Boeken over internationale economie

 • Roland Baader boeken
  Roland Baader - Geldsocialisme

  Dit boek van Roland Baader werd negen jaar geleden geschreven. Desondanks is het niet verouderd, daar de problemen, waarmee onze wereld in 2010 te kampen had, niet wezenlijk verschillen van die, waarmee wij in 2019 kampen. In de tussentijd zijn de problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lawrence Urbain boeken
  Lawrence Urbain - De chrono-crisis

  In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vorst Hans-Adam II van Liechtenstein boeken
  Vorst Hans-Adam II van Liechtenstein - De staat in het derde millennium

  Het zou een groot succes zijn als het de mensheid in het derde millennium zou lukken alle staten te veranderen in dienstverlenende ondernemingen, die voor de mensen werken op basis van directe en indirecte democratie en zelfbeschikkingsrecht op lokaal niveau… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Bruno de Haas boeken
  Bruno de Haas - Laat de leeuw niet in zijn hempie staan

  'Je ziet het pas als je het door hebt.' Johan CruijffWie begrijpt nu echt hoe de eurocrisis is ontstaan? De schuld wordt al snel gelegd bij roekeloze bankiers, ongedisciplineerd begrotingsbeleid in het Zuiden en kleingeestige nationale politiek in het Noorden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eelke de Jong boeken
  Eelke de Jong - Laat een crisis niet nodig zijn

  Binnen Europa overheerst de mening dat de Europese schuldencrisis verkeerd is aangepakt. Over de oplossing daarvan bestaat echter geen eenstemmigheid. De ene groep pleit voor verdere Europese integratie, zoals een minister van Financiën voor het eurogebied.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean Wanningen boeken
  Jean Wanningen - Het eurobedrog

  Jean Wanningen (financieel journalist en voormalig insider in Brussel) neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro. Er wordt een ontluisterend beeld geschetst van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Holland Invest boeken
  Holland Invest - Banken in (dis)balans

  BANKEN IN (DIS)BALANS in dit boek doet HOLLAND INVEST verslag van een 14 maanden durende studie naar de inhoud en uitwerking van de nieuwe boekhoudregels voor banken (Basel III, SA-CCR, CRR, CRD-IV). Is het nieuwe financiële stelsel werkelijk transparanter en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • George Möller boeken
  George Möller - Waardenloos

  Een crisis in de financiële markten houdt pas op als het 'beest' in de mens is bedwongen. Door een sterkere beschermingslaag van ethiek en zelfbeheersing. Maar nu is de mens niet alleen als individu irrationeel, we zijn het collectief. En dat veroorzaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Manfred Meeuwig, W. Schepens, T. van der Werf boeken
  Manfred Meeuwig, W. Schepens, T. van der Werf - Sporen van Reggio

  SPOREN is de naam van onze interpretatie en vertaling van de Reggio Emilia-benadering voor de Nederlandse context. (Margot Meeuwig, Tienke van der Werf) Vanaf zijn geboorte is ieder kind competent, krachtig en intelligent en beschikt over wel honderd talen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Robert Went boeken
  Robert Went - Waarom Piketty lezen?

  In de Verenigde Staten wordt zijn snelle opkomst vergeleken met die van The Beatles en is hij gekscherend de Justin Bieber van de economie genoemd. De Franse econoom Thomas Piketty verdeelt met zijn vuistdikke boek van 1,2 kilo 'Capital in the 21st Century'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • W. Hulleman, A.J. Marijs boeken
  W. Hulleman, A.J. Marijs - Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving

  Geld, internationale economische betrekkingen en bedrijfsomgeving geeft je een actueel overzicht van de ontwikkelingen in de financiële wereld en op het gebied van internationale economische betrekkingen. Het boek bevat weinig ingewikkelde vakterminologie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,95
 • Ad Broere boeken
  Ad Broere - Geld komt uit het niets

  Ad Broere, econoom en auteur van 'Een Menselijke Economie' en 'Ending the Global Casino?' is meer dan dertig jaar werkzaam in respectievelijk de financiële-, opleidingen- en adviessector. Door zijn brede kennis en ervaring weet hij als geen ander de sterktes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Laura Malavasi, Barbara Zoccatelli boeken
  Laura Malavasi, Barbara Zoccatelli - Documenteren voor jonge kinderen

