Boeken over leidinggeven, coachen

 • Alex Klein boeken
  Alex Klein - Doelbereiktheid

  ‘Waarom schrijf ik dit boek? Omdat ik jou wil inspireren, omdat ik jou wil helpen jouw doelen te bereiken. ’ Als je eerlijk bent naar jezelf, ben je dan tevreden met hoe, wie en wat je nu bent? Visualiseer jouw bronwens naar een zo helder mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • Jan Remmerswaal boeken
  Jan Remmerswaal - Rijker coachen

  Een schatkist ter verdieping en verrijking van je coaching. Coaching gaat altijd over ontwikkeling. Maar meestal wil dit zeggen: ontwikkeling van de cliënt. Het bijzondere aan dit boek is dat het vooral gaat over je eigen ontwikkeling als coach. Als coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger boeken
  Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger - Wendbaar werken

  Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk. Blij(f) werken! Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Anne de Jong, Marielle Rumph boeken
  Anne de Jong, Marielle Rumph - De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen

  Zes methodieken overzichtelijk in één boek, waarvoor je normaal gesproken zes losse boeken moet aanschaffen. Dit boek gaat over zes bekende methodieken en hoe je die als coach direct in je dagelijkse praktijk kunt toepassen: Voice Dialogue, Transactionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Elke Van Parys boeken
  Elke Van Parys - De kunst van het trainen

  HOE MAAK JE EEN TRAINING BOEIEND VAN A TOT Z?WAT KUN JE DOEN OM MEER MENSEN TE BEREIKEN?WAT IS JE ROL ALS TRAINER IN EEN STERK VERANDERDE EN DIGITALE WERELD?Mensen komen naar trainers en verwachten verandering. Maar ook trainers zitten soms met vragen. Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Erik De Haan boeken
  Erik De Haan - Spannende momenten in coaching

  Een belangrijk boek dat het fundament onder het coachvak versterkt op basis van ruim vijftien jaar onderzoek. Spannende momenten in coaching gebruikt data uit vele honderden coachingsgesprekken om te onderzoeken hoe (executive) coaching cliënten van moment… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir boeken
  Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir - Essentials - Leiderschap (POD)

  Leiders zijn net dat tikkeltje anders dan managers en leidinggevenden. Ze worden niet zozeer geboren of gemaakt. Ze worden zo genoemd. De sterkste leiders zijn zij die altijd doorzetten ondanks tegenslagen en uiteindelijk toch resultaat halen.Leiders maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margot Groot boeken
  Margot Groot - Stilstaan bij bewegen

  stilstaan bij bewegen. De taal van het lichaam herkennenSta je er wel eens bij stil hoe je je beweegt, bij hoe je voorgaat, bij hoe je zit? Voelt dat allemaal goed? Zou het beter kunnen? Of weet je dat niet? Bewustwording van deze vragen is de hefboom om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Jenny Elissen boeken
  Jenny Elissen - Van Big Ideas naar Giant Leaps. In een split second.

  Van Big Ideas naar Giant Leaps Big Ideas hebben de wereld veroverd. Nieuwe producten, diensten en concepten bereikten steeds beter en sneller de hoofden en harten van grote groepen mensen. Maar wat ooit Big Ideas waren, zijn inmiddels vaak niet veel meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marleen Vangrinsven, Ben Vissers boeken
  Marleen Vangrinsven, Ben Vissers - Kracht in samenwerken

  Dit boek geeft je inzicht in de dynamiek van processen in teamsKracht in samenwerken Regie nemen in processen van zelfsturing en teamontwikkeling Achterplattekst Dit boek is geschreven om je inzicht te bieden in de dynamiek van processen in teams, waardoor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Sijtze de Roos, Jikke de Ruiter boeken
  Sijtze de Roos, Jikke de Ruiter - Coaching in context

  Hoe zijn maatschappelijke ontwikkelingen van invloed op het werk van coaches en hoe reageren zij daarop? En omgekeerd: welke invloed oefent coaching uit op de maatschappij? Hoe zien vakgenoten, professionals uit verwante beroepen en filosofen dat? Over deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alan Seale boeken
  Alan Seale - Transformational Presence

  Alan Seale’s gedachtegoed is actueler dan ooit. In een snel veranderende tijd hebben leiders en veranderaars de juiste mindset en tools nodig om bij te blijven en effectieve beslissingen te nemen.Transformational Presence: Maak het verschil in een snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marleen Kerstens boeken
  Marleen Kerstens - Leidinggeven vanuit interactievaardigheden

