Boeken over economie

 • Max Wohlgemuth Kitslaar boeken
  Max Wohlgemuth Kitslaar - Tijd om te schakelen

  Het ene na het andere tot voor kort florerende bedrijf gaat onderuit. Tegelijk staan er nieuwe bedrijven op. Wat hebben die laatste gemeen? Na zeven jaar een sleutelrol te hebben gespeeld bij een succesvol technologiebedrijf, stapte Max Wohlgemuth Kitslaar op,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gerard Marlet, Clemens van Woerkens boeken
  Gerard Marlet, Clemens van Woerkens - Atlas voor gemeenten 2017

  De Atlas voor gemeenten 2017 heeft als thema geluk. Wat is de gelukkigste gemeente van Nederland? Wat is de relatie tussen een aantrekkelijke woonlocatie en het geluk van haar inwoners? Waarom verhuizen Nederlanders niet massaal naar de plekken waar mensen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,45
 • T. Kocken boeken
  T. Kocken - Financial Risk Management

  Dit boek geeft inzicht in het snel groeiende vakgebied van het risicobeheer bij financiële en niet-financiële instellingen. De groei van dit vakgebied is ingegeven door de snel toenemende complexiteit in het beschikbare productenscala en de volumegroei in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • M. van Wallenburg boeken
  M. van Wallenburg - Management accounting

  Over het boek'Management Accounting, methoden van opbrengsten- en kostencalculatie' is een studieboek op HBO-niveau gericht op kostprijscalculatie en budgettering, met een accent op in de praktijk gebruikte en bruikbare methoden. Behandeling van de ABC-methode… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bert van Beek, Jan Lucassen, Michiel Purmer boeken
  Bert van Beek, Jan Lucassen, Michiel Purmer - De canon van ons geld

  Geld. We hebben er iedere dag mee te maken. Munten, papiergeld en bankpassen zijn voor ons alledaagse gebruiksvoorwerpen. De canon van ons geld schetst een breed beeld van de ontwikkeling van onze betaalmiddelen en de wondere wereld van de historie-,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P. Gerrickens boeken
  P. Gerrickens - Handleiding Vaardighedenspel

  HANDLEIDING VAARDIGHEDENSPEL Deze ringband behoort bij het Vaardighedenspel en bevat 30 spelvormen die met het spel kunnen worden gespeeld. Voorbeelden van toepassingsmogelijkheden zijn: bewustwording van de eigen manier van communiceren, loopbaanplanning,… (Losbladig)

  Lees meer...
  45,00
 • Branko Milanovic boeken
  Branko Milanovic - Wereldwijde ongelijkheid

  ‘Een must-read.’ – Thomas Piketty In de decennia na de val van de Berlijnse Muur vond de grootste herverdeling plaats van welvaart sinds de Industriële Revolutie. De absolute winnaars in de wereld zijn de superrijken, maar ook de middenklasse van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Golfberekeningen in beeld

  De auteur van dit dagboek is geïnspireerd geraakt door de rekenkundige materie die Ralph Nelson Elliot al begin 1900 heeft ontwikkeld op de Dow Jones index. Omdat er geen enkel boek te vinden is waarin golven achter elkaar beschreven staan heeft de auteur dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Opties moeilijk?

  Dit boek sluit haarfijn aan op het rekenkundige eerste boek `Golfberekeningen in beeld'. Op een heel heldere manier wordt het gebruik van opties en optiestrategieën uitgelegd. Met voorbeelden!In feite snapt iedereen na het bestuderen van de uitleg in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,90
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II

  Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze financiële wereld samenvatten. Een wereld waar iedereen van zegt "die wereld is onbegrijpelijk." De auteur heeft het weer voor elkaar gekregen om de golf, die tussen 2009 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,15
 • Lieven Annemans boeken
  Lieven Annemans - Je geld of je leven in de gezondheidszorg

  Mariette moet geopereerd worden aan haar heup en heeft veel pijn. Haar chirurg wil haar gerust voorrang geven, maar vraagt in ruil 2000 euro. Cash, in een enveloppe. Wouter valt dood tijdens een halve marathon. Als hij was gescreend op hartziektes, dan had hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Beleggen

  Het laatste puzzelstukje van Golfberekenen is met de uitleg in dit boek in beeld gebracht. Door andere indexen ook volgens de theorie te berekenen, kun je zien wanneer markten toe zijn aan een correctie na een 5-golfbeweging. Door middel van tekst in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  53,50
 • Jeroen Siebelink boeken
  Jeroen Siebelink - Beleggen met voorkennis

