Boeken over management & bedrijf

 • Hans Groen boeken
  Hans Groen - Volle zalen

  Het aanbod van seminars, congressen, concerten, theatervoorstellingen en andere events is overweldigend. De strijd om de bezoeker is moordend. Events met grote namen zijn doorgaans snel uitverkocht, maar hoe krijg je een zaal vol als je je als organisator… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Fenna Piersma, Alicia Streppel boeken
  Fenna Piersma, Alicia Streppel - HR Analytics

  - Het eerste studieboek op het gebied van HR Analytics; - de hoofdstukken van het boek zijn los van elkaar te gebruiken; - praktische insteek met uitgebreide digitale ondersteuning. Het begrip big data is tegenwoordig overal te vinden, ook in de HRM-branche.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck boeken
  André de Waal, Eelco Bilstra, Peter De Roeck - De High Performance Finance Functie in de praktijk

  De financiële functie is een van de belangrijkste ondersteunende functies in elke organisatie: zij is de spin in het web en heeft relaties met alle andere functies en afdelingen binnen de organisatie. Daarom is het van essentieel belang dat de financiële… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,90
 • L.J.A. Pieterse boeken
  L.J.A. Pieterse - Omtrent verwijzing

  Wanneer gaat de Hoge Raad bij cassatie over tot verwijzing # en wanneer niet? Welke formuleringen worden daarbij gebruikt? En bovenal: welke typen verwijzingsinstructies kunnen we daarbij onderscheiden? Deze uitgave schept helderheid in deze vraagstukken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,95
 • Steven Jellinghaus, Manouk Milbou, Dennis Schwartz boeken
  Steven Jellinghaus, Manouk Milbou, Dennis Schwartz - Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB)

  WET ARBEIDSMARKT IN BALANS DE ROL VAN DE ONDERNEMINGSRAAD Na de omvangrijke wijziging van het arbeidsrecht door de Wet werk en zekerheid (Wwz) in 2015, gaat het arbeidsrecht opnieuw op de schop. Op 28 mei 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel Wet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • H.M. Hielkema boeken
  H.M. Hielkema - Huurrechtmemo 2019/2020

  De omvang van de wetgeving met betrekking tot het huurrecht voor woon- en bedrijfsruimte neemt almaar toe. Alleen dit rechtvaardigt al een bundeling van de meest gehanteerde regelingen op dit gebied. In dit memo vindt u een zeer actueel overzicht op zakformaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Ludo Cuyvers boeken
  Ludo Cuyvers - Leren een spel, studeren een sport

  "Ga studeren, en doe je best" zei moeder.Een mantra dat nu misschien zelfs actueler is dan ooit. Op de vraag: "Hoe doe je dat", volgde doorgaans een onoverzichtelijk gevarieerd advies. Goedbedoeld, maar helaas niet altijd praktisch bruikbaar. Vandaag kunnen we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Teun van der Linden boeken
  Teun van der Linden - Aanvullend Verrijkingsrecht

  In dit boek staat het Nederlandse verrijkingsrecht centraal. Aan de orde komt wat het beginsel inhoudt dat niemand ten koste van een ander ongerechtvaardigd mag worden verrijkt, en hoe dit beginsel tot uitdrukking komt in het vermogensrecht. Uiteengezet wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • P.F. van der Heijden, M.Y.H.G. Erkens boeken
  P.F. van der Heijden, M.Y.H.G. Erkens - De internationale arbeidsorganisatie: honderd jaar

  De Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) werd opgericht in 1919 vanuit de gedachte dat sociale rechtvaardigheid een voorwaarde is voor duurzame vrede. Op 7 februari 2019 werd in Leiden de honderdste verjaardag van de ILO gevierd. In deze bundel zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. G. Buissing boeken
  J. G. Buissing - ADR 2019 Vervoer gevaarlijke stoffen over de weg

  Als u wilt voldoen aan de Europese regels voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg, kunt u niet zonder de geactualiseerde uitgave ADR 2019. Een nieuwe indeling Klasse 8, gewijzigde en nieuwe UN-nummers en verpakkingsinstructies, nieuwe regels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  97,99
 • Toos Bik, Kees van der Hoek boeken
  Toos Bik, Kees van der Hoek - Mediationpraktijkgids

  Deze Mediationpraktijkgids bevat een schat aan informatie over de gang van zaken bij een mediation. Toegankelijk geschreven en overzichtelijk ingedeeld door ervaren mediators, die ook veel mediators hebben opgeleid. Naast theoretische achtergronden en modellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,45
 • Alex Klein boeken
  Alex Klein - Doelbereiktheid

  ‘Waarom schrijf ik dit boek? Omdat ik jou wil inspireren, omdat ik jou wil helpen jouw doelen te bereiken. ’ Als je eerlijk bent naar jezelf, ben je dan tevreden met hoe, wie en wat je nu bent? Visualiseer jouw bronwens naar een zo helder mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bartel Geleijnse, Job Franken boeken
  Bartel Geleijnse, Job Franken - Ongekend talent

