Boeken over management & bedrijf

 • P.J. Huisman, F.J. van Ommeren boeken
  P.J. Huisman, F.J. van Ommeren - Hoofdstukken van privaatrechtelijk overheidshandelen

  Deze titel bevat een actueel en compleet overzicht van de belangrijkste thema's op het terrein van het privaatrechtelijk overheidshandelen en de semipublieke instellingen. De uitgave neemt een uniek perspectief in door publiek- en privaatrecht vanuit een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  70,00
 • Redmar Wolf boeken
  Redmar Wolf - Over betalen met data, btw en DST

  Rede in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar belastingrecht (kostprijsverhogende belastingen) aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 29 januari 2019. Veel internetdiensten zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Mathieu Heemelaar boeken
  Mathieu Heemelaar - Seksuele vorming en diversiteit

  Scholen hebben de taak te zorgen voor een sociaal veilig klimaat in en om de school en aandacht te besteden aan seksuele vorming, seksuele diversiteit en genderdiversiteit. Uit onderzoek van de onderwijsinspectie in het po en vo blijkt dat scholen over het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Mike Michalowicz boeken
  Mike Michalowicz - Het Clockwork-effect

  Werk jij je drie slagen in de rondte omdat je bang bent dat je bedrijf het zonder jou niet redt? Vraag je je af of het anders kan? Dan is Het Clockwork-effect een openbaring voor je! Dit is nu eens geen boek over méér doen in minder tijd, maar over mínder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Bert van Dijk, Anne-Lies Hustings boeken
  Bert van Dijk, Anne-Lies Hustings - De Roos van Leary

  De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker interactie kunt beïnvloeden: conflicten oplossen, een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, mensen voor je ideeën winnen, gestagneerde samenwerking vlottrekken, het thuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Elja Daae boeken
  Elja Daae - Super social

  Je klanten zijn de hele dag online, waar blijf jij? Met dit boek bouw je onweerstaanbare sociale media waarmee je mensen echt bij je onderneming betrekt. Super social verandert de manier waarop je sociale media gebruikt. Niet als iets leuks voor erbij, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Nathalie Fanoy boeken
  Nathalie Fanoy - De geheimhoudingsplicht en het verschoningsrecht van de advocaat

  Advocaten en hun cliënten moeten vrij en vertrouwelijk met elkaar kunnen communiceren. Dit wordt als een maatschappelijk belang gezien: zonder gegarandeerde vertrouwelijkheid geen openheid van cliënten, zonder openheid geen optimale juridische advisering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Sociaal Memo Actueel november 2018

  Sociale zekerheid in Nederland staat geen dag stil. Daarom vindt u in dit memo een overzicht van nieuwe bepalingen en wijzigingen van de afgelopen maanden, compleet gemaakt met wetten en regels per 1 januari 2019 en wetsvoorstellen die begin november 2018 in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • Koen Langenhuysen boeken
  Koen Langenhuysen - Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2019

  Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,50
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Wetteksten voor de Hulpofficier 2019

  Dit zakboek is een onmisbare hulp bij uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. U vindt hierin de belangrijkste onderdelen uit regelingen die voor u als hulpofficier van justitie van belang zijn. Zo krijgt u meer gedaan in minder tijd # en kunt u vertraging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans boeken
  N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans - Slachtofferadvocatuur

  Dit rapport doet verslag van een empirisch onderzoek naar de rol van advocaten van slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij het verwezenlijken van hun rechten in de strafprocedure. De rol van de advocatuur is onderzocht in het kader van vijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • B.A. Schuijling boeken
  B.A. Schuijling - Verrekening

  Deze monografie maakt de rechtsfiguur verrekening op een heldere en bondige manier behapbaar. Beoefent u het vermogensrecht, het insolventierecht of het erfrecht? Dan mag dit complete en actuele handboek verrekening niet in uw collectie ontbreken. Verrekening… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts boeken
  Mendeltje van Keulen, Chris Aalberts - Wat doen ze daar eigenlijk?

