Boeken over leidinggeven, coachen

 • Coachlink boeken
  Coachlink - Coachlink Magazine, nr 8: Ondernemerschap

  In dit achtste Coachlink Magazine staat het thema ondernemerschap centraal. In de artikelen delen ervaren en minder ervaren coach-ondernemers hun inzichten, twijfels en praktische lessen over dit onderwerp met je. Ondernemerschap is, zo blijkt uit veel van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anne-Jean de Vries boeken
  Anne-Jean de Vries - Connesione

  Een betere wereld begint bij jezelf. Toch? Ja en nee. Want de échte veranderingen worden door onze organisaties gerealiseerd. Connessione - het leiderschap van tussen de neuzen - is geschreven om antwoord te geven op de meest prangende vragen van deze tijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sydney Brouwer boeken
  Sydney Brouwer - Klantgericht Leiderschap

  Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen. Daarbij worden allerlei methodes uit de kast getrokken om de klantbeleving naar een hoger niveau te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Veronica Waleson boeken
  Veronica Waleson - De coach staat voor raadselen

  De coach staat voor raadselen is bedoeld voor iedereen die in coachen geïnteresseerd is en meer wil weten over de coachpraktijk. Ben je een beginnende coach, een coachende leidinggevende, of zoek je coaching, Veronica neemt je mee in een aantal casussen die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Dominique Baeyens boeken
  Dominique Baeyens - Coachen met gezond verstand

  'Een coach moet altijd zoeken naar innovatie, hoe klein ook, alleen al om je spelers alert te houden. Dat benadruk ik ook altijd tijdens mijn lezingen in bedrijven. Een coach moet nieuwsgierig blijven. Steeds op zoek gaan naar een nieuwe aanpak, nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mark van Vuuren, Luc Dorenbosch boeken
  Mark van Vuuren, Luc Dorenbosch - Mooier werk - Slim sleutelen aan een baan op maat

  Werk staat nooit stil. Banen en beroepen lijken zelfs steeds sneller te veranderen. Het is belangrijk om hierop als individu en organisatie slim en snel te kunnen anticiperen. Dit boek biedt inzichten om binnen deze dynamiek van werk Mooier Werk te maken. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Huub Buijssen boeken
  Huub Buijssen - Mag ik je geen advies geven?

  Z? simpel en vanzelfsprekend, heel vreemd dat deze methode niet eerder is bedacht.' Zo reageert menigeen na kennis te hebben gemaakt met de door de bekende psycholoog Huub Buijssen ontwikkelde ''methode coachende gespreksvoering''. De methode, die hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Peta Twijnstra boeken
  Peta Twijnstra - Morgen doe ik het nog beter

  Dit mooi vormgegeven praktische boek bevat meer dan 70 gevarieerde werkvormen en modellen. Bestaande vereenvoudigde modellen, aangevuld met door de auteur zelf bedachte en ontwikkelde modellen en werkvormen. Het boek wordt verkocht in Nederland en België, aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Marc Verschueren boeken
  Marc Verschueren - De hoofdverpleegkundige Inspirator voor kwaliteitsvolle zorg

  Hoofdverpleegkundigen spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg. Zij leiden de grootste groep van zorgprofessionals en vormen de centrale schakel tussen de patiënten, hun bezoekers en de zorgverleners. Hoofdverpleegkundigen hebben dan ook een grote impact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Johan Bouwmeester, Marianne Luyer boeken
  Johan Bouwmeester, Marianne Luyer - Waardegedreven leiderschap

  Waarden geven richting aan je levenskracht: de stuwende energie van waaruit mensen worden gedreven een bijdrage te leveren aan wat ze als 'het goede' zien. Waardegedreven leiderschap is niet voorbehouden aan bestuurders en managers, maar is vooral persoonlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Serge Haubourdin boeken
  Serge Haubourdin - The corporate wellbeing coach

  The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Fred Korthagen, Ellen Nuijten boeken
  Fred Korthagen, Ellen Nuijten - Zijnsgericht coachen - Van overlevingspatronen naar authenticiteit

  Hoe kunnen aangeleerde overlevingspatronen overstegen worden? Zijnsgericht coachen helpt mensen om zich bewust te worden van ineffectieve gedragspatronen en zich te verbinden met hun authentieke kern. Zo vinden zij een stevig anker in zichzelf, waarnaar steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jamie Nederpel boeken
  Jamie Nederpel - Het is altijd het goede weer, Op weg naar werk dat van nature bij je past

  * Wat moet je doen als je jezelf dag in, dag uit naar je werk sleept: relativeren of solliciteren? * Wat als je die zeurende gedachte 'is dit het nou?' niet meer uit je hoofd krijgt? * Wat als je dit werk niet meer wilt doen, maar niet weet wat je dan wél… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anke Weber Smit boeken
  Anke Weber Smit - Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit

