Boeken over management & bedrijf

 • Christiaan Drenth boeken
  Christiaan Drenth - Ga je mee met Kroko?

  Speelse gedichten en leuke werkbladen met puzzels en kleurplaten over de avonturen van de krokodil Kroko en zijn vriendjes beer en poes. Leerzaam voor de basisschoolkinderen en leuk om op een speelse manier de kleinsten voor te lezen.Kinderen leren op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Ruud J.B. de Haas MBA boeken
  Ruud J.B. de Haas MBA - Imago en reputatie

  Dit boek is een praktisch stappenplan voor het in kaart brengen van het imago en de reputatie van een organisatie, merk, product/dienst, of persoon. Door middel van dit boek kan je zelf een strategisch communicatie-, imago-, of reputatieplan schrijven. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,43
 • Wouter ten Have, Anne-Bregje Huijsmans, Maarten Otto, Steven ten Have boeken
  Wouter ten Have, Anne-Bregje Huijsmans, Maarten Otto, Steven ten Have - Verandermanagement veranderd

  Aan modellen, goeroes en boeken met de volgende succesaanpak voor verandermanagement geen gebrek. Tegelijkertijd leiden discutabele aanpakken tot verspilling en gemiste kansen. Inzicht in wat wel of niet werkt schiet tekort. Verandermanagement veranderd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • J.G. Bussing boeken
  J.G. Bussing - Index Vervoer Gevaarlijke Stoffen 2019

  De Index Vervoer Gevaarlijke Stoffen 2019 is een betrouwbare gids bij het vinden van de juiste benamingen en gegevens van een stof, het invullen of controleren van vervoersdocumenten, en de classificatie van gevaarlijke stoffen en voorwerpen. In de Index zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  232,57
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Sociaal Memo Ouderen 2018

  Deze uitgave bundelt voor u alle belangrijke bepalingen uit wet- en regelgeving over sociale zekerheid in Nederland met betrekking tot ouderen. Alle kernpunten komen aan bod: van pensioen en AOW tot aan zorg en toeslagen. Bovendien vindt u per wet een compleet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,50
 • Maarten Hogenstijn boeken
  Maarten Hogenstijn - Sociaal ondernemerschap

  Mag je als sociale onderneming winst maken? En hoe kun je de meerwaarde van sociaal ondernemerschap aantonen? Dit boek zet de belangrijkste inzichten op een rij.Wat is het doel van een bedrijf: zoveel mogelijk winst maken, of helpen maatschappelijke problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mariette Lokin boeken
  Mariette Lokin - Wendbaar wetgeven

  Uitvoeringsorganisaties van de rijksoverheid zetten op grote schaal ICT in voor een effectieve en efficiënte uitvoering van wetgeving. De massaliteit van hun uitvoeringspraktijk maakt ICT onmisbaar. De vertaling van wettelijke regels die zij moeten uitvoeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Willem Braams, Katrien Winterink boeken
  Willem Braams, Katrien Winterink - Bodemsanering in juridisch perspectief

  De ontdekking van een groot aantal vaten met allerlei giftige stoffen onder een woonwijk in Lekkerkerk in 1979, deed het ernstige vermoeden rijzen dat de bodem ook op andere plaatsen in Nederland zodanig was verontreinigd dat saneringsmaatregelen moesten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Ruimtelijk bestuursrecht 2018/2

  Bent u werkzaam op het gebied van ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en omgevingsbeleid? Deze uitgave bevat een compleet en geordend overzicht van alle relevante wetten en uitvoeringsregelingen waar u gedurende de werkdag mee te maken krijgt. Van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,75
 • Jim Stolze boeken
  Jim Stolze - Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?

  De geschiedenis herhaalt zich. Bij de introductie van de auto vreesde men voor banen en veiligheid. Als een auto over straat reed, moest deze worden aangekondigd door een man met een vlag, zodat er geen gewonden zouden vallen. Inmiddels kunnen we ons dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jaap van Driel boeken
  Jaap van Driel - Waar is de projectmanager toch mee bezig?

  Soms hebt u de indruk dat projectmanagers in een andere wereld leven. Snappen ze soms niet waar u mee bezig bent? Als manager of ondernemer is uw zorg begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. Goede projectmanagers concentreren zich op hun taken en proberen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Ronald van der Molen boeken
  Ronald van der Molen - De kracht van organisch leiderschap

  De kracht van organisch leiderschap - Hoe je het zelforganiserende vermogen in mensen aanwakkert Dit is het eerste Nederlandse boek over organisch leiderschap en bevat concrete handvatten om de autonomie en bevlogenheid van mensen te vergroten. Klantvragen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,90
 • R. van de Munckhof boeken
  R. van de Munckhof - Overheidsaansprakelijkheid in milieu- en gezondheidszaken

