Boeken over economie

 • Gijs Hiltermann boeken
  Gijs Hiltermann - Kostenallocatie en interne verrekening: zin en onzin

  Uitgave ter gelegenheid van het afscheid van Gijs Hiltermann van Nyenrode Business Universiteit op 4 september 2019 (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marinda van Harskamp, Robêrt de Gier boeken
  Marinda van Harskamp, Robêrt de Gier - Digital Finance

  Digital Finance is de verzamelnaam voor onder andere robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers, big data en blockchain en is dé disruptieve ontwikkeling voor Finance. Waar Digital Finance de kern en het vaktechnische aspect van Finance niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Charles Eisenstein boeken
  Charles Eisenstein - Naar een economie van verbinding

  In Naar een economie van verbinding traceert Eisenstein de geschiedenis van geld, vanaf de prehistorische economie van het uitwisselen van geschenken tot aan het modern kapitalisme en de huidige economische crisis. Hij laat zien hoe het geldsysteem heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Anand Giridharadas boeken
  Anand Giridharadas - Waarom de superrijken de wereld niet zullen veranderen

  De rijken en machtigen sponsoren goede doelen en culturele instellingen, en doen veel aan liefdadigheid. Ze benadrukken vaak dat ze een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld, maar kijken zelden naar hoe ze zelf minder schade aan zouden kunnen richten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Pieter Verstraete boeken
  Pieter Verstraete - Winnen met de Chinezen

  De opkomst van China – of beter gezegd, de terugkeer van China – als zwaargewicht in de wereldeconomie is niemand ontgaan. De voorbije twintig jaar zorgde dat in het Westen voor fascinatie, nervositeit en achterdocht. Waarom komen de Chinezen naar hier?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Roland Baader boeken
  Roland Baader - Geldsocialisme

  Dit boek van Roland Baader werd negen jaar geleden geschreven. Desondanks is het niet verouderd, daar de problemen, waarmee onze wereld in 2010 te kampen had, niet wezenlijk verschillen van die, waarmee wij in 2019 kampen. In de tussentijd zijn de problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Roel Jongeneel boeken
  Roel Jongeneel - Agricultuur in balans

  Voedsel is op de hoek van elke straat, voor een habbekrats te koop. Het is gewoon en we springen er vaak slordig mee om (voedselverspilling), maar toch het is nooit vanzelfsprekend. In korte tijd hebben we twee keer met een voedselcrisis te maken gehad. Zo’n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en uitwerkingenboek de studiemethode VBA Financiering met resultaat. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiering van het examen Vakopleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en opgavenboek de studiemethode VBA Financiering met resultaat. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiering van het examen Vakopleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Bart Chiau boeken
  Bart Chiau - Successieplanning voor beginners

  Het taboe rond het vooraf plannen van onze nalatenschap verdwijnt stilaan. Een goed uitgedokterd successieplan geeft gemoedsrust, bespaart erfbelasting en zal discussies tussen erfgenamen vermijden. Zo beslist u zelf wat er na uw overlijden met uw huis en uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Robert T. Kiyosaki boeken
  Robert T. Kiyosaki - Waarom de rijken alsmaar rijker worden

  Waarom de rijken alsmaar rijker worden gaat over echt financieel onderricht – en niet over het sprookje van: “Ga naar school, vind een baan, spaar geld, koop een huis, los je schulden af en investeer voor de lange termijn in aandelen.” Dit boek is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • R.P.M. Deron boeken
  R.P.M. Deron - Orakels uit het universum

  Bipolaire mensen hebben één of meerdere episodes van depressie en psychose wat elkaars tegenhangers zijn. Je maakt waanzinnige dingen mee. Veel van deze mensen hebben ook vaak te maken gehad met veel trauma’s en stress. Mijn psychose komt na een lange… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • H.M. Roose boeken
  H.M. Roose - Heffingsmethoden, een valse dichotomie?

  Deze titel richt zich op een belangrijke beleidspolitieke vraag: hoe dient een keuze voor een heffingsmethode te worden gemaakt? Hoewel vaak gedacht wordt dat deze keuze neerkomt op een afweging van twee uitersten, toont de auteur aan dat vele factoren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  89,95
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit studieboek heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het examen Financiering van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA). Het vak Financiering behandelt alle relevante aspecten van de financiering van ondernemingen. Eerst wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Erik Molenaar boeken
  Erik Molenaar - Beleggingsgids juni 2019

  Deze uitgave bevat 5 modelportefeuilles met diverse beleggingsprofielen, van defensief tot offensief. Kant en klaar welke u zo kunt uitvoeren bij uw eigen bank. De beste aandelen, de beste beleggingsfondsen. Daarbij zijn de thema's behoud, dividend, gemengde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • Jochen Harkema, Peter Tros boeken
  Jochen Harkema, Peter Tros - Duurzaam beleggen voor Dummies

  In Duurzaam beleggen voor Dummies vind je alles wat je moet weten om direct te beginnen met duurzaam of maatschappelijk verantwoord beleggen. Lees waar het om gaat bij duurzaam beleggen, welke methodes er zijn, op welke wijze je duurzaam kunt beleggen, hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alexandra Jankovich, Tom Voskes boeken
  Alexandra Jankovich, Tom Voskes - Make Disruption Work

  ‘Make Disruption Work’ van Alexandra Jankovich en Tom Voskes is het handboek voor digitale transformatie. Veel organisaties voelen zich als een kikker in een pan met water die langzaam aan het opwarmen is. Technologiegedreven disruptie is overal; geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Nina Shimanski boeken
  Nina Shimanski - Roofmoeder

  Bij een ogenschijnlijk gezellig etentje krijgt Suzan van haar zoon Ben te horen dat ze niet welkom is op zijn bruiloft. Daarmee is het dreigement dat haar moeder Marie had uitgesproken toen Ben nog een kleuter was werkelijkheid geworden.Om te achterhalen wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Belastinggids 2019

  Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2019, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fiscus op zak 2019

  In dit boekje vind je de belangrijkste fiscale en sociale cijfers voor de aanslagjaren 2019 en – voor zover bekend – 2020 in zakformaat. Aan de hand van symbolen wordt verwezen naar de bijbehorende bladzijde(n) uit de Belastinggids 2019 waar de betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

  De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,90
 • Handboek Externe Verslaggeving 2019

  In een sterk door wet- en regelgeving gekaderd beroep # zoals het accountantsberoep # is het niet vreemd dat u zich in uw dagelijks werk af en toe afvraagt of u wel correct handelt conform de regelgeving. Met deze uitgave heeft u alle informatie bij de hand om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,50
 • I.Q.H. van Amelsfoort boeken
  I.Q.H. van Amelsfoort - Handboek Jaarrekening 2019

  Wanneer u een jaarrekening opstelt of controleert, moet u rekening houden met tal van regels en richtlijnen. Dit handboek biedt u een overzicht van de actuele stand van zaken omtrent financiële verslaggeving. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  104,50
 • KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019

  Wat zijn de regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? Met dit naslagwerk op uw bureau heeft u de verslaggevingsregels binnen handbereik.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  92,96
 • Bart Van Craeynest boeken
  Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

  Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00