Boeken over economie

  • Eelke de Jong boeken
    Eelke de Jong - Laat een crisis niet nodig zijn. Pleidooi voor een open debat

    Binnen Europa overheerst de mening dat de Europese schuldencrisis verkeerd is aangepakt. Over de oplossing daarvan bestaat echter geen eenstemmigheid. De ene groep pleit voor verdere Europese integratie, zoals een minister van Financiën voor het eurogebied.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Didier Pierre, Geerdt Magiels boeken
    Didier Pierre, Geerdt Magiels - Eeuwige winst

    Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen?Hoe produceren we duurzamere goederen en diensten?Hoe komt er een einde aan het afval?Hoe maak je economische winst zonder verlies voor mens en milieu?We zijn in de Lage Landen milieubewuster dan ooit. We recycleren als… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Dirk Van Aerschot boeken
    Dirk Van Aerschot - Optimale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling bij de politie

    Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.Om een excellente… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    36,00
  • Robert Edward Pieters boeken
    Robert Edward Pieters - De iets andere EUROVISIE

    In zestig opinieartikelen geeft Robert Edward Pieters zijn mening over politieke, economische en sociale aspecten van het leven in Duitsland, het Midden-Oosten als ook in Nederland. Hij had van 2002 tot 2011 als medisch directeur van de Joint Oil Companies… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,90
  • Pensioenmemo 2018

    De bevolkingssamenstelling verandert. De gemiddelde Nederlander wordt steeds ouder. De wet- en regelgeving rondom oudedags- en nabestaandenvoorzieningen deinen mee met deze sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen. Als professional op fiscaal of juridisch gebied… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    59,95
  • Siemen Cox boeken
    Siemen Cox - De blauwe revolutie

    De doelstellingen van Parijs, Sustainable Development Goals, MVO en prestatieladders. De ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je doen om je bedrijf te veranderen aan de noodzaak duurzaamheid en circulariteit een plek te geven in jouw… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,95
  • Tommy van Duiven boeken
    Tommy van Duiven - Groei in verdrukking

    In zijn verhaal neemt Tommy ons mee in zijn heftig leven, begonnen in het mondaine het Gooi en eindigend in het zo mooie Brabant. Een zeventien tal episodes vertellen een leven waarin drank, agressie en een onvervulde behoefte aan erkenning, warmte, kleine… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,90
  • Insurance Ergo boeken
    Insurance Ergo - Fiscus op zak 2018

    In dit boekje vindt u de belangrijkste fiscale en sociale cijfers voor de aanslagjaren 2018 en - voor zover bekend - 2019 in zakformaat. Aan de hand van symbolen wordt verwezen naar de bijbehorende bladzijde(n) uit de Belastinggids 2018 waar de betrokken… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    13,50
  • Ruud Thelosen boeken
    Ruud Thelosen - Solidaire economie

    Steeds minder mensen geloven in de veronderstelde zegeningen van het neoliberale kapitalisme. De doorgedraaide krachten van 'de vrije markt' bevorderen sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid, schaden het milieu en brengen de ene na de andere economische… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    14,75
  • Koen Perik boeken
    Koen Perik - Customer profitability

    'Welke van onze klanten zijn winstgevend?' Je zou niet verwachten dat CEO's en CFO's het antwoord op die vraag schuldig zouden moeten blijven. Toch is dat vaak zo: de meeste organisaties weten gewoon niet op welke klanten ze winst maken. Hoe kan dat? Hoe kun… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    49,50
  • Marcel drs. Spoelstra RA boeken
    Marcel drs. Spoelstra RA - Een positief reisadvies van de Proactieve Accountant

    Gebundelde inspiratiecolumns. De gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar.Gebundelde inspiratiecolumns. DDe gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar. De bedrijfstak worstelt met een… (Harde kaft)

    Lees meer...
    34,95
  • Joke Reijnders boeken
    Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

    Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Jan Verhagen boeken
    Jan Verhagen - Tekstuitgave Gemeentefinanciën 2018

    Een compleet en actueel overzicht van de regelgeving op het brede terrein van de gemeentefinanciën is in deze tekstuitgave bijeengebracht. Het overzicht is beperkt tot de relevante regelgeving; formeel nog wel geldende maar in de praktijk uitgewerkte… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    47,81
  • Insurance Ergo boeken
    Insurance Ergo - Belastinggids 2018

    Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2018, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    36,50
  • Leon van den Broeke boeken
    Leon van den Broeke - Geinspireerd leiderschap

    Geïnspireerd leiderschap is een laagdrempelig bezinningsboek dat zowel geschikt is voor persoonlijk gebruik als gebruik in groepsverband. De teksten zijn bondig, trefzeker, altijd glashelder en consequent gericht op arbeidsverhoudingen en management. De… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      9,95
  • Gijs Hiltermann boeken
    Gijs Hiltermann - Financieel management in de gezondheidszorg

    FINANCIEEL MANAGEMENT IN DE GEZONDHEIDSZORG Binnen de zorgsector werken veel professionals als manager die, vaak monodisciplinair opgeleid, steeds meer integraal verantwoordelijk worden voor de bedrijfsvoering. Dat betekent dat er een verbreding van… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    35,00
  • P.M.F. van Loon boeken
    P.M.F. van Loon - Nextens VPB Almanak 2018 Deel 2

    De VPB Almanak deel I is al jaren een vertrouwde uitgave voor de aangifte vennootschapsbelasting. Deel I bevat naast thematische stukken over de dga en zijn bv ook onderwerpen op het gebied van concernproblematiek zoals deelnemingsvrijstelling, fusie en… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    73,14
  • P.M.F. van Loon boeken
    P.M.F. van Loon - Nextens VPB Almanak 2018 Deel 1

    De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor vennootschapsdirecteuren, belastingadviseurs, advocaten, aandeelhouders en notarissen. U leest ook over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    130,38
  • Pensioengids 2018

    Deze gids vormt al jarenlang een veelvuldig geraadpleegd naslagwerk over pensioenmaterie # zowel onder de pensioenexpert als de geïnteresseerde nieuwkomer. Het werk schetst de realiteit anno 2018 omtrent pensioen, AOW, lijfrente en kapitaalverzekeringen. Vol… (Harde kaft)

    Lees meer...
    114,30
  • Ash Maurya boeken
    Ash Maurya - Startup Lean

    We leven in een fantastische tijd om een startup te beginnen of een nieuw product te lanceren. Toch mislukken de meeste nieuwe initiatieven. Dat komt niet omdat we niet doorzetten, maar omdat we tijd, geld en moeite verspillen aan het ontwikkelen van een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    24,99
  • Jonald E.M. Bouwhuis boeken
    Jonald E.M. Bouwhuis - In alle bouwstaten

    Van het ene moment op het andere klapte alles in elkaar en was ik bijna alles kwijt. Mijn bedrijf de Bouwhuis Groep, de Bouw State fondsen, Ibiza Penthouse, House Movie, noem maar op. Op één moment was van mijn vertrouwde basis niet veel meer over.… (Harde kaft)

    Lees meer...
    19,99
  • H. Beckman boeken
    H. Beckman - Checklist jaarrekening 2018

    Staat u op het punt een jaarrekening op te stellen? Of gaat u er een controleren? Met deze checklist weet u zeker dat u goed zit. U verkrijgt hiermee inzicht in alle actuele wetten en richtlijnen in één overzichtelijke uitgave. Zo stelt u met gemak een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    44,50
  • Eikelboom & De Bondt boeken
    Eikelboom & De Bondt - Financieel Memo 2018

    Financieel Memo is de handzame informatiebron voor een veelheid aan financiële gegevens. Voor de accountant, administrateur, controller, belastingdeskundige, financiële planner, assurantietussenpersoon en makelaar is Financieel Memo het ideale hulpmiddel… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    39,90
  • Handboek Jaarrekening 2018

    Aan het opstellen van de jaarrekening zijn tal van regels verbonden, en die zijn niet altijd even gemakkelijk te interpreteren. Dit handboek maakt deze brei aan richtlijnen op heldere wijze toegankelijk. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS standaarden… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    97,95
  • Hans Moleman boeken
    Hans Moleman - Made in Afrika

    Wordt Afrika het nieuwe Azië? In een journalistieke verkenningstocht door Ethiopië, Zuid-Afrika, Zimbabwe en Zambia onderzoekt Hans Moleman wat de economische kansen zijn. Vier landen die elk op hun eigen manier met dezelfde vraag worstelen: hoe word je… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,95