Boeken over economie

 • Didier Pierre, Geerdt Magiels boeken
  Didier Pierre, Geerdt Magiels - Eeuwige winst

  Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen?Hoe produceren we duurzamere goederen en diensten?Hoe komt er een einde aan het afval?Hoe maak je economische winst zonder verlies voor mens en milieu?We zijn in de Lage Landen milieubewuster dan ooit. We recycleren als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Robert Edward Pieters boeken
  Robert Edward Pieters - De iets andere EUROVISIE

  In zestig opinieartikelen geeft Robert Edward Pieters zijn mening over politieke, economische en sociale aspecten van het leven in Duitsland, het Midden-Oosten als ook in Nederland. Hij had van 2002 tot 2011 als medisch directeur van de Joint Oil Companies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Nextens Schenken en Erven Almanak 2018

  Als iemand overlijdt, worden de nabestaanden geconfronteerd met veel praktische, fiscale en juridische problemen. In de Schenken en Erven Almanak wordt beschreven hoe men ervoor kan zorgen dat nabestaanden zo min mogelijk fiscale problemen ondervinden en welke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • Tommy van Duiven boeken
  Tommy van Duiven - Groei in verdrukking

  In zijn verhaal neemt Tommy ons mee in zijn heftig leven, begonnen in het mondaine het Gooi en eindigend in het zo mooie Brabant. Een zeventien tal episodes vertellen een leven waarin drank, agressie en een onvervulde behoefte aan erkenning, warmte, kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Cees de Vries boeken
  Cees de Vries - Herinneringen van een Oorlogskind

  Ik herkende mijn vader niet, bij zijn thuiskomst. Kuste alleen zijn foto!Op het einde van de oorlog vluchtte mijn vader uit een werkkamp in Duitsland, tijdens de Hongerwinter in de Tweede Wereldoorlog. Plotseling stond mijn vader op de stoep voor ons huis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Wim Boonstra boeken
  Wim Boonstra - Geld

  GELD is een toegankelijk en actueel handboek, het eerste Nederlandstalige overzichtswerk ná de ?nanciële crisis van 2008. Het is geschreven voor een breed publiek, variërend van studenten in het hoger onderwijs tot geïnteresseerde krantenlezers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Ruud Thelosen boeken
  Ruud Thelosen - Solidaire economie

  Steeds minder mensen geloven in de veronderstelde zegeningen van het neoliberale kapitalisme. De doorgedraaide krachten van 'de vrije markt' bevorderen sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid, schaden het milieu en brengen de ene na de andere economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Marcel drs. Spoelstra RA boeken
  Marcel drs. Spoelstra RA - Een positief reisadvies van de Proactieve Accountant

  Gebundelde inspiratiecolumns. De gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar.Gebundelde inspiratiecolumns. DDe gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar. De bedrijfstak worstelt met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

  Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fisc en poche 2018

  Dans ce livret, vous trouverez les chiffres fiscaux et sociaux les plus importants des années d'imposition 2018 et - selon les données connues - 2019 en format de poche. En s'appuyant sur des symboles, on fait référence aux pages correspondantes du Guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Leon van den Broeke boeken
  Leon van den Broeke - Geinspireerd leiderschap

  Geïnspireerd leiderschap is een laagdrempelig bezinningsboek dat zowel geschikt is voor persoonlijk gebruik als gebruik in groepsverband. De teksten zijn bondig, trefzeker, altijd glashelder en consequent gericht op arbeidsverhoudingen en management. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Merlyn Frank boeken
  Merlyn Frank - Ver weg en heel dichtbij

  Ver weg en heel dichtbij is de geschiedenis van een nogal neurotische Joodse vrouw in de nadagen van haar leven. Ze blikt terug op haar bewogen jonge jaren, maar zit ook midden in de verwikkelingen rondom de mysterieuze verdwijning van haar exgenoot, Alfred.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • H. Beckman boeken
  H. Beckman - Checklist jaarrekening 2018

