Boeken over management & bedrijf

 • Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2019-2

  Werkt u bij een gemeente of als juridisch hulpverlener aan de bijstand? In dat geval is deze uitgave een essentieel hulpmiddel in uw dagelijkse praktijk. Met de wetgeving, toelichting en nadere regelgeving, bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. U vindt alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Elementair Belastingrecht (theorieboek) 2019/2020

  Op zoek naar een bundel die het Nederlandse belastingrecht in een handomdraai voor u inzichtelijk maakt? Deze uitgave maakt de lezer wegwijs in de staat en stand van de belastingheffing. De levendige voorbeelden maken de studiestof behapbaar voor een breed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  63,50
 • Sdu Wettenbundel Straf(proces)recht. Editie 2019-2020

  De Wettenbundel Straf(proces)recht bevat een op het onderwijs afgestemde selectie van wet- en regelgeving. De inhoud komt overeen met deel C van de Sdu Wettenbundel (Verzameling Nederlandse Wetgeving). De kern van de uitgave betreft het positieve in Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Ernie van Dooren, Fenna van Dijk, Maarten van der Voort, Henrike Berghuis boeken
  Ernie van Dooren, Fenna van Dijk, Maarten van der Voort, Henrike Berghuis - Samenwerken tussen zorgorganisaties

  Met de recente decentralisaties in de care ontstaat er een nieuw speelveld waarbij beleidsterreinen in elkaar overvloeien en de burger en de cliënt centraal staan. Niet meer de aandoening of beperking is bepalend maar de persoonlijke situatie. In de cure is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Matthijs de Jongh boeken
  Matthijs de Jongh - Twee eeuwen tegenstrijdig belang

  Berichten over belangenverstrengeling van bestuurders van ondernemingen halen met regelmaat het nieuws. In zijn Rotterdamse oratie laat J.M. de Jongh zien hoe belangenverstrengeling van alle tijden is. Beginnend bij Adam Smith onderzoekt hij hoe in ruim twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering 2019-2020

  Raadpleegt u regelmatig wetteksten? Maak het uzelf dan gemakkelijk met deze uitgave: een actueel overzicht van alle wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering per 1 augustus 2019, zoals voorzien medio juni 2019. Ook aanverwante en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Sociaal Memo juli 2019

  In deze kernachtige samenvatting vindt u alle belangrijke feitelijke gegevens die u als professional op het gebied van sociale zekerheid regelmatig nodig heeft tijdens uw werkzaamheden. Helder en puntsgewijs gegroepeerd op onderwerp. Dit memo vormt een ideaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  55,50
 • Gern Huijberts boeken
  Gern Huijberts - Zinloos op de Zuidas

  Meer dan 25 jaar ervaring met bazen, chefs, leidinggevenden en coaches. Meer dan 25 jaar doorgebracht in het internationale bedrijfsleven. Ontslagrondes, reorganisaties, solliciteren op je eigen baan en relaties op het werk, ik heb het allemaal gezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ton Mertens boeken
  Ton Mertens - Het beginsel van de minste pijn

  Loonheffingen zijn de belastingen en socialeverzekeringspremies die worden geheven met het loon als basis. Een kenmerk van loonheffingen is dat zij, zoals dat heet, bij de bron worden geheven. Dat wil zeggen door de werkgever, het pensioenfonds of andere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Eunice Anita boeken
  Eunice Anita - Wat voor soort leider ben IK?

  Dit boekje is bedoeld als een helpende hand voor jou, de leider, voor die momenten waarop je je opnieuw moet bezinnen op jouw roeping als leider.De leiding hebben, betekent naast het dragen van de eindverantwoordelijkheid ook de mogelijkheid hebben om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiscaal Memo juli 2019

  Dit memo voorziet u van alle voornaamste feitelijke gegevens (bedragen, forfaits, drempels, percentages e.d.) die u dagelijks nodig heeft als deskundige op fiscaal, juridisch, sociaal-arbeidsrechtelijk of financieel gebied. Met deze nieuwe juli-editie bent u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Paul Delnooz, Stephane Cepero, Eti de Vries boeken
  Paul Delnooz, Stephane Cepero, Eti de Vries - Beter presteren op school

  Wat kun je doen om de motivatie en leerprestaties van leerlingen te verbeteren? Dit boek laat op basis van praktijkervaringen en wetenschappelijk onderzoek zien wat wel en niet werkt.Als bestuurder, directeur, leerkracht of ouder wil je effectief onderwijs.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Sdu Wettenbundel Staats- en Bestuursrecht. Editie 2019-2020

