Boeken over management & bedrijf

 • Collegebundel 2018-2019 Limited Edition

  Luxe uitvoering voorzien van harde kaft, leeslint en foedraal Slimme indeling (niet onnodig sjouwen met beide delen!) Toegang tot online informatieportal Navigator De Collegebundel is de meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel onder rechtenstudenten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Marijke Lingsma boeken
  Marijke Lingsma - Aan de slag met teamcoaching

  Dit eerste Nederlandstalige boek over systeemgerichte coaching is al bijna twintig jaar een bestseller. Het combineert de praktische systeembenadering met de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. Teamcoaching is een krachtig middel dat groepen helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Joost van Ladesteijn, Antoine Brons boeken
  Joost van Ladesteijn, Antoine Brons - Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018

  "Daarnaast zien we dat er in de wereld om ons heen veel aan de hand is. Denk aan alle oorlogen en gewapende conflicten die de wereld teisteren, aan de dreiging van het terrorisme en aan migratie. Ook in de geopolitieke verhoudingen verandert er het nodige",… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  189,00
 • H.A. Groen, J.W. de Jong, J.E. Soeharno, M.H.J. van Maanen, M.E. Bruning boeken
  H.A. Groen, J.W. de Jong, J.E. Soeharno, M.H.J. van Maanen, M.E. Bruning - Verandering van koers

  Het juridisch genootschap 'Door Tijd en Vlijt' bestaat uit advocaten, magistraten, hoogleraren en andere vooraanstaande juristen met een binding met Den Haag. Het genootschap is in 1777 opgericht en viert dit jaar dan ook zijn 240-jarig bestaan. Ter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ruud Thelosen boeken
  Ruud Thelosen - Solidaire economie

  Steeds minder mensen geloven in de veronderstelde zegeningen van het neoliberale kapitalisme. De doorgedraaide krachten van 'de vrije markt' bevorderen sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid, schaden het milieu en brengen de ene na de andere economische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Marc De Ceuster, Bert De Vos boeken
  Marc De Ceuster, Bert De Vos - Vastgoed, gewikt en gewaardeerd

  In dit boek nemen de auteurs je mee in de fascinerende wereld van het vastgoed. Een wereld waarin ieder product uniek is. Een wereld waarin locatie, financiële belangen en emotie allemaal hun rol spelen in de waardebepaling. Een wereld waarin koopmarkten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Marcel drs. Spoelstra RA boeken
  Marcel drs. Spoelstra RA - Een positief reisadvies van de Proactieve Accountant

  Gebundelde inspiratiecolumns. De gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar.Gebundelde inspiratiecolumns. DDe gevolgen van de digitalisering binnen accountancy worden langzaam aan zichtbaar. De bedrijfstak worstelt met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • K.E.M. van der Hoeven boeken
  K.E.M. van der Hoeven - Praktijkgids Personeel en Fiscus 2018

  In de Praktijkgids Personeel & Fiscus vindt de werkgever de informatie op het gebied van fiscale en premierechtelijke aangelegenheden van zijn personeel. De werkgever vindt in deze publicatie wat zijn wettelijke verplichtingen ten opzichte van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  299,00
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - De kleine Airbnb voor Dummies

  Heb je een kamer in je huis over, of een leuke boomhut in de tuin? Met Airbnb kun je er op een simpele, leuke en gezellige manier geld mee verdienen. Maar hoe zorg je ervoor dat de ruimte eruit springt op de site? Hoe zit het met de veiligheid, zowel voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Bas Ceelen boeken
  Bas Ceelen - Hoe zitten we in de wedstrijd?

  Het rapportcijfer van Kolk is de afgelopen acht jaren consistent gestegen en leidt tot voldoende zuurstof in de lucht. Het feit dat dit meer dan acht jaar groei heeft laten zien is voor mij een teken dat het duurzaam is geweest en er een goed fundament onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stijn van Cleef, Frank Schulmer boeken
  Stijn van Cleef, Frank Schulmer - De sociale gemeente?

