Boeken over management & bedrijf

 • Nathalie Fanoy boeken
  Nathalie Fanoy - De geheimhoudingsplicht en het verschoningsrecht van de advocaat

  Advocaten en hun cliënten moeten vrij en vertrouwelijk met elkaar kunnen communiceren. Dit wordt als een maatschappelijk belang gezien: zonder gegarandeerde vertrouwelijkheid geen openheid van cliënten, zonder openheid geen optimale juridische advisering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Sociaal Memo Actueel november 2018

  Sociale zekerheid in Nederland staat geen dag stil. Daarom vindt u in dit memo een overzicht van nieuwe bepalingen en wijzigingen van de afgelopen maanden, compleet gemaakt met wetten en regels per 1 januari 2019 en wetsvoorstellen die begin november 2018 in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts boeken
  Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts - Wat doen ze daar eigenlijk?

  Elke vijf jaar zijn er in Nederland verkiezingen voor het Europees Parlement. Het is voor burgers lastig omeen beargumenteerde Europese stem uit te brengen. Kranten en televisie geven relatief weinig aandacht aan de Europese politiek. Daardoor hebben burgers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B.A. Schuijling boeken
  B.A. Schuijling - Verrekening

  Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Beoefent u het vermogensrecht, het insolventierecht of het erfrecht? Dan mag dit complete en actuele handboek verrekening niet in uw collectie ontbreken. Verrekening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Bart Van Craeynest boeken
  Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

  Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marijn Mulders boeken
  Marijn Mulders - Groeien met verdienmodellen in 60 minuten

  Heeft jouw onderneming wel het beste verdienmodel? Er zijn modellen waarmee je misschien meer kunt omzetten. Maak kennis met het abonnementsmodel, het lokaasmodel en nog twintig verdienmodellen waarmee je nieuwe markten kunt aanboren. Marijn Mulders is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geerhard Bolte boeken
  Geerhard Bolte - Zo schrijf je een goed managementboek

  Een managementboek schrijven is nog steeds een van de beste manieren om jezelf als deskundige op de kaart te zetten. Dat wil jij ook, maar waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan? Een goed boek schrijven is moeilijk. Als het makkelijk was, dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • M.C. Dubbeldam, K. de Jong boeken
  M.C. Dubbeldam, K. de Jong - Toekomstig Boek 8 Wetboek van Strafvordering

  De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Steven Hoffman boeken
  Steven Hoffman - Olifanten laten vliegen

  Voor zowat iedere grote onderneming heeft innovatie tegenwoordig de allerhoogste prioriteit. De druk om te innoveren wordt steeds groter, en de prijs die wordt betaald wanneer het niet lukt steeds hoger. Intussen wil het bij de meeste ondernemingen maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Wim Buis (hoofdredactie) boeken
  Wim Buis (hoofdredactie) - Nextens IB Almanak deel 2 2019

  De IB Almanak 2019 Deel I is een vertrouwde uitgave voor de aangifte inkomstenbelasting. De IB Almanak Deel II is hierop een actuele aanvulling. De IB Almanak 2019 Deel II bevat een overzicht van alle wijzigingen 2019 én de integrale wettekst IB 2001 met alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  81,21
 • Jan Dillen boeken
  Jan Dillen - Veiligheidsmanagementsystemen

  Het landschap op gebied van veiligheid en gezondheid (V&G) is permanent in verandering. Nieuwe wetgeving, nieuwe gevaarlijke stoffen, nieuwe risico's of nieuwe productiemethoden maken het voor de preventieprofessional uitdagend om deze veranderingen op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Fred Korthagen, Ellen Nuijten boeken
  Fred Korthagen, Ellen Nuijten - De kracht van reflectie

  De kracht van reflectie laat zien hoe (aankomende) leraren systematisch kunnen reflecteren op praktijkervaringen. De lezer leert om reflectie concreet en constructief te maken. Het boek brengt de nieuwste inzichten over reflectie tot leven middels talloze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • De herijking van het faillissementsrecht-de pijler modernisering

