Boeken over management & bedrijf

 • Chantal drs. Van den Berg boeken
  Chantal drs. Van den Berg - Breinspel

  In Breinspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen. Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Kathleen Cools boeken
  Kathleen Cools - Black box van de topverkoper

  In een wereld waar digitaliteit en sociale media de stempel drukken, moeten verkopers zich steeds opnieuw uitvinden om nog waarde te creëren voor de klant. Een transformatie van de traditionele verkoopsmindset en -vaardigheden is nodig.Kathleen Cools ziet een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • De Dikke Blauwe 5 2018-2019

  De Dikke Blauwe 5, Jaargids 2018-2019 over doneren & sociaal investeren Op 22 november verschijnt De Dikke Blauwe 5. De lustrum-editie van het journalistieke jaarboek over maatschappelijke vrijgevigheid in Nederland. De Dikke Blauwe heeft zich in korte tijd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Stijn Voskamp boeken
  Stijn Voskamp - Onderwijsovereenkomst

  De precieze aard van de rechtsverhouding tussen leerling, ouders en school in het primair en voortgezet bekostigd onderwijs is geen uitgemaakte zaak. De wet zwijgt hierover en de rechtspraak biedt geen uitsluitsel. De literatuur ziet verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • R.E.C.M. Niessen, R.M.P.G. Niessen-Cobben boeken
  R.E.C.M. Niessen, R.M.P.G. Niessen-Cobben - Inleiding Formeel Belastingrecht

  Formeel belastingrecht is niet alleen het ? scale procesrecht. Formeel belastingrecht omvat alle relaties tussen de belastingplichtige en de ? scus. Daar horen ook toe de aanslagvormen, navordering en nahef? ng, boetes en straffen, en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  82,00
 • Ferry Schwab boeken
  Ferry Schwab - Overleven door te denken in projectstrategieën

  Dit boek is tot stand gekomen uit de vele ervaringen waarbij ik betrokken ben geweest, als zeer bevoorrecht mens. Door standvastig vasthouden aan het werken, denken in projectstructuren en projectstrategieën heb ik de ontwikkelingen/zaken die divers van aard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Bart Dietz, Rainier Beelen boeken
  Bart Dietz, Rainier Beelen - Succesvol binnenhalen van toptalent

  Het binnenhalen van toptalent is een van de belangrijkste managementcompetenties aan het worden op alle niveaus in de organisatie. Natuurlijk moet er geselecteerd worden in een interview. Steeds meer managers begrijpen echter dat in gesprekken met toptalent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • L.M. de Hoog boeken
  L.M. de Hoog - De prioriteitsregel in het vermogensrecht

  Niet eerder zette een titel de prioriteitsregel in het vermogensrecht op een dergelijk heldere en overkoepelende wijze uiteen. Deze uitgave analyseert de eeuwenoude prioriteitsregel grondig. U leest over de leerstukken waarin zijn toepassing buiten kijf staat,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,00
 • Peter Pleijs boeken
  Peter Pleijs - Duurzaam is anders

  Er gaat geen dag voorbij zonder dat we geconfronteerd worden met het woord duurzaam. Je komt het in alle media tegen: duurzaam beleggen, duurzaam ondernemen, duurzame energie, duurzame bouwmaterialen, duurzame kantoren, duurzame kleding, duurzame biobrandstof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Wessel Berkman, Toni van Dam boeken
  Wessel Berkman, Toni van Dam - De kracht van social selling

  SOCIAL SELLING IS DÉ NIEUWE MANIER VAN VERKOPEN. De klant koopt anders dan vroeger. Een groot deel van het koopproces speelt zich tegenwoordig online af, zonder dat je daar als retailer of verkoper bij betrokken bent. Speel je daar als bedrijf niet op in, dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Koen Jordaans boeken
  Koen Jordaans - Social shift

  Koen Jordaans legt in ‘Social Shift’ uit hoe je social media strategisch kunt inzetten, zodat ze concreet bijdragen aan je doelstellingen. Het medialandschap is in hoog tempo aan het veranderen. Social media spelen daarbij een cruciale rol. Maar alleen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Eelco Van Eijck boeken
  Eelco Van Eijck - Bestemming boardroom

  Hoe worden talentvolle managers (M/V) gezocht en gevonden? De wereld van headhunters is omgeven door discretie en mystiek. Wat doen ze eigenlijk? Hoe wordt waarde toegevoegd aan het zoekproces? Eelco van Eijck, een van de topheadhunters van Nederland, schetst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Karen Maas, Carly Relou, Tasneem Sadiq, Mark Hillen boeken
  Karen Maas, Carly Relou, Tasneem Sadiq, Mark Hillen - Sociaal ondernemen

  Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van maatschappelijke uitdagingen en vragen zich af hoe zij dat kunnen vertalen naar hun onderneming. In tegenstelling tot financieel georiënteerd ondernemen, wat zich met name richt op financieel rendement, gaat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Lennard Toma, Cedric Muchall boeken
  Lennard Toma, Cedric Muchall - 99 Problems But The Boss Ain't One

  Geen management of regels, onbeperkt vakantiedagen en collega's die elkaars salaris bepalen klinkt leuk. Maar wat gebeurt er nou echt? Lees over problemen die een zelf-organiserend bedrijf tegenkomt. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Judith Smits boeken
  Judith Smits - De FUNfactor

  We netwerken altijd en overal. Toch zien veel mensen netwerken als een 'moetje' en vinden het lastig om op onbekenden af te stappen. Het boek De FUNfactor helpt jou om juist wél die stap te zetten. De FUNfactor is geschreven door netwerkexpert Judith Smits.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • M.A. Loth, L.P.W. van Vliet boeken
  M.A. Loth, L.P.W. van Vliet - Recht over tijd

  Hoe gaan we om met historisch onrecht? Welke mogelijkheden en beperkingen biedt het recht? Of het nu gaat om het slavernijverleden, het postkoloniale verleden, of het misbruik in de Rooms-Katholieke Kerk, telkens rijst de vraag of onrecht in een min of meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Pol Ghesquuière, Walter Hellinckx boeken
  Pol Ghesquuière, Walter Hellinckx - Als leren pijn doet

  'Als leren pijn doet. Kinderen met een leerstoornis opvoeden en begeleiden' geeft antwoorden op de vele vragen die ouders en leerkrachten hebben in de opvoeding en begeleiding van kinderen met een leerstoornis. Het helpt ouders bij het zoeken naar de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,20
 • C.W. Backes, R. Koolhoven, M.N. Boeve, D.R. Versteeg boeken
  C.W. Backes, R. Koolhoven, M.N. Boeve, D.R. Versteeg - Circulair bouwen

  De overheid streeft een circulaire economie na ter vervanging van de huidige lineaire economie. Deze circulaire economie moet verspilling van grondstoffen voorkomen en de aarde, het milieu, in acht nemen. In alle sectoren - van landbouw tot textiel -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,99
 • Ido Weijers boeken
  Ido Weijers - Veelplegers aanpakken

  Wat doet jonge veelplegers stoppen? Wat is de beste aanpak van deze jongeren?Op zoek naar antwoorden op deze vragen wordt de literatuur over desistance from crime bestudeerd. Bekende aanpakken zoals de Amsterdamse Top600 en de Utrechtse TopX worden kritisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Lita Epstein, Grayson D. Roze boeken
  Lita Epstein, Grayson D. Roze - Traden voor Dummies

  Slimme handelaren verdienen geld in zowel stijgende als dalende markten – en dat kun jij nu ook! Traden voor Dummies vermindert de stress van de beurs en helpt je om je portefeuille naar nieuwe hoogten te brengen. Je profiteert van de talloze voorbeelden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

  Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • F.A.M. Schoenmaker, J.P.M. Stubbé boeken
  F.A.M. Schoenmaker, J.P.M. Stubbé - Notamail Verklaard

  Een bundeling van notamailberichten uit 2017 met de meest up-to-date notariële informatie op een A-4-tje. Actualiteiten, wetgeving en jurisprudentie met betrekking tot diverse thema's worden belicht en zijn ook makkelijk te vinden via de thematische index… (Harde kaft)

  Lees meer...
  80,00
 • C. Otto Scharmer boeken
  C. Otto Scharmer - De essentie van Theorie U

  Dit boek biedt een beknopte, toegankelijke handleiding voor de belangrijkste concepten en toepassingen in Otto Scharmer's klassieke Theorie U. Scharmer stelt dat ons vermogen om aandacht te besteden de wereld vormt. Wat ons verhindert om effectiever met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • P.H. Blok boeken
  P.H. Blok - Echte rechten voor kunstmatige creaties

  Kunstmatige intelligentie speelt een steeds grotere rol bij het ontwikkelen van nieuwe technologie. Zo is er een computerprogramma dat vrijwel autonoom een innovatief concept voor een tandenborstel heeft gegenereerd en een systeem dat met grote nauwkeurigheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00