  De sociale gemeente? Een beknopte inleiding tot het gemeentelijk sociaal domein biedt de lezer een inkijk in de drie grote wetten op sociaalrechtelijk terrein die door gemeentebesturen worden uitgevoerd: de Participatiewet, de Wmo 2015 en de Jeugdwet. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Insurance Ergo boeken
  Insurance Ergo - Fisc en poche 2018

  Dans ce livret, vous trouverez les chiffres fiscaux et sociaux les plus importants des années d'imposition 2018 et - selon les données connues - 2019 en format de poche. En s'appuyant sur des symboles, on fait référence aux pages correspondantes du Guide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • S.C.W. Douma boeken
  S.C.W. Douma - Miscommunication and Distrust in the International Tax Debate

  The global economic and financial crisis has eroded the underpinnings of the international tax system. Should tax authorities, ministries of Finance, multinational companies and tax advisors communicate differently to sway public opinion for the better? Should… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Gevers Deynoot-Schaub, Iris Bollen boeken
  Mirjam Gevers Deynoot-Schaub, Iris Bollen - De Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang

  Gastouderopvang is een belangrijke vorm van opvang voor een groot aantal kinderen in Nederland. Ook voor de gastouderopvang is het van belang een goede pedagogische kwaliteit te kunnen bieden aan deze kinderen. De Kwaliteitsmonitor Gastouderopvang is afgeleid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • M.E.B. de Haseth boeken
  M.E.B. de Haseth - Landsverordening administratieve rechtspraak Aruba

  Dit artikelsgewijs commentaar op de Landsverordening administratieve rechtspraak van Aruba (Lar AUA) vormt een praktische en actuele leidraad voor al diegenen die op zoek zijn naar informatie over de inhoud en betekenis van de artikelen uit de Lar AUA, zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  52,00
 • Tim Robbe boeken
  Tim Robbe - Puzzelen in het sociaal domen

  Op 1 januari 2015 traden de Wmo 2015, de Jeugdwet en de Participatiewet in werking. De 'decentralisatie' maakte gemeenten voortaan verantwoordelijk voor grote delen van zorg en welzijn. De decentralisatie ging echter zo snel en met zulke flinke financiële… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Jaap Boonstra boeken
  Jaap Boonstra - Veranderen als samenspel

  Een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties 'Veranderen als samenspel' helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst. 'Veranderen als samenspel' presenteert een spelmodel voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Jan van de Poll boeken
  Jan van de Poll - Muurtje Factuurtje

  Hét nieuwe disruptieve businessmodel voor consultants! It's A.I. or bye bye. 90 procent van de consultants heeft uurtje-factuurtje als businessmodel. En 80 procent wil er vanaf. Muurtje Factuurtje laat zien hoe dat kan.* Leer de wetten uit Silicon Valley*… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Horizontaal organiseren

  We verkennen horizontaal organiseren als een mogelijk antwoord op de alsmaar complexer wordende georganiseerde werkelijkheid waarin wij leven. Die werkelijkheid vraagt van eenieder van ons steeds meer als horizontaal leider op te treden en vanuit deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Nicolas Desmet boeken
  Nicolas Desmet - Wat als werken toch niet leuk was?

  De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Adri De Vugt, Tine Castelein, Thomas De Baets boeken
  Adri De Vugt, Tine Castelein, Thomas De Baets - Ticket to ride

  Wanneer je een muziekleraar vraagt of hij zichzelf als 'onderzoeker' ziet, is het antwoord wellicht negatief. Het begrip 'onderzoek' wordt doorgaans geassocieerd met wetenschap en met de academische wereld, niet met de onderwijspraktijk. Bovendien hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L Timmerman boeken
  L Timmerman - Notaris, MKB-ondernemers en ondernemingen

  De notaris kan op diverse manieren met het ondernemingsrecht te maken krijgen. Voor sommige ondernemingsrechtelijke handelingen, zoals oprichting, statutenwijzigingen, omzetting, fusie en splitsing, is tussenkomst van de notaris vereist. De notaris kan ook op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Jan de Maeyer, Paul Wynants boeken
  Jan de Maeyer, Paul Wynants - Katholiek onderwijs in België

  Een groot deel van de Belgen heeft school gelopen in het katholiek onderwijs. Sinds het begin van de 19de eeuw hebben religieuze congregaties, bisdommen en schoolbesturen scholen opgericht. Natuurlijk is het katholiek onderwijs sindsdien duidelijk geëvolueerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,00
 • A.E. de Leeuw boeken
  A.E. de Leeuw - Economische eigendom

  Economische eigendom maakt al gauw duidelijk dat het lastig is om een sluitende definitie van dit ruime begrip te geven. De meeste definities schieten tekort, omdat de reikwijdte van het begrip onvoldoende wordt onderkend. In deze Fed-brochure wordt daarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Marianne Meijers boeken
  Marianne Meijers - Ontwerp je ontwikkeling

  Voor coaches die op zoek zijn naar actieve, creatieve en positieve manieren om jongvolwassenen te ondersteunen bij belangrijke loopbaankeuzes. Om succesvol te zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt wordt er van (jong)volwassenen een zelfsturende, flexibele,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50