Boeken over economie

 • A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch boeken
  A.J. van Aken, A.G.M. van den Bosch - De commerciële jaarrekening

  Het studieboek 'Administratie voor Bachelors en Masters 3 - De Commerciële Jaarrekening' behandelt de boekhoudkundige verwerking van gebeurtenissen die van invloed zijn op de commerciële jaarrekening. In dit opgavenboek wordt per hoofdstuk de kennis van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Adjiedj Bakas, Hans Biesheuvel boeken
  Adjiedj Bakas, Hans Biesheuvel - Megatrends MKB

  Het midden- en kleinbedrijf (mkb) geldt van oudsher als de kurk onder de Nederlandse economie. Het is de banenmachine van ons land en neemt twee derde van de totale werkgelegenheid in de marktsector voor haar rekening. Ook wordt 61 procent van ons nationaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vincent Alkemade boeken
  Vincent Alkemade - Wij zijn uniek!

  Al een tijdje vroeg hij zich af hoeveel directeuren van brancheverenigingen zich voelen als een bungeejumper die op het punt staat te gaan springen in het besef dat de veiligheid niet gegarandeerd is. Niets doen is geen optie, maar wat dan wel? De gesprekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,75
 • Robert 't Hart, René Pennings boeken
  Robert 't Hart, René Pennings - No risk no fun

  Het zijn onzekere tijden, en de angst voor weer een crisis of een onverwachte tegenvaller lijkt steeds groter te worden. Als ondernemer of bestuurder is de verleiding groot om je toevlucht te zoeken in een waterdicht risicomanagementsysteem. Het voelt veilig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Stef Proost, Sandra Rousseau boeken
  Stef Proost, Sandra Rousseau - Inleiding tot de milieueconomie

  Milieueconomie houdt zich bezig met de vervuilingsproblematiek of, meer algemeen, met voor het milieu hinderlijke activiteiten in de economie. Dit kan gaan om roken in publieke plaatsen of het lawaai van een motorfiets, maar ook om meer globale vraagstukken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,95
 • Frank Krake boeken
  Frank Krake - De rampondernemer

  Dit boek vertelt het ongelooflijke verhaal van rampondernemer Frank Krake nadat hij als dertiger directeur wordt van de kwakkelende tuinmeubelfabrikant Unimeta. Bij zijn ambitieuze pogingen het bedrijf succesvol te maken, wordt hij voortdurend getroffen door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Erik Buyst, Frank Vastmans, Roel Helgers, Sven Damen boeken
  Erik Buyst, Frank Vastmans, Roel Helgers, Sven Damen - De economie van de woningmarkt

  Dit boek is het resultaat van 10 jaar Vlaams woningmarktonderzoek en de toepassingen ervan in de praktijk. Het geeft een overzicht van de recente internationale wetenschappelijke literatuur en de toepassing hiervan op Vlaanderen. Die combinatie zorgt ervoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,70
 • Aviel Verbruggen, Steven Van Passel boeken
  Aviel Verbruggen, Steven Van Passel - Milieu & milieubehoud

  Dit studieboek biedt een heldere inleiding tot de economische benadering van milieuvragen en de aansluitende beleidsaanpak. Hoewel inleidend, behandelen de auteurs de belangrijkste aspecten, met vernieuwende bijdragen zoals: verduidelijking van de inhoud van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,60
 • Dirk A.J. Coeckelbergh boeken
  Dirk A.J. Coeckelbergh - Praktijkboek Non-profit crowdfunding

  Dit is het eerste Nederlandstalige boek dat de crowdfunders in België voor de non-profit erg transparant in kaart brengt. Het doet een opsomming van alle crowdfunders die ooit zijn opgestart of wilden opstarten, inclusief wie stopten. Het zet alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,40
 • Peter Teffer boeken
  Peter Teffer - Dieselgate

  In september 2015 ontdekt een Amerikaans agentschap dat de werkelijke uitstoot bij dieselmotoren van het Volkswagenconcern veel hoger is dan wordt beweerd en dan is toegestaan. Wat blijkt: er wordt software gebruikt die ervoor zorgt dat de auto minder uitstoot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tonny van Winssen boeken
  Tonny van Winssen - Economen

  ECONOMEN 33 INGEWIJDEN OVER BANKEN, SCHULDEN, CRISIS EN RIJKDOM Het afgelopen decennium gingen journalisten meer en meer te rade bij economen om de wereld te duiden. Begrijpelijk, want de verwikkelingen bij banken hadden de wereldeconomie in een diepe crisis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • E. Poelmann, F.H.I.J. Davits, R.J. Koopman, K. Kunze, H.F. Palm, M.J. Pelinck, F.A. Piek, E.J.M. Rosier, K. Bozia boeken
  E. Poelmann, F.H.I.J. Davits, R.J. Koopman, K. Kunze, H.F. Palm, M.J. Pelinck, F.A. Piek, E.J.M. Rosier, K. Bozia - Bezwaar en beroep almanak 2015

