Boeken over economie

 • John Michael Greer boeken
  John Michael Greer - Het natuurlijk kapitaal

  "We hebben zolang in zo'n enorme overvloed geleefd dat menigeen het besef lijkt te zijn verloren dat er grenzen zijn die we niet uit de weg kunnen lenen of waar we ons niet omheen kunnen bluffen. De afgelopen driehonderd jaar zijn in belangrijke mate… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Judith Hurwitz, Alan Nugent, Fern Halper, Marcia Kaufman boeken
  Judith Hurwitz, Alan Nugent, Fern Halper, Marcia Kaufman - Big data voor Dummies

  Big data management is een van de grootste uitdagingen voor het bedrijfsleven, industriee¨n en non-profit organisaties. Opgeslagen data zoals klanttransacties van een enorme detailhandelsketen, weerpatronen die door meteorologen worden geanalyseerd of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Martijn Arets, Koen van Vliet boeken
  Martijn Arets, Koen van Vliet - Crowdfunding voor Dummies

  Wil je ook weten wat crowdfunding voor jou als ondernemer kan betekenen en hoe je via crowdfunding mensen aan je verbindt? Leer op een eenvoudige wijze alles wat je moet weten over hoe je crowdfunding kunt inzetten om je droom of je bedrijf te realiseren. Lees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

  Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • N. Mol boeken
  N. Mol - Bedrijfseconomie voor de collectieve sector

  Bedrijfseconomie voor de collectieve sector De financieel-economische bedrijfsvoering in de collectieve sector is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Werden er vroeger nauwelijks overeenkomsten gesignaleerd tussen de collectieve sector en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,95
 • Donald Kalff boeken
  Donald Kalff - Modern kapitalisme

  Het kapitalisme dat de beurs tot leidend principe verheft, heeft door de kredietcrisis flinke klappen opgelopen. Pogingen om door overnames de productportefeuille te verbreden en de efficiëntie te verbeteren vernietigen op grote schaal economische waarde.De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,99
 • Barbara Baarsma, Marco Kerste, Jarst Weda boeken
  Barbara Baarsma, Marco Kerste, Jarst Weda - Brievenbusmaatschappijen

  Bijzondere financiële instellingen (bfi's), ook wel brievenbusmaatschappijen genoemd, worden vooral gebruikt om geld van het ene internationale bedrijfsonderdeel naar het andere door te sluizen. Er zijn er ruim twaalfduizend in Nederland, en ze zijn vaak in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Yuri van der Sluis boeken
  Yuri van der Sluis - Vertrouw me, ik ben verkoper

  Bij een verkoper denken de meeste mensen meteen aan een opdringerige, oneerlijke en opportunistische geldwolf. In dit boek rekent Yuri van der Sluis voorgoed af met dit verkeerde beeld. In deze moderne digitale en transparante wereld is een succesvolle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Koen Byttebier boeken
  Koen Byttebier - Nu het gouden kalf verdronken is

  "It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning." - Henry Ford (1863-1947) Al ruim dertig jaar bepaalt het neoliberale gedachtegoed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Jos van Wemmel, Ann Lievyns boeken
  Jos van Wemmel, Ann Lievyns - Waardering van de KMO

  De bepaling van de waarde van de aandelen van een vennootschap of de verkoopwaarde van een eenpersoonsonderneming is bij verschillende gelegenheden aan de orde. In de eerste plaats wordt hierbij gedacht aan de koop/verkoop, maar er zijn ook tal van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,20
 • Simon Douw, Gijsbert Koren boeken
  Simon Douw, Gijsbert Koren - Het grote crowdfunding boek

  Leer van crowdfundingpioniers Simon Douw en Gijsbert Koren hoe je met jouw crowd je dromen realiseert. Inmiddels investeren mensen via crowdfunding miljarden euro's in miljoenen bijzondere projecten. Maar hoe werkt crowdfunding eigenlijk? En voor welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Stefan Ruysschaert boeken
  Stefan Ruysschaert - Kopen, verhuren, verbouwen & btw

  Wie te maken heeft met (ver)bouwactiviteiten, verkoop of verhuur van onroerende goederen wordt onvermijdelijk geconfronteerd met vragen over de toepasselijke btw, zoals: Wat zijn de formaliteiten bij de verkoop van een nieuw gebouw? Hoeveel btw is dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,10
 • Geert Reuten boeken
  Geert Reuten - De kleine Marx

