Boeken over communicatie

 • Marianne Luitjes, Hetty de Laat boeken
  Marianne Luitjes, Hetty de Laat - Gespreksvoering voor Sociaal Werkers

  Toegespitst op de (toekomstige) sociaal werker; biedt een brede basis voor effectieve gespreksvoering; ontwikkeld door deskundigen op het gebied van communicatie. Gespreksvoering is voor een sociaal werker een essentieel onderdeel in het omgaan met en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Betteke van Ruler boeken
  Betteke van Ruler - Communicatie in positie in 3 stappen

  In Communicatie in positie in 3 stappen biedt Betteke van Ruler een methode om in drie stappen te komen tot een goede vormgeving van de communicatiefunctie in of voor een organisatie. Hiervoor heeft ze het Communicatiehuis bedacht. Deze methode loodst je via… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Peggy de Prins boeken
  Peggy de Prins - De clash voorbij

  Sociale dialoog is mensenwerk en vormt vaak een onontwarbaar kluwen van emoties, regels, tradities, … Niet-ingewijden trekken grote ogen wanneer ze voor het eerst geconfronteerd worden met dat kluwen. Ofwel geraken ze gefascineerd en zetten ze door, ofwel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Wiljan Smit, Renske Gommer, Inge Berg, Harry Smals boeken
  Wiljan Smit, Renske Gommer, Inge Berg, Harry Smals - Zo communiceer je mondeling

  Behandelt zowel de mondelinge beroeps- als basisvaardigheden; studenten maken zich de vaardigheden eigen door te doen; ontwikkeld door ervaren docenten in het hoger beroepsonderwijs. Aankomende professionals moeten niet alleen vakbekwaam zijn, maar ook hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Kathrin Hartmann boeken
  Kathrin Hartmann - Groene leugens

  In ‘Groene leugens’ laat Kathrin Hartmann zien dat consumenten steeds meer doordrongen raken van hun te grote ecologische voetafdruk. Ze kopen steeds vaker hun producten bij bedrijven die milieuvriendelijke beloftes te doen. Maar zijn die bedrijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer boeken
  Kees van Wijk, David Huijzer, peter 't Lam, Henri Spijkerboer - De media-explosie

  Een dagelijks leven zonder media; we kunnen het ons niet meer voorstellen. De verscheidenheid aan media-uitingen groeit met de dag. Naast de traditionele media, zoals radio en televisie, zorgen ook de media uit het digitale tijdperk voor een aanhoudende stroom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Carmine Gallo boeken
  Carmine Gallo - Vijfsterrencommunicatie

  In ‘Vijfsterrencommunicatie’ laat Carmine Gallo zien hoe je anderen overtuigt van de waarde van jouw idee, hoe je grote groepen inspireert en hoe je je ontwikkelt van ‘good naar great’, zodat jouw vijfsterrenkwaliteiten duidelijk over het voetlicht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Cees Rijken boeken
  Cees Rijken - Online op weg

  Online op Weg legt je op een laagdrempelige en tijdbesparende manier uit hoe je online van start kunt gaan. Met als uitgangspunt: het opzetten van een website (of een uitbreiding daarvan) en die vervolgens zo populair mogelijk maken. Je hebt je zojuist… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ineke van den Berg, Tineke Kanters boeken
  Ineke van den Berg, Tineke Kanters - Gesprekken die werken

  Dit is een inspirerend boek vol praktische tips, om direct, persoonlijk en doelgericht met elkaar in gesprek te gaan. Door een goed gesprek op het werk ervaar je minder spanning, werk je prettiger en effectiever samen en ga je werkstress te lijf. Op het werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simon(E) van Saarloos boeken
  Simon(E) van Saarloos - Enz.

  In Enz. neemt filosoof en schrijver Simon(e) van Saarloos het strafproces tegen Geert Wilders onder de loep, dat werd gestart naar aanleiding van zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in 2014. ‘Wie mij wil stoppen, moet mij vermoorden,’ zei Geert Wilders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Roderik Kelderman boeken
  Roderik Kelderman - NLP Master Practitioner

  Dit boek is bedoeld voor iedere NLP Coach, NLP Trainer of deelnemer van een NLP Opleiding of cursus als handboek en naslagwerk. (Harde kaft)

  Lees meer...
  179,00
 • Edwin Hoffman, Arjan Verdooren boeken
  Edwin Hoffman, Arjan Verdooren - Diversiteitscompetentie