  Leidinggeven vraagt niet alleen om visie, sturing en leiderschap, maar ook om een stevige kwaliteit van de relaties. Dit boek slaat een brug tussen leidinggevenden en pedagogisch medewerkers.Leidinggeven aan kinderopvangteams vraagt niet alleen om visie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Michiel Hulsbergen boeken
  Michiel Hulsbergen - Handleiding bij de Emotiekaarten

  Emoties zijn overal en bijna ongemerkt sturen ze voortdurend ons gedrag – zeker ook in organisaties. Gezichtsexpressies maken dit zichtbaar. In onze onderlinge communicatie gebruiken wij er tot tienduizend en we tonen en herkennen ze grotendeels onbewust. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Karin Gillis, Sanae El Guennouni boeken
  Karin Gillis, Sanae El Guennouni - Vol-DOENing-Sleutels voor een leven boordevol voldoening

  Sanae El Guennouni en Karin Gillis hebben samen 35 jaar ervaring in de financiële sector, met als rode draad mensen in beweging krijgen en houden. Ondanks hun grote verschillen, zowel qua persoonlijkheid als qua aanpak, delen ze eenzelfde passie. Ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Agnes Waaijers, Hens Van Soest boeken
  Agnes Waaijers, Hens Van Soest - Dierenwijsheid

  In dit boek krijg je 250 oefeningen en inspiraties aangereikt om te leren van de kwaliteiten van dieren. Voor coach, team, docent en voor jezelf.Wil je ontspannen zoals de kat, samenwerken als de mier, loslaten als de slang, spelen als de otter? Wil je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Hylke Bonnema boeken
  Hylke Bonnema - Het nieuwe opstellen

  Een nieuwe dimensie aan het opstellingenvak. Hoe help je cliënten vanuit een blokkade naar beweging? In plaats van over de blokkade te praten en deze te analyseren, helpen opstellingen de cliënt om te (door)voelen. De opsteller wijst de weg naar binnen, naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Paul Seip boeken
  Paul Seip - AUTO ICONEN

  Het zelf bewegende voertuig, de automobiel, heeft de wereld mobiel gemaakt. Hoe is dit zo gekomen en wie waren de hoofdrolspelers? De uitvinding van de “Otto” viertaktmotor stond aan de basis. Toen de Otto-motor door Benz en vooral Daimler en Maybach tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,51
 • Juliet Adams, Marina Grazier boeken
  Juliet Adams, Marina Grazier - Mindful leiderschap voor Dummies

  Wil je als leidinggevende mindfulness toevoegen aan je leiderschapstools? Mindful leiderschap voor Dummies heeft alles wat je nodig hebt om vandaag nog aan de slag te gaan! De talrijke nuttige tips helpen je mindfulness op te nemen in je leiderschapsstijl,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Adriaan Hoogendijk boeken
  Adriaan Hoogendijk - Loopbaanzelfsturing

  De klassieker ‘Loopbaanzelfsturing’ van Adriaan Hoogendijk was al voor vele duizenden lezers een inspirerend baken op weg naar meer werkplezier en vitaliteit. Het is onverminderd actueel in een tijd waarin veel mensen zich afvragen hoe ze meer voldoening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bert-Jan Wiegeraad boeken
  Bert-Jan Wiegeraad - Jouw onderneming, een ontdekkingsreis

  Veel adviezen voor ondernemers zijn van zakelijke aard. Vaak gaat het over financiën, marketing en sociale media. In ‘Jouw onderneming, een ontdekkingsreis’ belicht ondernemer Bert-Jan Wiegeraad een heel ander terrein waar mogelijk nog veel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,02
 • Aty Boers, Marijke Lingsma boeken
  Aty Boers, Marijke Lingsma - 75 Werkvormen voor agile-lean teamcoaching

  De praktische handvatten bij het succesvolle De 10 principes voor agile-lean teamcoaching. Een onmisbaar boek in de bagage van agile, agile-lean en teamcoaches. Dé basis voor wendbare organisaties zijn zelforganiserende teams: die nemen eigenaarschap voor hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Edo De Vette boeken
  Edo De Vette - De Steen der Wijzen

  Dit is het verhaal van een secretaris die op zoek gaat naar nieuwe inzichten voor goed bestuur en toezicht. Zonnekoninggedrag, bestuurlijke conflicten, financiële crisis en persoonlijke drama’s, hij komt het allemaal tegen. Zal hij de steen der wijzen weten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,46
 • Caroline Franssen boeken
  Caroline Franssen - Beeldkracht

  Beeldkracht is een uitgebreide en verdiepende methode voor tafelopstellingen. Het is geschreven voor therapeuten en coaches en biedt je praktische handvatten om een-op-een systemisch werk te doen. Uniek aan deze methode is dat niet alleen het familiesysteem,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95