Boeken over management & bedrijf

 • A. Zanders boeken
  A. Zanders - Gids Bedrijfshulpverlening

  De Gids BHV wil een leidraad zijn voor het adviseren over, en het opzetten en in stand houden van een bedrijfshulpverleningsorganisatie. Tevens voorziet de Gids de lezer van die informatie die nodig is om alle andere aspecten van zijn of haar functie goed uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  276,00
 • Eline Gremmen boeken
  Eline Gremmen - De kwetsbare psychisch gestoorde verdachte in het strafproces

  Dit onderzoek richt zich op de vraag op welke momenten en op welke wijze er in het Nederlandse strafproces tegemoetgekomen kan worden aan de kwetsbaarheid van de psychisch gestoorde verdachte. Er wordt bekeken of de Nederlandse regelgeving en de praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter boeken
  B.A. Verheijen, C.W. Demper, N. Du Bois, R.J. de Ruiter - Juridische Dienstverlening in de 21e eeuw

  Het houdt de gemoederen binnen de juridische wereld goed bezig: hoe verandert de juridische dienstverlening in de huidige eeuw? Waar het ambacht van Cicero vanaf zijn tijd circa tweeduizend jaar in de kern onveranderd is gebleven, spelen plotseling verregaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,78
 • E.R. Koster boeken
  E.R. Koster - De vergeten Wet op de Oorlogswinstbelasting 1916

  De Wet op de Oorlogswinstbelasting 1916 (Wet OWB) heeft in haar korte bestaan een grote financiële en fiscale betekenis gehad. Niettemin is deze wet vrijwel vergeten. Daarom beantwoordt deze bundel de vraag: wat is de historische betekenis van de Wet OWB voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Inge Demoed boeken
  Inge Demoed - ShoppingTomorrow 2019

  WINDOW TO THE WORLD: VERLEG JE GRENZEN De ‘nieuwe’ technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie, slimme assistenten en voice-gedreven apparaten, leiden tot een geheel nieuwe customer journey en tot de noodzaak om je organisatie steeds opnieuw uit te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Adjiedj Bakas, Nanne Onland boeken
  Adjiedj Bakas, Nanne Onland - Seamless

  De transport- en logistieksector zit weer fors in de lift. Maar achterover leunen is er niet bij. De Digitale Transformatie die raast door alle sectoren in de economie zal ook leiden tot een snelle transformatie van cargo, transport en logistiek. Het inzicht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Eikelboom & De Bondt boeken
  Eikelboom & De Bondt - Fiscaal Memo januari 2019

  Wet- en regelgeving op fiscaal en financieel gebied staat nooit stil. Met dit memo bent u verzekerd van de laatste stand van zaken per 1 januari 2019. Zo weet u zeker dat u niet misgrijpt wanneer het gaat om de laatste feiten en cijfers op het terrein van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,00
 • Accountantsaansprakelijkheid

  De accountant lijkt steeds vaker het doelwit te zijn van schadeclaims. Wanneer is dit terecht? Deze uitgave behandelt de volledige breedte van aansprakelijkheidskwesties rondom de accountant. De lezer maakt kennis met de relevante wet- en regelgeving, gevolgd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • E.M. Hoogervorst, C.J.H. Jansen boeken
  E.M. Hoogervorst, C.J.H. Jansen - Kartelschade

  De privaatrechtelijke handhaving van het (Europese) mededingingsrecht is in ontwikkeling. In deze bundel vindt u uiteenlopende perspectieven hierop vanuit juridisch en/of economisch perspectief, naar aanleiding van Richtlijn 2014/104/EU en de in de februari… (Harde kaft)

  Lees meer...
  79,50
 • M. Otte, R. Robroek boeken
  M. Otte, R. Robroek - Ivoren Toga 2012-2018

  Op 21 december 2018 verscheen op Ivoren Toga de laatste bijdrage in het vaste wekelijkse stramien zoals dat bijna zeven jaar gebruikelijk was. In die tijd zijn er een paar honderd korte en langere stukken geplaatst over de werking van het strafrecht. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Chris Anderson boeken
  Chris Anderson - De TED-methode

  dwarsligger 583 Chris Anderson De TED-methode De officiële gids voor spreken in het openbaar Chris Anderson, de man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in deze dwarsligger uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Angèle van der Star, José van Loo boeken
  Angèle van der Star, José van Loo - Over het schoolhek heen