  BEZWAAR EN BEROEP ALMANAK 2015 Rechtsbescherming kan niet zonder kennis. De Elsevier Bezwaar en Beroep Almanak geeft de fiscale professional toegang tot die kennis. Het formeel belastingrecht raakt alle belastingen en wordt elk jaar belangrijker. Naast de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  104,41
 • Joost Zuurbier, Lilian Manschot, Coen van Lisdonk boeken
  Joost Zuurbier, Lilian Manschot, Coen van Lisdonk - Onderhandelen over zorgproducten

  De zorgmarkt is de afgelopen 10 jaar drastisch veranderd. Zorginstellingen hebben te maken met nieuwe regels en risico's. Onderhandelen over zorgproducten is als gevolg hiervan een nieuw vakgebied geworden binnen de instellingen. Met het boek Onderhandelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,44
 • Elsevier BTW Almanak 2016

  BTW ALMANAK 2016 De Elsevier BTW Almanak is een compleet, praktisch naslagwerk voor de ondernemer (klein en groot) én zijn adviseur. Ook belastingambtenaren, rechters en studenten raadplegen de Almanak met regelmaat. De btw is dé inkomstenbron voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  109,71
 • M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, L.J. Lengkeek, M.J. Ziepzeerder boeken
  M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, L.J. Lengkeek, M.J. Ziepzeerder - Nextens BTW Almanak 2017

  De BTW Almanak is onmisbaar bij het nemen van bedrijfsbeslissingen en bij het opstellen van een correcte btw-aangifte. Er is onder andere aandacht voor: * Alle wijzigingen in 2016 voor 2017 * De nieuwste rechtspraak en beleidsregels van de Belastingdienst *… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  117,66
 • Nextens IB Almanak 2017 deel 2

  De IB Almanak 2017 Deel I is een vertrouwde uitgave voor de aangifte inkomstenbelasting, premieheffing volksverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage. Daarnaast bevat die uitgave de wettekst en vraag- en antwoordbesluiten IB 2001 en extra informatie voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,25
 • Eeke van der Veen, Willem Wansink boeken
  Eeke van der Veen, Willem Wansink - De burger de baas

  De democratie staat onder druk, de zorg ook. Het wantrouwen van burgers in de overheid en maatschappelijke instituties neemt toe. Mensen voelen zich buitenspel staan, elke misstand in een ziekenhuis of verpleeghuis wordt uitvergroot. Betrokkenheid is de basis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Arendo Joustra boeken
  Arendo Joustra - Onze oudste bedrijven

  Onze oudste bedrijven Van Grand Hotel de Draak uit 1397 tot BNG Bank uit 1914. En de 1.258 andere Nederlandse ondernemingen die ouder zijn dan 100 jaar. De geweldige ligging en de handelsgeest en het ondernemerschap van zijn inwoners brachten het kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • W. Buis boeken
  W. Buis - Nextens IB Almanak 2018 Deel 1

  De IB Almanak is al jaren een vertrouwde uitgave voor de (belasting)adviseur, ondernemer en andere (professionele) gebruikers. De almanak geeft houvast aan deze gebruikers. Dat geldt als zij op voordelige en verantwoorde wijze zelf aangifte willen doen of als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, M.J. Ziepzeerder boeken
  M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, M.J. Ziepzeerder - Nextens BTW Almanak 2018

  De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • Nextens Schenken en Erven Almanak 2018

  Als iemand overlijdt, worden de nabestaanden geconfronteerd met veel praktische, fiscale en juridische problemen. In de Schenken en Erven Almanak wordt beschreven hoe men ervoor kan zorgen dat nabestaanden zo min mogelijk fiscale problemen ondervinden en welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • P.M.F. van Loon boeken
  P.M.F. van Loon - Nextens VPB Almanak 2018 Deel 1

  De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor vennootschapsdirecteuren, belastingadviseurs, advocaten, aandeelhouders en notarissen. U leest ook over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • P.M.F. van Loon boeken
  P.M.F. van Loon - Nextens VPB Almanak 2018 Deel 2

  De VPB Almanak deel I is al jaren een vertrouwde uitgave voor de aangifte vennootschapsbelasting. Deel I bevat naast thematische stukken over de dga en zijn bv ook onderwerpen op het gebied van concernproblematiek zoals deelnemingsvrijstelling, fusie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  73,14
 • Cees de Vries boeken
  Cees de Vries - Het echte verhaal van een hoofd beveiliger

  Cees de Vries heeft na zijn diensttijd ruim dertig jaar ervaring als beveiliger.Dit boek verhaalt de tijd die hij beleefde als hoofd beveiliger. Eerst in Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en daarna in het Mediapark in Hilversum.Tot zijn pensioen heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frans de Bruyn boeken
  Frans de Bruyn - Mijn verhaal

  Frans de Bruyn vertelt zijn levensverhaal. Hij werd in 1932 geboren in een bedstede in Vlaardinger-Ambacht. Hij groeide op te midden van twee zussen en een broer en een groot aantal dieren. Na de oorlog volgde hij de opleiding tot scheepswerktuigkundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90