Boeken over bankwezen

 • Erik Molenaar boeken
  Erik Molenaar - Beleggingsgids juni 2019

  Deze uitgave bevat 5 modelportefeuilles met diverse beleggingsprofielen, van defensief tot offensief. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarbij zijn de thema's behoud, dividend, gemengde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom boeken
  Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom - Hypotheken voor Dummies

  Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • E. Lutjens, P.J.M. Akkermans boeken
  E. Lutjens, P.J.M. Akkermans - Pensioenwetgeving 2019

  Pensioenwetgeving is dé verzameling van pensioenregelgeving. Pensioenwetgeving verzamelt, ordent en ontsluit de wet- en regelgeving betreffende pensioenen naar de stand van 1 januari 2019. Regels betreffende pensioenen zijn verspreid over tal van bronnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Pensioenmemo 2019

  Met deze uitgave verliest u de actuele regelgeving rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen niet uit het oog. Het geeft u een praktijkgericht overzicht van de civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke steunpilaren van de hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,85
 • J.E. van den Berg boeken
  J.E. van den Berg - Memo Financiële planning 2019

  Dit memo is het ideale naslagwerk bij het schrijven van financiële (deel)plannen of het geven van advies hierover. U vindt in deze uitgave alle hoofdlijnen van de wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,55
 • Pensioengids 2019

  Deze gids vormt al 25 jaar een veelvuldig geraadpleegd naslagwerk over pensioenmaterie # zowel onder de pensioenexpert als de geïnteresseerde nieuwkomer. Het werk schetst de realiteit anno 2019 omtrent pensioen, AOW, lijfrente en kapitaalverzekeringen. Vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  128,40
 • Wetteksten Financiële Dienstverlening 2019 (set van 2)

  Deze bundel biedt financieel dienstverleners een overzicht van alle actuele wetteksten om te kunnen excelleren in hun vak. De hoofdstukken verkennen verschillende relevante wetsgebieden # van het Burgerlijk Wetboek tot Belastingwetten. Dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  98,05
 • S.J.L.M. van Bergen boeken
  S.J.L.M. van Bergen - Zekerheid voor de vastgoedfinancier

  Wat zijn de bevoegdheden van een hypotheekhouder van commercieel vastgoed bij de uitoefening van zijn hypotheekrecht? Deze bundel zet voor u vanuit rechtsvergelijkend perspectief uiteen welke mogelijkheden de hypotheekhouder heeft om een zo groot mogelijk deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Joop den Besten boeken
  Joop den Besten - Bankiersleed en andere verhalen

  BANKIERSLEED EN ANDERE VERHALEN biedt een zeldzame kijk in de voor buitenstaanders gesloten wereld van corporate en investment banking met staaltjes van bluf, expertise en office politics. Over bankiers en de schaduwkant van dit destijds eerzame beroep is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Dommerholt, J.R. Wirschell boeken
  M. Dommerholt, J.R. Wirschell - Pensioenrecht

  Gedurende de afgelopen jaren maakte het pensioenrecht tal van wijzigingen mee. De zevende druk van Tekst & Commentaar Pensioenrecht is daarom op vele fronten gewijzigd ten opzichte van haar voorganger. Deze editie ziet op de situatie per 15 januari 2019 voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  295,00
 • Het Excellente Pensioenfonds

  Deze titel biedt praktische handvatten voor (aankomende) pensioenfondsbestuurders en andere professionals in de pensioensector. De uitgave schetst een glashelder beeld van hoe pensioenfondsen succesvol kunnen zijn in de praktijk. Alle belangrijke aspecten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Louis Schoofs, Charlotte Schoofs boeken
  Louis Schoofs, Charlotte Schoofs - Good business in bank en verzekeringen

  Hoe bouw je als lokale ondernemer een sterk bedrijf uit in bank en verzekeringen?Hoe inspireer je klanten om jouw ambassadeur te worden?Hoe geef je je klanten dat ietsje meer?De verzekeringssector is niet meer wat hij vroeger was. De verwachtingen van de klant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • W.M.H.A. van Tilborg boeken
  W.M.H.A. van Tilborg - Bedrijfstak-, beroeps- en ondernemingspensioenfondsen 2018

  Dit compendium vormt het ideale naslagwerk bij het adviseren over pensioen. De titel levert een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van pensioenen in Nederland. Alle relevante kerngegevens zijn daarbij opgenomen, waaronder de verplichtstellingen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,50
 • Leen Carrijn boeken
  Leen Carrijn - Van Aandeel tot Zichtrekening

  Waarom zou ik in aandelen beleggen? Kies ik voor een pensioenspaarfonds of -verzekering? Is een brandverzekering verplicht? Mag de bank mijn rekeninggegevens verkopen aan een derde? Kan ik mijn dure autopolis stopzetten en naar de concurrentie overstappen? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00
 • Louis Manie boeken
  Louis Manie - De trap naar succes voor de startende ondernemer

  De startende ondernemer en de trap naar succes. In dit boekje worden de meeste zaken besproken waarmee een startende ondernemer te maken krijgt. Veel onderwerpen die in het boekje naar vorenkomen, zijn bij een startende ondernemer onbekend. De informatie die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,30
 • E. Lutjens boeken
  E. Lutjens - Pensioen

  Heeft u als rechter, advocaat, bedrijfsjurist of zelfstandig adviseur regelmatig te maken met diepgaande vragen over het pensioenrecht? Houd Asser 7-XI Pensioen dan altijd binnen (online) handbereik. Rechtspraak pensioenrecht Het pensioenrecht is als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  139,00
 • Lieuwe Jan Eilander boeken
  Lieuwe Jan Eilander - Stressvrij beleggen

  Beleggen is voor veel mensen een bezigheid waar ze zelf nooit aan zullen beginnen. Het is te lastig of te eng om zelf op de beurs in effecten te gaan beleggen. Toch doen veel mensen zichzelf tekort door er nooit aan te beginnen. 'Stressvrij beleggen' is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,82
 • Simon Kadijk boeken
  Simon Kadijk - Brand en samenloop

  Deze uitgave is een bundeling van artikelen die gaan over samenloop. Het verzekeringstechnische begrip 'samenloop' is een vrij bekend fenomeen binnen de verzekeringsbranche. Hoewel het een gemakkelijk onderwerp lijkt, leert met name de praktijk bij brandschade… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • A. Dorsman, Marilynne Robinson boeken
  A. Dorsman, Marilynne Robinson - Summary CFA Level 1

  The Chartered Financial Analyst (CFA) designation represents the world standard in investment analysis and portfolio management. This CFA summary book has been developed to provide Level 1 candidates with an overview of the main topics contained in the current… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Anna Roelofsz boeken
  Anna Roelofsz - Een huis kopen voor Dummies 2e editie

  Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over één nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien. Deze geheel bijgewerkte nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

  Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Koen Byttebier boeken
  Koen Byttebier - Nu het gouden kalf verdronken is

  "It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning." - Henry Ford (1863-1947) Al ruim dertig jaar bepaalt het neoliberale gedachtegoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Fred de Jong boeken
  Fred de Jong - Tussenpersoon zonder provisie

  Zonder financiële producten kan de economie niet draaien. Bedrijven kunnen niet ondernemen als ze de risico's niet op de een of andere manier kunnen afdekken. Hetzelfde geldt voor particulieren. Ondanks dat de reputatie van de sector geleden heeft onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,50
 • Rob van de Laar boeken
  Rob van de Laar - Am: jaarboek 2017

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50