Boeken over management & bedrijf

 • R.P.C.W.M. Brandsma boeken
  R.P.C.W.M. Brandsma - Cursus Belastingrecht 2019-2020

  In dit studieboek vind je het belastingrecht op Europees niveau, voorzien van relevante jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie en opvattingen uit de literatuur. Geschreven door topauteurs uit wetenschap en praktijk. Deze studenteneditie staat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Henk-Maarten Chin boeken
  Henk-Maarten Chin - Van belofte naar resultaat

  Henk-Maarten Chin is oprichter en eigenaar van één van de grootste organisaties op het gebied van talentbegeleiding in Nederland. Al meer dan 20 jaar werkt hij als manager en coach van toptalenten in sport, fashion en entertainment. Hij begeleidde o.a.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dennis Loots boeken
  Dennis Loots - Stop met stilstaan, Start met leven!

  Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een ‘Hawesome’ leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven.Heb je het gevoel dat je stilstaat en denk je wel eens is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,49
 • Happy Vegan boeken
  Happy Vegan - Mijn receptenboek

  Mijn receptenboek. Een handig boek waar jij al je favoriete recepten bewaart! Er is plek voor 100 recepten! (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,12
 • L.J.A. Damen, C.N.J. Kortmann, R.F.B. van Zutphen boeken
  L.J.A. Damen, C.N.J. Kortmann, R.F.B. van Zutphen - Vertrouwen in de overheid

  Rede van de voorzitter, Willemien den Oude; Toelichting van de preadviseurs met eerste reacties; Gedachtewisseling over de preadviezen; Huldiging van de winnaars van de VAR-pleitwedstrijd; Nabespreking van de posterpresentaties van promovendi; Aankondiging… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • M. de Bot boeken
  M. de Bot - International HRM

  - Is an accessible guide to HRM in an international context; - gives a complete overview of the field; - offers immediate application of knowledge through engaging case studies. An increasing number of organizations operate within an international context. An… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,95
 • Willem Mennen, Eelke Hoekstra boeken
  Willem Mennen, Eelke Hoekstra - Beter leren door groepsdynamiek

  Groepsdynamisch onderwijs (GDO) is een integrale, duurzame aanpak om kindwaardig en kwalitatief goed onderwijs te realiseren. GDO biedt een gedegen kader om onderwijsontwikkelingen als bijvoorbeeld passend onderwijs en Opbrengstgericht Werken tot een succes te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Belastinggids 2019

  Vul je aangifte zo voordelig mogelijk in en bespaar nu al op je belasting van volgend jaar! Dat bereik je met de Belastinggids 2019, het unieke naslagwerk voor al wie onze fiscaliteit wil kennen. Talrijke dossiers halen het onderste uit de fiscale kan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fiscus op zak 2019

  In dit boekje vind je de belangrijkste fiscale en sociale cijfers voor de aanslagjaren 2019 en – voor zover bekend – 2020 in zakformaat. Aan de hand van symbolen wordt verwezen naar de bijbehorende bladzijde(n) uit de Belastinggids 2019 waar de betrokken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kilian Bennebroek Gravenhorst boeken
  Kilian Bennebroek Gravenhorst - Veranderversnellers

  Om verandering te realiseren, heb je voorbeelden nodig. Hoe zet je een organisatie in beweging en hoe houd je vervolgens koers? 'Veranderversnellers: het afkijkboek' staat boordevol inspiratie uit de praktijk die helpt om richting te geven aan de verandering… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Anneloes Overvelde, Ria Nijhuis-Van der Sanden boeken
  Anneloes Overvelde, Ria Nijhuis-Van der Sanden - Aan de slag met handschriftonderwijs

  Wie schrijft, die leert! Wat je met de hand schrijft, onthoud en begrijp je beter en het helpt je bij het lezen, rekenen en spellen. Onderzoek wijst uit dat jonge kinderen die schrijven hun brein ontwikkelen en betere schoolresultaten halen. Meer kinderen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,25
 • Alyson Connolly boeken
  Alyson Connolly - Spreken in het openbaar voor Dummies

  Velen van jullie zien spreken in het openbaar met angst en beven tegemoet, nietwaar? Verheug je er op! Dit boek helpt je om je angsten voorgoed uit te bannen. Of je nu een zakelijke pitch moet doen, een presentatie moet geven, een congres gaat toespreken, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Team Sprout boeken
  Team Sprout - Hard gaan met de beste mensen

  Je product? Je klanten? Jij, als briljante ondernemer? Hou toch op: het zijn je medewerkers die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. En daarom is 'personeel' geen agenda-moetje dat je er aan het eind van de dag even bij doet. Nee, het moet absoluut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Roderick Göttgens boeken
  Roderick Göttgens - Teamability

