Boeken over management & bedrijf

 • Tim de Bondt, Erik Eikelboom boeken
  Tim de Bondt, Erik Eikelboom - Financieel Memo 2019 2019

  Financieel Memo is de handzame informatiebron voor een veelheid aan financiële gegevens. Voor de accountant, administrateur, controller, belastingdeskundige, financiële planner, assurantietussenpersoon en makelaar is Financieel Memo het ideale hulpmiddel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • P.J.J. Zoontjens boeken
  P.J.J. Zoontjens - Onderwijsrecht

  Welke uitgangspunten liggen ten grondslag aan ons onderwijsstelsel? Wat zijn de rechten en plichten van schoolbesturen, scholen, ouders, leerlingen, studenten en leraren daarbinnen? Welke rol speelt de overheid, met welke middelen stuurt en handhaaft zij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Marco Mostert boeken
  Marco Mostert - Succesvol solliciteren

  Effectief solliciteren is meer dan alleen maar een baan vinden, ook in tijden dat het werk voor het oprapen ligt. Immers, werken is een substantieel deel van je leven of het nu een voltijdbaan betreft of werken in deeltijd. Het gaat niet alleen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • E.J. Dommering boeken
  E.J. Dommering - De Europese Informatierechtsorde

  Onze samenleving is in de laatste tien jaar in hoog tempo veranderd in een door data, digitalisering en kunstmatige intelligentie gedreven omwenteling. Op de informatiemarkt zijn de sociale media, zoekmachines en Apps de grootste ondernemingen geworden. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Pascal Coppens boeken
  Pascal Coppens - China's New Normal

  Wie denkt aan technologie en innovatie komt haast automatisch bij Amerikaanse bedrijven als Google, Apple, Facebook, Tesla of Amazon uit. Die associatie zorgt voor een enorme blinde vlek. Terwijl de wereld kijkt naar wat er in Silicon Valley gebeurt, raast er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Rick Hermanussen boeken
  Rick Hermanussen - How to become the best Copywriter

  Hallo! Ik ben Rick, Ik ben een schrijver van 3 boeken. Een Trilogie over Copywriting, Content Creation & Entrepreneurship). 1. Hoe word je de beste Copywriter - Auteur Rick Hermanussen 2. Hoe word je de beste Content Creator - Auteur Rick Hermanussen 3. Hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Peter Elberse, Eric Panhuis boeken
  Peter Elberse, Eric Panhuis - Moord, macht en angst

  ‘Natuurlijk ben ik een grote boef, maar dat betekent niet dat ik opdrachten geef voor liquidaties.’ Willem Holleeder Iedereen kent Willem Holleeder. Hij is met afstand de bekendste boef van Nederland, het ultieme gezicht van de ‘Hollandse netwerken’,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wouter Fioole, Debora van Wely boeken
  Wouter Fioole, Debora van Wely - Basisboek managementvaardigheden

  De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Fiona Frank, Aleid van de Vooren-Fokma boeken
  Fiona Frank, Aleid van de Vooren-Fokma - Onderzoek in de juridische praktijk

  Een advocatenkantoor wil weten hoe het zijn cliënten moet adviseren over een nieuwe wet, een gemeente wil de bezwaarprocedure versnellen, of een groot bedrijf wil een bepaald juridisch proces digitaliseren, maar allen weten niet goed hoe. Praktijkgericht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Remko Iedema boeken
  Remko Iedema - Baat het niet, dan schaadt het wel

  Als zijn dochter ziek wordt en niet meer naar school kan, komt Remko Iedema, manager Sociaal Domein bij een gemeente, terecht in de wereld van medische zorg, passend onderwijs en jeugdzorg. Hij constateert dat ondanks fantastisch geformuleerd beleid kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mark van Beek boeken
  Mark van Beek - Over Winnen

  In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Arjan Van Vembde boeken
  Arjan Van Vembde - Werken vanuit kracht

  Wil jij een positieve invloed hebben op verandering en samenwerking? Dan is dit boek voor jou. Op een vlotte manier geschreven vind je praktische tools, handvatten en hulpvragen. Leer nu ook hoe jij positieve stappen vooruit kan zetten bij veranderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Adjiedj Bakas, Nanne Onland boeken
  Adjiedj Bakas, Nanne Onland - Seamless

