Boeken over management & bedrijf

 • Patrick Petersen boeken
  Patrick Petersen - Handboek E-commerce

  Het dikke en presigieuze Handboek E-commerce draait om toekomstbestendige E-commerce 4.0 en waardecreatie op basis van E-business 2020. Het crossmediale boek is crossmediaal, kent bijdragen van de beste experts – zoals Drs. Wijnand Jongen, Pieter Zwart,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Rozemarijn Dols boeken
  Rozemarijn Dols - Is the lady for turning?

  'The lady is not for turning' is een uitspraak van Margaret Thatcher, die daarmee duidelijk maakte zich niet te laten weerhouden van haar plannen. Hoe kijken we naar dit soort sterke vrouwen? Voor sommigen zijn ze een rolmodel, bij anderen roepen ze vooral… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Tekstuitgave Algemene wet bestuursrecht 2019

  Bent u werkzaam binnen het werkveld van het milieurecht? En houdt u zich daarbinnen bezig met de toepassing van het algemeen bestuursrecht? Dan vormt deze uitgave voor u een essentieel naslagwerk. U vindt hierin namelijk naast de gehele wettekst meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  113,50
 • Johan Op de Beeck boeken
  Johan Op de Beeck - Napoleon

  Zakelijk management is nauw verwant aan politiek en militair leidinggeven. Succes is het resultaat van een sterke strategie, constante evaluatie van de omstandigheden en de juiste antwoorden hierop: dit vat Napoleon Bonaparte perfect samen. Bovendien is hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Praktische informatie over Sociale zekerheid 2019

  Weinig is zo veranderlijk als sociale zekerheid in Nederland. De wirwar aan regels en voorschriften kan bovendien overweldigend zijn. Deze handige wegwijzer in de wereld van premies en uitkeringen zet alles wat u moet weten in begrijpelijke taal uiteen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  53,50
 • M.P. de Jong-de Kruijf boeken
  M.P. de Jong-de Kruijf - Legitimiteit en rechtswaarborgen bij gesloten plaatsingen van kinderen

  De overheid mag kinderen onder voorwaarden van hun vrijheid beroven met als doel ze op te voeden en te beschermen. In de Nederlandse context wordt deze vorm van vrijheidsberoving ‘gesloten jeugdhulp’ genoemd, geregeld in de Jeugdwet. Met dit onderzoek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Theo de Vries boeken
  Theo de Vries - Gedichten, hersenspinsels en verhaaltjes

  Integer convallis, orci egestas fringilla viverra, diam eros pulvinar lorem, ac viverra enim urna nec augue. Nullam ut scelerisque nulla. Maecenas tortor eros, dictum nec quam eu, feugiat fermentum erat. Sed mi mi, consectetur at tortor ac, tincidunt aliquam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,62
 • M.A. van Wijngaarden, M.A.B. Chao-Duivis boeken
  M.A. van Wijngaarden, M.A.B. Chao-Duivis - Jurisprudentie en regelgeving deel 5

  In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht geeft de auteur een op de praktijk gerichte behandeling van de belangrijkste onderwerpen uit het bouw- en aanbestedingsrecht. Centraal staat de behandeling van de verschillende algemene voorwaarden in de bouw. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  84,50
 • Nathalie Fanoy boeken
  Nathalie Fanoy - De geheimhoudingsplicht en het verschoningsrecht van de advocaat

  Advocaten en hun cliënten moeten vrij en vertrouwelijk met elkaar kunnen communiceren. Dit wordt als een maatschappelijk belang gezien: zonder gegarandeerde vertrouwelijkheid geen openheid van cliënten, zonder openheid geen optimale juridische advisering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Sociaal Memo Actueel november 2018

  Sociale zekerheid in Nederland staat geen dag stil. Daarom vindt u in dit memo een overzicht van nieuwe bepalingen en wijzigingen van de afgelopen maanden, compleet gemaakt met wetten en regels per 1 januari 2019 en wetsvoorstellen die begin november 2018 in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,90
 • Jan Masschelein boeken
  Jan Masschelein - Dat is pedagogiek

  Onmisbare referentiewerk voor pedagogen en iedereen met interesse in het pedagogisch denken.Pedagogische praktijken en instellingen zoals de school, het gezin, de universiteit, de zorg, en het jeugd- en volwassenenwerk ondergaan grondige veranderingen. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  60,00
 • Werner Hoenders boeken
  Werner Hoenders - Verkopen als tweede beroep

