Boeken over management & bedrijf

 • Monique Thoonsen boeken
  Monique Thoonsen - Wiebelen en friemelen werkboek

  Voor het kind Geluiden, geuren en kleuren… de hele dag heb je prikkels om je heen. Misschien vind je dat prima. Maar het kan ook zijn dat je juist veel méér prikkels wilt; of minder, omdat je er vaak last van hebt. Misschien ben je wel onderprikkeld of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul van Schaik, Alfred Schmits, Dennis Stout boeken
  Paul van Schaik, Alfred Schmits, Dennis Stout - Wij is belangrijker dan why

  Met het vervoer van 1,25 miljoen reizigers per dag en een plaats in de top vijf van beste treinbedrijven ter wereld timmert de Nederlandse Spoorwegen stevig aan de weg. Toch bleef de reizigerstevredenheid jarenlang achter. En wat het management ook probeerde,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Fiscaal Memo Wet- & Regelgeving 2019

  Bent u werkzaam binnen het fiscale rechtsgebied? Dit memo bevat een bondige actuele samenvatting op kernpunten van de belangrijkste bepalingen uit wetten, uitvoeringsbesluiten en uitvoeringsregelingen. Zo heeft u alle benodigde informatie gedurende de werkdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,51
 • Wiemer Renkema boeken
  Wiemer Renkema - Denken als Gordon Ramsay

  Gordon Ramsay is een duivel in de keuken. Hij vloekt en hij tiert en hij is zowel in de keuken als op tv ongekend succesvol. Hij sleepte een recordaantal van zestien Michelinsterren binnen. Wat kunnen we leren van dit straatschoffie dat het tot 's werelds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerrit Minzinga Zijlstra boeken
  Gerrit Minzinga Zijlstra - Help, de school staat in brand!

  "We vonden het zo fijn dat je kwam: eindelijk was er iemand die echt luisterde." "Het geeft ons zoveel inzicht." "Het is zo fijn dat deze handelwijze niemand uitsluit, eenieder wordt in zijn of haar eigen leersituatie geplaatst." "Het zou zo fijn zijn als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steven Jellinghaus boeken
  Steven Jellinghaus - Wet Arbeidsmarkt in Balans

  Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Op 5 februari 2019 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) aangenomen. Het voorstel is op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaap van Rij boeken
  Jaap van Rij - Van alle markten thuis

  deze kan nog even worden ingevuld (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dato Steenhuis boeken
  Dato Steenhuis - Ik zal handhaven

  Zonder handhaving wordt het een zootje in onze samenleving. Je kunt iedere dag in de krant lezen wat er gebeurt als de teugels van de handhaving te veel worden gevierd. De Amsterdamse binnenstad wordt, volgens de lokale ombudsman, na middernacht een ‘urban… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • A.Q.C. Tak boeken
  A.Q.C. Tak - Van rechtsbescherming naar machtsbescherming

  Op 8 februari 2019 werd door een vijfhonderdkoppige ‘crème de la crème’ van de Nederlandse bestuursrechtspraak (rechters, bewindslieden, wetenschappers en andere politici) tijdens een ongekende lustrumviering op de Haagse Campus van de Leidse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir boeken
  Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir - Essentials - Leiderschap (POD)

  Leiders zijn net dat tikkeltje anders dan managers en leidinggevenden. Ze worden niet zozeer geboren of gemaakt. Ze worden zo genoemd. De sterkste leiders zijn zij die altijd doorzetten ondanks tegenslagen en uiteindelijk toch resultaat halen.Leiders maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mathieu Heemelaar boeken
  Mathieu Heemelaar - Seksuele vorming en diversiteit

  Scholen hebben de taak te zorgen voor een sociaal veilig klimaat in en om de school en aandacht te besteden aan seksuele vorming, seksuele diversiteit en genderdiversiteit. Uit onderzoek van de onderwijsinspectie in het po en vo blijkt dat scholen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Marco Mostert boeken
  Marco Mostert - Succesvol solliciteren

