Boeken over bedrijfseconomie

 • André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

  De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,90
 • Annet Aris boeken
  Annet Aris - Wegwijzer in het digitale doolhof

  In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Henny Krom boeken
  Henny Krom - Praktische Bedrijfseconomie

  Het theorieboek Praktische Bedrijfseconomie is bedoeld als studiemateriaal voor het vak Bedrijfseconomie op hbo- en universitair niveau. Zoals de titel al aangeeft, is het boek zeer praktisch geschreven, met een groot aantal voorbeelden en heldere illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Het geheim van disruptie

  ‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie. Lanting legt in dat boek de aard van disruptie bloot en laat zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henny Krom boeken
  Henny Krom - Praktische Bedrijfseconomie

  Dit opgavenboek hoort bij het theorieboek Praktische Bedrijfseconomie. Beide boeken zijn bedoeld als studiemateriaal voor het vak Bedrijfseconomie op hbo- en universitair niveau. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal opgaven die naadloos aansluiten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Am:jaarboek 2018

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50
 • Nicole den Hartigh boeken
  Nicole den Hartigh - Frauditing 2.0

  Wie zijn de mensen die fraude onderzoeken? Welke rol spelen ze en aan welke ethische, wettelijke, gedrags- en beroepsregels zijn zij gebonden? Want daar waar persoonsgericht onderzoek integriteit raakt zou een onderzoeker die over onvoldoende ervaring, kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Tjeu Blommaert, Stefan van den Broek boeken
  Tjeu Blommaert, Stefan van den Broek - Vertrouwen als bron van winst

  De systemen en procedures van vrijwel alle organisaties zijn ingericht op controle. Hoe sluit je anders verspilling, verlies en misbruik uit? Cijfers zijn bij die controle het zekerste middel. En dat terwijl juist controllers en andere op cijfers gefocuste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ewout Strijker boeken
  Ewout Strijker - In 4 stappen naar het beste risicoadvies

  Als risicoadviseur word je afgerekend op de kwaliteit van je advies. Klanten verwachten dat een integraal en professioneel advies leidt tot een risico- en verzekeringsprogramma dat doet wat ervan mag worden verwacht ingeval van een calamiteit. De praktijk laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,90
 • Arie Molenkamp boeken
  Arie Molenkamp - Auditing internal control

  In deze handzame bundel met columns staan de Nederlandse internal auditors en controllers centraal. Dat is natuurlijk niet voor niets. Hoewel beide professies een belangrijke rol spelen bij het besturen en beheersen van organisaties, zijn zij niet in staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Stephan Zwanikken boeken
  Stephan Zwanikken - Het grote geldboek van de kleine ondernemer

  Ondernemers hebben allemaal te maken met financiële uitdagingen en velen hebben hier moeite mee. Met dit boek leert een ondernemer (zzp'er) in vijf praktische stappen zijn financiën doen en begrijpen. Van businessplan tot aangifte inkomstenbelasting. Zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Robert J. Blom boeken
  Robert J. Blom - Voorkom een bedrijfscrisis

  Elke ondernemer kan onbewust in een crisissituatie terechtkomen. Het bedrijfsresultaat verslechtert maar de ondernemer wenst dit niet te zien als een probleem dat om een oplossing vraagt. De ondernemer blijkt zich in een zekere onverschilligheid te hullen; hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,25
 • André de Waal, Eelco Bilstra boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra - Hoe bouw je een high performance financiële functie?

  Na jaren van krimp en bezuinigingen kijken organisaties eindelijk weer naar de toekomst. Er is weer ruimte voor groei en innovatie. We zien deze nieuwe energie ook terug in hernieuwde aandacht voor het concept van de high performance organisatie. Een wendbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Antoinette Leerdam boeken
  Antoinette Leerdam - Money work-out

  MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jan Verhagen boeken
  Jan Verhagen - Gemeentefinanciën 2018

  Een compleet en actueel overzicht van de regelgeving op het brede terrein van de gemeentefinanciën is in deze tekstuitgave bijeengebracht. Het overzicht is beperkt tot de relevante regelgeving; formeel nog wel geldende maar in de praktijk uitgewerkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Maarten van Hasselt boeken
  Maarten van Hasselt - Basisbeginselen bedrijfseconomie

