Boeken over management & bedrijf

 • Oscar Bulthuis boeken
  Oscar Bulthuis - Nooit meer voor een baas je bed uit!

  Nooit meer voor een baas je bed uit! is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt.Echt voor jezelf werken. Hoe heerlijk is dat? De wekker gaat. Je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jaap van Manen boeken
  Jaap van Manen - Dansend tot je essentie

  Dansen brengt niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest: door te reflecteren op je bewegingen verruim en verdiep je je bewustzijn. Bij het dansen ervaar je een diepe verbondenheid met jezelf, met je mededansers en uiteindelijk met alles en iedereen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,75
 • Piet van Loon boeken
  Piet van Loon - Nextens VPB Almanak 2019 deel 1

  De VPB Almanak is de ideale handleiding bij de aangifte vennootschapsbelasting voor belastingadviseurs, vennootschapsdirecteuren, advocaten, notarissen en aandeelhouders. U leest over het gebruik van het Nextens VPB Programma 2018. Daarnaast wordt ingegaan op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  144,97
 • Handboek Jaarrekening 2019

  Wanneer u een jaarrekening opstelt of controleert, moet u rekening houden met tal van regels en richtlijnen. Dit handboek biedt u een overzicht van de actuele stand van zaken omtrent financiële verslaggeving. Het belicht zowel de Dutch GAAP als de IFRS… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  104,50
 • Cor Molenaar boeken
  Cor Molenaar - Het einde van concurrentie?

  Het koopgedrag van klanten, concurrenten en bedrijven verandert snel door de impact van netwerken, algoritmes en internet. Hierdoor veranderen marktomstandigheden, waardoor de concurrentie ook verandert. Hoe kun je nog concurreren met grote interne aanbieders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Jurn de Vries boeken
  Jurn de Vries - Theologische blik op economische vragen

  Jurn de Vries heeft zich intensief beziggehouden met actuele economische vragen, zoals die vooral naar voren zijn gekomen in de recente mondiale financiële crisis. Hoe gaan we om met schuldenproblematiek, met inkomensongelijkheid, met sociale zekerheid? Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • H.C.W.M. Moesker, S.J.H. Rutten boeken
  H.C.W.M. Moesker, S.J.H. Rutten - Bouwrechtjuristen

  Dit boek bevat de neerslag van gesprekken met vijfentwintig bouwrechtjuristen. Juristen die zich in hun werk veelvuldig met het bouwrecht in al zijn facetten hebben bezig gehouden of nog steeds bezig houden. Dat kan zijn als geschilbeslechter, wetenschapper,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • M van Beek, The hup, De School voor Transitie boeken
  M van Beek, The hup, De School voor Transitie - Vertrouwen, verbinden, groeien

  Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten George Kohlrieser Een bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bescherming van Nederlandse ondernemingen

  Op 21 november 2017 organiseerde het ZIFO een congres over bescherming van Nederlandse ondernemingen. Dit congres stond in het teken van de actuele politieke, maatschappelijke en juridische discussies rondom aandeelhoudersactivisme en bescherming van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,30
 • Pauline Maarsen boeken
  Pauline Maarsen - Memo Plus ondernemingsraden 2019

  Memo Plus Ondernemingsraden is een compleet naslagwerk, dat informatie biedt waaraan in elk bedrijf behoefte bestaat. Het boek bevat alles wat de ondernemingsraad (or) moet weten op het gebied van het medezeggenschapsrecht en aanverwante terreinen. De Wet op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  66,95
 • Pascal Willems boeken
  Pascal Willems - Ziekte en re-integratie

  In de Praktijkgids Ziekte en re-integratie is alle informatie opgenomen die nodig is om bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van werknemers adequaat te handelen. In deze publicatie staan de rechten en plichten van zowel werknemer als de werkgever in het kader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  317,50
 • K. de Jong, M.C. Dubbeldam boeken
  K. de Jong, M.C. Dubbeldam - Versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme

  De inwerkingtreding van de Wet versterking strafrechtelijke aanpak terrorisme brengt verstrekkende gevolgen met zich mee. Zo mogen personen die verdacht worden van een ernstig terroristisch misdrijf op basis van enkel een verdenking langer in voorlopige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel boeken
  Paul Bovend'Eert, Peter Bootsma, Alexander van Kessel - Formeren anno 2017

  Formeren anno 2017 is de boekuitgave van de officiële evaluatie van de kabinetsformatie van 2017, geschreven mede op basis van gesprekken met alle betrokkenen. Het rapport is uitgebracht aan het presidium van de Tweede kamer. Een belangwekkende uitgave voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Tim de Bondt, Erik Eikelboom boeken
  Tim de Bondt, Erik Eikelboom - Financieel Memo 2019 2019

