Boeken over economie

 • R.P.M. Deron boeken
  R.P.M. Deron - Orakels uit het universum

  Bipolaire mensen hebben één of meerdere episodes van depressie en psychose wat elkaars tegenhangers zijn. Je maakt waanzinnige dingen mee. Veel van deze mensen hebben ook vaak te maken gehad met veel trauma’s en stress. Mijn psychose komt na een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • H.M. Roose boeken
  H.M. Roose - Heffingsmethoden, een valse dichotomie?

  Deze titel richt zich op een belangrijke beleidspolitieke vraag: hoe dient een keuze voor een heffingsmethode te worden gemaakt? Hoewel vaak gedacht wordt dat deze keuze neerkomt op een afweging van twee uitersten, toont de auteur aan dat vele factoren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  89,95
 • Bart Chiau boeken
  Bart Chiau - Successieplanning voor beginners (herwerkte editie)

  Het taboe rond het vooraf plannen van onze nalatenschap verdwijnt stilaan. Een goed uitgedokterd successieplan geeft gemoedsrust, bespaart erfbelasting en zal discussies tussen erfgenamen vermijden. Zo beslist u zelf wat er na uw overlijden met uw huis en uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Nina Shimanski boeken
  Nina Shimanski - Roofmoeder

  Bij een ogenschijnlijk gezellig etentje krijgt Suzan van haar zoon Ben te horen dat ze niet welkom is op zijn bruiloft. Daarmee is het dreigement dat haar moeder Marie had uitgesproken toen Ben nog een kleuter was werkelijkheid geworden.Om te achterhalen wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Robert Kiyosaki boeken
  Robert Kiyosaki - Waarom de rijken alsmaar rijker worden

  Waarom de rijken alsmaar rijker worden gaat over echt financieel onderricht – en niet over het sprookje van: “Ga naar school, vind een baan, spaar geld, koop een huis, los je schulden af en investeer voor de lange termijn in aandelen.” Dit boek is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • S.J.L.M. van Bergen boeken
  S.J.L.M. van Bergen - Zekerheid voor de vastgoedfinancier

  Wat zijn de bevoegdheden van een hypotheekhouder van commercieel vastgoed bij de uitoefening van zijn hypotheekrecht? Deze bundel zet voor u vanuit rechtsvergelijkend perspectief uiteen welke mogelijkheden de hypotheekhouder heeft om een zo groot mogelijk deel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Belastinggids 2019

  Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2019, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fiscus op zak 2019

  In dit boekje vind je de belangrijkste fiscale en sociale cijfers voor de aanslagjaren 2019 en – voor zover bekend – 2020 in zakformaat. Aan de hand van symbolen wordt verwezen naar de bijbehorende bladzijde(n) uit de Belastinggids 2019 waar de betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Financiering van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA). Het vak Financiering behandelt alle relevante aspecten van de financiering van ondernemingen. Eerst wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Erik Molenaar boeken
  Erik Molenaar - Beleggingsgids juni 2019

  Deze uitgave bevat 5 modelportefeuilles met diverse beleggingsprofielen, van defensief tot offensief. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarbij zijn de thema's behoud, dividend, gemengde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

  De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,90
 • Alexandra Jankovich, Tom Voskes boeken
  Alexandra Jankovich, Tom Voskes - Make Disruption Work

  ‘Make Disruption Work’ van Alexandra Jankovich en Tom Voskes is het handboek voor digitale transformatie. Veel organisaties voelen zich als een kikker in een pan met water die langzaam aan het opwarmen is. Technologiegedreven disruptie is overal; geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Roland Baader boeken
  Roland Baader - Geldsocialisme

  Dit boek van Roland Baader werd negen jaar geleden geschreven. Desondanks is het niet verouderd, daar de problemen, waarmee onze wereld in 2010 te kampen had, niet wezenlijk verschillen van die, waarmee wij in 2019 kampen. In de tussentijd zijn de problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jochen Harkema, Peter Tros boeken
  Jochen Harkema, Peter Tros - Duurzaam beleggen voor Dummies

  In Duurzaam beleggen voor Dummies vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Handboek Externe Verslaggeving 2019

  In een sterk door wet- en regelgeving gekaderd beroep # zoals het accountantsberoep # is het niet vreemd dat u zich in uw dagelijks werk af en toe afvraagt of u wel correct handelt conform de regelgeving. Met deze uitgave heeft u alle informatie bij de hand om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,50
 • Bart Van Craeynest boeken
  Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

  Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan Longeval boeken
  Jan Longeval - God dobbelt niet op de beurs

  In tijden van extreem lage rente en met het vooruitzicht van de vergrijzing, is goed beleggen meer dan ooit noodzakelijk om je levensstandaard op peil te houden. De meeste beleggers kijken echter aan tegen dramatisch slechte beleggingsprestaties omdat ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Piet van Loon boeken
  Piet van Loon - Nextens VPB Almanak 2019 deel 1

  De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor belastingadviseurs, vennootschapsdirecteuren, advocaten, notarissen en aandeelhouders. U leest over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019

  Wat zijn de regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? Met dit naslagwerk op uw bureau heeft u de verslaggevingsregels binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,96
 • I.Q.H. van Amelsfoort boeken
  I.Q.H. van Amelsfoort - Handboek Jaarrekening 2019

  Wanneer u een jaarrekening opstelt of controleert, moet u rekening houden met tal van regels en richtlijnen. Dit handboek biedt u een overzicht van de actuele stand van zaken omtrent financiële verslaggeving. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  104,50
 • M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra boeken
  M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra - Douanememo 2019

  Het Douanememo bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Het memo volgt daarbij de onderwerp volgorde zoals gehanteerd in het Douanewetboek van de Unie (DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,21
 • H. Beckman boeken
  H. Beckman - Checklist jaarrekening 2019

  Staat u op het punt een jaarrekening op te stellen? Of gaat u er een controleren? Met deze checklist weet u zeker dat u goed zit. U verkrijgt hiermee inzicht in alle actuele wetten en richtlijnen in één overzichtelijke uitgave. Zo stelt u met gemak een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,75
 • Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom boeken
  Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom - Hypotheken voor Dummies

  Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annet Aris boeken
  Annet Aris - Wegwijzer in het digitale doolhof

  In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Lawrence Urbain boeken
  Lawrence Urbain - De chrono-crisis

  In 2017 is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse huizenmarkt instortte. Dit zou het begin inluiden van de zware financiële en economische crisis in 80 jaar tijd. In Europa kwam hier de eurocrisis en schuldencrisis in Zuid-Europa bovenop. Banken vielen om,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00