  De Wettenbundel Staats- en bestuursrecht bevat een op het onderwijs afgestemde selectie van wet- en regelgeving. De inhoud komt overeen met deel A van de Sdu Wettenbundel (Verzameling Nederlandse Wetgeving). De kern van de uitgave betreft het positieve in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Paul Delnooz boeken
  Paul Delnooz - De praktische waarde van onderzoek

  De conclusie van dit boek luidt dat de hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland ‘enigszins’ achterlopen bij de wetenschappelijke inzichten die in de loop van de tijd zijn opgedaan door filosofen als Nietzsche, Kuhn, Habermas, Popper,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • J. de Boer boeken
  J. de Boer - Het nieuw BW overzee

  In deze titel staan de verschillen tussen het nieuwe BW overzee en het Nederlandse BW centraal. De tien hoofdstukken corresponderen met de tien voorgenomen boeken van het BW, waarbij dezelfde volgorde wordt aangehouden voor een gemakkelijke verwerking.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Peter Simons boeken
  Peter Simons - Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector 2019-2020

  In Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector wordt het huidig geldende recht uitgelegd voor de hbo-student die zich voorbereidt om zorg- of welzijnsprofessional te worden.In Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector wordt het huidig geldende recht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  95,50
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en uitwerkingenboek de studiemethode VBA Financiering met resultaat. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiering van het examen Vakopleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • M. Meuleman, P.F.H. Buijs boeken
  M. Meuleman, P.F.H. Buijs - VBA Financiering met resultaat

  Dit uitwerkingenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek en opgavenboek de studiemethode VBA Financiering met resultaat. Deze studiemethode heeft tot doel om u optimaal voor te bereiden op het vak Financiering van het examen Vakopleiding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir boeken
  Marc Buelens, Katleen De Stobbeleir - Essentials - Leiderschap (POD)

  Leiders zijn net dat tikkeltje anders dan managers en leidinggevenden. Ze worden niet zozeer geboren of gemaakt. Ze worden zo genoemd. De sterkste leiders zijn zij die altijd doorzetten ondanks tegenslagen en uiteindelijk toch resultaat halen.Leiders maken het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • P. Alberts, K. Fransen, L. Bührmann, R. Dupont, F. Venmans, E. Beckers-Mayer, N. van Rijn boeken
  P. Alberts, K. Fransen, L. Bührmann, R. Dupont, F. Venmans, E. Beckers-Mayer, N. van Rijn - Sdu Wettenbundel MBO 2019-2020

  In de Sdu Wettenbundel MBO 2019-2020 is de wet- en regelgeving opgenomen die onmisbaar is in de juridischadministratieve opleidingen op mbo-niveau. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor de opleidingen tot juridisch-administratieve beroepen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Derk Bunschoten boeken
  Derk Bunschoten - Jurisprudentie Staats- en bestuursrecht 1849-2019

  Deze zesde herziene editie Jurisprudentie Staats- en bestuursrecht bevat rechterlijke uitspraken op het gebied van het staats- en bestuursrecht, die van belang zijn voor het onderwijs in de rechtsgeleerdheid. Speciaal ten behoeve van het onderwijs zijn aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Willem van Genugten, Daniela Heerdt, Nico Schrijver boeken
  Willem van Genugten, Daniela Heerdt, Nico Schrijver - Ontdek het internationale recht

  Veel mensen beseffen het waarschijnlijk niet, maar het internationale recht speelt een grote rol in het leven van alledag. Bijvoorbeeld bij gewapende conflicten, bij natuurrampen als gevolg van klimaatverandering en daaropvolgende vluchtelingen-stromen, bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Olaf Schuwer boeken
  Olaf Schuwer - Juridisch zakboek raadsgriffier

  Het Juridisch praktijkboek voor de raadsgriffie(r) is een handig naslagwerk voor griffiers om goed juridisch advies te kunnen geven aan de raad en de raadscommissies. Voor de totstandkoming van dit boek is geput uit een eindeloze hoeveelheid praktijkvragen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Annelies Wiersma boeken
  Annelies Wiersma - Het Deugdenspel Doeboek

  Met een rugzak vol deugden van school, dat gun je toch ieder kind? Dit inspiratieboek is gebaseerd op de ervaring van leerkrachten die de kaartenset Het Deugdenspel met leerlingen gebruiken. Het staat boordevol praktische tips ván en vóór leerkrachten om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Karen Geertsema boeken
  Karen Geertsema - Rechterlijke toetsing in het asielrecht

  De intensiteit van de rechterlijke toetsing in asielzaken is sinds de invoering van de Vreemdelingenwet 2000 onderwerp van kritische discussie. De bestuursrechter toetst het bestuurlijk oordeel over de geloofwaardigheid van een asielrelaas terughoudend, zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  56,00