Boeken over economie

 • Am:jaarboek 2018

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henny Krom boeken
  Henny Krom - Praktische Bedrijfseconomie

  Dit opgavenboek hoort bij het theorieboek Praktische Bedrijfseconomie. Beide boeken zijn bedoeld als studiemateriaal voor het vak Bedrijfseconomie op hbo- en universitair niveau. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal opgaven die naadloos aansluiten op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • S.J.L.M. van Bergen boeken
  S.J.L.M. van Bergen - Zekerheid voor de vastgoedfinancier

  Wat zijn de bevoegdheden van een hypotheekhouder van commercieel vastgoed bij de uitoefening van zijn hypotheekrecht? Deze bundel zet voor u vanuit rechtsvergelijkend perspectief uiteen welke mogelijkheden de hypotheekhouder heeft om een zo groot mogelijk deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Jacques van Blijswijk (hoofdredactie) boeken
  Jacques van Blijswijk (hoofdredactie) - Nextens BTW Almanak 2019

  De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • Jurn de Vries boeken
  Jurn de Vries - Theologische blik op economische vragen

  Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we om met schuldenproblematiek, met inkomensongelijkheid, met sociale zekerheid? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • De Dikke Blauwe 5 2018-2019

  De Dikke Blauwe 5, Jaargids 2018-2019 over doneren & sociaal investeren Op 22 november verschijnt De Dikke Blauwe 5. De lustrum-editie van het journalistieke jaarboek over maatschappelijke vrijgevigheid in Nederland. De Dikke Blauwe heeft zich in korte tijd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

  Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Pleijs boeken
  Peter Pleijs - Duurzaam is anders

  Er gaat geen dag voorbij zonder dat we geconfronteerd worden met het woord duurzaam. Je komt het in alle media tegen: duurzaam beleggen, duurzaam ondernemen, duurzame energie, duurzame bouwmaterialen, duurzame kantoren, duurzame kleding, duurzame biobrandstof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M. Dommerholt, J.R. Wirschell boeken
  M. Dommerholt, J.R. Wirschell - Pensioenrecht

  Gedurende de afgelopen jaren maakte het pensioenrecht tal van wijzigingen mee. De zevende druk van Tekst & Commentaar Pensioenrecht is daarom op vele fronten gewijzigd ten opzichte van haar voorganger. Deze editie ziet op de situatie per 15 januari 2019 voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  295,00
 • Het Excellente Pensioenfonds

  Deze titel biedt praktische handvatten voor (aankomende) pensioenfondsbestuurders en andere professionals in de pensioensector. De uitgave schetst een glashelder beeld van hoe pensioenfondsen succesvol kunnen zijn in de praktijk. Alle belangrijke aspecten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Akky Leurink boeken
  Akky Leurink - De droom van een moeder

  Wat was er veel gebeurd sinds die eerste keer dat we hier waren. Dat was in 2001 toen we als de volmaakte familie op vakantie gingen naar Nieuw-Zeeland. Ik had mijn gezin verrast met vier vliegtickets naar dit prachtige land met geld van de erfenis van mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Jo Versteijnen boeken
  Jo Versteijnen - Geld + kapitaal = verval

  De planeet aarde en haar bewoners worden chronisch geconfronteerd met verschillende catastrofen, die onvermijdelijk verbonden zijn met het kapitalisme. Dit stelsel is verre van levensvatbaar, en allerwege groeit de overtuiging dat het zijn tijd heeft gehad. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Joop den Besten boeken
  Joop den Besten - Bankiersleed en andere verhalen

  BANKIERSLEED EN ANDERE VERHALEN biedt een zeldzame kijk in de voor buitenstaanders gesloten wereld van corporate en investment banking met staaltjes van bluf, expertise en office politics. Over bankiers en de schaduwkant van dit destijds eerzame beroep is veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Ben Koppenens, Sander Scholten, Dirkjan Vis boeken
  Ben Koppenens, Sander Scholten, Dirkjan Vis - Webshopovername handboek

  Stoppen? Verkopen? Doorgaan? Of juist een webshop kopen? Vroeg of laat dient deze vraag zich aan bij veel ondernemers met een eigen webwinkel.Overweeg je om een webshop te kopen? Of om jouw eigen webwinkel te verkopen? Je staat dan voor belangrijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Lita Epstein, Grayson D. Roze boeken
  Lita Epstein, Grayson D. Roze - Traden voor Dummies

