Boeken over management & bedrijf

 • Arvid Buit, Martin Appelo boeken
  Arvid Buit, Martin Appelo - Red de alfawolf

  Voor wie alles wil weten over (het ontwikkelen van) leiderschap maar genoeg las over 'compassie', 'empathie' en 'verbinding'. Leiderschap is hot. Narcistische CEO's, woekerwinsten en graaiende en frauderende bestuurders staan dagelijks in de krant. Men… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving 2018

  Het is voor ondernemingen verplicht om jaarlijks inzicht te geven in vermogen en resultaten. Dit gebeurt aan de hand van de jaarverslaggeving. Houdt u zich hiermee bezig? Dan zult u als geen ander weten dat het opstellen van de jaarrekening kennis van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  57,51
 • Wat te doen met je pensioen

  Terwijl de regering wikt en weegt over wie wanneer met pensioen mag, zitten zoveel mensen nog wel met àndere vragen over het pensioen. Als daar zijn: • welk pensioenbedrag mag ik verwachten? en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik financieel veilig ben tot mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marc Theeboom, Ellen Verheyden boeken
  Marc Theeboom, Ellen Verheyden - Vechtsporten met een +

  Sport-plus, of sport als middel voor het bevorderen van de persoonlijke en sociale ontwikkeling van maatschappelijk kwetsbare groepen, krijgt sinds enkele jaren meer en meer aandacht. Ook vechtsporten worden door overheden, sporten jeugdwerkorganisaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries boeken
  Theo de Wit, Niels den Toom, Reijer de Vries - Niet storen?

  De meeste bijdragen van deze bundel cirkelen rond de thema's 'boosheid' (in de samenleving, bij gedetineerden, bij onszelf) en 'stoornis' als een fenomeen dat geestelijke verzorgers ook in hun werk met ingeslotenen vandaag regelmatig tegengekomen. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stefan Arts boeken
  Stefan Arts - Raadgevingen voor collectief en individu

  De raadgevingen voor collectief en individu gaan over filosofische onderwerpen zoals ethiek, politiek, economie, religie en kunst en muziek, geïntroduceerd aan de hand van alledaagse onderwerpen. Het is een boek dat bedoeld is voor mensen die in aanraking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marcel Bril boeken
  Marcel Bril - Door de mist

  De tijd verandert en dat vraagt ook een andere opstelling van bedrijven en overheden. Kiezers en consumenten hebben -mede door social media- veel meer informatie en daardoor meer kennis beschikbaar. Instituties en bedrijven -die niet open zijn over beleid,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • S.E. Bartels, M. Ensink, A.M. Oudemans, H.D. Ploeger, J.B. Spath boeken
  S.E. Bartels, M. Ensink, A.M. Oudemans, H.D. Ploeger, J.B. Spath - Goederenrecht geschetst

  Goederenrecht geschetst biedt een gestructureerde inleiding in de hoofdlijnen van het Nederlandse goederenrecht. Daarbij is gekozen voor een formule die optimaal functioneert als aanvulling op en hulpmiddel bij de bestudering van goederenrechtelijke leer- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sarah Detaille, Annet de Lange boeken
  Sarah Detaille, Annet de Lange - Fit for the future

  De arbeidsmarkt is continu in beweging. Trends als globalisering, flexibilisering, digitalisering en technologisering leiden tot een andere verdeling van werk en productie. Organisaties zullen steeds vaker in meer of mindere mate moeten reorganiseren om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Armand Govers boeken
  Armand Govers - Een toekomstbestendige organisatie

  Een toekomstbestendige organisatie biedt een uniek perspectief op management van organisaties door de combinatie van klassieke en nieuwe methodes. Een toekomstbestendige organisatie is een gloednieuw studieboek dat toekomstige managers duidelijke handvatten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  42,25
 • Peter Verhoef, Edwin Kooge, Natasha Walk boeken
  Peter Verhoef, Edwin Kooge, Natasha Walk - Waarde creëren met big data-analytics

  - Duidelijke en uitgebreide stappenplan voor big data;- biedt overzicht en analysemogelijkheden;- gaat uit van het Big-datawaardecreatiemodel;- de website biedt de uitwerkingen van de cases in het boek.Eén van de grootste hedendaagse uitdagingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Jaap Schaveling boeken
  Jaap Schaveling - Scoren met interim-management

  Tegenwoordig kijkt niemand in organisaties meer op van de aanwezigheid van interim-managers. Interim-management biedt dé flexibiliteit om het management van organisaties aan te vullen. Maar wat maakt interim-managementopdrachten succesvol? Daarover gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ariane Moussault boeken
  Ariane Moussault - Projectmanagement op maat