  Het kenniscentrum Milieu en Gezondheid is een initiatief van het gerechtshof ’s-Hertogenbosch en de rechtbank Oost-Brabant. Doel van het kenniscentrum is om bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van de rechterlijke oordeelsvorming op het vlak van milieu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Arjan van Oosterhout boeken
  Arjan van Oosterhout - Twinkle100 - de e-commerce top in Nederland

  De 11e editie van de Twinkle100 maakt inzichtelijk hoe de e-commerce top van Nederland er op dit moment uitziet. 250 retailers en 25 reisverkopers zijn naar omzet gerangschikt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Judith Webber, Hilko de Boer boeken
  Judith Webber, Hilko de Boer - Ja zeggen ja doen

  Een effectieve en inspirerende manier voor het vormgeven van organisatieverandering van binnenuit, die nieuwe energie brengt in jezelf en in je organisatie. Verandering is een constante, ook in ons werk. Maar waarom is er dan weerstand, waarom zeggen mensen JA… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Hylke Bonnema boeken
  Hylke Bonnema - Het nieuwe opstellen

  Een nieuwe dimensie aan het opstellingenvak. Hoe help je cliënten vanuit een blokkade naar beweging? In plaats van over de blokkade te praten en deze te analyseren, helpen opstellingen de cliënt om te (door)voelen. De opsteller wijst de weg naar binnen, naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Alan Seale boeken
  Alan Seale - Transformational Presence

  Alan Seale’s gedachtegoed is actueler dan ooit. In een snel veranderende tijd hebben leiders en veranderaars de juiste mindset en tools nodig om bij te blijven en effectieve beslissingen te nemen.Transformational Presence: Maak het verschil in een snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Frank Steenkamp, Laura de Adelhart Toorop, Josefien van Pelt boeken
  Frank Steenkamp, Laura de Adelhart Toorop, Josefien van Pelt - Keuzegids Universiteiten 2019

  Ben je op zoek naar een interessante en succesvolle studie? In de Keuzegids vind je de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen studiekeuze te maken. Dit is de enige onafhankelijke gids die alle wo-bachelors kritisch vergelijkt en beoordeelt. Dit jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ben Tiggelaar boeken
  Ben Tiggelaar - Waarom je beter een baas met een dochter kunt hebben

  Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Dit boek bevat 52 recente columns. Inclusief de lessen uit Bens interview met president Barack Obama.* Goede Voornemens: tips van een Nobelprijswinnaar * Geen macht, maar toch invloed uitoefenen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jeroen Onstenk boeken
  Jeroen Onstenk - Geïntegreerd pedagogisch handelen

  Als leraar in het voortgezet en beroepsonderwijs heb je - welk vak je ook geeft - niet alleen (vak)didactische, maar zeker ook een goed ontwikkelde pedagogische bekwaamheid nodig. Geïntegreerd pedagogisch handelen levert inzichten en handvatten hoe je in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Adjiedj Bakas boeken
  Adjiedj Bakas - Trends 2019

  2019 is volgens de Chinezen het Jaar van het Zwijn. De guitige Miss Piggy komt dus in allerlei vormen ons leven opvrolijken, heur krulstaartje fier overeind. Zo’n jaar staat voor noeste vlijt, gulheid, doelgerichtheid, kalmte, hyperhumanisme en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pauline Maarssen, Steven Jellinghaus, Hans van den Hurk, Pieter Diehl boeken
  Pauline Maarssen, Steven Jellinghaus, Hans van den Hurk, Pieter Diehl - Praktijkgids Ondernemingsraden 2019

  De Praktijkgids Ondernemingsraden 2019 is weer helemaal up to date! U vindt in de Praktijkgids praktische informatie die onmisbaar is, in de eerste plaats natuurlijk voor ondernemingsraadsleden, maar zeker ook voor HR-managers en verder voor iedereen die in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • Karen Harmsen boeken
  Karen Harmsen - Insolventierecht 2019

  met o.a. Faillissementswet Richtlijnen voor faillissementen en surseances van betaling Garantstellingsregeling curatoren Leidraad Invordering Wet justitie-subsidies Richtlijnen voor schuldsaneringen INSOLAD Praktijkregels voor curatoren INSOLAD Praktijkregels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Paul Seip boeken
  Paul Seip - AUTO ICONEN

  Het zelf bewegende voertuig, de automobiel, heeft de wereld mobiel gemaakt. Hoe is dit zo gekomen en wie waren de hoofdrolspelers? De uitvinding van de “Otto” viertaktmotor stond aan de basis. Toen de Otto-motor door Benz en vooral Daimler en Maybach tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,51
 • Glenn Ouëndag boeken
  Glenn Ouëndag - 6 belangrijke ingrediënten voor een succesvol(ler) jij

  Het is voor organisaties tegenwoordig een noodzaak om in te spelen op de huidige digitale ontwikkelingen en innovaties. De snelheid waarmee tegenwoordig digitale ontwikkelingen en innovaties gepaard gaan zorgt ervoor dat organisaties van hun medewerkers veelal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50