Boeken over management & bedrijf

 • De grenzen voorbij

  Maken ontwikkelingen als globalisering en digitalisering een herwaardering van de nationale staat als primaire bron van regelgeving noodzakelijk? Dit NVJ-boek bevat drie preadviezen met duidelijke handvatten bij kwesties die raken aan territorialiteit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Vastgoedwetgeving 2019-2020

  Bent u in opleiding voor Makelaar, Taxateur of een andere vastgoedfunctie? Deze handige bundel biedt een helder overzicht van de relevante wet- en regelgeving, waaronder privaatrecht, publiekrecht en fiscaal recht. De inhoud is zorgvuldig samengesteld en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  63,00
 • Y. Borrius boeken
  Y. Borrius - Geschriften vanwege de Vereniging Corporate Litigation 2018-2019

  Deze uitgave weerspiegelt de actualiteit binnen het ondernemingsprocesrecht en de daarbij behorende praktijk (corporate litigation) in de meest ruime zin. Vast onderdeel van de Geschriften vormen de kronieken, die de jongste ontwikkelingen per vakgebied op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Mariëtte Lusse boeken
  Mariëtte Lusse - School en thuis

  Leerlingen gedijen erbij als de leefwerelden van thuis, school en buurt elkaar overlappen. Het is echter niet makkelijk om de verschillende leefwerelden op elkaar af te stemmen, zeker niet in de stedelijke context waar de verschillen tussen leraren en ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • André Verburg boeken
  André Verburg - Bestuursrechtspraak in balans

  Hoe richt je de procedure bij de bestuursrechter in als je wilt dat mensen die procedure als eerlijk en rechtvaardig ervaren? Procedurele rechtvaardigheid vormt het kader van dit onderzoek. Dat kader krijgt meer diepgang door een bespreking van het hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,00
 • Paulien de Winter boeken
  Paulien de Winter - Tussen de regels

  Een strenge aanpak van uitkeringsfraude staat al jaren hoog op de politieke agenda. Regelmatig komt in het nieuws hoeveel miljoenen euro’s uitvoeringsinstanties opsporen of besparen door handhavingsacties, of welke sancties opgelegd worden aan frauderende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Bart Chiau boeken
  Bart Chiau - Successieplanning voor beginners

  Het taboe rond het vooraf plannen van onze nalatenschap verdwijnt stilaan. Een goed uitgedokterd successieplan geeft gemoedsrust, bespaart erfbelasting en zal discussies tussen erfgenamen vermijden. Zo beslist u zelf wat er na uw overlijden met uw huis en uw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Robert van Zanten boeken
  Robert van Zanten - Topondernemers en top-CEO's in Nederland

  Zijn er opmerkelijke verschillen tussen topondernemers en top-CEO’s? Heeft een CEO een andere persoonlijkheid dan een ondernemer? Hanteert een CEO een andere leiderschapsstijl dan een ondernemer die eigenaar is van het bedrijf is? In hoeverre is de context… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mariette Lokin boeken
  Mariette Lokin - Wendbaar wetgeven

  Uitvoeringsorganisaties van de rijksoverheid zetten op grote schaal ICT in voor een effectieve en efficiënte uitvoering van wetgeving. De massaliteit van hun uitvoeringspraktijk maakt ICT onmisbaar. De vertaling van wettelijke regels die zij moeten uitvoeren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,50
 • Mark van Weeren boeken
  Mark van Weeren - De strijd om schaarse vergunningen

  Dit boek vormt een praktisch kompas door vergunningland. Het schetst in begrijpelijke taal het gehele speelveld rondom (schaarse) vergunningen voor ondernemers, vergunninginstanties en juristen. Van aanvraag tot bezwaar # en alles daartussen. Vol direct… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • J.B.O. Bijl boeken
  J.B.O. Bijl - The EU VAT Treatment of Vouchers in the Context of Promotional Activities

  Op 1 januari 2019 zijn de nieuwe regels voor de btw-behandeling van vouchers in werking getreden. In deze (Engelstalige) publicatie komt u te weten hoe deze extra laag btw-regels doorwerkt in de fiscale praktijk. U verkrijgt een helder inzicht in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,95
 • Wendy Schrama boeken
  Wendy Schrama - Naleving van contact-/omgangsafspraken na scheiding

  Afspraken over zorg en omgang na scheiding maken en naleven gaat gelukkig vaak goed. Toch is er een groep ouders waarbij er rondom of na de (echt)scheiding problemen rondom zorg/omgang ontstaan. Dat kan zijn bij de scheiding, of later, als een van de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • R. van de Munckhof boeken
  R. van de Munckhof - Overheidsaansprakelijkheid in milieu- en gezondheidszaken