  'HET HOEFT NIET ALTIJD GOED TE GAAN OM EEN GOEDE DAG TE HEBBEN.' OUD-LEERLING THE COLOUR KITCHEN Vacatureoverschot? Er staat voldoende talent te trappelen om aan het werk te gaan. Je moet alleen weten waar te zoeken. Of in dit geval: hoe te kijken. Bartel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Jeroen Mirck boeken
  Jeroen Mirck - Marketingfacts Jaarboek 2019-2020

  Met het Marketingfacts Jaarboek ben je in één keer bij als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing. Als vakblog is Marketingfacts.nl een dagelijks geraadpleegde informatiebron voor marketeers, digitale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • M.N. Boeve, F.A.G. Groothuijse boeken
  M.N. Boeve, F.A.G. Groothuijse - Omgevingsrecht

  Het omgevingsrecht regelt de ordening en de bescherming van onze leefomgeving. Het gaat dan om het milieurecht, het natuurbeschermingsrecht, het ruimtelijk bestuursrecht, het waterrecht en de samenhang daartussen. Dit boek bevat de hoofdlijnen van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • Ardiënne Verhoeven boeken
  Ardiënne Verhoeven - Onboarding

  Iedereen die aan een nieuwe baan begint, heeft verwachtingen. Van zijn baan, zijn collega's, de organisatie waar hij gaat werken. Als die verwachtingen niet uitkomen, raakt een nieuwkomer teleurgesteld. Dan duurt het langer voordat hij productief wordt; hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Alexandra Jankovich, Tom Voskes boeken
  Alexandra Jankovich, Tom Voskes - Make Disruption Work

  ‘Make Disruption Work’ van Alexandra Jankovich en Tom Voskes is het handboek voor digitale transformatie. Veel organisaties voelen zich als een kikker in een pan met water die langzaam aan het opwarmen is. Technologiegedreven disruptie is overal; geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Walter Landwier boeken
  Walter Landwier - Help, ik zit in de OR!

  Het succes van de ondernemingsraad hangt af van de samenwerking. Met elkaar, met de bestuurder en de achterban. Ondernemingsraden zijn de meeste tijd kwijt met vergaderen over inhoudelijke onderwerpen. Als de OR daarnaast 5% van zijn tijd zou besteden aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • K. Twisk boeken
  K. Twisk - DNA-mengprofielen in strafzaken

  De waardering van DNA-bewijs vormt al jaren een heet hangijzer in strafzaken. Uit eerder onderzoek blijkt dat rechters en andere procesdeelnemers moeite hebben om DNA-bewijs te begrijpen en op juiste wijze te interpreteren. In dit boek wordt verslag gedaan van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Roland Baader boeken
  Roland Baader - Geldsocialisme

  Dit boek van Roland Baader werd negen jaar geleden geschreven. Desondanks is het niet verouderd, daar de problemen, waarmee onze wereld in 2010 te kampen had, niet wezenlijk verschillen van die, waarmee wij in 2019 kampen. In de tussentijd zijn de problemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wouter Fioole, Debora van Wely boeken
  Wouter Fioole, Debora van Wely - Basisboek managementvaardigheden

  De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Fiona Frank, Aleid van de Vooren-Fokma boeken
  Fiona Frank, Aleid van de Vooren-Fokma - Onderzoek in de juridische praktijk

  Een advocatenkantoor wil weten hoe het zijn cliënten moet adviseren over een nieuwe wet, een gemeente wil de bezwaarprocedure versnellen, of een groot bedrijf wil een bepaald juridisch proces digitaliseren, maar allen weten niet goed hoe. Praktijkgericht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bart Cambré, Patrick Kenis boeken
  Bart Cambré, Patrick Kenis - Organisatienetwerken

  In onze veranderende wereld kunnen complexe problemen enkel aangepakt worden als organisaties samenwerken. Individuele organisaties zijn niet in staat om deze complexiteit het hoofd te bieden. Ze moeten hun expertise noodgedwongen verbinden aan die van andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • E. Poelmann boeken
  E. Poelmann - Cursus Belastingrecht 2019-2020

  Dit studieboek biedt jou een compleet en behapbaar overzicht van het formele belastingrecht. Van wetsgeschiedenis tot beleidsbesluiten # en van heffingssystemen tot fiscale boeten en straffen. Samengesteld door toonaangevende auteurs. De Studenteneditie Cursus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Martine Teeselink, Karen van Riel boeken
  Martine Teeselink, Karen van Riel - Elke week goede leads

  Met de juiste marketingstrategie kan elke ondernemer in de techniek meer verkopen, de marges flink verhogen en een ijzersterke positie in de markt veroveren. In dit boek lees je hoe.Ook ondernemers met geweldige producten hebben vaak moeite om aan tafel te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95