Boeken over communicatie

 • Frank Regtvoort boeken
  Frank Regtvoort - Wat communiceren betekent

  Dit essay vertelt het universele verhaal van communiceren: wat het is en wat het doet. Het verhaalt over werk van bedrijven en (overheids)organisaties dat beroepshalve wordt gedaan om te communiceren. Het laat je inzien dat de ‘core business’ van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jaap Toorenaar boeken
  Jaap Toorenaar - Hoe verzinnen ze het?

  ‘Foutje, bedankt’ • ‘Melk. De witte motor’ • de supermarktmanager van Albert Heijn • ‘Even Apeldoorn bellen’ • ‘Ik heb nog zo gezegd: geen bommetje’ • ‘Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend’ • ‘Niet omdat het moet, maar omdat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Judith Smits boeken
  Judith Smits - De FUNfactor

  We netwerken altijd en overal. Toch zien veel mensen netwerken als een 'moetje' en vinden het lastig om op onbekenden af te stappen. Het boek De FUNfactor helpt jou om juist wél die stap te zetten. De FUNfactor is geschreven door netwerkexpert Judith Smits.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tim Verheyden, Tom Rumes, Andries Fluit boeken
  Tim Verheyden, Tom Rumes, Andries Fluit - How to story

  Verhalen vertellen is moeilijk. Vreselijk moeilijk. Toch heeft iedereen een verhaal dat, eens je de nodige tips en tricks op zak hebt, in beeld gebracht kan worden. Door hard werk, de juiste keuzes, maar ook door kennis van de opbouw van verhalen kan je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frans Hendrikx boeken
  Frans Hendrikx - SCHATTEN ONTHULD! simpel met QR-codes

  Veel natuur-, cultuur-, kunstschatten en verhalen blijven ongezien of ongehoord voor het publiek. Hoe jammer is dat? Wat als je die verhalen direct boven tafel tovert als ze ertoe doen? Verhalen die mensen verleiden, verbinden, verrijken en verwonderen? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,39
 • Wiljan Smit, Renske Gommer, Inge Berg, Harry Smals boeken
  Wiljan Smit, Renske Gommer, Inge Berg, Harry Smals - Zo communiceer je mondeling

  Behandelt zowel de mondelinge beroeps- als basisvaardigheden; studenten maken zich de vaardigheden eigen door te doen; ontwikkeld door ervaren docenten in het hoger beroepsonderwijs. Aankomende professionals moeten niet alleen vakbekwaam zijn, maar ook hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marianne Luitjes, Hetty de Laat boeken
  Marianne Luitjes, Hetty de Laat - Gespreksvoering voor Sociaal Werkers

  Toegespitst op de (toekomstige) sociaal werker; biedt een brede basis voor effectieve gespreksvoering; ontwikkeld door deskundigen op het gebied van communicatie. Gespreksvoering is voor een sociaal werker een essentieel onderdeel in het omgaan met en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,75
 • Peggy de Prins boeken
  Peggy de Prins - De clash voorbij

  Sociale dialoog is mensenwerk en vormt vaak een onontwarbaar kluwen van emoties, regels, tradities, … Niet-ingewijden trekken grote ogen wanneer ze voor het eerst geconfronteerd worden met dat kluwen. Ofwel geraken ze gefascineerd en zetten ze door, ofwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,40
 • Harry van Dalen, Kees Koedijk boeken
  Harry van Dalen, Kees Koedijk - De kleine Keynes

  De kleine Keynes van Harry van Dalen en Kees Koedijk is een handige samenvatting van het gedachtegoed van de Britse econoom John Maynard Keynes, een veelzijdig intellectueel die een grote betrokkenheid voelde bij het wel en wee van de wereld. Zijn bekendste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • David Kok boeken
  David Kok - Nudging de gemeenteraad

  Als communicatieadviseur van de gemeenteraad van Almere heeft David Kok de afgelopen vijf jaar veel ruimte gekregen om te experimenteren. Sommige van deze experimenten lukten, maar er zijn er zeker ook die mislukten. De ‘fanbase’ van de gemeenteraad is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,48
 • Betteke van Ruler boeken
  Betteke van Ruler - Communicatie in positie in 3 stappen

  In Communicatie in positie in 3 stappen biedt Betteke van Ruler een methode om in drie stappen te komen tot een goede vormgeving van de communicatiefunctie in of voor een organisatie. Hiervoor heeft ze het Communicatiehuis bedacht. Deze methode loodst je via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Carmine Gallo boeken
  Carmine Gallo - Vijfsterrencommunicatie