  Financieel Memo is de handzame informatiebron voor een veelheid aan financiële gegevens. Voor de accountant, administrateur, controller, belastingdeskundige, financiële planner, assurantietussenpersoon en makelaar is Financieel Memo het ideale hulpmiddel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50
 • Jan Bletz boeken
  Jan Bletz - Denken als Marcel Boekhoorn

  Marcel Boekhoorn is de ondernemendste investeerder van Nederland. Sinds de verkoop van Bakker Bart rijgt hij lucratieve deals aaneen. Rijk werd hij door Telfort met een half miljard euro winst te slijten aan KPN. Beroemd werd hij als de redder van Hema.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J.H.G. van den Broek boeken
  J.H.G. van den Broek - Besluit activiteiten leefomgeving (Bal)

  In 2021 treedt de Omgevingswet in werking. De wet gaat over de fysieke leefomgeving en activiteiten die gevolgen kunnen hebben voor die leefomgeving. De Wet ruimtelijke ordening, de Wabo, de Waterwet en de Wet natuurbescherming vervallen. Het Besluit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  135,00
 • E.H. de Jonge, A.M. van de Lest- van Berkel, M. Stevens boeken
  E.H. de Jonge, A.M. van de Lest- van Berkel, M. Stevens - Advocatenmemo 2019

  Bespaar uzelf als advocaat het dagelijkse zoekwerk met dit handige memo. U vindt hierin de laatste feiten en praktische informatie handig bijeengebracht. Van de laatste wetgeving tot indexeringscijfers. En van tariefoverzichten tot de actuele contactgegevens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  79,00
 • Joost van der Leij boeken
  Joost van der Leij - Management Cybernetics

  Hoe structureer je een organisatie? Bijna niemand die het weet. Meestal komt men niet verder dan een organogram. Maar een organogram is vaak niks meer dan een verwijskaart van wie de schuld krijgt als er problemen zijn. Bovendien werkt in de praktijk niemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Annet Aris boeken
  Annet Aris - Wegwijzer in het digitale doolhof

  In ‘Wegwijzer in het digitale doolhof’ laat Annet Aris zien dat ‘digitaal’ niet langer een speeltje voor techneuten is, maar iets wat tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en grote economische impact heeft. De discussie over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis boeken
  G.C. van der Burgt, E.J.W. Heithuis - ATAD1

  1 januari 2019 trad de eerste EU-antibelastingontwijkingsrichtlijn in werking, kortweg ATAD1 genoemd. Deze richtlijn introduceerde drie nieuwe regelingen in de Nederlandse belastingwetten. Deze titel verheldert en schetst voor u als praktiserend fiscalist een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,51
 • Marco Mostert boeken
  Marco Mostert - Succesvol solliciteren

  Effectief solliciteren is meer dan alleen maar een baan vinden, ook in tijden dat het werk voor het oprapen ligt. Immers, werken is een substantieel deel van je leven of het nu een voltijdbaan betreft of werken in deeltijd. Het gaat niet alleen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mark Soons boeken
  Mark Soons - Stop met verkopen, start met helpen

  In STOP MET VERKOPEN, START MET HELPEN worstelt Claire om haar Life Coaching praktijk op te zetten. Gaandeweg ontdekt ze de vijf pijlers van de COACH Methode, die het werven van klanten niet alleen makkelijk, maar ook leuk maken: echte connectie, obstakels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ineke Swart-den Boer boeken
  Ineke Swart-den Boer - Morgen doe ik het (anders)!

  Morgen doe ik het (anders)! Waar begin je als je bureau een puinhoop is, je mailbox overvol en je geen ruimte ervaart om je ideeën uit te voeren? Het boek ‘Morgen doe ik het (anders)!’ helpt ondernemers om weer rust en ruimte in je hoofd en op je werkplek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • R.P. Wijne boeken
  R.P. Wijne - Kernregelgeving gebruik digitale patiëntengegevens

  Deze korte introductie geeft een overzicht van regelgeving op het terrein van het gebruik van patiëntgegevens. In de in- en externe omgeving van zorginstellingen en zelfstandig werkende beroepsbeoefenaren zijn steeds meer processen digitaal. Deze ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Regtvoort boeken
  Frank Regtvoort - Wat communiceren betekent

  Dit essay vertelt het universele verhaal van communiceren: wat het is en wat het doet. Het verhaalt over werk van bedrijven en (overheids)organisaties dat beroepshalve wordt gedaan om te communiceren. Het laat je inzien dat de ‘core business’ van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95