  Wat is pedagogisch documenteren? Door voorwaarden te scheppen, te reflecteren, de verbeelding de ruimte te geven geef je het dagelijkse doen en laten van volwassenen en kinderen betekenis. Documenteren is daarbij een georganiseerde, bewuste handeling die geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Dieter Wirtz boeken
  32,95
 • Evert Nieuwenhuis boeken
  E-book
  Evert Nieuwenhuis - De grote Globaliseringsgids

  Globalisering: het proces waarin landen, culturen en mensen steeds meer met elkaar vervlochten raken verandert de wereld ingrijpend. De wereldwijde discussie over de voor- en nadelen van globalisering, voor zowel rijke als arme landen, lijkt (eindelijk) het… (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • E-book
  generatie CRISIS

  Hoe kijken de leiders van de toekomst aan tegen de economische crisis? Twintig talentvolle studenten van de Rijksuniversiteit Groningen reisden naar Wall Street. In het financiële centrum van de wereld ontwikkelden zij nieuwe ideeën over de economische… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans-Adam van Vorst Liechtenstein boeken
  E-book
  Hans-Adam van Vorst Liechtenstein - De staat in het derde millennium

  `Het zou een groot succes zijn als het de mensheid in het derde millennium zou lukken alle staten te veranderen in dienstverlenende ondernemingen die voor de mensen werken op basis van directe en indirecte democratie en zelfbeschikkingsrecht op lokaal niveau.'… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Went boeken
  E-book
  Robert Went - Waarom Piketty lezen?

  In de Verenigde Staten wordt zijn snelle opkomst vergeleken met die van The Beatles en is hij gekscherend de Justin Bieber van de economie genoemd. De Franse econoom Thomas Piketty verdeelt met zijn vuistdikke boek van 1,2 kilo 'Capital in the 21st Century'… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Robert Went boeken
  E-book
  Robert Went - Waarom Piketty lezen?

  In de Verenigde Staten wordt zijn snelle opkomst vergeleken met die van The Beatles en is hij gekscherend de Justin Bieber van de economie genoemd. De Franse econoom Thomas Piketty verdeelt met zijn vuistdikke boek van 1,2 kilo 'Capital in the 21st Century'… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Bruno de Haas boeken
  E-book
  Bruno de Haas - Laat de leeuw niet in zijn hempie staan

  'Je ziet het pas als je het door hebt.' Johan Cruijff Wie begrijpt nu echt hoe de eurocrisis is ontstaan? De schuld wordt al snel gelegd bij roekeloze bankiers, ongedisciplineerd begrotingsbeleid in het Zuiden en kleingeestige nationale politiek in het Noorden… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • George Soros boeken
  E-book
  George Soros - Crash van de financiele markten

  Een glasheldere en gedegen analyse van de kredietcrisis. De internationale kredietcrisis van George Soros verscheen nog vóór het omvallen van de Amerikaanse zakenbanken opmerkelijk dus hoe raak zijn analyse toen was. In De crash van de financiële markten… (E-book)

  Lees meer...
  15,95
 • C.L.J.M. Van Beuningen, K. Buitendijk boeken
  C.L.J.M. Van Beuningen, K. Buitendijk - Finance and the Common Good

  Over the past fifty years, (financial) capitalism has brought about an enormous growth in wealth. Millions around the world have been lifted out of poverty. However, the downsides of the present global economic constitution are rapidly becoming evident as well… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Adam Marszk, Ewa Lechman, Yasuyuki Kato boeken
  Adam Marszk, Ewa Lechman, Yasuyuki Kato - The Emergence of ETFs in Asia-Pacific

  This book is dedicated to examining exchange-traded funds (ETFs) markets in the Asia-Pacific region between 2004 and 2017. It offers a broad examination of the attributes and development of the ETFs markets. The book presents a new approach to ETFs markets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  120,05
 • Roefie Hueting, Bart de Boer boeken
  Roefie Hueting, Bart de Boer - National Accounts and environmentally Sustainable National Income

  This book looks at some key economic aspects of the environment. Our planet is threatened by a wrong belief in a wrongly formulated growth. The term “economic growth” can only mean an increase in welfare but is often wrongly identified with production… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Pelma Rajapakse, Shanuka Senarath boeken
  Pelma Rajapakse, Shanuka Senarath - Commercial Law Aspects of Residential Mortgage Securitisation in Australia

  This book evaluates key commercial law aspects of the relevant law and legislation governing residential mortgage-backed securities (RMBSs) in Australia from a legal perspective. Within the context of a "public benefit test" framework, the book seeks to… (Harde kaft)

  Lees meer...
  109,15