  Elke belegger wil de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers, het liefst eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt. Door Willem Okkerse, de bedenker van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Taco van Hoek boeken
  Taco van Hoek - De risicomijdende samenleving

  Als Nederland tijdens de crisis de economische prestaties van België had kunnen evenaren dan lag ons nationaal inkomen nu 25 miljard hoger, hadden we inmiddels een situatie van begrotingsevenwicht en hadden we een kwart miljoen extra voltijdsbanen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,30
 • Bart Lubbers boeken
  Bart Lubbers - The Fastned Story deel 1 + 2

  "Vol spanning kijk ik naar de notaris. Hij schudt met het koekblik. Vervolgens tovert hij een lootje tevoorschijn: 'Verzorgingsplaats Knorrestein: Fastned.' Ik kijk schuin naar Michiel. Hij kan het niet nalaten te grijnzen. Ook die hebben we binnen!" Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • J.V. MacGee, L. Prusak boeken
  J.V. MacGee, L. Prusak - Strategisch informatiemanagement

  De laatste 25 jaar heeft het bedrijfsleven een overgang doorgemaakt van een industriële naar een informatie-economie, een omgeving waarin informatie de drijvende kracht is achter het creëren van rijkdom en voorspoed, en waar bedrijven die gewend waren te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • A.G. van der Burg boeken
  A.G. van der Burg - De imagotoop

  De organisatie die een nauwkeurige analyse kan maken van zijn imagotoop en de daarin heersende imago sfeer, zal door toepassing van geëigende technieken zijn imago weten te beheersen en te sturen. De beheersing en sturing van het imago gebeuren in drie fasen:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • D.H. Maister boeken
  D.H. Maister - De professionele adviseur

  Veel professionals benaderen de taak van advies geven alsof het eenobjectieve, rationele oefening is die teruggrijpt naar hun technischekennis en expertise. Helaas is een advies geven bijna nooit uitsluitendeen rationeel proces, maar eerder een emotioneel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • P. Crosby boeken
  P. Crosby - De essentie van leiderschap

  In De essentie van leidinggeven reikt Philip Crosby de lezer een eenvoudige maar ingenieuze methode aan om zich de vaardigheden en eigenschappen eigen te maken die een leider nodig heeft en die de medewerkers nodig hebben die onder uitgesproken leiders werken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Total quality

  Wat alle managers nu en in de toekomst moeten weten en toepassen van de nieuwe filosofie van kwaliteitsverbetering. Total Quality beschrijft : - Ontwikkeling van management-commitment - Policy deployment: veranderingen organiseren van de top tot de werkvloer -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • M. Bouman boeken
  M. Bouman - Hollandse overmoed

  Eind vorige eeuw had Nederland een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Het buitenland keek met bewondering en jaloezie naar het dutch miracle, waarin de welvaartsstaat samenging met een ongekende economische dynamiek. De tweede Gouden Eeuw was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • E. Wiebes, M. Baaij, P. Witteveen boeken
  E. Wiebes, M. Baaij, P. Witteveen - De eerste drie maanden van een nieuwe toekomst

  Top strategieconsultants hanteren een unieke aanpak bij het opstellen van een strategie voor hun cliënte. Een aanpak die totaal verschilt van die van de strategieafdelingen van de ondernemingen en de businessscholen. Dit boek beschrijft die aanpak stap voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • B.J. Galagher, S. Ventura boeken
  B.J. Galagher, S. Ventura - JA leeft in het Land van NEE

  Het lijkt wel alsof we omringd zijn door schuddende hoofden, naar beneden wijzende duimen, blinde muren, afwijzingen en gesloten deuren. We zijn omsingeld door NEE'S - op het werk, in de buurt waar we wonen, onze geloofsgemeenschap, bij de overheid, in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Manfred F.R Kets de Vries boeken
  Manfred F.R Kets de Vries - Wat leiders drijft

  Emotionele intelligentie heeft direct economisch nut: zonder gevoel geen passie, zonder passie geen actie, zonder empathie geen invloed, zonder sympathie geen samenwerking. Alles wat mensen belangrijk vinden, heeft een emotionele lading.Manfred Kets de Vries… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • J. Gietema, Dion Kotteman boeken
  J. Gietema, Dion Kotteman - De projectsaboteur

  Ieder project heeft tegenstanders die het project manipuleren zodat het resultaat ze beter past. Een naïeve gedachte? Welnee! Mensen hebben de neiging om de waarheid naar hun hand te zetten om daarmee hun eigenbelang te dienen: meer macht, meer inkomen, meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00