Boeken over economie

 • Eelke de Jong boeken
  Eelke de Jong - Laat een crisis niet nodig zijn. Pleidooi voor een open debat

  Binnen Europa overheerst de mening dat de Europese schuldencrisis verkeerd is aangepakt. Over de oplossing daarvan bestaat echter geen eenstemmigheid. De ene groep pleit voor verdere Europese integratie, zoals een minister van Financiën voor het eurogebied.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Didier Pierre, Geerdt Magiels boeken
  Didier Pierre, Geerdt Magiels - Eeuwige winst

  Hoe gaan we om met schaarse grondstoffen?Hoe produceren we duurzamere goederen en diensten?Hoe komt er een einde aan het afval?Hoe maak je economische winst zonder verlies voor mens en milieu?We zijn in de Lage Landen milieubewuster dan ooit. We recycleren als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Dirk Van Aerschot boeken
  Dirk Van Aerschot - Optimale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling bij de politie

  Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.Om een excellente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Rob van de Laar boeken
  Rob van de Laar - am: jaarboek 2017

  Het am:jaarboek is een handig naslagwerk met alle belangrijke feiten en cijfers over de verzekeringsbranche. De top 100 intermediairbedrijven staat in het am:jaarboek. Maar in het am:jaarboek vind je veel meer waardevolle informatie over de verzekeringsbranche… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  344,50
 • M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, M.J. Ziepzeerder boeken
  M. Ameziane, J.A.M. van Blijswijk, N. van Duijn, M.J. Ziepzeerder - Nextens BTW Almanak 2018

  De btw levert veel inkomsten op voor de overheid en ondernemers zijn verantwoordelijk voor het afdragen daarvan aan de Belastingdienst. Maar ondernemers hebben ook recht op teruggaaf van aan leveranciers betaalde btw. Ook daarbij gaat het om veel geld.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • Ruud Thelosen boeken
  Ruud Thelosen - Solidaire economie

  Steeds minder mensen geloven in de veronderstelde zegeningen van het neoliberale kapitalisme. De doorgedraaide krachten van 'de vrije markt' bevorderen sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid, schaden het milieu en brengen de ene na de andere economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Koen Perik boeken
  Koen Perik - Customer profitability

  'Welke van onze klanten zijn winstgevend?' Je zou niet verwachten dat CEO's en CFO's het antwoord op die vraag schuldig zouden moeten blijven. Toch is dat vaak zo: de meeste organisaties weten gewoon niet op welke klanten ze winst maken. Hoe kan dat? Hoe kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Antoinette Leerdam boeken
  Antoinette Leerdam - Money work-out

  MONEY work-out is het werkboek bij en de praktische aanvulling op MONEY - Magazine over bedrijfseconomie voor hbo. Het biedt de mogelijkheid om je financiële vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast introduceert dit werkboek je in de wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan Timmer boeken
  Jan Timmer - Die man van Philips

  Jan Timmer wordt vaak herkend als 'die man van Philips'. Hij werkte er zijn leven lang, en was van 1990 tot 1996 president-directeur. Nu vertelt hij het verhaal van zowel die man als dat bedrijf. Hoe boeiend en afwisselend een loopbaan bij een multinational… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leon van den Broeke boeken
  Leon van den Broeke - Geinspireerd leiderschap

  Geïnspireerd leiderschap is een laagdrempelig bezinningsboek dat zowel geschikt is voor persoonlijk gebruik als gebruik in groepsverband. De teksten zijn bondig, trefzeker, altijd glashelder en consequent gericht op arbeidsverhoudingen en management. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jordan Belfort boeken
  Jordan Belfort - De werkwijze van de Wolf

  ‘Verkopen is alles in het leven. Sterker nog, óf je bent aan het verkopen, óf je krijgt niets gedaan. Dit boek biedt een methode waarmee je de kunst van het communiceren onder de knie krijgt en waardoor je een leven kunt leiden waarin je het veel meer voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Viktor Mayer-Schönberger, Thomas Ramge boeken
  Viktor Mayer-Schönberger, Thomas Ramge - De data-economie

  Hoe ontstaat welvaart en hoe wordt die verdeeld? Aan de hand van deze twee vragen beschreef Karl Marx in Das Kapital de opkomst en de gevolgen van het kapitalisme. 150 jaar later stellen Viktor Mayer-Schönberger (Oxford Internet Institute) en Thomas Ramge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J.J. Bosman boeken
  J.J. Bosman - ZZP in de ZORG

  Praktische informatie voor ondernemers én opdrachtgevers in de zorg, voor startende zzp'ers, freelance verpleegkundigen, thuiszorgers, kraamzorgers en al die andere ondernemers in de zorg. Wanneer bent u écht zelfstandig, alles over VAR, contracten en andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • W.M.H.A. van Tilborg boeken
  W.M.H.A. van Tilborg - Pensioencompendium 1 2017