  De wens en de noodzaak om interdisciplinair samenwerken te versterken wordt onder andere ingegeven door maatschappelijke trends. Denk aan teruglopende leerlingaantallen, passend onderwijs en veranderingen in de Jeugdwet. Interdisciplinair samenwerken biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Rienk Stuive, Rene van der Heijden boeken
  Rienk Stuive, Rene van der Heijden - De kunst van het meebewegen

  Het boek dat je helpt om alle ongeschreven wetten en regels in organisaties te doorgronden Worstel jij weleens met het feit dat die hufterige collega meer verdient dan jij? Waarom is het handig om terloops namen te laten vallen? Vraag jij je weleens af waarom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Guido Cuyvers boeken
  Guido Cuyvers - Zorgen voor kwaliteit-Herziene editie

  Wat is een waardevol kwaliteitsbeleid? Welke methode is het meest geschikt voor systematische zelfevaluatie? Hoe creëer je een lerende organisatie?Kwaliteitszorg staat al lang in het centrum van de aandacht, zeker in de non-profitsector. Naarmate evenwel meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Menno Lanting boeken
  Menno Lanting - Het geheim van disruptie

  ‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: de vier paradoxen van disruptie. Lanting legt in dat boek de aard van disruptie bloot en laat zien hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Remmerswaal boeken
  Jan Remmerswaal - Rijker coachen

  Een schatkist ter verdieping en verrijking van je coaching. Coaching gaat altijd over ontwikkeling. Maar meestal wil dit zeggen: ontwikkeling van de cliënt. Het bijzondere aan dit boek is dat het vooral gaat over je eigen ontwikkeling als coach. Als coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Wim van Hennekeler boeken
  Wim van Hennekeler - Foute Besluiten

  Elke dag nemen we besluiten. Sommige besluiten nemen we bewust. Andere gaan meer volgens routine en vaste patronen. Ook managers, politici, bestuurders en toezichthouders nemen besluiten. Alleen of in teams. Ze weten wat ze doen, zou je zeggen. Toch nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • De Dataloods en zijn machinekamer 2019

  Ga jij beroepsmatig te maken krijgen met de vastlegging, verwerking en verstrekking van persoonsgegevens? Dan is gedegen kennis van het BRP- stelsel essentieel. Werken met dit stelsel is echter niet direct eenvoudig. Daarom biedt deze bundel je de handvatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  67,50
 • Jaap Toorenaar boeken
  Jaap Toorenaar - Hoe verzinnen ze het?

  ‘Foutje, bedankt’ • ‘Melk. De witte motor’ • de supermarktmanager van Albert Heijn • ‘Even Apeldoorn bellen’ • ‘Ik heb nog zo gezegd: geen bommetje’ • ‘Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend’ • ‘Niet omdat het moet, maar omdat het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Marcel Bullinga boeken
  Marcel Bullinga - Iedereen aan de robot!

  We zijn nu nog welvarend, maar onder de oppervlakte broeit het. De economie is stuk, de overheid schiet tekort en het internet is een monopoliemachine geworden. Robots gaan de toekomst hoe dan ook op z’n kop zetten. Maar welke kant gaan we op door deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Fons Van Dyck boeken
  Fons Van Dyck - De onsterfelijke onderneming

  De levensduur van ondernemingen wordt steeds korter. Velen zullen de komende jaren verdwijnen, slechts enkelen zullen succesvol overleven. Wat maakt een onderneming onsterfelijk in deze disruptieve tijden?Een onsterfelijke onderneming weet hoe ze ...Zich slim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Maurits van Buren boeken
  Maurits van Buren - Ontslag in goed overleg

  Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast? Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • P. Abas boeken
  P. Abas - Opzegging van duurovereenkomsten

  In deze monografie staat de vraag centraal welk rechtsstelsel de beste aanknoping biedt voor een algemene regel voor de opzegging van duurovereenkomsten naar Nederlands recht. Het enige land met een voltooide wetgeving is Italië. Tegen een algemene regeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andre van Montfort boeken
  Andre van Montfort - Degelijk en betrouwbaar bestuur

  Dr. Rudie Hulst (1953) is bijna 40 jaar als onderzoeker en docent verbonden geweest aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft in deze periode veel veranderingen in de academische wereld en op zijn vakgebied, de bestuurskunde, meegemaakt. Rudie wist zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema boeken
  Liesbeth Enneking, Martijn Scheltema, Ilja Tillema - People, Planet, Privaatrecht

  Bijna iedereen in Nederland heeft een of meerdere paren sportschoenen, houdt van een lekkere kop koffie op z’n tijd, tankt weleens benzine en is de trotse bezitter van een meer of minder geavanceerde smartphone. Maar staat u er eigenlijk weleens bij stil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,50