Boeken over communicatie

 • Renée van Zijl boeken
  Renée van Zijl - Webcare

  Webcare is het uitvoeren en monitoren van online interacties met klanten en andere relaties van een organisatie via social media, met als doel het vergroten van de klanttevredenheid, het versterken van de reputatie en het stimuleren van de verkopen. Webcare is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Baldwin Van Gorp boeken
  Baldwin Van Gorp - Verdraaid!

  De nieuwsmedia krijgen vaak de schuld van wat er misgaat in de wereld. Veel discussies over de journalistiek eindigen in een gescherm met termen als 'sensatiezucht', 'subjectiviteit' en 'roddel', terwijl niemand die begrippen grondig definieert. Ook het begrip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Sara Vercauteren boeken
  Sara Vercauteren - Geen commentaar

  Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Winston Scholsberg boeken
  Winston Scholsberg - De Wes methode

  Het is mij een genoegen om een voorwoord te schrijven voor Winston E. Scholsberg's boek De WES Methode Wow & Excitye With storytelling. Winston is voor mij een rolmodel en ik heb veel van hem geleerd. Ik zag Scholsberg voor eerst als drummer, toen hij met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Stephanie Gray boeken
  Stephanie Gray - Liefde doet leven

  Communiceren is een kunst. In het gesprek met de ander kan het verleidelijk zijn om meer te focussen op wat we zeggen, dan op tegen wie we het zeggen. Het is echter belangrijk om een gesprek te beschouwen als een ontmoeting met iemand van hart tot hart. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Edwin Hoffman, Arjan Verdooren boeken
  Edwin Hoffman, Arjan Verdooren - Diversity competence

  In de wereld van vandaag werken, studeren en leven veel mensen in internationale en multiculturele omgevingen. Om die reden is interculturele communicatie in veel studiegebieden en beroepsvelden een belangrijk thema geworden. Kennis over cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Eliot Higgins boeken
  Eliot Higgins - Op zoek naar de waarheid

  ‘Op zoek naar de waarheid’ van Elliot Higgins is een weergave van de beste lezing van TEDxAmsterdam 2016: zijn bijzondere verhaal over Bellingcat. Het achterhalen van de waarheid in de huidige wereld van nepnieuws en misleidende informatie is als het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gonda Duivenvoorden, Gerald Morssinkhof boeken
  Gonda Duivenvoorden, Gerald Morssinkhof - De psychologie van communicatie

  Psychologie van Communicatie focust op de grondhouding van de zender, de leefwereld van de ander en de effect-bevorderende factoren voor het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën.Psychologie van Communicatie focust op de grondhouding van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Mayke van Keep, Sybrig van Keep boeken
  Mayke van Keep, Sybrig van Keep - Issuedenken - Echte bazen maken impact

  Voor alle organisaties die hun reputatie willen verstevigen, innovaties willen stimuleren en hun maatschappelijke zichtbaarheid en sympathie willen vergroten. Issues zijn onderwerpen die beroeren, verbinden en om actie vragen. Van plofkip tot plasticsoep, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ellis Buis, Joyce Hardholt boeken
  Ellis Buis, Joyce Hardholt - Verleid je lezer online

  Je wilt teksten schrijven die raak schieten en waar je lezers hebberig van worden. Teksten die ervoor zorgen dat ze in actie komen: een aankoop doen, een offerte opvragen, iets downloaden of inschrijven voor een nieuwsbrief. Maar het lukt je niet om die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Pascal Lefèvre boeken
  Pascal Lefèvre - Beeld en visuele waarneming

  Hoe verwerken we de beelden om ons heen, zowel van onze omgeving als van de beeldcultuur?Welke evolutionaire voordelen heeft de kunst en esthetiek opgeleverd?Beeld en visuele waarneming biedt een toegankelijke inleiding in de visuele perceptie van zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Erwin Van Meekeren boeken
  Erwin Van Meekeren - Samen beslissen in de zorg

  Samen beslissen (shared decision making) is in de zorg het adagium. Maar er zijn patiënten met wie de samenwerking niet zo soepel verloopt of moeilijk tot stand komt. Zij roepen discussie en emoties op, zorgen ervoor dat uw spreekuur uitloopt, bezorgen u een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Simon Singh boeken
  Simon Singh - Het laatste raadsel van Fermat

  Eén krabbeltje in de marge van een boek leidt tot drieënhalve eeuw gepieker. De Franse ambtenaar en amateurwiskundige Pierre de Fermat schreef rond 1637 een stelling waarvan hij het bewijs niet gaf. Dit bleek een breinbreker voor de meest geniale geesten. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Baudy Wiechers boeken
  Baudy Wiechers - Besluit met CONSENT