  De transport- en logistieksector zit weer fors in de lift. Maar achterover leunen is er niet bij. De Digitale Transformatie die raast door alle sectoren in de economie zal ook leiden tot een snelle transformatie van cargo, transport en logistiek. Het inzicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Accountantsaansprakelijkheid

  De accountant lijkt steeds vaker het doelwit te zijn van schadeclaims. Wanneer is dit terecht? Deze uitgave behandelt de volledige breedte van aansprakelijkheidskwesties rondom de accountant. De lezer maakt kennis met de relevante wet- en regelgeving, gevolgd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • E.M. Hoogervorst, C.J.H. Jansen boeken
  E.M. Hoogervorst, C.J.H. Jansen - Kartelschade

  De privaatrechtelijke handhaving van het (Europese) mededingingsrecht is in ontwikkeling. In deze bundel vindt u uiteenlopende perspectieven hierop vanuit juridisch en/of economisch perspectief, naar aanleiding van Richtlijn 2014/104/EU en de in de februari… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • M. Otte, R. Robroek boeken
  M. Otte, R. Robroek - Ivoren Toga 2012-2018

  Op 21 december 2018 verscheen op Ivoren Toga de laatste bijdrage in het vaste wekelijkse stramien zoals dat bijna zeven jaar gebruikelijk was. In die tijd zijn er een paar honderd korte en langere stukken geplaatst over de werking van het strafrecht. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Rienk Stuive, Rene van der Heijden boeken
  Rienk Stuive, Rene van der Heijden - De kunst van het meebewegen

  Het boek dat je helpt om alle ongeschreven wetten en regels in organisaties te doorgronden Worstel jij weleens met het feit dat die hufterige collega meer verdient dan jij? Waarom is het handig om terloops namen te laten vallen? Vraag jij je weleens af waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Guido Cuyvers boeken
  Guido Cuyvers - Zorgen voor kwaliteit-Herziene editie

  Wat is een waardevol kwaliteitsbeleid? Welke methode is het meest geschikt voor systematische zelfevaluatie? Hoe creëer je een lerende organisatie?Kwaliteitszorg staat al lang in het centrum van de aandacht, zeker in de non-profitsector. Naarmate evenwel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Het geheim van disruptie

  ‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie. Lanting legt in dat boek de aard van disruptie bloot en laat zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wim van Hennekeler boeken
  Wim van Hennekeler - Foute Besluiten

  Elke dag nemen we besluiten. Sommige besluiten nemen we bewust. Andere gaan meer volgens routine en vaste patronen. Ook managers, politici, bestuurders en toezichthouders nemen besluiten. Alleen of in teams. Ze weten wat ze doen, zou je zeggen. Toch nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Fiscaal Memo januari 2019

  Wet- en regelgeving op fiscaal en financieel gebied staat nooit stil. Met dit memo bent u verzekerd van de laatste stand van zaken per 1 januari 2019. Zo weet u zeker dat u niet misgrijpt wanneer het gaat om de laatste feiten en cijfers op het terrein van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp boeken
  Harry Woldendorp, Thomas Woldendorp - De startup professional

  Jonge professionals hebben steeds meer moeite hun startende carrière vorm te geven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat de arbeidsmarkt blijft veranderen. Toekomstbestendigheid hangt daardoor steeds meer af van iemands persoonlijkheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eline Gremmen boeken
  Eline Gremmen - De kwetsbare psychisch gestoorde verdachte in het strafproces

  Dit onderzoek richt zich op de vraag op welke momenten en op welke wijze er in het Nederlandse strafproces tegemoetgekomen kan worden aan de kwetsbaarheid van de psychisch gestoorde verdachte. Er wordt bekeken of de Nederlandse regelgeving en de praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter boeken
  B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter - Juridische Dienstverlening in de 21e eeuw

  Het houdt de gemoederen binnen de juridische wereld goed bezig: hoe verandert de juridische dienstverlening in de huidige eeuw? Waar het ambacht van Cicero vanaf zijn tijd circa tweeduizend jaar in de kern onveranderd is gebleven, spelen plotseling verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,78
 • E.R. Koster boeken
  E.R. Koster - De vergeten Wet op de Oorlogswinstbelasting 1916

  De Wet op de Oorlogswinstbelasting 1916 (Wet OWB) heeft in haar korte bestaan een grote financiële en fiscale betekenis gehad. Niettemin is deze wet vrijwel vergeten. Daarom beantwoordt deze bundel de vraag: wat is de historische betekenis van de Wet OWB voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95