Boeken over bankwezen

 • Erik Molenaar boeken
  Erik Molenaar - Beleggingsgids juni 2019

  Deze uitgave bevat 5 modelportefeuilles met diverse beleggingsprofielen, van defensief tot offensief. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarbij zijn de thema's behoud, dividend, gemengde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • Pensioenmemo 2019

  Met deze uitgave verliest u de actuele regelgeving rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen niet uit het oog. Het geeft u een praktijkgericht overzicht van de civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke steunpilaren van de hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,85
 • Pensioengids 2019

  Deze gids vormt al 25 jaar een veelvuldig geraadpleegd naslagwerk over pensioenmaterie # zowel onder de pensioenexpert als de geïnteresseerde nieuwkomer. Het werk schetst de realiteit anno 2019 omtrent pensioen, AOW, lijfrente en kapitaalverzekeringen. Vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  128,40
 • Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom boeken
  Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom - Hypotheken voor Dummies

  Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • E. Lutjens, P.J.M. Akkermans boeken
  E. Lutjens, P.J.M. Akkermans - Pensioenwetgeving 2019

  Pensioenwetgeving is dé verzameling van pensioenregelgeving. Pensioenwetgeving verzamelt, ordent en ontsluit de wet- en regelgeving betreffende pensioenen naar de stand van 1 januari 2019. Regels betreffende pensioenen zijn verspreid over tal van bronnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • J.E. van den Berg boeken
  J.E. van den Berg - Memo Financiële planning 2019

  Dit memo is het ideale naslagwerk bij het schrijven van financiële (deel)plannen of het geven van advies hierover. U vindt in deze uitgave alle hoofdlijnen van de wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,55
 • Wetteksten Financiële Dienstverlening 2019 (set van 2)

  Deze bundel biedt financieel dienstverleners een overzicht van alle actuele wetteksten om te kunnen excelleren in hun vak. De hoofdstukken verkennen verschillende relevante wetsgebieden # van het Burgerlijk Wetboek tot Belastingwetten. Dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  98,05
 • S.J.L.M. van Bergen boeken
  S.J.L.M. van Bergen - Zekerheid voor de vastgoedfinancier

  Wat zijn de bevoegdheden van een hypotheekhouder van commercieel vastgoed bij de uitoefening van zijn hypotheekrecht? Deze bundel zet voor u vanuit rechtsvergelijkend perspectief uiteen welke mogelijkheden de hypotheekhouder heeft om een zo groot mogelijk deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Joop den Besten boeken
  Joop den Besten - Bankiersleed en andere verhalen

  BANKIERSLEED EN ANDERE VERHALEN biedt een zeldzame kijk in de voor buitenstaanders gesloten wereld van corporate en investment banking met staaltjes van bluf, expertise en office politics. Over bankiers en de schaduwkant van dit destijds eerzame beroep is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Dommerholt, J.R. Wirschell boeken
  M. Dommerholt, J.R. Wirschell - Pensioenrecht

  Gedurende de afgelopen jaren maakte het pensioenrecht tal van wijzigingen mee. De zevende druk van Tekst & Commentaar Pensioenrecht is daarom op vele fronten gewijzigd ten opzichte van haar voorganger. Deze editie ziet op de situatie per 15 januari 2019 voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  295,00
 • Het Excellente Pensioenfonds

  Deze titel biedt praktische handvatten voor (aankomende) pensioenfondsbestuurders en andere professionals in de pensioensector. De uitgave schetst een glashelder beeld van hoe pensioenfondsen succesvol kunnen zijn in de praktijk. Alle belangrijke aspecten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Lieuwe Jan Eilander boeken
  Lieuwe Jan Eilander - Stressvrij beleggen

  Beleggen is voor veel mensen een bezigheid waar ze zelf nooit aan zullen beginnen. Het is te lastig of te eng om zelf op de beurs in effecten te gaan beleggen. Toch doen veel mensen zichzelf tekort door er nooit aan te beginnen. 'Stressvrij beleggen' is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,82
 • Simon Kadijk boeken
  Simon Kadijk - Brand en samenloop

  Deze uitgave is een bundeling van artikelen die gaan over samenloop. Het verzekeringstechnische begrip 'samenloop' is een vrij bekend fenomeen binnen de verzekeringsbranche. Hoewel het een gemakkelijk onderwerp lijkt, leert met name de praktijk bij brandschade… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Goud geld

  Sinds de financiële crisis van 2008 is er veel gezegd en geschreven over de financiële sector. Een sector die volgens velen stevig aan banden moet worden gelegd om de invloed van volatiele financiële markten op de samenleving zo gering mogelijk te houden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,75
 • Ruud de Leede, Marjol Nikkels-Agema boeken
  Ruud de Leede, Marjol Nikkels-Agema - Modernisering van de ziektewet

  In dit boek worden de gevolgen van de modernisering van de Ziektewet besproken. De Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa) en hoe daar mee om te gaan in de praktijk wordt in heldere taal behandeld en uiteengezet.Grote en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Monique F.A. Doomernik boeken
  Monique F.A. Doomernik - Memo Financiële Planning

  Het nieuwe ontslagrecht, geregeld in de Wet werk en zekerheid (Wwz), is grotendeels ingegaan op 1 juli 2015. Het ontslagrecht vanaf 2016 artikelsgewijs toegelicht licht deze nieuwe wetgeving helder en praktisch toe. Het boek besteedt ook aandacht aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,75
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

  Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bert van Beek, Jan Lucassen, Michiel Purmer boeken
  Bert van Beek, Jan Lucassen, Michiel Purmer - De canon van ons geld

  Geld. We hebben er iedere dag mee te maken. Munten, papiergeld en bankpassen zijn voor ons alledaagse gebruiksvoorwerpen. De canon van ons geld schetst een breed beeld van de ontwikkeling van onze betaalmiddelen en de wondere wereld van de historie-,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wettenbundel verzekeringen 2018-2019

  Verzekeringen en recht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: alle rechten en plichten die uit verzekeringscontracten voortvloeien zijn wettelijk verankerd en zelfs bij de vraag wie zich moeten verzekeren en bij wie, speelt wetgeving een belangrijke rol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,30
 • Rob de Brouwer boeken
  Rob de Brouwer - 21 mythes en onwaarheden over ons pensioen

  Over het pensioenstelsel in Nederland is de laatste jaren veel gediscussieerd. Conclusies zijn doorgaans paradoxaal: wij hebben het beste pensioenstelsel ter wereld, maar het moet toch helemaal anders. Rond deze discussie heeft zich een groep al dan niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • T. Kocken boeken
  T. Kocken - Financial Risk Management

  Dit boek geeft inzicht in het snel groeiende vakgebied van het risicobeheer bij financiële en niet-financiële instellingen. De groei van dit vakgebied is ingegeven door de snel toenemende complexiteit in het beschikbare productenscala en de volumegroei in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Fred de Jong boeken
  Fred de Jong - Tussenpersoon zonder provisie

  Zonder financiële producten kan de economie niet draaien. Bedrijven kunnen niet ondernemen als ze de risico's niet op de een of andere manier kunnen afdekken. Hetzelfde geldt voor particulieren. Ondanks dat de reputatie van de sector geleden heeft onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,50
 • Rob van de Laar boeken
  Rob van de Laar - Am: jaarboek 2017

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50
 • A. Dorsman, Marilynne Robinson boeken
  A. Dorsman, Marilynne Robinson - Summary CFA Level 1

  The Chartered Financial Analyst (CFA) designation represents the world standard in investment analysis and portfolio management. This CFA summary book has been developed to provide Level 1 candidates with an overview of the main topics contained in the current… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00