  Omzet, kosten, inkomsten, uitgaven, balans, resultatenrekening, winst, verlies, kasstromen, break-even... Allerlei termen die u waarschijnlijk in het dagelijks leven tegenkomt, maar waarvan u de uitleg lang geleden kreeg of misschien nog helemaal niet kent.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Gerard Marlet, Clemens van Woerkens boeken
  Gerard Marlet, Clemens van Woerkens - Atlas voor gemeenten 2017

  De Atlas voor gemeenten 2017 heeft als thema geluk. Wat is de gelukkigste gemeente van Nederland? Wat is de relatie tussen een aantrekkelijke woonlocatie en het geluk van haar inwoners? Waarom verhuizen Nederlanders niet massaal naar de plekken waar mensen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,45
 • J.B. Huizink boeken
  J.B. Huizink - Cases in control: gescharrel met rechtspersonen

  In 2002 is Huizink met zijn columns in Management Control & Accounting gestart. De columns in deze bundel bestrijken de periode 2009-2013 en handelen steeds over ondernemingsrechtelijke onderwerpen die op dat moment in de belangstelling staan: nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,25
 • Rien Brouwers, Piet de Keijzer boeken
  Rien Brouwers, Piet de Keijzer - Basis van bedrijfseconomie voor non financials

  - Modulaire opbouw;- afgestemd op veel voorkomende beroepsproducten;- met uitgebreide online ondersteuning. De flexibilisering van het onderwijs vraagt om aangepaste, vrij in te zetten leermiddelen. De Basis van Bedrijfseconomie voor non financials voorziet in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Eldert de Jager, Jako van Slooten boeken
  Eldert de Jager, Jako van Slooten - Navigeren met KPI-Dashboards

  - Het KPI-dashboard stelt de sturing van de bedrijfsactiviteiten centraal; - met een dashboard stuur je met zo min mogelijk, maar wel de juiste parameters; - het dashboard zorgt voor gecontroleerd en gebalanceerd navigeren van alle bedrijfsactiviteiten. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,25
 • Marc Schijff, Remco Griep, Jan Bosman boeken
  Marc Schijff, Remco Griep, Jan Bosman - Process Excellence

  Dit praktische boek beschrijft deze ontwikkelingen en bijkomende nieuwe eisen. Het gaat over de rol die procesmanagement speelt bij organisatieontwikkeling. Het gaat over verbeteren en beheersen, over balans en dynamiek, langs de lijn van processen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • H.J. Doeleman, J.P.R. Thomassen, E. van Winzum boeken
  H.J. Doeleman, J.P.R. Thomassen, E. van Winzum - De 25 beste ideeen voor een meer inspirerende planning & control

  Wendbare en flexibele organisaties kunnen inspelen op veranderingen. Dit worden de succesvolle organisaties van morgen. Het is wel van belang dat organisaties in control zijn en bij veranderingen in control blijven. Een planning & control die gericht is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,25
 • Kees Tillema boeken
  Kees Tillema - Van cijfers naar waarden

  Management accounting & control (MAC) gaat niet alleen over beheersing op grond van feiten, cijfers en getallen, maar ook over het stimuleren van individuen en teams om energiek, toegewijd en vitaal te werken. Daar waar controllers zichzelf tot nu toe vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • J.A.M. Berkien boeken
  J.A.M. Berkien - Lexicon Financieel Management Nederlands-Engels

  Als financiële professional hebt u vaak te maken met het opstellen of lezen van Engelstalige correspondentie, rapporten, jaarrekeningen, vakliteratuur en andere financieel-administratieve stukken. Waarschijnlijk voert u ook regelmatig gesprekken met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,50
 • Gijs Hiltermann boeken
  Gijs Hiltermann - Financieel management in de gezondheidszorg

  FINANCIEEL MANAGEMENT IN DE GEZONDHEIDSZORG Binnen de zorgsector werken veel professionals als manager die, vaak monodisciplinair opgeleid, steeds meer integraal verantwoordelijk worden voor de bedrijfsvoering. Dat betekent dat er een verbreding van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00