  Effectief solliciteren is meer dan alleen maar een baan vinden, ook in tijden dat het werk voor het oprapen ligt. Immers, werken is een substantieel deel van je leven of het nu een voltijdbaan betreft of werken in deeltijd. Het gaat niet alleen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Robert N.J. Kamerling boeken
  Robert N.J. Kamerling - Belastingcontrole 2019

  In deze uitgave vindt u een helder overzicht van de actuele regels bij een belastingcontrole. Door de praktische en beknopte behandeling is de inhoud bijzonder geschikt voor gebruik door zowel de ondernemer, de adviseur als de controleur zelf. Veel ondernemers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,95
 • Junilla Larsen boeken
  Junilla Larsen - Eetgedrag in balans

  Een mooie verbinding tussen theorie en praktijk in een prettig leesbare stijl voor pedagogisch professionals. Het kan ook een hulpmiddel zijn voor ouders die hun kinderen gezonder willen laten eten.Eetgedrag in balans gaat over het creëren van een gezonde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Mark van Beek boeken
  Mark van Beek - Over Winnen

  In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Diana Gjaltema boeken
  Diana Gjaltema - Juf is Zen

  Als leerkracht kun je je regelmatig verre van 'Zen' voelen. Onderwijsland is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op en digitalisering en een veranderende kijk op het vak 'leerkracht' vragen de inzet van meer en andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk Bouwmans boeken
  Henk Bouwmans - Valkuilen voor wethouders

  Valkuilen voor wethouders geeft een nooit vertoond overzicht van en inzicht in alle valpartijen en tussentijdse vertrekken van wethouders in de afgelopen vier college- en raadsperioden. Het boek bevat hoofdstukken over de falende bestuursstijl van wethouders,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Willem van Genugten, Daniela Heerdt, Nico Schrijver boeken
  Willem van Genugten, Daniela Heerdt, Nico Schrijver - Ontdek het internationale recht

  Veel mensen beseffen het waarschijnlijk niet, maar het internationale recht speelt een grote rol in het leven van alledag. Bijvoorbeeld bij gewapende conflicten, bij natuurrampen als gevolg van klimaatverandering en daaropvolgende vluchtelingen-stromen, bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Johan van den Elzen boeken
  Johan van den Elzen - Winst is goed, werk is beter

  Zakelijk succes wordt in de toekomst niet meer bepaald door geld maar door morele waarden. De winnaars van morgen hebben een dienende rol en zorgen ervoor dat hun eigen belangen in dienst staan van mens en milieu. Onze economie draait nu om het behalen van zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jan Heuvel boeken
  Jan Heuvel - De onweerstaanbaarheidstheorie

  Nu alles een commodity wordt, zit er maar één ding op: vernieuwen en zo een onweerstaanbaar bedrijf worden. De Onweerstaanbaarheidstheorie geeft inzicht in en oplossingen voor de belangrijkste vraag waarmee bedrijven worden geconfronteerd: hoe kun je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Léon Biezeman boeken
  Léon Biezeman - Ruimte voor dyslexie

  Professor Wied Ruijssenaars, in Nederland dé deskundige op het gebied van dyslexie, schrijft in het voorwoord: "Over dyslexie wordt veel geschreven. Maar over mensen met dyslexie bestaat heel weinig literatuur. En boeken die geschreven zijn door mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Overheidsaansprakelijkheid voor het verstrekken van onjuiste informatie

  Wanneer is de overheid aansprakelijk voor het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie aan de burger? En in hoeverre is een uitbreiding of beperking van deze aansprakelijkheid wenselijk? Deze bundel biedt een actueel, uitputtend overzicht en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  70,00
 • Camilla van den Boom boeken
  Camilla van den Boom - 3458 Strategiemaken en organisatiekraken

  De spelregels zijn niet veranderd. Het spel is veranderd. Tegenwoordig moeten organisaties voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Anouk Brack boeken
  Anouk Brack - Leiderschap in verandering

  Leiderschap in verandering – samen doen wat ertoe doet Leiderschap in verandering is een praktisch handboek voor gedreven leiders, bestuurders en veranderaars die (nog) meer mooie resultaten willen bereiken met hun team en organisatie. Ondanks ieders goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kevin Weijers boeken
  Kevin Weijers - 21 dagen niet klagen

  ‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen’ Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt? Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50