eric Van Poucke - Roots-to-Bridges Coaching

  Roots-to-Bridges coaching sluit aan bij de ingang van de persoon of team. Kennis welke zij opgedaan hebben op hun levenspad. Uit deze persoonlijke interesses kunnen ze kracht putten en tot oplossingen komen. Iedereen ontwikkelt zulke Roots op zijn levenspad.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,95
 • Leo Versluys boeken
  Leo Versluys - Het geheim van de Multi Faced Leider

  Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je gedrag of resultaat verbeterd kan worden? Dat er nog meer inzit dan er uitkomt? Helaas blijven veel leiders voortkabbelen in hun werk en leven. Niet omdat ze slap zijn, maar omdat onze persoonlijkheid ons constant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hans Heyda, Franke Jongsma boeken
  Hans Heyda, Franke Jongsma - Maak van je team een eenheid

  Om ongeschonden terug te keren na een levensbedreigende missie, om een innovatief project op tijd en binnen budget op te leveren of om leiding te geven aan een veranderproces is het niet voldoende om een team te zijn. Je moet een eenheid zijn: één met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk-Peter Dijkema, Wim Oolbekkink boeken
  Henk-Peter Dijkema, Wim Oolbekkink - Leidinggeven aan geluk

  Leidinggeven aan geluk, daarover gaat dit boek. Wat kun je als manager doen om het geluk van je medewerkers te laten groeien? Onze persoonlijke verhalen en ervaringen zijn onlosmakelijk verbonden met het antwoord op deze vraag. We verbinden ze aan wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marijke Leys boeken
  Marijke Leys - Oog in oog met kwetsbaarheid

  Een praktisch en verdiepend boek dat coaches en andere professioneel begeleiders laat zien hoe ze aan de slag kunnen met de kwetsbaarheid van hun cliënt. Voice Dialogue is een methodiek waarbij de coachee op een ervaringsgerichte manier in contact wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95