  In ‘Vijfsterrencommunicatie’ laat Carmine Gallo zien hoe je anderen overtuigt van de waarde van jouw idee, hoe je grote groepen inspireert en hoe je je ontwikkelt van ‘good naar great’, zodat jouw vijfsterrenkwaliteiten duidelijk over het voetlicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer boeken
  Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer - De media-explosie

  Een dagelijks leven zonder media; we kunnen het ons niet meer voorstellen. De verscheidenheid aan media-uitingen groeit met de dag. Naast de traditionele media, zoals radio en televisie, zorgen ook de media uit het digitale tijdperk voor een aanhoudende stroom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Ineke van den Berg, Tineke Kanters boeken
  Ineke van den Berg, Tineke Kanters - Gesprekken die werken

  Dit is een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf. Op het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon(E) van Saarloos boeken
  Simon(E) van Saarloos - Enz.

  In Enz. neemt filosoof en schrijver Simon(e) van Saarloos het strafproces tegen Geert Wilders onder de loep, dat werd gestart naar aanleiding van zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in 2014. ‘Wie mij wil stoppen, moet mij vermoorden,’ zei Geert Wilders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Cees Rijken boeken
  Cees Rijken - Online op weg

  Online op Weg legt je op een laagdrempelige en tijdbesparende manier uit hoe je online van start kunt gaan. Met als uitgangspunt: het opzetten van een website (of een uitbreiding daarvan) en die vervolgens zo populair mogelijk maken. Je hebt je zojuist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,47
 • Kathrin Hartmann boeken
  Kathrin Hartmann - Groene leugens

  In ‘Groene leugens’ laat Kathrin Hartmann zien dat consumenten steeds meer doordrongen raken van hun te grote ecologische voetafdruk. Ze kopen steeds vaker hun producten bij bedrijven die milieuvriendelijke beloftes te doen. Maar zijn die bedrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Casper Thomas boeken
  Casper Thomas - De autoritaire verleiding

  In ‘De autoritaire verleiding’ onderzoekt journalist Casper Thomas vijf landen die de liberale democratie afwijzen en de rug toekeren. Jarenlang leek de combinatie van democratie, vrijheid en onafhankelijke instituties namelijk onaantastbaar. Nu meldt zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Edwin Hoffman, Arjan Verdooren boeken
  Edwin Hoffman, Arjan Verdooren - Diversiteitscompetentie

  In de wereld van vandaag werken, studeren en leven veel mensen in internationale en multiculturele omgevingen. Om die reden is interculturele communicatie in veel studiegebieden en beroepsvelden een belangrijk thema geworden. Kennis over cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Maike Olij boeken
  Maike Olij - Nieuwsbehoeften

  Waarom kijken we 's avonds naar een nieuwsprogramma op televisie? Wat beweegt ons om 's morgens op een app te checken wat er is gebeurd in de wereld? Waarom klikken we de hele dag op nieuwsberichten in onze Facebook timeline? Dát we het doen is bekend. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Sara Vercauteren boeken
  Sara Vercauteren - Geen commentaar

  Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bart Brouwers boeken
  Bart Brouwers - Na de deadline

  De deadline was tot de komst van het internet het moment waarop een journalist niets meer aan zijn werk kon veranderen. Anno 2013 lijkt de journalistiek zelf zijn deadline te naderen.In Na de Deadline analyseert Bart Brouwers de ontwrichtende en creatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Neal Caciano boeken
  Neal Caciano - Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend?

  Zijn wij vrouwen nou zo ... verschillend?In dit inspirerende boek komen vrouwen met verschillende etnische achtergronden met elkaar in gesprek. Tijdens bijeenkomsten rond het thema 'socialisatie' wordt de gelijkheid tussen al deze vrouwen al snel duidelijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elroy Cocheret de la Morinière, Mark van der Zwan, Paulien Weikamp boeken
  Elroy Cocheret de la Morinière, Mark van der Zwan, Paulien Weikamp - IMPACT! via de nieuwsmedia

  IMPACT! via de nieuwsmediaEen Hoe?- en Doe!-boek voor wetenschappersDit boek is bedoeld voor wetenschappers uit alle wetenschappelijke disciplines, die praktische tips willen over de interactie met de nieuwsmedia. Waarom zou je eigenlijk in de nieuwsmedia… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tity de Vries boeken
  Tity de Vries - Een onwrikbaar geloof in zijn gelijk

  Rond Sal Tas, activist, politiek essayist en journalist, was het zelden stil. Hij had uitgesproken meningen die hij meestal op een dwingende manier verwoordde en die hem regelmatig tot een controversiële figuur maakten. Daarmee oogstte hij bewondering maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95