  'De kleine Marx' van Geert Reuten is een handige samenvatting van het standaardwerk 'Das Kapital' van Karl Marx, waarvoor de laatste jaren hernieuwde interesse is ontstaan. De principes van het (neo)kapitalisme staan om allerlei redenen ter discussie. In dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Philippe Salens boeken
  Philippe Salens - Aangifte vennootschapsbelasting 2017

  Deze publicatie geeft een grondige bespreking van de vennootschapsbelasting aan de hand van het aangifteformulier. De keuze om de materie te benaderen vanuit de technische benadering (de zogenaamde acht bewerkingen) is ingegeven door de vaststelling dat men in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  138,80
 • Dirk Van Aerschot boeken
  Dirk Van Aerschot - Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling

  Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.Om een excellente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Golfberekeningen in beeld

  De auteur van dit dagboek is geïnspireerd geraakt door de rekenkundige materie die Ralph Nelson Elliot al begin 1900 heeft ontwikkeld op de Dow Jones index. Omdat er geen enkel boek te vinden is waarin golven achter elkaar beschreven staan heeft de auteur dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Opties moeilijk?

  Dit boek sluit haarfijn aan op het rekenkundige eerste boek `Golfberekeningen in beeld'. Op een heel heldere manier wordt het gebruik van opties en optiestrategieën uitgelegd. Met voorbeelden!In feite snapt iedereen na het bestuderen van de uitleg in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,90
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Vuistregels voor Golfberekeningen en de conslusies II

  Fascinerend is de uitleg en het in beeld brengen van de golven die een mysterieuze financiële wereld samenvatten. Een wereld waar iedereen van zegt "die wereld is onbegrijpelijk." De auteur heeft het weer voor elkaar gekregen om de golf, die tussen 2009 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,15
 • Lieven Annemans boeken
  Lieven Annemans - Je geld of je leven in de gezondheidszorg

  Mariette moet geopereerd worden aan haar heup en heeft veel pijn. Haar chirurg wil haar gerust voorrang geven, maar vraagt in ruil 2000 euro. Cash, in een enveloppe. Wouter valt dood tijdens een halve marathon. Als hij was gescreend op hartziektes, dan had hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kees Vermeer boeken
  Kees Vermeer - Beleggen

  Het laatste puzzelstukje van Golfberekenen is met de uitleg in dit boek in beeld gebracht. Door andere indexen ook volgens de theorie te berekenen, kun je zien wanneer markten toe zijn aan een correctie na een 5-golfbeweging. Door middel van tekst in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  53,50
 • Jeroen Siebelink boeken
  Jeroen Siebelink - Beleggen met voorkennis

  Elke belegger wil de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers, het liefst eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt. Door Willem Okkerse, de bedenker van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Taco van Hoek boeken
  Taco van Hoek - De risicomijdende samenleving

  Als Nederland tijdens de crisis de economische prestaties van België had kunnen evenaren dan lag ons nationaal inkomen nu 25 miljard hoger, hadden we inmiddels een situatie van begrotingsevenwicht en hadden we een kwart miljoen extra voltijdsbanen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,30
 • Bart Lubbers boeken
  Bart Lubbers - The Fastned Story deel 1 + 2

  "Vol spanning kijk ik naar de notaris. Hij schudt met het koekblik. Vervolgens tovert hij een lootje tevoorschijn: 'Verzorgingsplaats Knorrestein: Fastned.' Ik kijk schuin naar Michiel. Hij kan het niet nalaten te grijnzen. Ook die hebben we binnen!" Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • G. Greveling, Berry Westra boeken
  G. Greveling, Berry Westra - Onthullingen over accountants

  Dit boek is door de kredietcrisis weer helemaal actueel. Het beschrijft onomwonden hoe en waarom de huidige accountantscontrole faalt, maar ook hoe het beter kan. Een openhartig, kritisch en baanbrekend boek. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Brenda Westra, Gideon Folkers boeken
  Brenda Westra, Gideon Folkers - Compendium accountancy 1B

  Dit Compendium behandelt de Controle- en overige standaarden (COS) die betrekking hebben op de jaarrekeningcontrole. De COS worden in heldere taal samengevat, toegelicht en verduidelijkt. Alle RA's en AA's moeten deze standaarden toepassen.Sinds het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,00