  Het kenniscentrum Milieu en Gezondheid is een initiatief van het gerechtshof ’s-Hertogenbosch en de rechtbank Oost-Brabant. Doel van het kenniscentrum is om bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering van de rechterlijke oordeelsvorming op het vlak van milieu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kim de Keijzer boeken
  Kim de Keijzer - Buutvrij

  Ben je op zoek naar vernieuwing en inspiratie? Stop dan met praten en ga spelen! Nieuwe dingen ontdekken, elkaar verrassen, actief op pad zijn, willen winnen: alle kenmerken van spelen zijn ook nuttig in een zakelijke omgeving. In dit boek laat Kim de Keijzer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Yoram Roemersma, Ton Borchert boeken
  Yoram Roemersma, Ton Borchert - Marketing: beginnen, begrijpen, bedrijven

  Wanneer hebben we marketing nodig en waar moeten we beginnen? Hoe zit het nou met de digitale economie? En welke theoriee?n en modellen kunnen we het best gebruiken? Dit boek geeft het antwoord.Wanneer hebben we marketing nodig en waar moeten we beginnen? Hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Saskia Klomps, Menno van Hasselt, Wijnand Gijzen boeken
  Saskia Klomps, Menno van Hasselt, Wijnand Gijzen - Zo werken wij!

  Geen enkele methode sluit optimaal aan bij een hele schoolbevolking, een totale groep of iedere individuele leerling. Wie denkt beter passend onderwijs te kunnen geven door dan maar de methode aan de kant te zetten, gooit ook de didactische houvast weg. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops boeken
  Siewert Lindenbergh, Carla Klaassen, Femke Ruitenbeek-Bart, Renate Dozy, Sjaak de Boer, Hans Knape, Geert-Jan Knoops - Uw plicht, onze zorg?!

  De LSA viert in 2019 haar 30-jarig bestaan. Het LSA Lustrumsymposion staat dit jaar in het teken van de zorgplicht. Hoe zit het met de zorgplicht van de advocaat, de rechter, de arts die een fout maakt, de medisch adviseur en niet te vergeten de overheid? En… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Mike Ganino boeken
  Mike Ganino - Bedrijfscultuur voor Dummies

  Organisaties over de hele wereld strijden elke dag voor de beste medewerkers, de trouwste klanten en de gunstigste merkreputatie. Centraal bij elk van deze doelstellingen staat een geweldige bedrijfscultuur, zoals die van Google, Wegman's en Southwest Airlines… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • K. Radstaak boeken
  K. Radstaak - Prospecteren en Presenteren

  Prospecteren en Presenteren is een praktisch geschreven boek over een van de moeilijkste onderdelen van het salesvak: klanten zoeken en vinden. Het zoeken van nieuwe klanten als functie-eis is in vrijwel elke vacaturetekst voor een accountmanager in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Frans van Dijk boeken
  Frans van Dijk - Conflicten in economische ketens

  In een complexe economie als de Nederlandse, waarin talloze transacties plaatsvinden, komen heel weinig conflicten terecht in het juridisch systeem en nog veel minder voor de rechter. Er is meestal geen tijd en aandacht om de vele problemen en conflicten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Loet van Wijk boeken
  Loet van Wijk - Perspectieven op recht - 6e druk

  Dit boek bevat studiemateriaal voor het vak Inleiding Rechtswetenschap dat wordt gedoceerd in het eerste jaar van de rechtenopleiding aan de Tilburg University. Het betreft een inleidend vak dat als doel heeft studenten een eerste, brede oriëntatie op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek boeken
  Aalt Willem Heringa, Jan Schinkelshoek - Groot onderhoud of kruimelwerk

  De Staatscommissie Parlementair Stelsel bracht in 2018 een rapport uit over de parlementaire democratie in Nederland. Hierin presenteert het binnen zeven thema’s aanbevelingen voor de hervorming van het parlementair stelsel. In de bundel wordt op deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Frans Duijts boeken
  Frans Duijts - Breinvriendelijk werken

  BREINVRIENDELIJK WERKEN Heb je, zoals veel mensen in hedendaagse ondersteunende functies, te veel te doen en te weinig tijd? Ontdek in dit leuke boek gemakkelijk toe te passen breinprincipes om optimaal te blijven functioneren in een drukke, veeleisende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • L.J.A. Pietserse boeken
  L.J.A. Pietserse - Over H.J. Hellema (1900-1982)

  De jurist H.J. Hellema (1900-1982) – erudiet, nuchter – heeft zijn sporen in het fiscale landschap nagelaten. Na bij een advocatenkantoor te hebben gewerkt, werd hij in 1941 benoemd tot buitengewoon hoogleraar belastingrecht aan de Vrije Universiteit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Ki in Business

  Alles wat je over een energiek en succesvol leven moet weten, staat in dit boek. Het gaat in het bedrijfsleven en bij de overheid steeds minder om parate kennis of wie je kent. Het gaat in de nieuwe wereld vooral om wie je bent, je energie, je mentale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95