  1 januari 2019 is de Wet Modernisering Faillissementsprocedure in werking getreden. Werkt u met deze wet? Dan krijgt u te maken met vele nieuwe en gewijzigde bepalingen. Deze bundel vormt een uitstekende gids voor de toepassing van alle wijzigingen en brengt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Em.prof.ir. W.G. Keeris boeken
  Em.prof.ir. W.G. Keeris - Beleggen in vastgoed - IV. 1. Marktsegment Science parks

  Dit is het eerste boek van deel vier van de serie 'Beleggen in vastgoed - Op transparantie gericht'. Het thema ervan is science park-vastgoed, het beleggen daarin en het managen daarvan. Science parks zijn van belang vanwege de Reen relatief laag risicoprofiel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  78,00
 • Marc Theeboom, Ellen Verheyden boeken
  Marc Theeboom, Ellen Verheyden - Vechtsporten met een +

  Sport-plus, of sport als middel voor het bevorderen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van maatschappelijk kwetsbare groepen, krijgt sinds enkele jaren meer en meer aandacht. Ook vechtsporten worden door overheden, sporten jeugdwerkorganisaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • C.H.A. van Oostrum boeken
  C.H.A. van Oostrum - Regres bij concernfinanciering

  Het onderwerp regres bij concernfinanciering leidt al sinds de jaren tachtig tot onzekerheid in de rechtspraktijk. Toch is dit proefschrift de eerste publicatie die een totaalbeeld geeft van deze problematiek. De lezer krijgt inzicht in de diverse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • Pieter van Osch boeken
  Pieter van Osch - De betekenisformule

  In ‘De betekenisformule’ vertelt groei-expert Pieter van Osch (bekend van de Scaling up-methode) hoe je de betekeniseconomie tot in het hart van je bedrijf brengt en hoe je daarmee dubbele winst kunt boeken: financiële groei én maatschappelijke impact.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • M. Snippe boeken
  M. Snippe - De integratie van fiscale gegevens in het rijksbrede toezicht

  De Belastingdienst beschikt over veel vertrouwelijke gegevens. Steeds vaker worden gegevens gedeeld met andere toezichthouders. Maar is dit wel in lijn met belangen van alle betrokkenen? In deze uitgave staat het spanningsveld van het verenigen van de belangen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  83,95
 • Luc van Bussel boeken
  Luc van Bussel - De Confetti Company

  Een Managementcultuurboek voor bestuurders van de nieuwe organisatie: een organisatie met Visie waar 'WarmteMakers' invulling geven aan "Purpose". Veertien topbestuurders delen hun visie op cultuur.“DE NATUUR WAS ER AL. CULTUUR IS WAT WIJ ERVAN GEMAAKT… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2019

  In het Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2019 vindt u actuele en betrouwbare informatie over veel voorkomende misdrijven en overtredingen. Het zakboek is voorzien van een omvangrijke inhoudsopgave en index. De overzichtelijke en praktijkgerichte insteek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries boeken
  Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries - Niet storen?

  De meeste bijdragen van deze bundel cirkelen rond de thema's 'boosheid' (in de samenleving, bij gedetineerden, bij onszelf) en 'stoornis' als een fenomeen dat geestelijke verzorgers ook in hun werk met ingeslotenen vandaag regelmatig tegengekomen. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • E.M.J. Fluijt boeken
  E.M.J. Fluijt - Passend Onderwijzen met Co-Teaching

  De Wet op Passend Onderwijs (2014) in Nederland en het M-Decreet (2015) in Vlaanderen hebben beiden tot doel meer inclusieve leeromgevingen voor leerlingen te bieden. Co-teaching wordt internationaal beschouwd als een effectieve strategie om onderwijs te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom boeken
  Ramón Wernsen, Cleo Scheerboom - Hypotheken voor Dummies

  Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het aanbod is breed en de voorwaarden divers. In dit boek vind je alle informatie om de juiste hypotheek te kiezen én te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jacco Van den Berg, Mecheline Klijs boeken
  Jacco Van den Berg, Mecheline Klijs - Het grote gesprekkenboek

  Het GROTE gesprekkenboek is sinds 2010 een beproefde gids voor leidinggevenden en HR-professionals die dagelijks uiteenlopende gesprekken voeren. Gesprekken die hun eigen voorbereiding, valkuilen, dynamiek, structuur, do's and don'ts en emoties kennen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95