Boeken over leidinggeven, coachen

 • Marjoleine Vosselman boeken
  Marjoleine Vosselman - Pensioen in zicht

  In de overgang van het werkzame leven naar het pensioen biedt dit boek grip op de 'grotere' thema's van het ouder worden, zoals identiteit, sociale contacten, tijdsbesteding, relatie met de partner en zingeving. Pensioen: een nieuwe levensfase waarin mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Jamie Nederpel boeken
  Jamie Nederpel - Het is altijd het goede weer, Op weg naar werk dat van nature bij je past

  * Wat moet je doen als je jezelf dag in, dag uit naar je werk sleept: relativeren of solliciteren? * Wat als je die zeurende gedachte 'is dit het nou?' niet meer uit je hoofd krijgt? * Wat als je dit werk niet meer wilt doen, maar niet weet wat je dan wél… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bart De Bondt boeken
  Bart De Bondt - De nieuwe leider - Change@work

  Hoe jouw gedrag en dat van anderen op de werkvloer veranderen? De mens is een gewoontedier. Veel mensen proberen iets aan zichzelf te veranderen, maar dat blijkt vaak vergeefs. Ook bedrijven besteden veel geld aan het opleiden van hun medewerkers, zonder dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Serge Haubourdin boeken
  Serge Haubourdin - The corporate wellbeing coach

  The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Anke Weber Smit boeken
  Anke Weber Smit - Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit

  In dit boek biedt schrijfster Anke Weber Smit op een toegankelijke en praktische manier informatie over wat (hoog)sensitiviteit is en hoe je je potentieel ermee kunt verhogen. Zij geeft de lezer handvatten en oefeningen voor een evenwichtig leven onder eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marc Verschueren boeken
  Marc Verschueren - De hoofdverpleegkundige Inspirator voor kwaliteitsvolle zorg

  Hoofdverpleegkundigen spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg. Zij leiden de grootste groep van zorgprofessionals en vormen de centrale schakel tussen de patiënten, hun bezoekers en de zorgverleners. Hoofdverpleegkundigen hebben dan ook een grote impact… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Iena Pol boeken
  Iena Pol - Verschillen verbinden

  Effectief samenwerken is de basis voor excellente organisaties. En toch kan samenwerken gepaard gaan met heftige emoties die leiden tot 'wrijving' of 'schuld' en het ontstaan van problemen tussen partners. In Verschillen verbinden wordt uitgelegd dat we betere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marleen Devsich boeken
  Marleen Devsich - Jouw persoonlijke groeiweg als coach

  Als coach neem je mensen mee op een weg van groei en ontwikkeling. Als je aan mensen zegt dat ze levenslang kunnen leren, dan geldt dat ook voor jou als coach. Hoe verder jij als mens doorgroeit, hoe meer dit jouw professionaliteit ten goede zal komen. Je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Dirk Versées boeken
  Dirk Versées - Beter werken met coaches

  Coaching is vandaag niet meer weg te denken in organisaties. Maar het roept ook veel vragen op zoals: Wat kan ik verwachten van coaching? Wat kunnen we zelf organiseren, wat kunnen we niet? Waar vind ik de coach die ik zoek? Hoe weet ik dat dit beantwoordt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Herman Beuker boeken
  Herman Beuker - Elkaar beter begrijpen in werksituaties

  Zes paar behoeften van een persoon zijn vaak de oorzaak van miscommunicatie en bepalen voor een deel de communicatiepatronen. De verborgen behoeften worden ze genoemd. Waar de een behoefte heeft aan een eigen keuze, kan een ander juist behoefte hebben aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman boeken
  Roger Connors, Tom Smith, Craig Hickman - Het Oz- principe

  Het Oz-principe is het nummer 1 boek over accountability op de werkplek. Accountability gaat over eigenaarschap – als mensen zich persoonlijk verantwoordelijk voelen voor hun eigen presteren en het bereiken van de organisatiedoelen, zijn ze veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Leroy Refos boeken
  Leroy Refos - Retorica en Leiderschap

  Wat zijn de kenmerken van ‘de ideale leider’? Waarom worden bepaalde mensen aangewezen als leider? Wat zorgt ervoor dat bepaalde mensen anderen kunnen overtuigen en inspireren tot het doen van bijzondere dingen, terwijl anderen daarin keer op keer falen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Frank Rekers boeken
  Frank Rekers - Van droom naar werkelijkheid

  De challenge Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Marc Bouter boeken
  Marc Bouter - Leidinggevenrijbewijs