  Besluit met CONSENT Handboek voor effectief en gelijkwaardig samenwerken binnen bedrijven, organisaties en teams Steeds meer ondernemingen werken met nieuwe vormen van organiseren, met zelfsturende teams en structuren die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Dan Roam boeken
  Dan Roam - Teken en win

  LEER HOE JE OVERTUIGEND COMMUNICEERT MET SIMPELE TEKENINGEN. We leven in een visueel tijdperk. 90% van alles wat we online delen is beeld. Dat is niet vreemd, want plaatjes trekken onze aandacht, zo is ons brein geprogrammeerd. Je kans op succes is dus vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Frank van Leer boeken
  Frank van Leer - De Impact Factor

  De Impact Factor. Hoe je elke presentatie transformeert naar een inspirerend verhaal. Aan de hand van sprekende voorbeelden, inspirerende anekdotes en concrete tips en adviezen laat Frank zien hoe iedereen impact kan maken met zijn presentatie. Wat maakt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Loisen, Stijn Joye boeken
  Jan Loisen, Stijn Joye - On media and communication

  Communication and media are essential and ubiquitous aspects of our daily lives and society. Yet, we do not always seem to know what communication is, how it operates, which impact it holds and even how to aptly describe it. Acknowledging this 'black box', On… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Chris van der Heijden boeken
  Chris van der Heijden - Spiegelzaal van onze tijd

  Iedereen leest tegenwoordig LINDA. En dat is snel gegaan. Van alle Nederlandse mediamerken is dit het enige dat zó snel zó succesvol is geworden. Hoe is het mogelijk, vraagt Chris van der Heijden zich af in Spiegelzaal van onze tijd. Het zegt iets over ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Van de Water, Toon Verlinden boeken
  Hans Van de Water, Toon Verlinden - The floor is yours

  Geef jij regelmatig presentaties voor een groot of klein publiek? Zou je eindelijk eens een presentatie willen kunnen geven waarbij niet alleen niemand in slaap valt, maar die nog resultaat, aandacht of sponsoring oplevert ook?In The Floor is Yours geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Hélène van Beek, Louis van de Geijn boeken
  Hélène van Beek, Louis van de Geijn - Krantenpaus. De oorlogen van Louis Fréquin [1914-1998]

  Spraakmakend, strijdbaar, oerkatholiek, selfmade vakman, Bourgondiër, gewonde ziel. Deze kwalificaties passen allemaal bij Louis Frequin, die een kleine halve eeuw journalist was en bijna 32 jaar hoofdredacteur van De Gelderlander. Frequin was ook schrijver,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • John Schoorl boeken
  John Schoorl - Flippokoning

  'John Schoorl is bij mijn weten de enige schrijver in Nederland die poëzie ziet in zowel een frauderende bouwondernemer als een Brabantse snackbarkoning, en die beiden vroeg of laat weet te vangen in een altijd swingende, maar niet te imiteren stijl, eentje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Christian Holthof, Sophie van Tilburg boeken
  Christian Holthof, Sophie van Tilburg - Sociale media en online travel agents in de hotelsector

  In dit boek wordt de werking van sociale media en OTA's - online travel agents uiteengezet en geïllustreerd met voorbeelden uit de hotelsector. Daarnaast worden de resultaten weergegeven van het projectmatig wetenschappelijk onderzoek HoVla, waarbij de focus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Niek Pas boeken
  Niek Pas - Macron en de nieuwe politiek

  Emmanuel Macron is 39 jaar en sinds mei 2017 president van Frankrijk. Hij wil de Franse economie en samenleving moderniseren en de almacht van de Franse staat terugdringen zonder in de val van marktwerking en multiculturalisme te trappen. Hij streeft naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christoph Ruys boeken
  Christoph Ruys - 2020 Het visuele netwerk

  Smart cities, smart homes, het 'internet of things'... Het zijn wellicht geen nieuwe of vreemde begrippen meer. Maar wat betekent het voor ons, en meer specifiek, wat betekent het in onze technologische netwerkmaatschappij op het gebied van visualisering? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Eric Goubin boeken
  Eric Goubin - Het nieuwe communicatieklimaat: 20 trends in communicatie

  De maatschappij is voortdurend in beweging. Ook het communicatievak staat niet stil. Maar hoe weet je welke innovaties er nu echt toe doen voor het communicatievak? Eric Goubin brengt een overzicht van de 20 meest relevante trends en beschrijft meteen ook de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00