  In dit boek biedt schrijfster Anke Weber Smit op een toegankelijke en praktische manier informatie over wat (hoog)sensitiviteit is en hoe je je potentieel ermee kunt verhogen. Zij geeft de lezer handvatten en oefeningen voor een evenwichtig leven onder eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Leroy Refos boeken
  Leroy Refos - Retorica en Leiderschap

  Wat zijn de kenmerken van ‘de ideale leider’? Waarom worden bepaalde mensen aangewezen als leider? Wat zorgt ervoor dat bepaalde mensen anderen kunnen overtuigen en inspireren tot het doen van bijzondere dingen, terwijl anderen daarin keer op keer falen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marc Bouter boeken
  Marc Bouter - Leidinggevenrijbewijs

  Er zijn veel mensen die een leidinggevende functie hebben maar daar geen opleiding voor hebben gehad. Dat je veel over je werk weet wilt niet zeggen dat je ook goed leiding kan geven, het zijn 2 verschillende dingen. Net zoals je vakkennis een kwaliteit is, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Iena Pol boeken
  Iena Pol - Verschillen verbinden

  Effectief samenwerken is de basis voor excellente organisaties. En toch kan samenwerken gepaard gaan met heftige emoties die leiden tot 'wrijving' of 'schuld' en het ontstaan van problemen tussen partners. In Verschillen verbinden wordt uitgelegd dat we betere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman boeken
  Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman - Het Oz- principe

  Het Oz-principe is het nummer 1 boek over accountability op de werkplek. Accountability gaat over eigenaarschap – als mensen zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor hun eigen presteren en het bereiken van de organisatiedoelen, zijn ze veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chantal Smedts, Anneliese Monden boeken
  Chantal Smedts, Anneliese Monden - Word je eigen leider

  ?'Je pense, donc je suis', schreef Descartes in de zeventiende eeuw. En door na te denken veranderde onze maatschappij spectaculair. Maar terwijl we ruimteshuttles en robots ontwierpen en steeds efficiënter leefden, zagen we over het hoofd dat een mens veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jan Jacob Stam, Barbara Hoogenboom boeken
  Jan Jacob Stam, Barbara Hoogenboom - Tegen de stroom mee

  Leiderschap vraagt systemisch bewustzijn. Dat begint bij weten dat het eigenlijk de systemen zijn, die leiden. Niet de leider. Jan Jacob Stam en Barbara Hoogenboom dagen je uit je bestaande kennis over leiderschap en organisaties opnieuw te verkennen. Te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Marie Taylor, Steve Crabb boeken
  Marie Taylor, Steve Crabb - Zakelijk coachen voor Dummies

  Deze praktische gids verkent effectieve strategieën die je helpen bij het coachen en begeleiden van je collega's. Het geeft je inzicht in de basis van coachen en biedt je een indrukwekkend scala aan tools om het beste uit je team naar boven te halen - en uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ronald Ligtenberg boeken
  Ronald Ligtenberg - Possibilizing

  Om zichzelf uit te dagen, bedacht Ronald Ligtenberg in 2002 iets 'onmogelijks': een zintuigprikkelend muziekevenement voor doven. Sencity werd een groot succes. Van Finland tot Kaapstad, van Sao Paulo tot Sydney; in alle uithoeken van de wereld werd er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ilse Vooren, Merlijn Koch boeken
  Ilse Vooren, Merlijn Koch - Zin kun je maken - Processen van zingeving begeleiden

  Vanaf nu is zingeving begrijpelijk en hanteerbaar. Zin kun je maken benadert zingeving als een vermogen, waarbinnen vaardigheden en competenties te ontwikkelen zijn. We hebben meer ruimte dan ooit om stil te staan bij de betekenis van onszelf en ons bestaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Paul Ch. Donders boeken
  Paul Ch. Donders - Creatieve Levensplanning 3.0 Ontdek je passie, potentieel en perspectief

  Je leven creatief vormgeven is in de 21e eeuw een uitdaging. Jonge mensen die aan het begin van hun werkzame leven staan mogen tot hun 75e werken en zullen tot aan hun pensionering minimaal vier verschillende beroepen uitoefenen. Maar ook als je boven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Kloosterman boeken
  Jan Kloosterman - Essenties van dienend leiderschap

  Elke christen wordt geroepen leiding te geven, een ieder op zijn of haar plaats in het contact met anderen. Om werkelijk present te zijn voor de ander, is er leiding nodig. Allereerst hebben we de leiding van Boven nodig, omdat we afhankelijke mensen zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95