  - Beschrijft de meest gehanteerde projectmanagementmethoden; - met aandacht voor Agile en de Watervalmethode; - bevat actuele voorbeelden en interviews. Projectmanagement op maat biedt een stevig theoretisch kader met focus op de denkwijze binnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,25
 • Tom Van Acker, Yves Demaertelaere boeken
  Tom Van Acker, Yves Demaertelaere - Op grote schaal scholen slim organiseren

  Schaalvergroting is een hot item, ook in het onderwijs. De afgelopen jaren zijn er grote schoolorganisaties ontstaan die een ruimer studieaanbod en een bredere centrale ondersteuning hebben. Deze ontwikkeling brengt professionalisering met zich mee, maar roept… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Michiel Hulsbergen boeken
  Michiel Hulsbergen - Handleiding bij de Emotiekaarten

  Emoties zijn overal en bijna ongemerkt sturen ze voortdurend ons gedrag – zeker ook in organisaties. Gezichtsexpressies maken dit zichtbaar. In onze onderlinge communicatie gebruiken wij er tot tienduizend en we tonen en herkennen ze grotendeels onbewust. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ton Nijenhuis boeken
  Ton Nijenhuis - Van strategie naar operatie

  Van strategie naar operatie bestaat uit twee delen. In deel 1 volgen we in de businessroman Zpinder, het wel en wee van CEO Janna. Zij leidt Zpinder, een beursgenoteerde onderneming en wordt geconfronteerd met dagelijkse en voor iedereen herkenbare dilemma’s… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sandra Derksen boeken
  Sandra Derksen - Bloeiende online praktijk lancering

  Snel en met succes een online praktijk creëren met goed betalende cliënten. Een onmisbare handleiding.Als jij streeft naar persoonlijke begeleiding van cliënten vanuit een online praktijk dan heb je het juiste boek in handen. In haar inmiddels vijfde boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Martin Valcke boeken
  Martin Valcke - Onderwijskunde als ontwerpwetenschap Deel 1

  Onderwijskunde als ontwerpwetenschap is een handboek met een zeer concrete, op het vakgebied gerichte insteek. In deel 1 wordt een referentiekader naar voren geschoven dat de concrete processen, variabelen en actoren in kaart brengt. Na het exploreren van drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • Jo Versteijnen boeken
  Jo Versteijnen - Geld + kapitaal = verval

  De planeet aarde en haar bewoners worden chronisch geconfronteerd met verschillende catastrofen, die onvermijdelijk verbonden zijn met het kapitalisme. Dit stelsel is verre van levensvatbaar, en allerwege groeit de overtuiging dat het zijn tijd heeft gehad. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • A. Pahladsingh boeken
  A. Pahladsingh - Sdu Commentaar Europees Migratierecht. Editie 2018

  In het Sdu Commentaar Europees Migratierecht vindt u de commentaren artikelsgewijs geordend op thema zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Met dit boek heeft u een oriëntatie- en naslagwerk in één. Het omvat praktisch en diepgaand commentaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  175,00
 • Cynthia Wilke boeken
  Cynthia Wilke - Op de vleugel van een libelle

  Wat blijft er over van het geweldige plot dat we voor ons eigen levensverhaal hadden gepland wanneer ons leven de richting van rampspoed neemt? We worden uitgedaagd te zoeken naar nieuwe waarheden. Maar welke? Dit boek is als een speurtocht naar de geheimen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Johan Van Overtveldt boeken
  Johan Van Overtveldt - Sisyphus achterna

  Op 15 september 2008 stond de wereld stil. De Amerikaanse bank Lehman Brothers ging ten onder en trok bijna de hele wereldeconomie mee de afgrond in. Ook in Europa was de crisis langdurig en intens. Banken kapseisden, regeringen wankelden en alle financiële… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David Stephenson boeken
  David Stephenson - Big data ontrafeld

  Big data make big differenceDe term 'big data' wordt steeds vaker gebruikt. Maar wat houdt het eigenlijk in en waarom wordt het gezien als een game changer voor je organisatie? Op welke manier kunnen big data de resultaten van jouw bedrijf verbeteren en zorgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • T.R.B. de Greve, H.J.R. Kaptein, F.J.P. Lock boeken
  T.R.B. de Greve, H.J.R. Kaptein, F.J.P. Lock - Vernieuwingen in het civiele bewijsrecht

  Op 24 november 2017 vond in Amsterdam de najaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP) plaats, met als onderwerp de vernieuwingen in het civiele bewijsrecht.Als inleiders traden op:- mr. T.R.B. de Greve (advocaat te Amsterdam);- dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Wim Tops, Maaike Callens, Marc Brysbaert boeken
  Wim Tops, Maaike Callens, Marc Brysbaert - Slagen met dyslexie in het hoger onderwijs

  Dit boek is de ideale gids voor studenten met dyslexie die de stap naar het hoger onderwijs zetten. Naast algemene informatie over dyslexie biedt dit werk allerlei tips en hulpmiddelen voor dyslectici om hun studies in het hoger onderwijs efficiënt aan te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99