Boeken over economie

 • A.J. Ouweneel boeken
  A.J. Ouweneel - Salarisindex 2018

  Een praktisch overzicht van alle informatie over loon in een compact formaat met onderwerpen als loonbelasting/premie volksverzekeringen, premieheffing werknemersverzekeringen en de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. U krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,85
 • Jurn de Vries boeken
  Jurn de Vries - Theologische blik op economische vragen

  Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we om met schuldenproblematiek, met inkomensongelijkheid, met sociale zekerheid? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - Strategisch beleggen met Geert Schaaij

  In dit boek deelt Schaaij zijn kennis van opties die hij tijdens zijn 30-jarige ervaring heeft opgedaan. Op een toegankelijke manier worden de optiebegrippen en de werking helder uitgelegd.In dit boek deelt Schaaij zijn kennis van opties die hij tijdens zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mark Soons boeken
  Mark Soons - Stop met verkopen, start met helpen

  In STOP MET VERKOPEN, START MET HELPEN worstelt Claire om haar Life Coaching praktijk op te zetten. Gaandeweg ontdekt ze de vijf pijlers van de COACH Methode, die het werven van klanten niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken: echte connectie, obstakels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • P.C. Bosman boeken
  P.C. Bosman - Startup

  Starten is een hele klus, samen of alleen. Gelukkig kun je leren van heel veel voorgangers die succesvol werden met een eigen bedrijf. De fouten die zij maakten kun je overslaan. Je eigen fouten komen vanzelf... ook leerzaam. Werk dat idee over een eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefan Arts boeken
  Stefan Arts - Raadgevingen voor collectief en individu

  De raadgevingen voor collectief en individu gaan over filosofische onderwerpen zoals ethiek, politiek, economie, religie en kunst en muziek, geïntroduceerd aan de hand van alledaagse onderwerpen. Het is een boek dat bedoeld is voor mensen die in aanraking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nicole den Hartigh boeken
  Nicole den Hartigh - Frauditing 2.0

  Wie zijn de mensen die fraude onderzoeken? Welke rol spelen ze en aan welke ethische, wettelijke, gedrags- en beroepsregels zijn zij gebonden? Want daar waar persoonsgericht onderzoek integriteit raakt zou een onderzoeker die over onvoldoende ervaring, kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • De Dikke Blauwe 5 2018-2019

  De Dikke Blauwe 5, Jaargids 2018-2019 over doneren & sociaal investeren Op 22 november verschijnt De Dikke Blauwe 5. De lustrum-editie van het journalistieke jaarboek over maatschappelijke vrijgevigheid in Nederland. De Dikke Blauwe heeft zich in korte tijd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Peter Pleijs boeken
  Peter Pleijs - Duurzaam is anders

  Er gaat geen dag voorbij zonder dat we geconfronteerd worden met het woord duurzaam. Je komt het in alle media tegen: duurzaam beleggen, duurzaam ondernemen, duurzame energie, duurzame bouwmaterialen, duurzame kantoren, duurzame kleding, duurzame biobrandstof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Lita Epstein, Grayson D. Roze boeken
  Lita Epstein, Grayson D. Roze - Traden voor Dummies

  Slimme handelaren verdienen geld in zowel stijgende als dalende markten – en dat kun jij nu ook! Traden voor Dummies vermindert de stress van de beurs en helpt je om je portefeuille naar nieuwe hoogten te brengen. Je profiteert van de talloze voorbeelden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

  Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Guido Thys boeken
  Guido Thys - Ontklooien

  Er wordt wat afgeklooid in onze bedrijven en organisaties. Tijd om te ontklooien, dus! Hoe graag zouden we luid gillend willen protesteren tegen alle ellende? We blijken namelijk slechts 15% van onze tijd bezig te zijn met het creëren van waarde. Er zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Patrick Beijersbergen boeken
  Patrick Beijersbergen - Beleggen kun je zelf 2019

  ‘Beleggen kun je zelf 2019’ van Patrick Beijersbergen is een unieke handleiding voor de Nederlandse en Vlaamse belegger, vol met concrete tips voor wie in 2019 eindelijk wil beginnen met beleggen of zijn lopende portefeuille sterk wil houden. Beijersbergen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ben Koppenens, Sander Scholten, Dirkjan Vis boeken
  Ben Koppenens, Sander Scholten, Dirkjan Vis - Webshopovername