  Er zijn veel mensen die een leidinggevende functie hebben maar daar geen opleiding voor hebben gehad. Dat je veel over je werk weet wilt niet zeggen dat je ook goed leiding kan geven, het zijn 2 verschillende dingen. Net zoals je vakkennis een kwaliteit is, is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Johan Bouwmeester, Marianne Luyer boeken
  Johan Bouwmeester, Marianne Luyer - Waardegedreven leiderschap

  Waarden geven richting aan je levenskracht: de stuwende energie van waaruit mensen worden gedreven een bijdrage te leveren aan wat ze als 'het goede' zien. Waardegedreven leiderschap is niet voorbehouden aan bestuurders en managers, maar is vooral persoonlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jan Jacob Stam, Barbara Hoogenboom boeken
  Jan Jacob Stam, Barbara Hoogenboom - Tegen de stroom mee

  Leiderschap vraagt systemisch bewustzijn. Dat begint bij weten dat het eigenlijk de systemen zijn, die leiden. Niet de leider. Jan Jacob Stam en Barbara Hoogenboom dagen je uit je bestaande kennis over leiderschap en organisaties opnieuw te verkennen. Te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Chantal Smedts, Anneliese Monden boeken
  Chantal Smedts, Anneliese Monden - Word je eigen leider

  ?'Je pense, donc je suis', schreef Descartes in de zeventiende eeuw. En door na te denken veranderde onze maatschappij spectaculair. Maar terwijl we ruimteshuttles en robots ontwierpen en steeds efficiënter leefden, zagen we over het hoofd dat een mens veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marie Taylor, Steve Crabb boeken
  Marie Taylor, Steve Crabb - Zakelijk coachen voor Dummies

  Deze praktische gids verkent effectieve strategieën die je helpen bij het coachen en begeleiden van je collega's. Het geeft je inzicht in de basis van coachen en biedt je een indrukwekkend scala aan tools om het beste uit je team naar boven te halen - en uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Joke Storm-Bosch, Joost Bijlsma boeken
  Joke Storm-Bosch, Joost Bijlsma - De duit en de fluit

  'Meid, het draait in de wereld om de duit en de fluit.' Dat kreeg Joke Storm-Bosch mee van haar Amsterdamse oma. Ze besloot iets tegen dit onrecht te gaan doen. Opkomen voor emancipatie, integratie en humanere organisaties werd haar missie. Nadat ze zich had… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Irma Lohman boeken
  Irma Lohman - The Voice of Leadership

  Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en echt het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. We kunnen er niet meer omheen. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arno Zijderveld boeken
  Arno Zijderveld - De manager als medicijn

  Een burn-out laat niemand koud. Ervan herstellen is vrijwel altijd een intensief, langdurig proces. De uitval brengt veel frustraties, zorgen en onzekerheden met zich mee, niet alleen voor de medewerker, maar ook voor zijn collega's en voor jou als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ilse Vooren, Merlijn Koch boeken
  Ilse Vooren, Merlijn Koch - Zin kun je maken - Processen van zingeving begeleiden

  Vanaf nu is zingeving begrijpelijk en hanteerbaar. Zin kun je maken benadert zingeving als een vermogen, waarbinnen vaardigheden en competenties te ontwikkelen zijn. We hebben meer ruimte dan ooit om stil te staan bij de betekenis van onszelf en ons bestaan.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Max Bartels boeken
  Max Bartels - Bij jezelf op de koffie

  Niemand bepaalt hoe jij gaat reageren op wat je beleeft. Dat doe je alleen zelf. Je kunt niet altijd bepalen wat je overkomt in je leven: het stormt en regent op je trouwdag, je wordt ontslagen, je wint de staatsloterij, je partner gaat vreemd, je wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Paul Ch. Donders boeken
  Paul Ch. Donders - Creatieve Levensplanning 3.0 Ontdek je passie, potentieel en perspectief

  Je leven creatief vormgeven is in de 21e eeuw een uitdaging. Jonge mensen die aan het begin van hun werkzame leven staan mogen tot hun 75e werken en zullen tot aan hun pensionering minimaal vier verschillende beroepen uitoefenen. Maar ook als je boven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Kloosterman boeken
  Jan Kloosterman - Essenties van dienend leiderschap

  Elke christen wordt geroepen leiding te geven, een ieder op zijn of haar plaats in het contact met anderen. Om werkelijk present te zijn voor de ander, is er leiding nodig. Allereerst hebben we de leiding van Boven nodig, omdat we afhankelijke mensen zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95