  Staat u op het punt een jaarrekening op te stellen? Of gaat u er een controleren? Met deze checklist weet u zeker dat u goed zit. U verkrijgt hiermee inzicht in alle actuele wetten en richtlijnen in één overzichtelijke uitgave. Zo stelt u met gemak een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,50
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Financieel Memo 2018

  Financieel Memo is de handzame informatiebron voor een veelheid aan financiële gegevens. Voor de accountant, administrateur, controller, belastingdeskundige, financiële planner, assurantietussenpersoon en makelaar is Financieel Memo het ideale hulpmiddel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • J.B. Tappèl boeken
  J.B. Tappèl - Sociale Verzekeringen Almanak 2018

  Deze gebruiksvriendelijke handleiding op het gebied van de (brede) sociale zekerheid is bedoeld voor professionele dienstverleners, bedrijven en instellingen, belangenbehartigers, werknemers en uitkeringsgerechtigden. De informatie wordt, gerangschikt naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • Mark Frequin boeken
  Mark Frequin - Tegenspraak graag

  Tegenspraak en macht gaan samen op. Geen macht zonder tegenspraak. En geen tegenspraak zonder macht. Dat is althans de theorie. De praktijk is lastiger. In het Engels: 'How to speak truth to power?' Ambtenaren hebben de plicht een minister tegen te spreken als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jo Versteijnen boeken
  Jo Versteijnen - Geld + kapitaal = verval

  De planeet aarde en haar bewoners worden chronisch geconfronteerd met verschillende catastrofen, die onvermijdelijk verbonden zijn met het kapitalisme. Dit stelsel is verre van levensvatbaar, en allerwege groeit de overtuiging dat het zijn tijd heeft gehad. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fiscus op zak 2018

  In dit boekje vindt u de belangrijkste fiscale en sociale cijfers voor de aanslagjaren 2018 en - voor zover bekend - 2019 in zakformaat. Aan de hand van symbolen wordt verwezen naar de bijbehorende bladzijde(n) uit de Belastinggids 2018 waar de betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Siemen Cox boeken
  Siemen Cox - De blauwe revolutie

  De doelstellingen van Parijs, Sustainable Development Goals, MVO en prestatieladders. De ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je doen om je bedrijf te veranderen aan de noodzaak duurzaamheid en circulariteit een plek te geven in jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • W.M.H.A. van Tilborg boeken
  W.M.H.A. van Tilborg - Pensioencompendium 1 2017

  Hoe komt de hoogte van een pensioenpremie tot stand? En wat gebeurt er eigenlijk met opgebouwd pensioen wanneer een werknemer in een andere pensioensregeling terechtkomt? Deze uitgave belicht het totaalpakket aan pensioen- en VUT-regelingen. Ook vindt u een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  86,95
 • Handboek Externe Verslaggeving Checklist 2017

  Deze checklist helpt u efficiënt vast te stellen of een jaarrekening 2017 voldoet aan de vereisten van NL GAAP. De lijst volgt de gebruikelijke opbouw van de jaarrekening, zodat u deze puntsgewijs kunt doorlopen. De inhoud is afgestemd op rechtspersonen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Frans de Bruyn boeken
  Frans de Bruyn - Mijn verhaal

  Frans de Bruyn vertelt zijn levensverhaal. Hij werd in 1932 geboren in een bedstede in Vlaardinger-Ambacht. Hij groeide op te midden van twee zussen en een broer en een groot aantal dieren. Na de oorlog volgde hij de opleiding tot scheepswerktuigkundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Handboek Externe Verslaggeving 2018

  Houdt u zich bezig met financiële verslaggeving volgens NL GAAP? Dan is dit de uitgave die u zoekt. De titel biedt een praktische handreiking voor het correct toepassen van de regelgeving. Alle belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen komen aan bod.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,95
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Belastinggids 2018

  Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2018, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Jan Verhagen boeken
  Jan Verhagen - Gemeentefinanciën 2018

  Een compleet en actueel overzicht van de regelgeving op het brede terrein van de gemeentefinanciën is in deze tekstuitgave bijeengebracht. Het overzicht is beperkt tot de relevante regelgeving; formeel nog wel geldende maar in de praktijk uitgewerkte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,81