  Slimme handelaren verdienen geld in zowel stijgende als dalende markten – en dat kun jij nu ook! Traden voor Dummies vermindert de stress van de beurs en helpt je om je portefeuille naar nieuwe hoogten te brengen. Je profiteert van de talloze voorbeelden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Nicole den Hartigh boeken
  Nicole den Hartigh - Frauditing 2.0

  Wie zijn de mensen die fraude onderzoeken? Welke rol spelen ze en aan welke ethische, wettelijke, gedrags- en beroepsregels zijn zij gebonden? Want daar waar persoonsgericht onderzoek integriteit raakt zou een onderzoeker die over onvoldoende ervaring, kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • P.C. Bosman boeken
  P.C. Bosman - Startup

  Starten is een hele klus, samen of alleen. Gelukkig kun je leren van heel veel voorgangers die succesvol werden met een eigen bedrijf. De fouten die zij maakten kun je overslaan. Je eigen fouten komen vanzelf... ook leerzaam. Werk dat idee over een eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Rob Hodegson boeken
  Rob Hodegson - ÉÉN plus ÉÉN is TWEE plus

  Gedurende hun laatste levensjaren mocht ik mijn ouders pa Jimmy en ma Maleen, ieder met een eigen socioculturele achtergrond en land van herkomst, respectievelijk Brits-Guyana en Suriname, beter leren kennen. Ik was nieuwsgierig en wilde meer weten over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Marcel Canoy boeken
  Marcel Canoy - De bank van goede bedoelingen

  Twee jaar mocht de econoom Marcel Canoy in de keuken van de Rabobank kijken. Zonder voorwaarden. Zonder restricties. Zonder contracten. De bank had de ongebruikelijke moed om zich open te stellen. De eigenzinnige Canoy ging bij medewerkers en klanten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • J.B.S. Hijink, L. in 't Veld, J.F. Garvelink, C.J.A. van Geffen, S.A.G. Hoogeveen, P.M. van der Zanden boeken
  J.B.S. Hijink, L. in 't Veld, J.F. Garvelink, C.J.A. van Geffen, S.A.G. Hoogeveen, P.M. van der Zanden - Vereniging Jaarrekeningenrecht 2016-2018

  Deze bundel verenigt negen bijdragen op het terrein van het jaarrekeningenrecht in ruime zin. De rode draad die door deze uiteenlopende perspectieven loopt is de doorwerking van formele aspecten van het jaarrekeningenrecht in het ondernemingsrecht. Op welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,61
 • Nassim Nicholas Taleb boeken
  Nassim Nicholas Taleb - Skin in the game

  ‘Taleb is echt een significante filosoof (…) iemand die met de kracht, originaliteit en oprechtheid van zijn ideeën in staat is om de manier waarop we de structuur van de wereld beschouwen, te veranderen.’ John Gray, GQ ‘Het grote plaatje dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • W.M.H.A. van Tilborg boeken
  W.M.H.A. van Tilborg - Bedrijfstak-, beroeps- en ondernemingspensioenfondsen 2018

  Dit compendium vormt het ideale naslagwerk bij het adviseren over pensioen. De titel levert een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van pensioenen in Nederland. Alle relevante kerngegevens zijn daarbij opgenomen, waaronder de verplichtstellingen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,50
 • Cynthia Wilke boeken
  Cynthia Wilke - Op de vleugel van een libelle

  Wat blijft er over van het geweldige plot dat we voor ons eigen levensverhaal hadden gepland wanneer ons leven de richting van rampspoed neemt? We worden uitgedaagd te zoeken naar nieuwe waarheden. Maar welke? Dit boek is als een speurtocht naar de geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Tiana Laurence boeken
  Tiana Laurence - Blockchain voor Dummies

  De blockchain, de baanbrekende technologie achter de bitcoin, kan ook revolutionaire gevolgen hebben voor de financiële transacties, databeveiliging en informatie-integriteit in jouw bedrijf. Blockchain voor Dummies laat je zien hoe je bedrijf gebruik kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99