Boeken over economische biografieën

 • R.P.M. Deron boeken
  R.P.M. Deron - Orakels uit het universum

  Bipolaire mensen hebben één of meerdere episodes van depressie en psychose wat elkaars tegenhangers zijn. Je maakt waanzinnige dingen mee. Veel van deze mensen hebben ook vaak te maken gehad met veel trauma’s en stress. Mijn psychose komt na een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Nina Shimanski boeken
  Nina Shimanski - Roofmoeder

  Bij een ogenschijnlijk gezellig etentje krijgt Suzan van haar zoon Ben te horen dat ze niet welkom is op zijn bruiloft. Daarmee is het dreigement dat haar moeder Marie had uitgesproken toen Ben nog een kleuter was werkelijkheid geworden.Om te achterhalen wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Jasmijn van Laaren boeken
  Jasmijn van Laaren - Help mij!

  Beneden zie ik het asfalt van het parkeerterrein aan de achterkant van het hostel. Niemand zal me zien springen. Acht verdiepingen moet genoeg zijn om de val niet te overleven. Dit is de ideale plaats. Niemand die mij kan tegenhouden. Wil ik dit echt? Ik zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Akky Leurink boeken
  Akky Leurink - De droom van een moeder

  Wat was er veel gebeurd sinds die eerste keer dat we hier waren. Dat was in 2001 toen we als de volmaakte familie op vakantie gingen naar Nieuw-Zeeland. Ik had mijn gezin verrast met vier vliegtickets naar dit prachtige land met geld van de erfenis van mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Ekke Overbeek boeken
  Ekke Overbeek - Donald Tusk

  Goed nieuws is geen nieuws. Om die reden horen we weinig uit Polen. Nog altijd heerst het beeld van een grauw, arm Oostblokland. Ten onrechte. Polen is de grootste groeier in Europa, optimistischer en in menig opzicht moderner dan veel andere EU-landen. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Herman de Liagre Böhl boeken
  Herman de Liagre Böhl - Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927 - 2012

  In Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 beschrijft biograaf Herman de Liagre Böhl het leven van Roel de Wit in het teken van natuur, Partij van de Arbeid, Amsterdam en Noord-Holland. Commissaris van de Koning Johan Remkes neemt het boek woensdag 19… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jonald E.M. Bouwhuis boeken
  Jonald E.M. Bouwhuis - In alle bouwstaten

  Van het ene moment op het andere klapte alles in elkaar en was ik bijna alles kwijt. Mijn bedrijf de Bouwhuis Groep, de Bouw State fondsen, Ibiza Penthouse, House Movie, noem maar op. Op één moment was van mijn vertrouwde basis niet veel meer over.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Piet Ocks boeken
  Piet Ocks - Aad Bouhuisen

  De geautoriseerde biografie van Aad Bouhuisen Het boek Van krullenjongen tot projectontwikkelaar beschrijft het leven en werk van Aad Bouhuisen. Geboren en getogen in Cruisbrouck, een volkswijk in Naaldwijk, als tweede jongen uit een gezin met vier kinderen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bart Lubbers boeken
  Bart Lubbers - The Fastned Story deel 1 + 2

  "Vol spanning kijk ik naar de notaris. Hij schudt met het koekblik. Vervolgens tovert hij een lootje tevoorschijn: 'Verzorgingsplaats Knorrestein: Fastned.' Ik kijk schuin naar Michiel. Hij kan het niet nalaten te grijnzen. Ook die hebben we binnen!" Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Frans de Bruyn boeken
  Frans de Bruyn - Mijn verhaal

  Frans de Bruyn vertelt zijn levensverhaal. Hij werd in 1932 geboren in een bedstede in Vlaardinger-Ambacht. Hij groeide op te midden van twee zussen en een broer en een groot aantal dieren. Na de oorlog volgde hij de opleiding tot scheepswerktuigkundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Robert Edward Pieters boeken
  Robert Edward Pieters - De iets andere EUROVISIE

  In zestig opinieartikelen geeft Robert Edward Pieters zijn mening over politieke, economische en sociale aspecten van het leven in Duitsland, het Midden-Oosten als ook in Nederland. Hij had van 2002 tot 2011 als medisch directeur van de Joint Oil Companies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tommy van Duiven boeken
  Tommy van Duiven - Groei in verdrukking

  In zijn verhaal neemt Tommy ons mee in zijn heftig leven, begonnen in het mondaine het Gooi en eindigend in het zo mooie Brabant. Een zeventien tal episodes vertellen een leven waarin drank, agressie en een onvervulde behoefte aan erkenning, warmte, kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Christianne Hupkens boeken
  Christianne Hupkens - Om een kind of Het veilige huis