  Hoe komt de hoogte van een pensioenpremie tot stand? En wat gebeurt er eigenlijk met opgebouwd pensioen wanneer een werknemer in een andere pensioensregeling terechtkomt? Deze uitgave belicht het totaalpakket aan pensioen- en VUT-regelingen. Ook vindt u een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  86,95
 • W. Buis boeken
  W. Buis - Nextens IB Almanak 2018 Deel 1

  De IB Almanak is al jaren een vertrouwde uitgave voor de (belasting)adviseur, ondernemer en andere (professionele) gebruikers. De almanak geeft houvast aan deze gebruikers. Dat geldt als zij op voordelige en verantwoorde wijze zelf aangifte willen doen of als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  130,38
 • Frans de Bruyn boeken
  Frans de Bruyn - Mijn verhaal

  Frans de Bruyn vertelt zijn levensverhaal. Hij werd in 1932 geboren in een bedstede in Vlaardinger-Ambacht. Hij groeide op te midden van twee zussen en een broer en een groot aantal dieren. Na de oorlog volgde hij de opleiding tot scheepswerktuigkundige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Herman de Liagre Böhl boeken
  Herman de Liagre Böhl - Het Noord-Holland van Roel de Wit

  In Het Noord-Holland van Roel de Wit 1927-2012 beschrijft biograaf Herman de Liagre Böhl het leven van Roel de Wit in het teken van natuur, Partij van de Arbeid, Amsterdam en Noord-Holland. Commissaris van de Koning Johan Remkes neemt het boek woensdag 19… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Koen Schoors, Johan Albrecht, Bart Defloor, Stijn Goeminne, Bruno Merlevede boeken
  Koen Schoors, Johan Albrecht, Bart Defloor, Stijn Goeminne, Bruno Merlevede - Wegwijs in economie

  Dit is hét handboek voor beginnende studenteneconomie in Vlaanderen. Maar wat een studieboekis voor het hoger onderwijs, is ook een onmisbarebasisgids voor het bredere publiek.Professor Koen Schoors en zijn collega's leidenje in meer dan 800 pagina's doorheen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  65,00
 • Martijn Arets, Koen van Vliet boeken
  Martijn Arets, Koen van Vliet - Crowdfunding voor Dummies

  Wil je ook weten wat crowdfunding voor jou als ondernemer kan betekenen en hoe je via crowdfunding mensen aan je verbindt? Leer op een eenvoudige wijze alles wat je moet weten over hoe je crowdfunding kunt inzetten om je droom of je bedrijf te realiseren. Lees… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Margreeth Kloppenburg, Thijs Jansen boeken
  Margreeth Kloppenburg, Thijs Jansen - Artikel 5: De Beroepseer van de accountant

  'De registeraccountant onthoudt zich van al hetgeen schadelijk is voor de eer van de stand der registeraccountants', zo luidde ooit artikel 5 van de Gedrags -en beroepsregels voor de registeraccountant. Het weerhield een deel van de beroepsgroep er niet van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Geert Janssens boeken
  Geert Janssens - De bewuste belegger, Laat je niet langer leiden door emoties

  'Prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt', zo gaat het bekende beursgezegde. Eenvoudig. En toch? Zwakke beleggingsresultaten zijn verrassend genoeg niet het gevolg van een gebrek aan (technische) kennis, maar zijn vooral te wijten aan het onvermogen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alias Pyrrho boeken
  Alias Pyrrho - EEN NIEUWE ECONOMIE

  De gedachte alleen al, dat er een nieuwe economie is, zal veel verbazing wekken. Maar waarom zou er een nieuwe economie nodig zijn? Er zijn wel zestien redenen om naar een humane en duurzame economie uit te kijken. Het noodzakelijke groeiconcept van de vrije… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,38
 • Bert Bruin boeken
  Bert Bruin - In de ban van de geheime dienst

  Jacob Hof raakt overstuur van de vlucht van politica Ayaan Hirsi Ali naar de VS in 2006. Hierdoor belandt hij in een psychiatrische kliniek en komt daar leden van de radicale moslimterreurgroep De Hofstadgroep tegen. Het komt tot een confrontatie. Vervolgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Paul Mladjenovic boeken
  Paul Mladjenovic - Beleggen in aandelen voor Dummies

  Dit boek is de onmisbare, betrouwbare gids voor iedereen die wil investeren in aandelen - en die zijn investering wil zien groeien. In dit boek vind je bewezen strategieën voor het selecteren en beheren van winstgevende beleggingen onder alle omstandigheden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • S. Visser boeken
  S. Visser - Jaarrekeningmemo 2017

  Binnen de publicaties over de jaarrekening neemt het Jaarrekeningmemo door haar opzet een aparte plaats in. De kern van het memo wordt gevormd door de afzonderlijke behandeling van de posten van de jaarrekening, met een duidelijkheid onderscheid tussen grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  76,00