Boeken over economie

 • Guido Pepermans, Joris Morbee, Marten Ovaere, Stef Proost boeken
  Guido Pepermans, Joris Morbee, Marten Ovaere, Stef Proost - Energy Economics

  Energy Economics is primarily a textbook for engineering, business and economics students who wish to develop an economic understanding of current energy issues. It can also serve as a reference book for a wider interdisciplinary audience, such as scientists… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Jan Longeval boeken
  Jan Longeval - God dobbelt niet op de beurs

  In tijden van extreem lage rente en met het vooruitzicht van de vergrijzing, is goed beleggen meer dan ooit noodzakelijk om je levensstandaard op peil te houden. De meeste beleggers kijken echter aan tegen dramatisch slechte beleggingsprestaties omdat ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Geleyn Meijer, Artemus Nicholson, Ruurd Priester boeken
  Geleyn Meijer, Artemus Nicholson, Ruurd Priester - In Search Of Future-Proof Corporations

  Today, traditional corporations founded in previous centuries find themselves in a whole new world. Struggling to keep up in the face of digitisation, increased competition, and ecological and social challenges, they tend to rely on methods that have worked in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Marcel Bullinga boeken
  Marcel Bullinga - Iedereen aan de robot!

  We zijn nu nog welvarend, maar onder de oppervlakte broeit het. De economie is stuk, de overheid schiet tekort en het internet is een monopoliemachine geworden. Robots gaan de toekomst hoe dan ook op z’n kop zetten. Maar welke kant gaan we op door deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • A. Gaeremynck, M. Willekens, M. De Wolf boeken
  A. Gaeremynck, M. Willekens, M. De Wolf - Key Audit Matters (KAM) - Points clés de l'audit - Kernpunten van de controle. 2018-1 2018-1

  De belangrijkste verandering van de Europese audithervorming voor organisaties van openbaar belang (OOB's) betreft de bekendmaking van de belangrijkst geachte risico's op afwijkingen van materieel belang in het auditverslag. Algemeen wordt aangenomen dat dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Henny Krom boeken
  Henny Krom - Praktische Bedrijfseconomie

  Het theorieboek Praktische Bedrijfseconomie is bedoeld als studiemateriaal voor het vak Bedrijfseconomie op hbo- en universitair niveau. Zoals de titel al aangeeft, is het boek zeer praktisch geschreven, met een groot aantal voorbeelden en heldere illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Marco Steenwinkel boeken
  Marco Steenwinkel - Boekhouden voor Dummies

  Krijg jij ook de kriebels als de begroting of de jaarafsluiting weer om de hoek komt kijken? Of je nu ondernemer bent of particulier, als je voor eens en altijd je administratie op orde wilt hebben, dan is de nieuwe editie van de bestseller Boekhouden voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Het geheim van disruptie

  ‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie. Lanting legt in dat boek de aard van disruptie bloot en laat zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pensioenmemo 2019

  Met deze uitgave verliest u de actuele regelgeving rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen niet uit het oog. Het geeft u een praktijkgericht overzicht van de civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke steunpilaren van de hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,85
 • André De Ruiter boeken
  André De Ruiter - Een andere weg

  Ondersteund door citaten van wijsgeren uit het verleden en het heden, geef ik mijn visie over de huidige economie en leefbaarheid op onze planeet. Tevens doe ik een oproep aan alle (wereld)leiders van landen, bedrijven en andere instellingen om vanaf nu echt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Robert Doyen, Meg Schneider boeken
  Robert Doyen, Meg Schneider - De kleine Rijk worden voor Dummies

  Wil je weten hoe je controle houdt over je financiële toekomst en je financiële dromen werkelijkheid kunt laten worden? De kleine Rijk worden voor Dummies geeft je talloze tips en trucs om geld te verdienen. Je leert slimme financiële keuzes te maken en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • E. Lutjens, P.J.M. Akkermans boeken
  E. Lutjens, P.J.M. Akkermans - Pensioenwetgeving 2019

  Pensioenwetgeving is dé verzameling van pensioenregelgeving. Pensioenwetgeving verzamelt, ordent en ontsluit de wet- en regelgeving betreffende pensioenen naar de stand van 1 januari 2019. Regels betreffende pensioenen zijn verspreid over tal van bronnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom boeken
  Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom - Hypotheken voor Dummies

  Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wetteksten Financiële Dienstverlening 2019 (set van 2)

  Deze bundel biedt financieel dienstverleners een overzicht van alle actuele wetteksten om te kunnen excelleren in hun vak. De hoofdstukken verkennen verschillende relevante wetsgebieden # van het Burgerlijk Wetboek tot Belastingwetten. Dankzij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  98,05
 • Geert Noels boeken
  Geert Noels - Gigantisme

  Een verrassende diagnose met remedie van onze ontspoorde economie Onze wereld lijdt aan gigantisme. De topbedrijven en -organisaties worden steeds groter en machtiger. Dat Champions’ League-effect doodt gezonde concurrentie, leidt niet tot duurzame groei en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Handboek Externe Verslaggeving Checklist 2018

  Deze checklist helpt u efficiënt vast te stellen of een jaarrekening 2018 voldoet aan de vereisten van NL GAAP. De lijst volgt de gebruikelijke opbouw van de jaarrekening, zodat u deze puntsgewijs kunt doorlopen. De inhoud is afgestemd op rechtspersonen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Jasmijn van Laaren boeken
  Jasmijn van Laaren - Help mij!

  Beneden zie ik het asfalt van het parkeerterrein aan de achterkant van het hostel. Niemand zal me zien springen. Acht verdiepingen moet genoeg zijn om de val niet te overleven. Dit is de ideale plaats. Niemand die mij kan tegenhouden. Wil ik dit echt? Ik zie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Francisco Palao, Michelle Lapierre, Salim Ismail boeken
  Francisco Palao, Michelle Lapierre, Salim Ismail - Exponentiële transformatie

  ‘Exponentiële transformatie’ van Francisco Palao, Michelle Lapierre en Salim Ismail is het inspirerende handboek bij de wereldwijde bestseller ‘Exponentiële organisaties’, waarin Ismail en Yuri van Geest de opkomst van een nieuw type organisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Koen Perik boeken
  Koen Perik - De kostprijs

  Een kostprijsberekening lijkt gemakkelijk: iedereen heeft het op de middelbare school geleerd. Maar waarom worstelen dan nog zoveel – en steeds meer – grote organisaties in Nederland met actueel inzicht in kosten, om verkoopprijzen vast te stellen, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Michiel Muller boeken
  Michiel Muller - Michiel Muller

  Dit boek is voor mensen die willen lezen hoe ondernemen echt werkt. Sommigen zijn al ondernemer, anderen overwegen de stap naar ondernemerschap te maken of willen binnen hun organisatie de aantrekkelijke facetten van ondernemerschap toepassen. Michiel Muller… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Noam Chomsky boeken
  Noam Chomsky - Het einde van de Amerikaanse droom (Midprice)

  De American Dream is volgens Noam Chomksy in rook opgegaan. Mede door de ongekende inkomensongelijkheid kan de gewone Amerikaan niet meer op een betere toekomst hopen. Wat weer funeste gevolgen heeft, wereldwijd. Genadeloos ontleedt Chomsky de opkomst van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leon Lubbers boeken
  Leon Lubbers - Nextens Loon Almanak 2019

  De Loon Almanak is hét naslagwerk voor loonadviseurs, werkgevers en medewerkers op de loon- en personeelsadministratie. De Loon Almanak geeft een compleet, actueel en helder overzicht van alle regels voor de loonbelasting, premies werknemersverzekeringen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • A.J. Ouweneel boeken
  A.J. Ouweneel - Salarisindex 2018

  Een praktisch overzicht van alle informatie over loon in een compact formaat met onderwerpen als loonbelasting/premie volksverzekeringen, premieheffing werknemersverzekeringen en de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. U krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,85
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - Strategisch beleggen met Geert Schaaij

  In dit boek deelt Schaaij zijn kennis van opties die hij tijdens zijn 30-jarige ervaring heeft opgedaan. Op een toegankelijke manier worden de optiebegrippen en de werking helder uitgelegd.In dit boek deelt Schaaij zijn kennis van opties die hij tijdens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mark Soons boeken
  Mark Soons - Stop met verkopen, start met helpen

  In STOP MET VERKOPEN, START MET HELPEN worstelt Claire om haar Life Coaching praktijk op te zetten. Gaandeweg ontdekt ze de vijf pijlers van de COACH Methode, die het werven van klanten niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken: echte connectie, obstakels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00