  Als professional wil je graag je diensten verkopen, maar wel op een stijlvolle manier. Hoe pak je dat aan? Combineer het beste van beide werelden. Profileer jezelf met inhoudelijke kennis, maar gebruik ook de beproefde methoden en technieken van ervaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Dennis van der Waal boeken
  Dennis van der Waal - Inleiding risicomanagement

  De wereld is meer dan in het verleden aan veranderingen onderhevig. Vooral het tempo van de veranderingen en daarmee de potentiële risico's vormen een belangrijk element hierbij. Organisaties moeten goed kunnen inspelen op die risico's. Inleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Koen Langenhuysen boeken
  Koen Langenhuysen - Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2019

  Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  71,50
 • William Siemons boeken
  William Siemons - On the Origin of Issues

  On the Origin of Issues provides an anthology of some 180 patterns that often occur in projects, cause a lot of problems, and can even cause projects (and other collaborations) to fail. Recognizing and understanding these patterns is a first step in resolving… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jan Bergman, Kathelijne Drenth boeken
  Jan Bergman, Kathelijne Drenth - Zelfsturend Rijnlands ondernemen

  Continuïteit organiseren in je organisatie en duurzaam waarde creëren voor klanten in een wereld waarin verandering de enige constante is? CEO Jan Bergman van Beijer Transport & Logistics neemt je mee in vierenveertig jaar ondernemerschap en vertelt hoe hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J.E. van den Berg boeken
  J.E. van den Berg - Memo Financiële planning 2019

  Dit memo is het ideale naslagwerk bij het schrijven van financiële (deel)plannen of het geven van advies hierover. U vindt in deze uitgave alle hoofdlijnen van de wet- en regelgeving, diverse tarieven, vrijstellingen en uiteenlopende schema#s. Alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,55
 • Juffen zijn toffer dan meesters

  HUISWERK KUNNEN WE BETER AFSCHAFFENBEELDSCHERMEN MAKEN KINDEREN DEPRESSIEFOM EXPERT TE ZIJN MOET JE 10.000 UUR OEFENEN... EN NOG MEER MYTHES OVER LEREN EN ONDERWIJSGoede omgang met kennis, bronnen en factchecking is belangrijker dan ooit, zeker in opvoeding en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans boeken
  N.A. Elbers, S. Meijer, I.M. Becx, A.J.J.G. Schijns, A.J. Akkermans - Slachtofferadvocatuur

  Dit rapport doet verslag van een empirisch onderzoek naar de rol van advocaten van slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij het verwezenlijken van hun rechten in de strafprocedure. De rol van de advocatuur is onderzocht in het kader van vijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Werner van Beusekom, Franck Kuppers boeken
  Werner van Beusekom, Franck Kuppers - Who is accountable

  Of je nu in de sales, marketing of communicatie werkt (of gaat werken), dit boek helpt je succesvoller te zijn in je (toekomstige) vak. Je leest hoe organisaties baat hebben van het op één lijn brengen van sales, marketing en communicatie. Je leest ook hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Wetteksten voor de Hulpofficier 2019

  Dit zakboek is een onmisbare hulp bij uw dagelijkse opsporingswerkzaamheden. U vindt hierin de belangrijkste onderdelen uit regelingen die voor u als hulpofficier van justitie van belang zijn. Zo krijgt u meer gedaan in minder tijd # en kunt u vertraging en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • M.G.M. Hoekendijk boeken
  M.G.M. Hoekendijk - Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2019

  In het Zakboek Strafrecht voor de Hulpofficier 2019 vindt u actuele en betrouwbare informatie over veel voorkomende misdrijven en overtredingen. Het zakboek is voorzien van een omvangrijke inhoudsopgave en index. De overzichtelijke en praktijkgerichte insteek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Pieter Lakeman boeken
  Pieter Lakeman - Banken & falende toezichthouders

  In Banken en falende toezichthouders schetst Pieter Lakeman een onthutsend beeld van het optreden van Nederlandse banken jegens hun trouwe klanten. De afgelopen jaren hebben die banken MKB-ondernemers, woningcorporaties en andere klanten actief van valse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Steven Hoffman boeken
  Steven Hoffman - Olifanten laten vliegen

  Voor zowat iedere grote onderneming heeft innovatie tegenwoordig de allerhoogste prioriteit. De druk om te innoveren wordt steeds groter, en de prijs die wordt betaald wanneer het niet lukt steeds hoger. Intussen wil het bij de meeste ondernemingen maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Daniël Markus boeken
  Daniël Markus - Digital Marketing Pinball

  Digital Marketing Pinball leert je data te combineren met analyse-skills. Ontdek de winnende strategie voor meer online groei, krijg controle over data én maak je werk als online marketeer nog leuker.Waarom dit het online marketingboek is dat je nu moet lezen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95