  Zo vorm je extreem gemotiveerde teams Het Korps Commandotroepen heeft Roderick Göttgens een unieke inkijk geboden in hun werkwijze bij het ontwikkelen van onoverwinnelijke teams. Dit bewezen recept voor teamvorming heeft hij vertaald naar Teamability; dé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dick van der Wateren, Lauk Woltring boeken
  Dick van der Wateren, Lauk Woltring - De ontwikkeling van jongens in het onderwijs

  Hoe vergaat het jongens in het onderwijs? Wat doen we met hun energie, drang naar zelf uitzoeken, creativiteit en leren via trial & error?Jongens hebben in al hun diversiteit goede voorbeelden, structuur én ruimte nodig. Met alle nadruk op taal, te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan boeken
  Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan - Excelleren in Service

  Hoe maak je de omslag naar een uitzonderlijke serviceorganisatie die klanten en medewerkers blijvend weet te boeien en binden? 'Excelleren in Service' beschrijft de tien belangrijkste veranderingen die organisaties maken om duurzaam succesvol te zijn door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • C.J.M. Klaassen, G.J. Meijer, C.L. Schleijpen boeken
  C.J.M. Klaassen, G.J. Meijer, C.L. Schleijpen - Going Dutch

  Deze bundel biedt de lezer een totaaloverzicht van wat Nederland en in het bijzonder het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) op dit moment te bieden heeft op het gebied van alternatieve geschilbeslechting (ADR). Hierbij signaleren de auteurs zowel kansen als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  115,00
 • Henk W. Volberda, Kevin Heij, Menno Bosma boeken
  Henk W. Volberda, Kevin Heij, Menno Bosma - Innovatie Jij.nu

  In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit door het samengaan van technologieën als blockchain, robotisering en het internet of things. Dat leidt tot angst en onzekerheid. Werknemers zijn bang dat robots hun baan inpikken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Stefan Ruysschaert, Veronique de Vulder boeken
  Stefan Ruysschaert, Veronique de Vulder - De kunstenaar, kunsthandelaars en -galerijen

  Dit boek behandelt het btw-statuut van de kunstenaar en zijn relatie tot tussenpersonen en kopers van kunstwerken. Hoe is de btw-regeling bij de exploitant van een kunstgalerij? Wanneer kan kunst verkocht worden met 6 % btw? Is er btw op de verhuur van kunst?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Frans Duijts boeken
  Frans Duijts - Breinvriendelijk werken

  BREINVRIENDELIJK WERKEN Heb je, zoals veel mensen in hedendaagse ondersteunende functies, te veel te doen en te weinig tijd? Ontdek in dit leuke boek gemakkelijk toe te passen breinprincipes om optimaal te blijven functioneren in een drukke, veeleisende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar boeken
  Martijn van der Mandele, Henk Volberda, Rob Wagenaar - De nieuwe professional service firm

  De wereld van professional services – advocatuur, accountancy, organisatieadvies en andere professies – is volop aan het veranderen. Jongeren zoeken een uitweg voor hun ondernemerschap en verlangen naar vrijheid van agenda en carrière door bij kleine,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Henk Kummeling, Henk Snijders boeken
  Henk Kummeling, Henk Snijders - Wolters Kluwer Collegebundel 2019-2020

  De Collegebundel bevat alle wetgeving die je als (toekomstige) professional tijdens of na je studie nodig hebt. Én is de meest geliefde wettenbundel onder rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen. Met de Collegebundel heb jij goud in handen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,50
 • M.H. Paapst boeken
  M.H. Paapst - Wettenbundel Internetrecht 2019

  Deze 8e jaargang van de Wettenbundel Internetrecht bevat alle belangrijke wetteksten en regelingen die je als Internetrecht-jurist tijdens de studie of in de praktijk nodig zult hebben. NB: een actueel ePUB is verkrijgbaar via www.rechtswetenschap.org. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Antoon Bulcke boeken
  Antoon Bulcke - Compleet commercieel

  Binnen alle afdelingen van een bedrijf is sales erg cruciaal. Sterk verkopen zorgt voor zakelijk succes en financiële rust. Integrale VerkoopZorg biedt ondernemers een gestructureerde en degelijk onderbouwde visie op het verkoopgericht aansturen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • J.H.A. Lokin boeken
  J.H.A. Lokin - De Groninger Faculteit der Rechtsgeleerdheid (1596-1970)

  Dit boek behandelt de geschiedenis van de Groninger Faculteit der Rechtsgeleerdheid (1596-1970). In de goede juridische traditie wordt eerst nagegaan, wat onder een faculteit wordt verstaan. Wie mochten zich lid van de faculteit noemen? Hadden de studenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90