  In de wereld van vandaag werken, studeren en leven veel mensen in internationale en multiculturele omgevingen. Om die reden is interculturele communicatie in veel studiegebieden en beroepsvelden een belangrijk thema geworden. Kennis over cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Annemarie Nuwenhoud boeken
  Annemarie Nuwenhoud - Interculturele communicatie in de NT2-les

  Van NT2-docenten wordt verwacht dat zij over de juiste kennis, vaardigheden en houding beschikken om goed te kunnen functioneren in een cultureel diverse omgeving. Interculturele communicatie in de NT2-les helpt docenten om samen met hun cursisten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bert Ruck boeken
  Bert Ruck - Succesvol adviseren in bestuurlijke organisaties

  Het perfecte bestuursvoorstel maken, de echt compacte beleidstekst schrijven. Je wilt het en je kunt het leren. Hoe? Door (virtueel) aan de slag te gaan als (beleids)adviseur in de Belangenfabriek. De teksten die het adviesbureau de Belangenfabriek produceert,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Axelle de Roy boeken
  Axelle de Roy - Feedback pakket

  Weet jij wat je sterke punten zijn? Wat anderen in jou waarderen? Daar kom je maar op één manier achter: door feedback te vragen! Als je dat doet, werk je actief aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Feedback geeft je de kans te groeien, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Huib Koeleman boeken
  Huib Koeleman - Interne communicatie

  Interne communicatie is een van de succesfactoren om een organisatie goed te laten functioneren, zeker in tijden van agile werken. Het draagt bij aan een prettige werkcultuur, waar medewerkers zich betrokken voelen, resultaten halen en kennis delen. In dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Sara Vercauteren boeken
  Sara Vercauteren - Geen commentaar

  Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Edwin Hoffman, Arjan Verdooren boeken
  Edwin Hoffman, Arjan Verdooren - Diversity competence

  In de wereld van vandaag werken, studeren en leven veel mensen in internationale en multiculturele omgevingen. Om die reden is interculturele communicatie in veel studiegebieden en beroepsvelden een belangrijk thema geworden. Kennis over cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Winston Scholsberg boeken
  Winston Scholsberg - De Wes methode

  Het is mij een genoegen om een voorwoord te schrijven voor Winston E. Scholsberg's boek De WES Methode Wow & Excitye With storytelling. Winston is voor mij een rolmodel en ik heb veel van hem geleerd. Ik zag Scholsberg voor eerst als drummer, toen hij met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Renée van Zijl boeken
  Renée van Zijl - Webcare

  Webcare is het uitvoeren en monitoren van online interacties met klanten en andere relaties van een organisatie via social media, met als doel het vergroten van de klanttevredenheid, het versterken van de reputatie en het stimuleren van de verkopen. Webcare is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Baldwin Van Gorp boeken
  Baldwin Van Gorp - Verdraaid!

  De nieuwsmedia krijgen vaak de schuld van wat er misgaat in de wereld. Veel discussies over de journalistiek eindigen in een gescherm met termen als 'sensatiezucht', 'subjectiviteit' en 'roddel', terwijl niemand die begrippen grondig definieert. Ook het begrip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erwin Van Meekeren boeken
  Erwin Van Meekeren - Samen beslissen in de zorg

  Samen beslissen (shared decision making) is in de zorg het adagium. Maar er zijn patiënten met wie de samenwerking niet zo soepel verloopt of moeilijk tot stand komt. Zij roepen discussie en emoties op, zorgen ervoor dat uw spreekuur uitloopt, bezorgen u een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Pascal Lefèvre boeken
  Pascal Lefèvre - Beeld en visuele waarneming

  Hoe verwerken we de beelden om ons heen, zowel van onze omgeving als van de beeldcultuur?Welke evolutionaire voordelen heeft de kunst en esthetiek opgeleverd?Beeld en visuele waarneming biedt een toegankelijke inleiding in de visuele perceptie van zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gonda Duivenvoorden, Gerald Morssinkhof boeken
  Gonda Duivenvoorden, Gerald Morssinkhof - De psychologie van communicatie

  Psychologie van Communicatie focust op de grondhouding van de zender, de leefwereld van de ander en de effect-bevorderende factoren voor het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën.Psychologie van Communicatie focust op de grondhouding van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ellis Buis, Joyce Hardholt boeken
  Ellis Buis, Joyce Hardholt - Verleid je lezer online

  Je wilt teksten schrijven die raak schieten en waar je lezers hebberig van worden. Teksten die ervoor zorgen dat ze in actie komen: een aankoop doen, een offerte opvragen, iets downloaden of inschrijven voor een nieuwsbrief. Maar het lukt je niet om die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95