  Elke vijf jaar zijn er in Nederland verkiezingen voor het Europees Parlement. Het is voor burgers lastig omeen beargumenteerde Europese stem uit te brengen. Kranten en televisie geven relatief weinig aandacht aan de Europese politiek. Daardoor hebben burgers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M.H. Paapst boeken
  M.H. Paapst - Wettenbundel Internetrecht 2019

  Deze 8e jaargang van de Wettenbundel Internetrecht bevat alle belangrijke wetteksten en regelingen die je als Internetrecht-jurist tijdens de studie of in de praktijk nodig zult hebben. NB: een actueel ePUB is verkrijgbaar via www.rechtswetenschap.org. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marijn Mulders boeken
  Marijn Mulders - Groeien met verdienmodellen in 60 minuten

  Heeft jouw onderneming wel het beste verdienmodel? Er zijn modellen waarmee je misschien meer kunt omzetten. Maak kennis met het abonnementsmodel, het lokaasmodel en nog twintig verdienmodellen waarmee je nieuwe markten kunt aanboren. Marijn Mulders is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geerhard Bolte boeken
  Geerhard Bolte - Zo schrijf je een goed managementboek

  Een managementboek schrijven is nog steeds een van de beste manieren om jezelf als deskundige op de kaart te zetten. Dat wil jij ook, maar waar moet je beginnen? En waar haal je de tijd vandaan? Een goed boek schrijven is moeilijk. Als het makkelijk was, dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Bart Van Craeynest boeken
  Bart Van Craeynest - Terug naar de feiten

  Op de essentieelste vragen over onze economie krijgen we uit allerlei hoeken misleidende antwoorden. Hoe komt het dat er zo weinig Belgen werken? Waarom dalen de belastingen niet? Staan we straks allemaal in de file? Gaat de overheid binnenkort failliet? In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frans Siliakus boeken
  Frans Siliakus - AL WAT GINDS IS

  Frans Siliakus (1953) heeft na het succes van zijn eerste dichtbundel ‘Door de dood bekoord’, en zijn tweede bundel ‘Stemmen uit het verleden’ de weg vervolgd die hij al was ingeslagen. Die stemmen uit het verleden kwamen uit een ver verwijderd gebied.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Betty Heideman boeken
  Betty Heideman - Van vliegende tafels en boze buren

  Van vliegende tafels en boze buren is een boek voor iedereen die weleens op evenementen (beurzen, markten, fairs) staat of overweegt dit te gaan doen. Het is een boek met veel nuttige tips maar ook met een scala aan anekdotes. Betty Heideman staat al twintig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Jan Boer, Pieter Diehl, Henk Koenders boeken
  Jan Boer, Pieter Diehl, Henk Koenders - Arbonormenboek 2019/2

  Het Arbonormenboek beschrijft risico's die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het makenvan een risico-inventarisatie en -evaluatie. De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  172,00
 • Mr. G.M.J. (Jean) Diederen boeken
  Mr. G.M.J. (Jean) Diederen - ICT-Recht voor de MBO-student

  ICT-Recht, voor opleiding juridisch medewerker JAD/HRM, Mbo niveau 4 (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,93
 • Jan Willem Sap boeken
  Jan Willem Sap - De veilige stad als collectief doel

  Elke stad heeft het moeilijk. Er zijn klachten over hufterigheid, criminaliteit, huisvesting, onwettige migratie en radicalisering. Juist omdat de positie van de nationale staat wordt gerelativeerd door internationaal en Europees recht, neemt het belang van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Daniël Stein boeken
  Daniël Stein - Jurisprudentie Financiering en zekerheden 1957-2018

  Deze bundel bevat een verzameling van belangrijke arresten en in Ars Aequi verschenen annotaties op het gebied van financiering & zekerheden. De bundel bedient zowel het (post)academisch onderwijs als de praktijk. De arresten zijn onderverdeeld in vijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Steven Hoffman boeken
  Steven Hoffman - Olifanten laten vliegen

  Voor zowat iedere grote onderneming heeft innovatie tegenwoordig de allerhoogste prioriteit. De druk om te innoveren wordt steeds groter, en de prijs die wordt betaald wanneer het niet lukt steeds hoger. Intussen wil het bij de meeste ondernemingen maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50