  Overweeg je om een webshop te kopen? Of om jouw eigen webwinkel te verkopen? Je staat dan voor belangrijke beslissingen waarvan je de gevolgen moeilijk kunt overzien. Voor Ben Koppenens en Sander Scholten zijn webshopovernames dagelijkse kost. Hun ervaringen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Louis Schoofs, Charlotte Schoofs boeken
  Louis Schoofs, Charlotte Schoofs - Good business in bank en verzekeringen

  Hoe bouw je als lokale ondernemer een sterk bedrijf uit in bank en verzekeringen?Hoe inspireer je klanten om jouw ambassadeur te worden?Hoe geef je je klanten dat ietsje meer?De verzekeringssector is niet meer wat hij vroeger was. De verwachtingen van de klant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Rob Hodegson boeken
  Rob Hodegson - ÉÉN plus ÉÉN is TWEE plus

  Gedurende hun laatste levensjaren mocht ik mijn ouders pa Jimmy en ma Maleen, ieder met een eigen socioculturele achtergrond en land van herkomst, respectievelijk Brits-Guyana en Suriname, beter leren kennen. Ik was nieuwsgierig en wilde meer weten over hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • J.B.S. Hijink, L. in 't Veld, J.F. Garvelink, C.J.A. van Geffen, S.A.G. Hoogeveen, P.M. van der Zanden boeken
  J.B.S. Hijink, L. in 't Veld, J.F. Garvelink, C.J.A. van Geffen, S.A.G. Hoogeveen, P.M. van der Zanden - Vereniging Jaarrekeningenrecht 2016-2018

  Deze bundel verenigt negen bijdragen op het terrein van het jaarrekeningenrecht in ruime zin. De rode draad die door deze uiteenlopende perspectieven loopt is de doorwerking van formele aspecten van het jaarrekeningenrecht in het ondernemingsrecht. Op welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Tiana Laurence boeken
  Tiana Laurence - Blockchain voor Dummies

  De blockchain, de baanbrekende technologie achter de bitcoin, kan ook revolutionaire gevolgen hebben voor de financiële transacties, databeveiliging en informatie-integriteit in jouw bedrijf. Blockchain voor Dummies laat je zien hoe je bedrijf gebruik kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Pim van Vliet, Jan de Koning boeken
  Pim van Vliet, Jan de Koning - De conservatieve belegger

  Met behulp van ‘De conservatieve belegger’ van beleggingsexperts Pim van Vliet en Jan de Koning is beleggen niet langer riskant en ingewikkeld. Van Vliet en De Koning komen op basis van grondige analyse en academisch onderzoek tot de conclusie dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Nassim Nicholas Taleb boeken
  Nassim Nicholas Taleb - Skin in the game

  ‘Taleb is echt een significante filosoof (…) iemand die met de kracht, originaliteit en oprechtheid van zijn ideeën in staat is om de manier waarop we de structuur van de wereld beschouwen, te veranderen.’ John Gray, GQ ‘Het grote plaatje dat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • W.M.H.A. van Tilborg boeken
  W.M.H.A. van Tilborg - Bedrijfstak-, beroeps- en ondernemingspensioenfondsen 2018

  Dit compendium vormt het ideale naslagwerk bij het adviseren over pensioen. De titel levert een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van pensioenen in Nederland. Alle relevante kerngegevens zijn daarbij opgenomen, waaronder de verplichtstellingen, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  89,95
 • Johan Van Overtveldt boeken
  Johan Van Overtveldt - Sisyphus achterna

  Op 15 september 2008 stond de wereld stil. De Amerikaanse bank Lehman Brothers ging ten onder en trok bijna de hele wereldeconomie mee de afgrond in. Ook in Europa was de crisis langdurig en intens. Banken kapseisden, regeringen wankelden en alle financiële… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cynthia Wilke boeken
  Cynthia Wilke - Op de vleugel van een libelle

  Wat blijft er over van het geweldige plot dat we voor ons eigen levensverhaal hadden gepland wanneer ons leven de richting van rampspoed neemt? We worden uitgedaagd te zoeken naar nieuwe waarheden. Maar welke? Dit boek is als een speurtocht naar de geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Richtlijnen voor de jaarverslaggeving 2018

  Het opstellen van het jaarverslag en de jaarrekening voor middelgrote en grote rechtspersonen vergt kennis over een groot aantal richtlijnen. Deze uitgave, geschreven door de Raad van Jaarverslaggeving, brengt hierin overzicht. Op praktijkgerichte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  194,50