  Om een kind of Het veilige huis, is een ervaringsboek over de pleegzorg voor het jonge kind. Christianne Hupkens heeft met haar gezin veel ervaring opgedaan als pleeggezin in de crisisopvang. In de loop der jaren hebben ze elf jonge kinderen opgevangen. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Cees de Vries boeken
  Cees de Vries - Herinneringen van een Oorlogskind

  Ik herkende mijn vader niet, bij zijn thuiskomst. Kuste alleen zijn foto!Op het einde van de oorlog vluchtte mijn vader uit een werkkamp in Duitsland, tijdens de Hongerwinter in de Tweede Wereldoorlog. Plotseling stond mijn vader op de stoep voor ons huis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - De rampondernemer

  Dit boek vertelt het ongelooflijke verhaal van rampondernemer Frank Krake nadat hij als dertiger directeur wordt van de kwakkelende tuinmeubelfabrikant Unimeta. Bij zijn ambitieuze pogingen het bedrijf succesvol te maken, wordt hij voortdurend getroffen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - De rampondernemer

  Dit boek vertelt het ongelooflijke verhaal van rampondernemer Frank Krake nadat hij als dertiger directeur wordt van de kwakkelende tuinmeubelfabrikant Unimeta. Bij zijn ambitieuze pogingen het bedrijf succesvol te maken, wordt hij voortdurend getroffen door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • M. Bouman boeken
  M. Bouman - Hollandse overmoed

  Eind vorige eeuw had Nederland een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Het buitenland keek met bewondering en jaloezie naar het dutch miracle, waarin de welvaartsstaat samenging met een ongekende economische dynamiek. De tweede Gouden Eeuw was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Margriet Brandsma boeken
  Margriet Brandsma - Het mirakel Merkel

  Angela Merkel maakt grote kans om voor de vierde achtereenvolgende keer bondskanselier van Duitsland te worden en zou daarmee de langstzittende regeringsleider van Europa zijn. In 2005 betrok ze, als eerste vrouw, voor het eerst het Kanzleramt en ze maakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frank Renout boeken
  Frank Renout - Super Sarko!

  Nicolas Sarkozy, president van Frankrijk, lijkt voor niets en niemand bang. Maar 'Super Sarko' is ook de zoon van een immigrant en mist alle eliteopleidingen, die andere Franse politici wel volgden. En dat moet gecompenseerd worden. Met blingbling en met Bruni… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Andrea Vreede boeken
  Andrea Vreede - Super Mario Monti

  November 2011: In het heetst van de schuldencrisis is het vertrouwen in de flamboyante Italiaanse premier Silvio Berlusconi tot het nulpunt gedaald. President Giorgio Napolitano grijpt in. Berlusconi moet aftreden en oud-Eurocommissaris Mario Monti volgt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Merlyn Frank boeken
  Merlyn Frank - Ver weg en heel dichtbij

  Ver weg en heel dichtbij is de geschiedenis van een nogal neurotische Joodse vrouw in de nadagen van haar leven. Ze blikt terug op haar bewogen jonge jaren, maar zit ook midden in de verwikkelingen rondom de mysterieuze verdwijning van haar exgenoot, Alfred.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Cynthia Wilke boeken
  Cynthia Wilke - Op de vleugel van een libelle

  Wat blijft er over van het geweldige plot dat we voor ons eigen levensverhaal hadden gepland wanneer ons leven de richting van rampspoed neemt? We worden uitgedaagd te zoeken naar nieuwe waarheden. Maar welke? Dit boek is als een speurtocht naar de geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Rob Hodegson boeken
  Rob Hodegson - ÉÉN plus ÉÉN is TWEE plus

  Gedurende hun laatste levensjaren mocht ik mijn ouders pa Jimmy en ma Maleen, ieder met een eigen socioculturele achtergrond en land van herkomst, respectievelijk Brits-Guyana en Suriname, beter leren kennen. Ik was nieuwsgierig en wilde meer weten over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Nina Jurna boeken
  Nina Jurna - Desi Bouterse

  Desi Bouterse. Omstreden, gehaat, verguisd, maar ook immens populair en geliefd. Hoe lukt het hem om al ruim dertig jaar zijn stempel te drukken op de hedendaagse Surinaamse geschiedenis? In de jaren tachtig als bevelhebber van het leger, hield Bouterse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Kees Schaepman, Herman Spinhoff boeken
  Kees Schaepman, Herman Spinhoff - De grootste kraak in krantenland

  Er was sprake van een graaicultuur. En in 2008 stond Nederlands een na grootste krantenuitgever op de rand van faillissement . Zonder een haastig afgesloten lening kon het personeel van de Volkskrant, Trouw, Algemeen Dagblad en NRC in augustus 2008 niet worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95